32945
Magyar Foci
-
#11999 majd ha bejutnak el-be vagy bl-be több lesz a szurkoló -
Grenzjager #11998 Mezey György:
"Legközelebb tizenegy meztelen nővel állunk ki, hátha azzal a stadionba tudjuk csábítani a drukkereket. Most már tényleg nem lehet mást kitalálni, bár az utolsó meccsen már nem votak annyira kevesen."
Berzi Sándor:
"Teljesen tanácstalanok vagyunk. A csapat szárnyal, négy meccsen 12 gólt rúgott, de mi is látjuk egyelőre távol maradnak a drukkerek. Ami a bérletárakkal sem magyarázható. A féléves diákbérlet mindössze ezer forintba kerül. Ennél olcsóbban nem tudjuk már adni." -
#11997 ez a pontos megfogalmazás. mindennek van pro és kontra alapja,ami tetszik egy rétegnek,az nem fog egy megint másiknak. ha a fradiba tolnák az állami pénzt,akkor hőbörögne a vidék,meg az újpest,hogy WTF. -
Unreal1942 #11996 Mindig az lesz, hogy miért pont az a csapat...ha nem az akkor miért pont a másik...
Nekem teljesen mind1. Felőlem a Tétény csapatát is tömhetik és emelhetik magasra...csak legyen egy Magyar csapat ami nemzetközileg is jegyzett.
A baj az inkább, hogy csak hazai szinten megy oda most talán megfelelő mennyiségű pénz. Ez viszont nagyon kevés a nemzetközi középmezőnyhöz képest is. -
Grenzjager #11995 ott a "ha", meg mit értesz gyümölcs alatt, két kört a BL selejtezőben, aztán egy kört az EL selejtezőben?
de miért ők? mert van 4-5 ezer drukkerük? Mert évtizedekkel ezelőtt UEFA kupa döntőt játszottak? a baj hogy semmit sem tett le a klub az asztalra, és dől az állami della hozzájuk + államtitkár a klub tulajdonosa.
-
#11994 Én azt mondom, hogy ha ennek a nemzetközi kupa szereplésben lesz gyümölcse akkor legyen. -
#11993 azért sem az OTP sem a MOL sem az MFB nem tekinthető hanyatló cégnek... -
#11992 Juhász gól... -
Grenzjager #11991 Én nem is számszerűen a támogatási összegen vagyok felháborodva, hanem azon hogy összesen egy szem csapat az államilag kedvelt, kiemelt, támogatott, favorizált, ráadásul az, s ezzel nem megbántva a Vidiseket, de semmit sem tett le az asztalra az elmúlt 10 évben sem hazai, sem nemzetközi viszonylatban. -
#11990 Amúgy honnan veszitek, hogy mekkora pénzek jönnek-mennek? Szerintem a magyar állam adósságállományát és az állami cégek hanyatlását tekintve, nem valószínű, hogy azért olyan nagy pénzekről lenne szó. -
#11989 szép. ezekután ha fehérváron nem építenek egy bl főtáblás csapatot 2 éven belül,akkor megnézheti magát orbán meg a bandája...akkora pénzeket fog kapni/már kap is a videoton,amiből olyan keretet rakhatnának össze...felőlem rakják a pénzt 1 csapatba,de az legalább LEGYEN SIKERES nemzetközi szinten,ha nem,akkor csak pénzkidobás. majd az idő eldönti. -
Solt #11988 Uram!
Továbbra is azt tudom mondani, hogy személy szerint ez engem nem zavar abban az esetben, ha a vázolt MLSZ terv megvalósul, és mindenki profitál ezekből hosszú távon. Ha semmi nem lesz belőle, és a Vidibe ölt pénz egyedi eset, akkor természetesen más a leányzó fekvése. -
#11987 Egy magyar csapatnak bizony pozitív szaldóval jár egy EL szereplés. Nem véletlen, hogy ZTE vezetői annyira mérgesek voltak mikor kiestek attól az albán csapattól tavaly. -
#11986 Ma, helyi lapban olvastam, hogy ha kijutunk az El-re, akkor Fehérvárra megyünk. A klub már be is adta a nemzetközi licenszet, az UEFA azt elfogadta.
