Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"- Megfenyegettek Kispestrõl, éppen ezért rendõri védelmet kértem, amit meg is kaptam. Elbujdokolni ennek ellenére nem akarok, hiszen én nem vétkeztem."
Azért egy picit vétkezett, hiszen nem véletlenül rúgták ki nem egészen fél évvel a szerzõdtetése után.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A medve nem játék.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nyah végre vannak Magyar
Szar Bayern, szar Bayern :)
A szavazatok is mutatják rendesen mit szeretne a NÉP 😊
A medve nem játék.
Debrecen-Diósgyõr 2-0
Gyõr-Sopron 2-1
Kaposvár-Honvéd 0-0
REAC-Fehérvár 1-2
újpest-Tatabánya 5-1
Vasas-Pécs 3-0
Zalaegerszeg-Pápa 5-0
1. Fehérvár 15
2. újpest 14
3. MTK 13 (5 meccs)
4. Zalaegerszeg 12
5. Debrecen 11 (5 meccs)
6. Gyõr 11
7. Vasas 10
8. Honvéd 9
9. Pécs 6
10. Diósgyõr 6
11. Kaposvár 5 (5 meccs)
12. Tatabánya 5
13. Sopron 4
14. Pápa 3
15. Ferencváros 2 (5 meccs)
16. REAC 1
A medve nem játék.
A Magyar Labdarúgóliga döntése értelmében öt nap múlva kizárhatják az NB I-bõl, és a másodosztály Keleti-csoportjába sorolhatják vissza a Budapest Honvédot. A szankcióra a klub Tornyi Barnabással szembeni tartozása miatt kerülhet sor.
De Mattheus azt mondta nagyon szereti a magyarokat/magyarországot. Maradni szeretne. Nagyon várom a végkifejletet. S húzzák az agyam mert eltolták a döntést a VB selejtezõk végéig. Sztem ezért rágott be Mattheus 😞
mst hallottam a rádioban. vmi görög vezetö jelentette be. vagy ez is ojan mint a galatával?
szarházi banda, ez a mentalitás jellemzõ az egész kibaszott országra, ezért nem haladunk sehová...
fos az egész...<#falbav>#falbav>
Gratulálok nekik. Ezzel is csak bõszítik a jónépet 😞
"Gyepesnek megsúgják a magyar "mesterek", hogy rúgjon meccsenként két öngólt, vagy basszon el standart szitukat, aztán majd õ lesz a középcsatár meg a válogatott fõnöke."
Azt hiszem elég nagy botrány lesz talán. De megérdemelnék, hogy ezek kipattanjanak.
Most hallom mit tettek. Két meccs múlva "tárgyalják" Lothar ügyét.
Gyepesnek megsúgják a magyar "mesterek", hogy rúgjon meccsenként két öngólt, vagy basszon el standart szitukat, aztán majd õ lesz a középcsatár meg a válogatott fõnöke.
Nem csodálnám, ha Lothar elmenne máshová ... 😞
A medve nem játék.