32945
Magyar Foci
-
#9959 A Lokinak senki ellen nincs esélye ha így játszik min az utsó 4meccsen... -
isi #9958 Mért asszisztáljunk mi egy rivális csapatnak? Menjenek csak fel Pestre úgyis tele vannak lóvéval fizessék ki a stadiont, és Pesten még többen mennek ki divatozni. -
#9957 csak idézek...:
loki fórumról::
"Jó lenne Nyíregyházára menni, mert biztos, hogy sokkal többen jönnének.."
"Na, és ezt a meccset kell újpestre vinni??? MIÉRT NEM LEHET NYÍREGYHÁZÁN JÁTSZANI, ÁRULJA MÁR EL NEKEM VALAMELYIK KLUBVEZÉR, KÖNYÖRGÖM?!"
szóval a loki szurkolók is jobban örülnének.....nah mindegy majd meglátjuk..... -
isi #9956 A győriekért szorítok remélem továbbjutnak! -
#9955 hát azért odensenek jobban örültem volna:D -
Santata #9954 Elég mák volt a mai sorsolás:D -
#9953 győr-dinamo, ez is jó, lehetett volna rosszabb, simán meglehet -
#9952 Kész, Fortuna ma mellettünk állt! :) -
#9951 győr-zágráb lol, mekkora mák -
#9950 na ez fasza, remélem győr is hasonlót kap -
#9949 Na hát az UEFA azért figyel ránk:D
-
#9948 Kurva nagy mákjuk van a DVSCnek.. Úgy tudom ahogy kiesett a Litex a vezetőedzőt menesztették vagy lemondott már nem emlékszem. -
Santata #9947 A Lokinak még van is esélye így. -
#9946 debrecen-litex -
#9945 Debrecen-Litex lovech...legjobbbb -
#9944 nah msot jön a loki csoportja! -
Grenzjager #9943 A debreceniek nyíregyházi meccse az pont olyan lenne, mintha a Fradi az Újpest stadionban fogadná a nemzetközi ellenfelét. Eléggé egy hibbant ötlet... mondjuk a lila drukkerek sem engedték a "hazai" szektorukba a debrecenieket, inkább a baselieket, a lokisták meg mentek a vendég szektorba, igaz a lilák Vs debreceniek eltörpül a nyír Vs hajdúság mellett. -
isi #9942 annyi rendőr nincs amennyi ide kellene, ha a dvsc meccset ide tennék. -
#9941 Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA cégvezetője elmondta, hogy három helyszín: Nyíregyháza, a Puskás-stadion és az újpesti létesítmény merült fel a Basel elleni találkozó lejátszására.
- Sajnos már a Levadia elleni mérkőzés lejátszása előtt eldőlt, hogy az UEFA nem engedélyezi a következő kör megrendezését Debrecenben – nyilatkozta honlapunknak Szilágyi Sándor. - Kerestük a megoldásokat, hogy továbbjutás esetén hol rendezhetnénk meg a Basel elleni találkozót. Első gondolatunk Nyíregyháza volt, hogy szurkolóinknak ne kelljen sokat utazni, ám ott a héten Veterán Atlétikai Eb-t rendeznek, aminek vasárnap van vége, és szerdáig nem tudják a pálya előkészítését megoldani. A következő lehetséges helyszín a Puskás-stadion, de nagyon magas díjat számoltak volna fel, ráadásul a felső karéjt nem lehetett volna használni, mert lejárt a statikusok által adott engedély. Harmadik lehetőség a Szusza Ferenc Stadion, és végül itt is lesz megrendezve a találkozó. Megfelel az UEFA előírásoknak, és a létesítmény üzemeltetőivel is mindenben meg tudtunk egyezni.
dvsc.hu -
#9940 nah minegy én nem vitakozni akarok..csak egy felvetés volt.....:) -
#9939 de mivel mondom hogy a basel elleni meccs is itt lett volna ha nincs eb....
