32945
Magyar Foci
-
#9999 állítólag 1. és 2. gól is 30 méter körüli volt, 2. meg fejes:D -
#9998 mégegy:D -
#9997 ? -
#9996 lol -
#9995 75' Fulham [3 - 1] Werder Bremen
14' [0 - 1] C. Pizarro
56' [1 - 1] B. Zamora
67' [2 - 1] Z. Gera
73' [3 - 1] Z. Gera -
#9994 hát buzsáky remélem csak sérült, különben kurva anyjukat -
#9993 Priskin gól.
1-2-re vezetnek a Middlesbrough ellen -
#9992 CHAMPIONSHIP
Fülöp, Priskin kezdő az Ipswichben. Halmosi, Buzsáky padon se :S -
isi #9991 a körülményekre tekintve hülyeséget írtál, remélem tudod. -
Grenzjager #9990 a nem divatdrukkert az határozza meg, hogy mindegy hogy nb1 vagy nb2 vagy nb3, mert nem az adott osztály színvonala s magassága határozza meg a szimpátiáját -
#9989 idegenbe nem szoktam menni....hazai meccseken kinn vagyok akkor is ha nb2.....
loki meccsen azért voltam mert azért csak egy lyon, fiorentina,meg liverpool volt..nem mindennap játszik velük magyar csapat :) -
#9988 lehet neki többet ér az,hogy jó meccseket láthat,mint hogy elmenjen egy nb2-es csapat meccsére -
isi #9987 ha aktuális lesz megbeszélhetjük. ( majd privátban ) -
karajjj #9986 off
ha barcikára jösztök, egy sört megihatnánk -
isi #9985 de bármibe fogadok, hogy Hajdúböszörménybe meg nem fogsz eljönni annak a csapatnak a meccsére, amit az aláírásodból kivéve magadénak tekintesz. -
#9984 hát igen....majd meglátjuk...én örülnék neki ha itt lenne.....és ha itt lesz ki is megyek....én voltam a bl meccseken is lokinak szurkolni ..csak mindig nem jó utazgatni 560 km-t :D annyagilag nem túl kifizetődő :)
-
Grenzjager #9983 az okés, hogy nemzetközi szinten drukkolok minden magyar csapatnak, sőt a Fradi mellett is van amelyik meccsére ki is megyek... de azért az rohadt furi lenne, hogy egy ősi rivális pályáján lépjen pályára a kedvenc csapatom nemzetközi meccsen, nem balhét kívánok, csak akkor ide a debreceni részről sem az a mentalitás kéne, "hogy megyünk Tiregyházára, elvisszük Tirpákiába a focit mert ott minden béna, amig debreceni be nem teszi a lábát", mert az eset hogy ilyenkor nem kell a bolgárok oldalára állni, hogy valaki "kedveskedni" akarjon meglepi formájában a hajdúságiaknak. S a hazai ultrák kerítésére evidens hogy csak és kizárólag max, a bulgárok tehetnek ki drapit, de a debreceni BOYS nem. Drukkolhatok én is nemzeközi szinten a liláknak, de azt azért durva lenne ha az Üllőin játszanának a lilák mondjuk lengyelek ellen, s a KL szektorban lenne kifaszítve az UVB drapi... és ez fordítva is így van. Ez nem menne, az tuti.
Bár erre idén már volt példa, mert a fehérváriak ősi riválisuk a győriek, s Marburg ellen a Rába partján játszottak. Igaz nem sokan voltak fehérváriak Győrben tegyük hozzá. -
karajjj #9982 pusztán csak azért, mert Nyíregy közelebb van, mint Pest -
#9981 most oké hogy ősi rivális...de ez nem a magyar bajnokság.....ez nemzetközi kupa..itt én is szurkolok a lokinak is meg a győrnek is vagy akármelyik magyar csapatnak.....leszarom hogy ki az.....csak MAGYAR csapat és aza lényeg..és ezt kéne felfogni sok embernek.... -
Grenzjager #9980 gondolom az a minmum, hogy az amúgy vendégek által igénybe vett szektorokba mennek a debreceniek, s helyi ultrák törzshelyére a bolgárok (így csinálták a lilák is a Basel elleni Debreceni meccskor)
Én a Szparisokat megértem, a Lokistákat azonban nem, nekik jó az ősi rivális helyén játszani? -
#9979 eléggé balfasz döntés volt,mintha egy ute meccset vinnének az Albertbe... -
#9978 uramisten,lesz ott püfölés... -
#9977 Az lett. Akkor nem szóltam :D -
#9976 Dinamo - Győr legyen, aztán lesz ott hangulat.. :D -
pinnacle #9975 a szpari ultrák gondolom nem lelkesednek, hogy mennek a debreceniek ezért a kérdés:
magyar fog magyart ütni, miközben ott lesznek a bolgárok is ? -
#9974 egyre biztosabb hogy nyíregyházán lesz a meccs -
#9973 Nyon, augusztus 6., 15.49 Szinte biztos, hogy a Szpari otthonában fogadhatja a Loki a Litex Lovecset.
h i r d e t é s
Ma délután az UEFA-val történt egyeztetéseket követően szinte biztosra vehető, hogy megvalósulhat a Debrecen kérelme, és a Nyíregyháza stadionjában fogadhatja az Európa Liga-selejtezőjében a Litex Lovecs csapatát.
