Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha ukrán válogatott akar lenni, legyen, kár érte, de a nyilatkozatából kitetszik, soha nem élne-halna a magyar válogatott mezéért...
myvipen felvettem Volit ha visszaigazol elbeszélgetek vele
ForzaInter
hát sztem ezt már buktuk, és majd sírni fogunk mikor az ukrán válogatottban fogjuk látni hogy villog.

Yo, Bitch!

:SSSSSS

nagyon remélem, hogy Várhidi bocsánatot kér, ez egy nagy taplóság volt és ha ezmiatt veszítjük el Koman-t, akkor nem is tudok belegondolni, hogy milenne :C

ForzaInter
sikeresen elüldözött várhidi egy nagy tehetséget..

Yo, Bitch!

Kaplan
Én is ezt akartam mondani, köznyelven szólva és, hogy haladjak a korral, Várhidi ezt ELK*RTAD! Hihetetlen, hogy egy ekkora tehetséget így megsért, és tényleg elveszi az örömét, az meg már a másik kérdés, hogy mostmár tényleg nagyobb az esély, hogy az Ukrán hont választja, és akkor hihetetlen nagyot vesztettünk...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hatalmas tehetség, de itt az egész MLSZ-ben csak ekkora barmok vannak, ha ezek után Komán az ukrán nemzeti válogatottat fogja választani, megértem....

samsungsport:

Koman Vladimir: Várhidi Péter nagyon megbántott!
Magyar labdarúgás

Tizenhárom év után egy ungvári születésû magyar tehetség ismét pályára lépett az olasz élvonalban. Itáliában ódákat zengtek róla, idehaza pedig belerondítottak Koman Vladimir felhõtlen ünneplésébe. A Sampdoria fiatal csillaga a debütálásról, Várhidi Péter szavairól és a nagy álmairól nyilatkozott a samsungsportnak!

Fantasztikusan sikerült a debütálása a Serie A-ban! Meséljen a Torino elleni meccsrõl!
- Egy hete edzettem a nagycsapattal, azt hittem a kispadra odaférek a Torino ellen vagy talán kapok öt percet. Amikor megláttam a nevem a kezdõben leizzadtam, az elsõ percekben szó szerint remegett a lábam. Szó szerint mindent elrontottam: három labdából hármat elpasszoltam! A fordulat a 6. percben jött, csináltam egy apró lövõcselt, amire felhördült a közönség. Ez hihetetlen erõt adott! Aztán sikerült egy gólpasszal segítenem a csapaton, ami óriási boldogság volt számomra!

Olvasta a lapok dicsérõ szavait? A La Gazzetta dello Sport például azt írta: ezt a bemutatkozását be kell kereteznie!
- Az olasz véleményeket csak felületesen olvastam, mert a hétvégét Magyarországon töltöttem!

Ezek szerint a magyar reagálásokat jobban ismeri! Mit szól hozzá, hogy Várhidi Péter szerint például az Inter Primavera együttese magasabb szintet jelent a Sampdoriánál? Vagy hogy a bemutatkozása mögött az is állhat, hogy könnyebben kölcsön lehessen Önt adni?

- Õszintén? Nagyon megbántott Várhidi Péter a nyilatkozatával! Én nem hiszek abban a verzióban, hogy kiforgatták a kapitány szavait, nehéz félreértelmezni azokat a mondatokat. Játszottam 76 percet a Serie A-ban, miért kell összetörni a boldogságomat? Nekem elég lett volna egy vállveregetés is, hogy láttuk, örülünk. Erre ezt kapom? Nem kértem, hogy bárki minõsítse a teljesítményemet, de ha ezt teszik és így, az nagyon rosszul esik.

Mérges?
- Felhúzott az eset, de tudja mit: már nem érdekel! Nem foglalkozom vele, csak a Sampdoria és csak az olasz élvonal!

És mi lesz az U19-es válogatottal, ahová meghívta Önt Várhidi Péter?
- Csábító az invitálás, de nem hiszem, hogy elfogadom!

Tehát csak foglalkoztatja ez az ügy! És mi lesz, ha egyszer a magyar nagyválogatottba hívják, netán Ukrajnában is felfigyelnek tehetségére? Melyik nemzeti együttest választaná?
- Nem foglalkozom most ezzel. Nem idõszerû még a kérdés!

Elképzelhetõnek tartja, hogy Ukrajna válogatottjában lép pályára?
- Igen, elképzelhetõ. Én ott születtem, ukránnak érzem magam, de még egyszer mondom: nem foglalkozom ezzel.

