Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ForzaInter
ó bassza meg, pedig kiakartam menni...

Yo, Bitch!

Gunnersboy
Korábban úgy tudtuk, és errõl hírt is adtunk, hogy július 15-én a Vasas összecsap a Serie A legutóbbi idényének nyolcadik helyezett csapatával, a Napolival. Ezért volt meglepõ, hogy a zalaegerszegi klub hivatalos honlapja (www.ztefc.hu) ma olyan bejelentést tett: július 15-én õk is megmérkõznek a nápolyiakkal. Mostanra kiderült, a zalaegerszegieknek lesz igaza.

A Napoli július közepén Ausztriában edzõtáborozik, és ebben az idõszakban már felkészülési mérkõzéseket is játszik. Mint Antal Péter, a Vasas labdarúgó-csapatának technikai vezetõje a szakosztály honlapján (www.vasasbp.hu) elmondta, a szóbeli megállapodás már jó ideje meg is volt a két klub között. A Napoli és a Levszki Szófia elleni ausztriai találkozót Gergely Péter szervezte, aki már korábban is szerzett ellenfeleket a csapatnak – ezúttal azonban nem járt sikerrel.

Az olaszoknak el kellett volna küldeni az írásbeli megállapodást, ám ezt tegnapig nem tették meg, ma reggel pedig arról tájékoztatták az angyalföldieket: lemondják a mérkõzést.

Délutánra az is kiderült, hogy a Napoli pályára lép július 15-én, de nem Ausztriában, hanem 80 km-rel keletebbre, Zalaegerszegen, ahol – Antal Péter szerint – az olaszok anyagilag is jobban járnak a mérkõzéssel.

A Zalaegerszeg július 11-én egy másik neves ellenféllel is megmérkõzik, akkor a szerb Crvena Zvezda lesz a zalaiak vendége a ZTE Arénában. A Napoli elleni mérkõzésre 1500 Ft-ba kerülnek a belépõk (diák- és nyugdíjas jegy 800 Ft), és a jeggyel a Zvezda elleni mérkõzés is megtekinthetõ.

nso.hu

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

a.carkey
Na igen, õ pl. itthon nem kellett a szagértõ magyar edzõi karnak. Sebaj, vitte az Ajax, a Barca, a Chelsea és most valahol a görögöknél van, gondolom nagycsapatnál.

Amúgy meg Henk. 😊

A medve nem játék.

akkor még Hank Ten Cate volt az edzõ 😄

banok
Az UEFA-kupában a DVSC kazah, a Gyõr grúz ellenfelet kapott.

Gyõr - Zestafoni (grúz)
(kazah) Shaktyor Karagandy-DVSC

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

azt sem most volt :S

ö cáfolta, hogy a Fener-hez megy

a.carkey
De ne felejtsük el, hogy legutóbb az MTK ment tovább. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Legalább látjuk itthon Aragonest. 😄

A medve nem játék.

Gunnersboy
owned

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

😊

miki36
Bajnokok Ligája, 2. selejtezõkör:
Fenerbahce - MTK

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

banok
Bp. Honvéd-Zsetiszu ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/192960

gólerõs meccs volt 😊
hajrá a Teplice ellen. talán nem lesz végállomás. 😊

kedvemre való eredmény 😊

ja, és nem végállomás, hanem csak helyközi megálló...

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

6-3

FORZA INTER!

Gunnersboy
össz. mennyivel jutottak tovább?

Kaplan
Ezúton is gratulálok a Honvédnak, jó látni, hogy egy csapatunk már egy ellenfelen túl tud jutni nemzetközi kupákban. De szomorú ez így átgondolva. :/

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ForzaInter
végállomás.

Yo, Bitch!

banok
és a következõ ellenfél a Teplice.

Budapest Honvéd - Zsetiszu 4-2 (2-0)
Honvéd: Rabóczki - Takács Á., Szmiljanics, Filó, Vincze Z. – Dobos (Abass, 64.), Genito, Ivancsics, Diego - Hercegfalvi, Abraham
Gólszerzõk: Genito (26.), Smiljanic (46.), Abraham (54.), Bojtor (92.), illetve Kiszeljev (52., 74.)

