Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kálmit bazzeg porfán kéne már nyomni a hülye hasonlatai miatt :o
Ramore
Szerintetek a REAC csapatánál nincsen edzõ probléma? Az Nemzeti Sport miért nem írja a szokásától eltérõen, a címlapon, hogy egy folyamatosan vereséget szenvedõ csapatnál edzõválság van? urbán egy szent tehén? Az rtl szent tehene, nameg mezey mesternek a szája az rtl-nél. Matthaust fikázza folyton, õt meg senki sem cseszteti a pocsék "szakmai" munkája miatt? Hogy is van ez!
vki linket plíz a gólról 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

EOX
Buzsáky gólt lõtt a Plymouth-ban, és ezzel 2-1-re verték a Stoke City-t.

Retteketet

Ramore
Tornyi ezt mondta:

"- Megfenyegettek Kispestrõl, éppen ezért rendõri védelmet kértem, amit meg is kaptam. Elbujdokolni ennek ellenére nem akarok, hiszen én nem vétkeztem."

Azért egy picit vétkezett, hiszen nem véletlenül rúgták ki nem egészen fél évvel a szerzõdtetése után.
kispeki
---------------------------------------------->

SoF II: C4z0rla

kispeki
hát én
se

SoF II: C4z0rla

Ramore
miért kell átvenni valaki másnak a tartozását annak, aki megment egy patináns klubbot a megszünésétõl? miért nem lehet tornyi tartozását azoktól a személyektõl behajtani, akik megkötötték vele a szerzõdést és ezáltal vállalták a teljesítését is. ezek a személyek nem tünhettek el, hiszen a nevük rajta kell, hogy legyen a papírokon, tehát nem fantomokról van szó.
AnuluWork
Nem lennék meglepve, ha hamarosan ebbe belehalna szegény Puskás is ...<#sir>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Ramore
köcsög tornyi, de még hülyébb az, aki ezt a szerzõdést megkötötte vele, merthát tornyi ezt már eljátszotta egyszer.ó, biztosan mindenki emlékszik még.
a.carkey
Köcsög Tornyi! Miért van az, hogy minden csapat bebukja vele anyagilag (Diósgyõr pl.)?

A medve nem játék.

Kaplan
Szerencsétlek ! ÁÁÁÁ! De sajnálom! Akkor sokat már nem ér az Olasz edzõ. Átvihetik a pontjaikat oda , vagy 0 ponttól kezdenek ? 😮

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Láma!
Az MLL kizárta Honvédot!
leminösitették NBII Keleti csop-ba

Kaplan
Hát a Milanba inkább ne 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

úgy, h a Milan is meg akarta venni :o
Kaplan
Az szép!
Nyah végre vannak Magyartehetségek is.

Rudee
A Sampdoria.

Szar Bayern, szar Bayern :)

õ magyar, a haladásban játszott, és leigazolta a Sampdoria asszem v Perugia
Rudee
Félig biztos az, a magyar csapatba jáccott most is.

Kaplan
Koman , bocsesz, õ, magyar? 😊

Rudee
Most volt valami utánpótlás meccs, ez a Koman gyerek Gerát is túlszárnyalhatja.

Rudee
Ott is ki lett rúgva, egy hát alatt 3 edzõ repült az NB1bõl.

Super Mario
Hurrá! Szükség van rá, fellendíti a magyar focit.

https://supermario4ever.wordpress.com

Rudee
Csankot kirúgták Sopronból, Selymes az új edzõ.

Rudee
Nem tudom hogy a bajnoki összefoglalót néztétek-e, de valami káprázatos dolgok folynak itt. A Gyõr-Sopron meccs bevételét minek kell felajánlani egy román csapat utánpótlásának? Nem mintha sajnálnám tõlük, sõt, kapjanak ha rászorulnak. Úgy adakoznak, mintha a miutánpótlásunk világverõ lenne.

