32945
Magyar Foci
-
karajjj #11919 basszamegmár :D dolgoztam ma, és milyen meccsről maradtam le :D pakson meg megint birkózószart reggeliztek :D -
#11918 Waltner gól az Austria Wien-Mattersburg meccsen. -
#11917 " A klubvezetés elfogadta a szakember lemondását."
szabad az út tornyi barnabás vagy verebes józsef előtt -
#11916 a cseh edző már a múlt,most mondták a zete-győr meccsen,hogy beadta a lemondását,és holnap dönt a vezetőség. -
#11915 akkor mondjuk a győrnek se kellett volna stadion? igaz, inkább bontsák le az egészet -
#11914 Kurva szar a Loki ezzel a cseh edzővel. -
#11913 szégyen idén ez a csapat,sajnos. és ezen a meccsen látszódott igazán,hogy nincsen a Videoton ennyire a mezőny előtt,hanem a mezőny lett nagyon gyenge,körbeverések vannak,az egész táblázat egy nagy "középmezőny",van elől a Videoton,utána meg a 15 csapat között 1-2 kivétellel nincs különbség... -
barcames #11912 debrecenbe nem kell stadion:D
mire megépül addigra teljesen nulla lesz a csapat -
Redmer #11911 Sajnos ki. -
#11910 kiesnek?:D -
#11909 Mi történt a PSV-vel? :D Múlt héten agyon voltak gyalázva most meg.. -
#11908 Tudtam és éreztem, hogy ezt Bazsi bebassza! SZÉÉÉÉÉP! -
#11907 Tőzsér gól -
#11906 mekkora meccs az ute-loki -
Priskin góljával -
Solt #11904 Mindkettőnek: -
#11903 Priskin csereként állt be a Swanseaben és gólt szerzett- ezzel lett nekik 3-0 -
#11902 Szabics gól. -
#11901 az komoly lenne:) -
#11900 Gera padon.... -
#11899 *neki játszania kell! -
#11898 így van,olyan korban van már,hogy nem ugrálhat,felesége van,gyereke van,olyan csapatot kell találnia,ahol biztosan kezdő lehet akár a karrierje végéig is. legyen az PL-es csapat,vagy német 2. osztályú,mind1,a válogatott miatt nem játszania kell! -
#11897 Csank János, a ZTE vezetőedzője: – Egy ideig nem volt nehéz a mérkőzés, aztán nagyon az lett. Nem tudott meglepni minket a Videoton, de a végén mégis úgy alakult a találkozó, hogy vereséget szenvedtünk.
mester -
Solt #11896 A lényeg, hogy folyamatosan játszhasson! Stieber: -
#11895 Én el tudnám őt képzelni a Leverkusenben.
Ja és ma ismét gólt szerzett Stieber az Aachenben de csapata kikapott a Duisburgtól 3-2-re. -
Solt #11894 Lehet, de inkább olyat válasszon, ahol tuti kezdő lehet... szerintem. Még egy ilyen padozásos időszak, és vége a karrierjének... -
#11893 Szerintem komolyabb csapatban is elférne. -
Solt #11892 Irány Mainz!! Szalai - Stieber - Gera támadó hárma elég ütős lenne a bundesligában... :)) -
#11891 Gera elhagyja Angliát -
#11890 pontosasn, és ha kiesnek, és netán Garami otthagyja öket (nem feltétlenül máshova megy, nem fiatal már, nem csodálkoznák ha visszavonulna) akkor az életben nem jutnak vissza... és egy MTK azért nem az NB2-be való... -
#11889 hát igen,szerencsétlen kölykök épphogy kinövik az ifit,már egyből mennek fel a kezdőbe,és nem kis teherrel kell játszaniuk,pláne most,hogy élet halál harc minden meccsük -
#11888 ott baszták el, hogy pénzé tettek minden normális játékost...aszitték majd az akadémia megmenti őket....jó azaz akadémia de azért melléjük olyanok is kellenek, akik tudják irányítani a csapatot....egy Urbán nem elég.... -
#11887 csóri MTK megint nem nyert,pedig vezettek félidőben...Mo. legkorszerűbb akadémiájával ha kiesnek az nb2-be,rajtuk fog kacagni egész Magyarország -
Grenzjager #11886 szerintem még a Sumudica is ügyesebb volt ennél az ős-gall spílernél., az Ilie meg simán jobb volt. -
#11885 Ilie...jajajj -
Grenzjager #11884 :))a franciák szeretik az igazi franciákat ....
mint focista egyre pocsékabb, bezzeg a régi szép időkben amikor jöttek a román csatárok a Debrecenbe:P -
#11883 pissssz! nehogy olvassák ezt! Jól csináltad hogy nem a rendes nevét írtad, igy valszeg nem dobja ki a vevőnek a google ezt a topikot. -
#11882 komolyan mondom vicc ez a kulibáli...megint büntetőt hibázott,most épp a paks ellen a ligakupában...győr ellen is bazmeg amit mutatott...és ezért képes lennének francia csapatok több százezer eurót kiadni?? mi a faszt látnak benne??? -
Grenzjager #11881 -
#11880 shame on me...::(((