32945
Magyar Foci
-
#10679 aztán valamit tudsz is a barcáról vagy csak divat? -
#10678 meghátráltál mi?nagyon a lényegre tapinthattam te bárcás -
#10677 rádhagyom :DDDD -
#10676 mi bajod van te barcás?azoknak is csak pénzük van semmi más -
#10675 "A nagymúltú és hatalmas Loki"
geci te akkora alreg vagy mint a faszom. -
#10674 előre inni a medve bőrére?mekkora pofáraesés lesz.
A nagymúltú és hatalmas Loki vagy a Fradika lesz a bajnok -
#10673 hát igen...nehogymár 86. percben lőtt góllal nyerjen a Gyűr...mondjuk jó meccs volt,csak a buzi belenyúlt... -
#10672 :DDD -
Grenzjager #10671 -
#10670 Torghelle gól a Düsseldorf meccsen. 3-0 nekik. Air Sándor visszatért! -
#10669 Áhh, most a Vidi nemképes bejutni a BLbe.Ez elvan döntve, a loki verne minket, meg még a zágráb is meg egyéb kisebb csapatok -
#10668 magával a Videotonnal,mint csapat,semmi bajom,tetszetősen fociznak,az Alves gyerek Magyarország legjobb csatára Heinz mellett,de amit ez a vén szivar csinál,az elképesztő...a nyilatkozataiból lesüt az az arrogancia,hogy mi vagyunk a janik,a loki a múlt,most mijövünk,készülönk gőzerővel a bl főtáblára,profik vagyunk stb...mondjuk ha kikapcsolom ezeket a dolgokat,akkor arra jövök rá,hogy idén már többször volt olyan,hogy kifejezetten vártam egy Videoton meccsen... -
karajjj #10667 olyan mondvacsinált okokkal elintézi mezei ezeket a dolgokat, az elején még szimpatikus volt ahogy összerakta a csapatot, most meg már látszik, hogy már csak az kerülhet pályára, aki becsókolt... -
#10666 ja ez a pöcs mezei meg azt mondja, nem hozta a hozzáfűzött reményeket...
játszatni kellett volna, nem kétszer beállítani 20 percre és azt mondani nem kell
vicc az az ember -
#10665 megvették 1 millióért vagy menniyrt, eladjon 250e-ért kb... -
#10664 érdekes...
I. Viktor jó vásárt csinált a sráccal :DDDDDD -
#10663 ohh, ugy már más:D -
#10662 ha jól tudom, ő siófoki :) -
#10661 Azért azt kicsit erősnek érzem, hogy Gyepes ma már a padra se ülhetett le a Cardiff meccsén, vagy esetleg megsérült komolyabban az előző meccsen az állítólagos hibája előtt? -
#10660 jobban jártál ha nem láttad...:) -
Solt #10659 Nincs rá lóvé, oszt megy a mellé duma! :) -
#10658 gerilla reklám...:D -
#10657 Banok ha esetleg erre jársz:tudnál egy másik streamet adni a Siófok-Fradihoz?valami kibaszott brazil szappanopera megy azon ami a fórumodban van... -
#10656 Afellay:
193 tétmeccs a PSV-ben,ezeken 36 gól,19 gólpassz,28 sárga
Dzsudzsák:
127 tétmeccs a PSV-ben,42 gól,44 gólpassz,18 sárgalap
Debrecenben 42 tétmeccs,12 gól,17 gólpassz.
válogatottban:
Afellay: 29 meccs,2 gól,3 gólpassz
Dzsudzs: 30 meccs,4 gól,5 gólpassz
(szerintem) ritka zsenik mindketten,de Dzs szerintem egy picit jobb,vagyis a csapatban látványosabban lövi a gólokat,és szolgálja ki a társakat. Mindkettejükre nagy jövő vár,elmehetnek akár 100 válogatottságig is. -
#10655 az akart lenni, hogy.
Nem egy tuti bl-be jutó csapat, de tuti bejutó vmelyik európai kupába akár bl-be is.
-
#10654 én angliába vagy spanyolba...:D
viszont utolsó előtti mondatod elég kesze-kusza...nehezen hámoztam ki mit is akarsz :D -
#10653 Afellay jobb Dzsudzsáknál.
De ott van a legjobbak közt.
Ami msot Dzs-nek nem jönne jól ha elkerülne egy úgymond sztár csapatba.
Bár nem hinném h sokáig jó út lenne a psv és a holland bajnokság.
Azért egy idő után ott már nem fog tudni fejlődni és a psv ne egy hát tuti bl csapat, de legalább a tuti el és könnyebb bl is ott van neki lehetőségként.
Én szívesebben látnám őt Németországba:) -
#10652 persze én is örülök,csak azért (holland sajtó szerint) hollandia 2.-3.!!! legjobb futballistájáról van szó...nála Suarez jobb,Afellayal kb egy szint szerintem -
geo91 #10651 amellett, hogy teljesen egyetértek az ebben a két posztban leírt véleményeddel, örülök, hogy nem igazol a digókhoz. még maradjon egy kicsit a psv-ben, aztán wenger papa csak leigazolja. :) -
#10650 egy liverpoolba már most simán beférne...de akár egy sevillaba vagy arsenalba se kellene félnie....:D -
Unreal1942 #10649 Jobb is ez így. Nem kell neki a Juve. Jó helyen van. Stabil ember, sőt húzó ember egy jó csapatban.
Amennyiben van még benne fejlődés akkor 1-2 éven belül sztárcsapathoz is kerülhet. Persze mérlegelni kell, hogy ott tud e majd rendszeresen játszani.
-
#10648 az olaszok amúgy eléggé fegyelmezettek,és érettek voltak taktikailag idén a VB-n,pontot raboltak Új Zélandtól :) -
#10647 érdekes...
lövi a gólokat,adja a jobbnál jobb passzokat,aszisztokat stb...nem hiszem,hogy Ronaldo,vagy Messi,vagy más kitűnő játékos mennyire fegyelmezett taktikailag... -
Grenzjager #10646 -
karajjj #10645 noob.hu-ra tedd -
Grenzjager #10644 ha megjelenik a Videotonról a kép ok, hanem modi törölje pls (nem kepfeltoltes.hu)
-
#10643 jó a videó címe (Y) -
#10642 -
paly90 #10641 aztakurva.... -
#10640 :))