FORZA INTER!

LSSAHPAUL
inkább a liverpool tarcsi mint hogy eltörjék a lábát az angol 3. osztályban..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

zaki
Gondolom úgy menne, Pool biztos nem adja el még pár évig... Ha meg nem úgy fejlõdik ahogy azt várták tõle, akkor majd elpasszolják a Championshipbe... :c

Gunnersboy
ezt nem mondta senki....csak kicsit nagy a hirtelen témaváltás, mivel aztis lehetett olvasni hogy kölcsönbe megy a Leedshez

Artmedia-Fehérvár 4-0

FORZA INTER!

Kaplan
Attól mert a Leeds érdeklõdik utána nem lesz rosszabb játékos...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gunnersboy
annak ellenére hogy egész eddig azzal kábítottak mindenkit hogy lehet esélye a felnõttcsapatban játszani

zaki
Anglia: lapértesülések szerint a Leeds hívja Németh Krisztiánt
A Yorkshire Post értesülései szerint a Liverpool fiatal magyar támadója, Németh Krisztián iránt a harmadosztályú Leeds United érdeklõdik. A csapat menedzsere Gary McAllister próbajátékra invitálja a futballistát, csapattársával, Astrit Ajdareviccel együtt.

Hm, jó kiugrási lehetõség lenne, játszana folyamatosan TÉTMECCSEN, nem tartalékbajnokin, biztos nagyon jót tenne neki.

Tudtommal az Audi hozza, és tuti.

most akkor a Gyõr az már biztos hogy Bayern? 😄

akkor jó lesz a nyár 😊)
Fradi-Sheffield Utd., Gyõr-Bayern, Haladás-Arsenal

hát már gondolom tuti az mert ezt az arsenal honlapjáról copyztam 😊

Szombathelyi Haladas v Arsenal

Tuesday 22nd July 2008

Kick-off 6.30pm (local time)
In Szombathelyi, Hungary.
Tickets details for this fixture will be confirmed shortly.

banok
semmit csak az Újpest meg a Fehérvár nem akart indulni és csak a Honvéd vállalta.

nyert a honvéd idegenben az intertotoban... mit nyertek meg hogy indulhattak?

Orosz Péter (FC Wacker Innsbruck) ----> OFI Kréta

banok
<#szomoru1>

uhh bakker :CCCCccc

Kaplan

már oda is csak csapat kéne

egy fehérvári védõ

kiaz a horváth gábor

Horváth Gábort is most szóba hozták a Fulham-el

júli elején ki kell utaznia Angliába, gondolom valami próbajátékra

(de nekem úgyrémlik, hogy már elég régóta szó van róla a Fulhamnél)

a magyar focistát a pénz érdekli. Gera most szépen gyengébb csapatba ment, mint ahol volt. S a kérõi közül is messze a leggyengébb... Az Evertontól pedig szerintem õ félt, hogy nem lett volna állandó kezdõ. Na de az UEFA-kupa, P'ship, és FA-kupa (+Ligakupa) az Evertonban... szal játszott volna azért bõven...

Az MLSZ Versenybizottsága a 2008/2009-es Soproni Ligában indulásra jogosult 16 klub nevezése közül 14-et fogadott el. Némi meglepetésre a pótvizsgára ítéltek között van a következõ idénynek aranyálmokkal nekivágó Újpest is, a lila-fehérek mellett a Nyíregyházát kötelezte hiánypótlásra a szövetség.

3+1 évre írt alá

:S azt nyilatkozta, hogy õk játszát a focit, hát én eddig nem ezt tapasztaltam, számomra a Bolton és a Fulham volt a legunszimpatikusabb csapat a PL-ben eddig

de ezek után majd remélem megváltozik a véleményem

http://www.pepsifoci.hu/node/9969