és nem csak a magam nevében mondom..nem levinni kéne egyébként mivel a két város között 50 km a távolság és nem 230.....és a debrecennek is jobb lenne ha sok LOKI szurkoló menne ki nem úgy mint a szuszába...
szuszába beférnek 13500 míg nálunk 10 000-en (ülőhely)..mostmár jól megvan csinálva szal simán lehetni itt! -
#9938 félig nyiregyi, félig debreceni vagyok, de szerintem ezt te sem gondoltad komolyan... -
geo91 #9937 ezt te sem gondolhatod komolyan :D -
geo91 #9936 pff, minek vinnék már le oda, vicc -
#9935 remélem NYÍREGYRE:) -
#9934 remélem a debrecen meccsét nem pesten játszák..hozhatják nyíregyre is :)
a basel elleni meccs is itt lett volna csak pont akkor volt a veterán atlétika eb....
ide legalább sok debreceni átruccana.....és legalábbb én is kimennék! -
geo91 #9933 örülnél neki, mint majom a farkának -
#9932 igazán elhozhatná Budapestre a loki a Palermót. -
geo91 #9931 na még egy óra a sorsolásig, hát kíváncsi leszek -
#9930 City nem fog sokáig jutni az tuti.
A dinamo vagy Lokomotív se lenne világvége a másik 3 csapaton már nem hinném h képesek lennének túlmenni. -
Grenzjager #9929 A Debrecen lehetséges ellenfelei
FC Porto
Galatasaray
Palermo
Austria Wien
Litex Lovec
A Győri ETO lehetséges ellenfelei
Villarreal
Fenerbache
Manchester City
Lokomotív Moszkva
Odense
Dinamo Zagreb
jaja, egyetértek Debrecennek Litex, ha nem akkor Porto vagy Galata (mert itt komoly a Pr érték, és lové)
ETOnak Odense ha nem, akkor a Manchester City mert ha már jóval erősebb mindegyik, akkor az amelyik komoly pénzt hoz.
-
#9928 mindegy kit kapunk, elpicsázunk mindenkit, 3-0 0-3-al továbbmegy győr és debrecen is -
#9927 Inkább most egy Győr-Odense, Debrecen-Liteksz, aztán majd a csoportkörben úgy is jönnének még nevesebb csapatok. Bár ha te így is fix Győr és Debrecen továbbjutással számolsz, akkor én kérek elnézést. :D
A Sport TV egyébként rendesen rábaszott. Megint a Digi járt jól, csak most éppen az EL közvetítésekkel. :D -
#9926 de miért? nem tök random lesz a kiemelt meg a nem kiemelt között?
mindegy, győr-odense és debrecen - lovecs
és van 2 magyar csapat EL csoportkörben -
#9925 győr-cityt akarok, meg debrecen-palermot -
#9924 Sorsolás 13:30-kor. (Eurosport)
A Győr lehetséges ellenfelei:
Villarreal (spanyol)
Fenerbahce (török)
Manchester City (angol)
Lokomotív Moszkva (orosz)
OB Odense (dán)
Dinamo Zagreb (horvát)
A Debrecen lehetséges ellenfelei:
FC Porto (portugál)
Galatasaray (török)
Palermo (olasz)
Austria Wien (osztrák)
Liteksz Lovecs (bolgár) -
#9923 Gratulálok a Győrnek, a többiek (vasutasok meg a szinestévések) elbújhatnak mellettük. -
isi #9922 adj egyet és légy boldog -
#9921 Bázel az már bocsi.
Svájc legjobb csapata.
Bázeltől nem szégyen kiesni, érdekesen kezelitek egy Debrencen a közelébe nincs.
Attól független hogy azért meglehetet volna ha ki tudják a helyzetket használni.
Maribor meg nem tudom, de egy Videoton-tól nem kell csodát várni.
Montepilelr meg mért lenne jobb az előbb említett csapatoktól?
Touluse szint. -
Takezó #9920 Nem nagy csapat a Montpellier, de a Bázel az? És a Maribor?