Mik a vágyai, tervei a Sampdoriánál?
- Szeretnék itt maradni, jó lenne azt elérni, hogy stabil tagja legyek az elsõ csapatnak. Már két éve kint élek, nagyon megszerettem Genovát. Egy csodás helyen van a kollégiumunk, gyakorlatilag a tenger fölött van a szobánk. Három sráccal lakom együtt.

Gondolom a kollégium az Ön debütálásától volt hangos!
- Á, azért ez túlzás. Persze, gratuláltak sokan, de semmi több. Én maradok az az egyszerû srác, aki voltam, reggel elindulok edzésre, majd iskola, és újabb edzés. Este 6 körül van csak szabadidõm, akkor pedig pihengetek. Az élet megy tovább!

Ne mondja, hogy semmi változás nem történt az életében múlt szombat óta? Debütálásként gólpasszt adott Bonazzolinak. A Samp pedig ezzel a góllal nyert 1-0-ra!
- Persze, érzek változást. Felkapott a média is, felhívnak telefonon, hogy meséljem el az élményeimet, nem csak az olasz, hanem a, magyar újságírók is. Szerencsére nem voltam teljesen ismeretlen a Samp családban, hiszen a Primavera együttesben sokat játszottam. Sõt, a Genova elleni városi rangadókon két gólt is rúgtam, ami itt nagyon sokat számít.

Kapott már valamilyen becenevet?
- A szurkolók nyerõ embernek hívtak sokáig a derbi után, nagyon számon tartják az eredményeket, a gólszerzõket. Egyébként Komannak hívnak, itt nem nagyon szokás becézgetni valakit.

Foglalkoztatja, hogy milyen nagy múltú klubhoz került? A Sampdoria 51 éves történetében olyan sztárok fordultak meg, mint Zenga, Platt, Verón, Klinsmann…
- Gullitot ki ne hagyja, nagy kedvencem volt! Persze, tisztában vagyok jelenlegi egyesületem veretes múltjával, de igazából ez nem számít sokat. Tisztelem az elõdöket, de nem foglalkoztat annyira a múlt. Sokkal inkább izgat a Sampdoria jelene.

Ha már ezt említi, mi a helyzet Francesco Flacchival? A korábbi csapatkapitány játékjogát felfüggesztették, ugyanis kokaint találtak a szervezetében január 28-án az Inter elleni derbit követõen!
- Elvesztette a csapat az egyik legjobbját, mit mondjak, nem jól jött az együttesnek. Ha jól tudom, Flacchi nemrégen tért vissza az együtteshez egy-két orvosi vizsgálatra. A klubnál nem sokat beszélnek az esetrõl, gondolom megvan ennek is az oka.

Szombathelyi Haladás! Mi jut errõl a klubról az eszébe?
- Haladás? Hm, soha nem felejtem el, amit itt kaptam. Innen indultam egy remek közösségbõl, nagyon hálás vagyok a Haladásnak és Mihalecz Istvánnak, aki bízott bennem és 15 évesen berakott a nagycsapatba.

Walter Novellino kiválasztotta Önt és pályára küldte az elsõ csapatban. Mi a titok, mivel nõhetett Ön a többi fiatal fölé? Mik az erényei és mik a hiányosságai?
- Erényem a gyorsaság és a labdabiztonság. Úgy érzem, jól látok a pályán, de van amiben még sokat kell javulnom. A fejjátékom például még messze nem tökéletes.

A hétvégén a Roma otthonában lép pályára a Sampdoria. Ott lesz a kezdõcsapatban?
- Nagyon remélem! Jó lenne játszani, de egyelõre az is felemelõ, hogy a nagycsapattal készülhetek tovább.

Köszönöm az interjút, remélem nem tartottam fel sokáig!
- Á, dehogy, úgyis a Milan meccset néztem! Ilyenkor sokáig fent vagyok.

És mit szólt az eredményhez?
- Azt hittem kiesik a Milan. Számomra nagy meglepetés az, hogy továbbjutottak, pláne az hogy gyõztek. Hiába, az olasz foci ilyen, amikor nagyon kell nyerni, akkor mindig nyernek…

Kaplan
Miért érzem úgy, hogy akármelyik edzõ amikor szövetségi kapitány lesz, mindenki megutálja.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Ahhh...kirázott a hideg!!! 😊

www.smart-bus.hu

és még Komanról:

Walter Novellino, az olasz élvonalban szereplõ Sampdoria vezetõedzõje szerint óriási jövõ áll a kárpátaljai születésû magyar focistára, Koman Vladimirra.

