32945
Magyar Foci
  • barnuska665
    aztán valamit tudsz is a barcáról vagy csak divat?
  • barnuska665
    meghátráltál mi?nagyon a lényegre tapinthattam te bárcás
  • bakkerman
    rádhagyom :DDDD
  • barnuska665
    mi bajod van te barcás?azoknak is csak pénzük van semmi más
  • bakkerman
    "A nagymúltú és hatalmas Loki"

geci te akkora alreg vagy mint a faszom.
  • barnuska665
    előre inni a medve bőrére?mekkora pofáraesés lesz.
    A nagymúltú és hatalmas Loki vagy a Fradika lesz a bajnok
  • bakkerman
    hát igen...nehogymár 86. percben lőtt góllal nyerjen a Gyűr...mondjuk jó meccs volt,csak a buzi belenyúlt...
  • passatgt
    :DDD
  • Grenzjager
  • Matthew Prosac
    Torghelle gól a Düsseldorf meccsen. 3-0 nekik. Air Sándor visszatért!
  • szabii98
    Áhh, most a Vidi nemképes bejutni a BLbe.Ez elvan döntve, a loki verne minket, meg még a zágráb is meg egyéb kisebb csapatok
  • bakkerman
    magával a Videotonnal,mint csapat,semmi bajom,tetszetősen fociznak,az Alves gyerek Magyarország legjobb csatára Heinz mellett,de amit ez a vén szivar csinál,az elképesztő...a nyilatkozataiból lesüt az az arrogancia,hogy mi vagyunk a janik,a loki a múlt,most mijövünk,készülönk gőzerővel a bl főtáblára,profik vagyunk stb...mondjuk ha kikapcsolom ezeket a dolgokat,akkor arra jövök rá,hogy idén már többször volt olyan,hogy kifejezetten vártam egy Videoton meccsen...
  • karajjj
    olyan mondvacsinált okokkal elintézi mezei ezeket a dolgokat, az elején még szimpatikus volt ahogy összerakta a csapatot, most meg már látszik, hogy már csak az kerülhet pályára, aki becsókolt...
  • passatgt
    ja ez a pöcs mezei meg azt mondja, nem hozta a hozzáfűzött reményeket...
    játszatni kellett volna, nem kétszer beállítani 20 percre és azt mondani nem kell

vicc az az ember
  • passatgt
    megvették 1 millióért vagy menniyrt, eladjon 250e-ért kb...
  • bakkerman
    érdekes...

I. Viktor jó vásárt csinált a sráccal :DDDDDD
  • Láma!
    ohh, ugy már más:D
  • kraawz
    ha jól tudom, ő siófoki :)
  • Kaplan
    Azért azt kicsit erősnek érzem, hogy Gyepes ma már a padra se ülhetett le a Cardiff meccsén, vagy esetleg megsérült komolyabban az előző meccsen az állítólagos hibája előtt?
  • Láma!
    jobban jártál ha nem láttad...:)
  • Solt
    Nincs rá lóvé, oszt megy a mellé duma! :)
  • LasDen #10658
    gerilla reklám...:D
  • 9csöves9
    Banok ha esetleg erre jársz:tudnál egy másik streamet adni a Siófok-Fradihoz?valami kibaszott brazil szappanopera megy azon ami a fórumodban van...
  • bakkerman
    Afellay:
    193 tétmeccs a PSV-ben,ezeken 36 gól,19 gólpassz,28 sárga

Dzsudzsák:
    127 tétmeccs a PSV-ben,42 gól,44 gólpassz,18 sárgalap
    Debrecenben 42 tétmeccs,12 gól,17 gólpassz.

válogatottban:
    Afellay: 29 meccs,2 gól,3 gólpassz
    Dzsudzs: 30 meccs,4 gól,5 gólpassz

(szerintem) ritka zsenik mindketten,de Dzs szerintem egy picit jobb,vagyis a csapatban látványosabban lövi a gólokat,és szolgálja ki a társakat. Mindkettejükre nagy jövő vár,elmehetnek akár 100 válogatottságig is.
  • Murder3
    az akart lenni, hogy.
    Nem egy tuti bl-be jutó csapat, de tuti bejutó vmelyik európai kupába akár bl-be is.
  • LasDen #10654
    én angliába vagy spanyolba...:D
    viszont utolsó előtti mondatod elég kesze-kusza...nehezen hámoztam ki mit is akarsz :D
  • Murder3
    Afellay jobb Dzsudzsáknál.

De ott van a legjobbak közt.

Ami msot Dzs-nek nem jönne jól ha elkerülne egy úgymond sztár csapatba.
    Bár nem hinném h sokáig jó út lenne a psv és a holland bajnokság.

Azért egy idő után ott már nem fog tudni fejlődni és a psv ne egy hát tuti bl csapat, de legalább a tuti el és könnyebb bl is ott van neki lehetőségként.
    Én szívesebben látnám őt Németországba:)
  • bakkerman
    persze én is örülök,csak azért (holland sajtó szerint) hollandia 2.-3.!!! legjobb futballistájáról van szó...nála Suarez jobb,Afellayal kb egy szint szerintem
  • geo91
    amellett, hogy teljesen egyetértek az ebben a két posztban leírt véleményeddel, örülök, hogy nem igazol a digókhoz. még maradjon egy kicsit a psv-ben, aztán wenger papa csak leigazolja. :)
  • LasDen #10650
    egy liverpoolba már most simán beférne...de akár egy sevillaba vagy arsenalba se kellene félnie....:D
  • Unreal1942
    Jobb is ez így. Nem kell neki a Juve. Jó helyen van. Stabil ember, sőt húzó ember egy jó csapatban.
    Amennyiben van még benne fejlődés akkor 1-2 éven belül sztárcsapathoz is kerülhet. Persze mérlegelni kell, hogy ott tud e majd rendszeresen játszani.
  • bakkerman
    az olaszok amúgy eléggé fegyelmezettek,és érettek voltak taktikailag idén a VB-n,pontot raboltak Új Zélandtól :)
  • bakkerman
    érdekes...

lövi a gólokat,adja a jobbnál jobb passzokat,aszisztokat stb...nem hiszem,hogy Ronaldo,vagy Messi,vagy más kitűnő játékos mennyire fegyelmezett taktikailag...
  • Grenzjager
  • karajjj
    noob.hu-ra tedd
  • Grenzjager
    ha megjelenik a Videotonról a kép ok, hanem modi törölje pls (nem kepfeltoltes.hu)

• bakkerman
    jó a videó címe (Y)
  • banok
  • paly90
    aztakurva....
  • bakkerman
    :))