32945
Magyar Foci
  • Oziris666
    A Lokinak senki ellen nincs esélye ha így játszik min az utsó 4meccsen...
  • isi
    Mért asszisztáljunk mi egy rivális csapatnak? Menjenek csak fel Pestre úgyis tele vannak lóvéval fizessék ki a stadiont, és Pesten még többen mennek ki divatozni.
  • Golyo69
    csak idézek...:
    loki fórumról::
    "Jó lenne Nyíregyházára menni, mert biztos, hogy sokkal többen jönnének.."

"Na, és ezt a meccset kell újpestre vinni??? MIÉRT NEM LEHET NYÍREGYHÁZÁN JÁTSZANI, ÁRULJA MÁR EL NEKEM VALAMELYIK KLUBVEZÉR, KÖNYÖRGÖM?!"

szóval a loki szurkolók is jobban örülnének.....nah mindegy majd meglátjuk.....
  • isi
    A győriekért szorítok remélem továbbjutnak!
  • passatgt
    hát azért odensenek jobban örültem volna:D
  • Santata
    Elég mák volt a mai sorsolás:D
  • passatgt
    győr-dinamo, ez is jó, lehetett volna rosszabb, simán meglehet
  • Kaplan
    Kész, Fortuna ma mellettünk állt! :)
  • zaki
    győr-zágráb lol, mekkora mák
  • passatgt
    na ez fasza, remélem győr is hasonlót kap
  • Murder3
    Na hát az UEFA azért figyel ránk:D
  • Kaplan
    Kurva nagy mákjuk van a DVSCnek.. Úgy tudom ahogy kiesett a Litex a vezetőedzőt menesztették vagy lemondott már nem emlékszem.
  • Santata
    A Lokinak még van is esélye így.
  • zaki
    debrecen-litex
  • Golyo69
    Debrecen-Litex lovech...legjobbbb
  • Golyo69
    nah msot jön a loki csoportja!
  • Grenzjager
    A debreceniek nyíregyházi meccse az pont olyan lenne, mintha a Fradi az Újpest stadionban fogadná a nemzetközi ellenfelét. Eléggé egy hibbant ötlet... mondjuk a lila drukkerek sem engedték a "hazai" szektorukba a debrecenieket, inkább a baselieket, a lokisták meg mentek a vendég szektorba, igaz a lilák Vs debreceniek eltörpül a nyír Vs hajdúság mellett.
  • isi
    annyi rendőr nincs amennyi ide kellene, ha a dvsc meccset ide tennék.
  • Golyo69
    Szilágyi Sándor, a DVSC-TEVA cégvezetője elmondta, hogy három helyszín: Nyíregyháza, a Puskás-stadion és az újpesti létesítmény merült fel a Basel elleni találkozó lejátszására.

- Sajnos már a Levadia elleni mérkőzés lejátszása előtt eldőlt, hogy az UEFA nem engedélyezi a következő kör megrendezését Debrecenben – nyilatkozta honlapunknak Szilágyi Sándor. - Kerestük a megoldásokat, hogy továbbjutás esetén hol rendezhetnénk meg a Basel elleni találkozót. Első gondolatunk Nyíregyháza volt, hogy szurkolóinknak ne kelljen sokat utazni, ám ott a héten Veterán Atlétikai Eb-t rendeznek, aminek vasárnap van vége, és szerdáig nem tudják a pálya előkészítését megoldani. A következő lehetséges helyszín a Puskás-stadion, de nagyon magas díjat számoltak volna fel, ráadásul a felső karéjt nem lehetett volna használni, mert lejárt a statikusok által adott engedély. Harmadik lehetőség a Szusza Ferenc Stadion, és végül itt is lesz megrendezve a találkozó. Megfelel az UEFA előírásoknak, és a létesítmény üzemeltetőivel is mindenben meg tudtunk egyezni.