Novellino teljesen váratlanul jelölte a Torino elleni kezdõcsapatba a fiatal magyar középpályást, Koman pedig ahogy kell, remek játékkal és látványos gólpasszal hálálta meg edzõjének a bizalmat. A szakember a mérkõzés után külön kitért Koman teljesítményére, mert úgy véli, a futballista lehet a klub jövõjének egyik nagy sztárja.

- Koman remek futballista! Nem tettem mást, mint a Primavera bajnokságban látottak és a segítõim tanácsai alapján felkértem õt az elsõ csapathoz, hogy edzéseken is megnézzem, mit tud. Azt láttam, hogy tréningeken akárhányszor felnézett passzolás elõtt, mindig jó megoldást választott, és akkor mondtam magamban, hogy mindenképpen játszania kell hétvégén. Egyáltalán nem érdekelt a kora, ha egy focista jó, akkor akár 15 évesen is beteszem a csapatba. Komannak pedig hihetetlen képességei vannak, tökéletesen el tudja látni azt a szerepet, amiben szombaton játszattam, és kétségem sincs afelõl, hogy még nagyon sokat fog fejlõdni. Remek döntés volt megszerezni õt, nagyon nagy értéke lehet még a csapatnak – dicsérte az 1987-es születésû futballistát Novellino.
(samsunsgsport)

A focihoz tök hülye Várhidi Péter, az U19-es labdarúgó-válogatott szakvezetõje kedden kihirdette a csapat keretét. A gárda április 23-án, hétfõn és 25-én, szerdán Szlovákia korosztályos együttesével mérkõzik majd meg. A csapatnak tagja az a Koman Vladimir (Sampdoria), akirõl egy napja még azt nyilatkozta a kapitány, nem tervezi meghívni.

"Figyelemmel kísérem a futballista teljesítményét, és örülök, hogy bemutatkozott, ennek ellenére nem tervezem behívni sem a felnõttek közé, sem az U19-es csapatba" - nyilatkozta Várhidi Péter szövetségi kapitány a sportnapilap azon felvetésére, hogy a hétvégén a Serie A-ban gólpasszal bemutatkozó Koman Vladimir bekerül-e a megfiatalított nemzeti válogatottba.

A kapitány kapott hideget-meleget a meglepõ nyilatkozatra, amelyet még tetézett azzal, hogy megállapította, Filkor Attila azért lehet tagja a csapatnak, mert "az Inter Primavera-együttese magasabb szintet jelent, mint a Sampdoria felnõttcsapata".

Ezek után váratlanul meggondolta magát a szakvezetõ, ugyanis a kedden kihirdetett U19-es keretben már szerepelt a Sampdoria légiósának a neve. A keret tagjai 22-én, vasárnap találkoznak, majd az elsõ meccs helyszínére, Gyõrbe utaznak. Hétfõn a DAC-pályán csapnak össze Szlovákia gárdájával, a visszavágóra pedig szerdán délután Szencen kerül sor.

csak nehogy a kapuba állítsa ez marha várhidi

Kaplan
Én szerettem a válogatottban, hát most jó távol került tõle 😞
Hogy megy neki?

banok
Stromsgodset-Odd Grenland
jelenleg 2-1 és a hazai csapat 2. gólját Kovács Péter lõtte.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok

<#eljen>

banok
most tolok fel egy 6 perces összefoglalót a Watford meccsrõl a Youtubera.
http://youtube.com/profile?user=banok10

banok
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Halmosi ismét betalált.

Plymouth - Leicester 1-0

15' Halmosi

<#taps><#taps><#taps><#taps>

banok
Barnsley-Birmingham
Ferenczi kezsõ, Rajczi kispad

Stoke-Crystal Palace
Király kezdõ

Norwich-West Bromwich
Gera kezdõ

Plymouth-Leicester
Buzsáky, Halmosi kezdõ, Timár kispad

nem kicsi gólt lõtt Muemba 😮O

4-2

4-1

az elsõ csel után ellõvi akkor se csúnya, csak úgy gól lett volna 😊

😊

jah, ez sajnos már megesett, de most nem úgy mint a múltkor, 8 ágra süt a nap...

Kaplan
Nem lett volna csúnya 😊

ááá, Tamás lõhetett volna még1et csak túlkerázta...