Kaplan
Végre! Ezaz vége a találgatásoknak!
A szavazatok is mutatják rendesen mit szeretne a NÉP 😊

a.carkey
Rudee
6. forduló:

Debrecen-Diósgyõr 2-0
Gyõr-Sopron 2-1
Kaposvár-Honvéd 0-0
REAC-Fehérvár 1-2
újpest-Tatabánya 5-1
Vasas-Pécs 3-0
Zalaegerszeg-Pápa 5-0

1. Fehérvár 15
2. újpest 14
3. MTK 13 (5 meccs)
4. Zalaegerszeg 12
5. Debrecen 11 (5 meccs)
6. Gyõr 11
7. Vasas 10
8. Honvéd 9
9. Pécs 6
10. Diósgyõr 6
11. Kaposvár 5 (5 meccs)
12. Tatabánya 5
13. Sopron 4
14. Pápa 3
15. Ferencváros 2 (5 meccs)
16. REAC 1

de lejön simán csak jobb klikk és mentés más néven...

eznembiztos hogy bejön, ha bejön akkor sokat kell reá várni

elnézést ha ez már be volt linkelve

Torghelle nem megadott gólja a Udinese ellen

Ramore
vagy mészöly! más nem lehet a "nagy duón" kívül
a.carkey

A medve nem játék.

Láma!
meg a geci tornyi miatt

Kaplan
Ez gáz. Én eléggé szeretem ezt a csapatot. Nagy kár lenne egy ilyen butaság miatt kiesni.

Rudee
Öt nap múlva a Keleti-csoport felé veheti az irányt a Honvéd

A Magyar Labdarúgóliga döntése értelmében öt nap múlva kizárhatják az NB I-bõl, és a másodosztály Keleti-csoportjába sorolhatják vissza a Budapest Honvédot. A szankcióra a klub Tornyi Barnabással szembeni tartozása miatt kerülhet sor.

Kaplan
Én is nagyon remélem , egészen pontosan a PAOK-kal hozták szóba.
De Mattheus azt mondta nagyon szereti a magyarokat/magyarországot. Maradni szeretne. Nagyon várom a végkifejletet. S húzzák az agyam mert eltolták a döntést a VB selejtezõk végéig. Sztem ezért rágott be Mattheus 😞

Ramore
remélem pontosan olyan
Láma!
mi igaz abbol hogy megegyezett matthaus a görögökkel?
mst hallottam a rádioban. vmi görög vezetö jelentette be. vagy ez is ojan mint a galatával?

Ramore
egy biztos, amennyiben elküldik Matthaust, akkor az azutáni hazai válogatott meccsre aki kimegy, és egyúttal befizeti rá a belépõt, tehát támogatja azokat a mocskokat, az nem normális szerintem!
Kaplan
De ezt már egy ideje tudjuk , csak sajnos nem változtatnak rajta... 😞

djemba-djemba
ez pontosan így van...
szarházi banda, ez a mentalitás jellemzõ az egész kibaszott országra, ezért nem haladunk sehová...
fos az egész...<#falbav>

Ramore
Egyértelmû a képlet, arra várnak, hogy kikapjon a két hátralevõ meccsen a csapat és akkor talán a közvélemény nem lesz olyan dühös, amikor elküldik Matthaust.
Kaplan
Erre gondoltam, ok kösz.
Gratulálok nekik. Ezzel is csak bõszítik a jónépet 😞

Rudee
Két meccs múlva = VB selejtezõk végeztével

Kaplan
Hogy mi? Két meccs múlva? Ezt , h érted?

"Gyepesnek megsúgják a magyar "mesterek", hogy rúgjon meccsenként két öngólt, vagy basszon el standart szitukat, aztán majd õ lesz a középcsatár meg a válogatott fõnöke."

Azt hiszem elég nagy botrány lesz talán. De megérdemelnék, hogy ezek kipattanjanak.

a.carkey
Köcsög MLSZ!

Most hallom mit tettek. Két meccs múlva "tárgyalják" Lothar ügyét.

Gyepesnek megsúgják a magyar "mesterek", hogy rúgjon meccsenként két öngólt, vagy basszon el standart szitukat, aztán majd õ lesz a középcsatár meg a válogatott fõnöke.

Nem csodálnám, ha Lothar elmenne máshová ... 😞

A medve nem játék.