dvsc.hu
  • Golyo69
    nah minegy én nem vitakozni akarok..csak egy felvetés volt.....:)
  • Golyo69
    de mivel mondom hogy a basel elleni meccs is itt lett volna ha nincs eb....
    és nem csak a magam nevében mondom..nem levinni kéne egyébként mivel a két város között 50 km a távolság és nem 230.....és a debrecennek is jobb lenne ha sok LOKI szurkoló menne ki nem úgy mint a szuszába...
    szuszába beférnek 13500 míg nálunk 10 000-en (ülőhely)..mostmár jól megvan csinálva szal simán lehetni itt!
  • kraawz
    félig nyiregyi, félig debreceni vagyok, de szerintem ezt te sem gondoltad komolyan...
  • geo91
    ezt te sem gondolhatod komolyan :D
  • geo91
    pff, minek vinnék már le oda, vicc
  • Golyo69
    remélem NYÍREGYRE:)
  • Golyo69
    remélem a debrecen meccsét nem pesten játszák..hozhatják nyíregyre is :)
    a basel elleni meccs is itt lett volna csak pont akkor volt a veterán atlétika eb....
    ide legalább sok debreceni átruccana.....és legalábbb én is kimennék!
  • geo91
    örülnél neki, mint majom a farkának
  • gabber_saviola
    igazán elhozhatná Budapestre a loki a Palermót.
  • geo91
    na még egy óra a sorsolásig, hát kíváncsi leszek
  • Murder3
    City nem fog sokáig jutni az tuti.
    A dinamo vagy Lokomotív se lenne világvége a másik 3 csapaton már nem hinném h képesek lennének túlmenni.
  • Grenzjager
    A Debrecen lehetséges ellenfelei
    FC Porto
    Galatasaray
    Palermo
    Austria Wien
    Litex Lovec

A Győri ETO lehetséges ellenfelei
    Villarreal
    Fenerbache
    Manchester City
    Lokomotív Moszkva
    Odense
    Dinamo Zagreb

jaja, egyetértek Debrecennek Litex, ha nem akkor Porto vagy Galata (mert itt komoly a Pr érték, és lové)
    ETOnak Odense ha nem, akkor a Manchester City mert ha már jóval erősebb mindegyik, akkor az amelyik komoly pénzt hoz.
  • passatgt
    mindegy kit kapunk, elpicsázunk mindenkit, 3-0 0-3-al továbbmegy győr és debrecen is
  • jAsOn VoOrHeEs
    Inkább most egy Győr-Odense, Debrecen-Liteksz, aztán majd a csoportkörben úgy is jönnének még nevesebb csapatok. Bár ha te így is fix Győr és Debrecen továbbjutással számolsz, akkor én kérek elnézést. :D

A Sport TV egyébként rendesen rábaszott. Megint a Digi járt jól, csak most éppen az EL közvetítésekkel. :D
  • passatgt
    de miért? nem tök random lesz a kiemelt meg a nem kiemelt között?
    mindegy, győr-odense és debrecen - lovecs

és van 2 magyar csapat EL csoportkörben
  • zaki
    győr-cityt akarok, meg debrecen-palermot
  • jAsOn VoOrHeEs
    Sorsolás 13:30-kor. (Eurosport)

A Győr lehetséges ellenfelei:

Villarreal (spanyol)
    Fenerbahce (török)
    Manchester City (angol)
    Lokomotív Moszkva (orosz)
    OB Odense (dán)
    Dinamo Zagreb (horvát)

A Debrecen lehetséges ellenfelei:

FC Porto (portugál)
    Galatasaray (török)
    Palermo (olasz)
    Austria Wien (osztrák)
    Liteksz Lovecs (bolgár)
  • gabber_saviola
    Gratulálok a Győrnek, a többiek (vasutasok meg a szinestévések) elbújhatnak mellettük.
  • isi
    adj egyet és légy boldog
  • Murder3
    Bázel az már bocsi.
    Svájc legjobb csapata.

Bázeltől nem szégyen kiesni, érdekesen kezelitek egy Debrencen a közelébe nincs.
    Attól független hogy azért meglehetet volna ha ki tudják a helyzetket használni.

Maribor meg nem tudom, de egy Videoton-tól nem kell csodát várni.

Montepilelr meg mért lenne jobb az előbb említett csapatoktól?
    Touluse szint.
  • Takezó
    Nem nagy csapat a Montpellier, de a Bázel az? És a Maribor?