A Debrecennek az MLSZ-en keresztül kell benyújtania a kérelmét az UEFA-hoz, és amennyiben az UEFA által elfogadott stadionok között szerepel a nyíregyházi, akkor semmi akadálya nincs annak, hogy a Szpari otthonában játsszák le a találkozót. A változásba a Litex Lovecs vezetői is belementek.
Mivel a nyíregyházi stadionban nemrégiben az UEFA utánpótlás-válogatott mérkőzéseket rendezett, ezért szinte biztos, hogy zöld utat nyer a Loki kérelme, és Nyíregyházán rendezik meg a Debrecen-Litex Lovecs EL-selejtezőt.
nb1.hu -
#9972 igen de attól még tárgyalhatnak róla.......én nem mondom biztosra de a lokinak lenne jó nem nekem :D
-
#9971 Az Európai Labdarúgó-szövetség korábban úgy rendelkezett, hogy amennyiben a Loki továbbjut, úgy a következő hazai mérkőzését a Puskás- vagy a Szusza-stadionban kell játszania. A debreceni klub azonban szeretné, ha szurkolóinak nem kellene Budapestre utazniuk – írja a dvsc.hu. -
#9970 Nyíregyházán játszik kupameccset a Loki
Nemzetközi kupameccsel avatják majd fel a nyíregyházi Városi Stadion centerpályának felújított gyepszőnyegét. Az Európa Liga selejtezőnének negyedik körében a DVSC a bolgár Loveccsel került szembe, az első mérkőzés augusztus 19-én, Nyíregyházán lesz.
– Természetesen igent mondtunk a debreceniek kérésére és elviekben már meg is állapodtunk. A részleteket hétfőn beszéljük meg. A Szpari vezetői is rábólintottak a debreceniek vendégszereplésére, így a bajnoki premierjük előtt már felavatjuk a felújított pályát – tudtuk meg Bartha Lászlótól, a Nyírsuli Kft ügyvezetőjétől, akit nyaralás közben értünk utól telefonon.
haon-on már azt írják hogy itt lesz a meccs -
#9969 sztem sokkal jobban járna a loki....ez kimaradt:D -
#9968 elvileg lehetne benne ilyen szintű meccset rendezni..de majd el dől.....sztemkal jobban járna...sztem ézért is akarják ők is.... -
#9967 jó de az előző körökben még enm volt olyan nagy elvárás uefa részéről stadiont illetően -
#9966 igen..mivel mondom hogy a Basel meccs is ott lett volna...csak épp veterán alétika eb volt!
basel meccs előtt:
"Első gondolatunk Nyíregyháza volt, hogy szurkolóinknak ne kelljen sokat utazni, ám ott a héten Veterán Atlétikai Eb-t rendeznek, aminek vasárnap van vége, és szerdáig nem tudják a pálya előkészítését megoldani."
-
#9965 de nyíregyházán van normális stadion, amit enged uefa? -
#9964 Elképzelhető, hogy Nyíregyházán lesz a meccs!
2010.08.06. 15:15
Klubunk szeretné, ha nem Budapesten kellene lejátszani a hazai EL-meccset.
Mint ismert, együttesünk az Európa Liga play off fordulójában a bolgár bajnok Liteksz Lovecs együttesével mérkőzik meg a csoportkörért. Az első mérkőzést augusztus 19-én hazai pályán játsszuk.
Korábban az Európai Labdarúgó-szövetség úgy rendelkezett: amennyiben a Loki továbbjut, a következő meccset a Puskásban vagy a Szusza-stadionban kell lejátszani.
Klubunk ugyanakkor szeretné, ha a csapatnak és szurkolóinknak nem kellene Budapestre utaznia, ezért vezetőink megkezdték a tárgyalásokat a Nyíregyháza és az UEFA illetékeseivel, hogy a Liteksz elleni meccset a Városi Stadionban rendezhessük meg.
nah ezt csak azért hogy nekem legyen igazam :D:D
dvsc.hu -
isi #9963 meg magyarszerető bolgárok -
Grenzjager #9962 remélem a diósgyőriek meg majd ingyen jegyet kapnak erre meccsre....
szép müsor lenne, diók, debreceniek, nyíregyiek. -
#9961 Igen mert közel van Debrecenhez, ráadásul pesten az ezelőtti meccsen se volt teltházt szal minek egy olyan városba vinni ahol, illetve közelében nem szeretik a focit. Nyiregyházán lesz a meccs akkor odakell figyelni mert aznap már tuti nem lesz jegy. -
#9960 msot olvassátok a loki fórumot! :) szinte minden loki szurkoló nyíregyen akar meccset :):)