9csöves9
<#worship>

már csak arra kell vigyázni nehogy félbeszakadjon a meccs

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Én mondtam geciek 😄DDD

3-1

Kaplan
TOMIIII TOMIII!!!!! 😊

Szerk. Nagyon okosan csinálta 😊

ááááhhh, írdatlan nagy hülyeség lenne lecserélni, majdnem a mezõny legjobbját...

sztem, ma még lõ 1 gólt

Kaplan
Remélem nem kapják le a félidõben..

jaja, kegyetlen nagy gól volt, és elõtte majdnem elérte Priskin és akkor õvé a gól, de nem baj, hatalmas gól volt

2-1, fordítottak, Tamás nagyon jól játszik <#eljen>

Kaplan
Aztakur*a mekkora gólt lõtt Mahone, de mennyivel szebb lett volna ha Priskin megelõzi James-t 😊

nem engedték neki, hogy õ rúgja, kicsit kiakadt 😊

1-1

Priskin gyönyörûen csinálta és 11es harcolt ki 😊

Priskin hibájából 0-1 :S

<#eljen>

banok
Priskin kezdõ a most futó Watford meccsen.

elég lelombozó amit mond, de lehet benne valami (ti. hogy csak azért rakják be, hogy elpasszolják õket alulra:S)
kössz az infokat <#eljen>

kegyetlen dolgokat tud csinálni Várhidi, ha ennyire fiatalítani akarok akkor nekem ez lenne az elsõ dolgom, hogy az ilyen nagy tehetségeket behívnám a csapatba...

LOL
Várhidi és a szakmai udása:

"Ha a kapitány meglátogatott volna minket, nem nyilatkozik szakmai képtelenségeket, hogy én irányító vagyok, s ezen a poszton Hajnal, Kanta, Sándor jobb nálam, meg hogy engem más poszton nem lehet használni. Az elõzõ szezonban harminc meccset játszottam a jobb oldali, a mostaniban pedig tizenötöt a bal oldali fedezet szerepkörében." Buzsáky Ákos

"Figyelemmel kísérem a futballista teljesítményét és örülök, hogy bemutatkozott, ennek ellenére nem tervezem behívni sem a felnõttek közé, sem az U19-es csapatba. Utóbbi együttesbsel fontos versenyre készülünk, a május közepén sorra kerülõ európai elitkör küzdelmeire, és addig már nem szeretném felbolygatni a társaságot. Filkor Attila és Koman Vladimir helyzete egyébként egészen különbözõ, hiszen a Sampdoriát egy pillanatig sem szabad összekeverni az Interrel. Lehet, hogy furcsán hangzik, de én úgy gondolom, hogy az Inter Primavera csapata magasabb szintet jelent, mint a Samp felnõttegyüttese. Emellett azt is látni kell, hogy Olaszországban egy-egy fiatal bemutatkozásának hátterében egészen más indokok is állnak, mint amelyekre gondolna az ember - sokszor a felnõttcsapat csak kirakat, ahonnan könnyebben kölcsön lehet adni a tehetséges játékosokat. Nem lennék meglepve, ha Filkor és Koman jövõre már egy másodosztályú olasz klubban szerepelnének."
Várhidi Péter

Bravo...
és akkor mi van Tóth Balázzsal, meg a noname török csapatokkal....

Szerintem Koman lesz az akire vártunk már nem tudom mióta. Mert Détárit, magyar viszonylatban túl fogja szárnyalni.

Mellesleg õ minden idõk legfiatalabb NB I-es játékosa (azért ez is jel), mert vmikor amikor a Hali kiesett (lehet h amikor utoljára(marha gyakran kiesnek, tipikus liftes csapat)) az élvonalból már matematikailag, akkor az edzõjük rendesen fitalokat rakott be a felnõtt csapatba, és így Koman 14-15 évesen már NB I-es játákos volt.

egy magyar 18 évesen kezdõ a SERIA A-ben! Ez több mint szenzáció, a mai lepusztult magyar foci világában!

Vladimir Koman, 18 éves, ukrán nemzetiségû, magyar-ukrán állampolgár, Ukrajnában született, de már magyar válogatott, a papa (ha jól emléxem) akkor anno a Savaria szombathelyi csapatban röplabdázott, és a kis Koman itt kezdett sportolni a Haliban. Kb ennyi. És nagyon jól megy neki. Ami pedig nem vicc, hogy a Milan sasolja õt rendesen.

Koman Vladimir gólpassz Torino ellen !!!!!!!!
Kezdõ volt ráadásúl!!!!link

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

banok
de most nézem a livescore.com-ot és ott Korkmazt írnak. sry.

banok
A goalzz.com Korsos-t ír.

Kaplan
Még ott játszik? 😮😄 Nem valami görög középcsapatba szerzõdött át?

banok
Wacker Tirol-Rapid Wien
jelenleg 0-1. A gólt Korsós György szerezte.