De ez csak HA! -
karajjj #11985 éééééés még így sem túl acélos az a csapat... -
#11984 -
Grenzjager #11983 Ezt kifejezetten SOLT-nak írom
Volt egy hosszabb eszmecserénk az ultra topikban, ami a Videotonról és állami támogatásáról szólt. Nos úgy érzem sok mindenben igazad volt, de hazabeszélek is, mert nekem is :
A Magyar Fejlesztési Bank (amely kizárólag a Videotont támogatja), az OTP(amely kizárólag a Videotont támogatja, és a cég tulaja az MLSZ elnök) a MOL(amely kizárólag a Videotont támogatja), a Székesfehérvári önkormányzat évi 100millával való belépése után a magántulajdonban lévő Videoton ládarugócsapata (amely az önkormányzati tulajdonú stadionban játszik) tulajdonosa ÁLLAMTITKÁR lett (ok, közlekedés fejlesztéséért felelős államtitkár).
Innentől egyértelműen már a kormány és a Videoton jóváhagyásával is, ez a Fideszoton FC. És ez nem a magyar NBI-ről szól, hanem a a Fideszotonról. Nem a magyar NBI kapja a támogatást és baráti puszit hanem kizárólag a Fideszoton. -
Grenzjager #11982 ezt most úgy mondod, mintha ebben a szezonnak a nemzetközi porondon az albánok által kivert ZTE, a szlovének által legyalázott Videoton, a jobbrabalra bukdácsoló Debrecen, és a saját magához képest pozitív meglepetés hozó Győrön kívűl lett volna budapesti egyesület...
Mellesleg mit ér akármelyik csapatnak egy EL indulás?
Egy nemzetközi idegenbeli és egy nemzetközi hazai meccs, egy pl grúz ellenféllel. Tv közvetítésből + már millió és ennyi.
A gond, hogy szlovén, grúz, albán szinthez képest (!!!) is eszméletlen gyenge az NBI, és a bajnokság színvonala, és a csapatok játékosállománya. -
#11981 -
#11980 Igazából értetlenül állok az előttem lévő kommentekkel szemben. A jelenlegi helyezésüket elfoglaló csapatok 'jutalma' lehet, hogy esetleg EL, vagy BL kvalifikációban induljanak el. Én úgy vagyok ezzel, hogy attól függetlenül milyen gyenge az idei NB1-es szezon (és mennyi körbeverés van), azok a csapatok akik ezeket a pozíciókat elfoglalják a tabellán elért eredményeik alapján megérdemelten vannak ott ahol. Szerintem okoztak már elég csalódást nekünk az ún. magyar nagycsapatok is a selejtezőkben. (lásd: MTK, DVSC, Vidi, Győr, Zte) Ezáltal nem irigylem a többi csapattól az indulás lehetőségét, ha elérik azt a helyezést akkor próbálják meg és én szurkolni fogok nekik hisz ugyanúgy magyar csapatok mint az összes többi. -
#11979 ha akecsó bejut a döntőbe,és ott a vidit kapja,és a videoton bajnok lesz,akkor a lilák mehetnek az EL-be...jó nyarunk lenne egy Paks-Kaposvár-Kecskemét EL indulással,fehérvári BL indulással :D Fővárosi futball R.I.P 2011 -
Takezó #11978 hát szurkolni fogok, azt ígérem:D -
Solt #11977 Kecskemét oktatja a Zetét... 4:0 a szünetben. -
#11976 gyönyörű... -
Grenzjager #11975 NB I, tavaszi tabella
1. Vasas -15p
2. Videoton - 13p
4. Paks - 12p
3. Haladás - 13p
5. Győr - 12p
6. Kaposvár -10p
7. FTC - 10p
9. Siófok - 9p
8. Szolnok - 9p
12. Lombard - 8p
11. Újpest - 8p
13. Honvéd - 8p
10. ZTE - 8p
14. KTE - 6p
15. DVSC - 6p
16. MTK - 5p -
#11974 Hagyjad már! Hol van az még? Nem most a hétvégén lesz vége a szezonnak.
Nem mondom, hogy nem örülnék én és a város egy dobogónak, de még mindig a földön járunk, csak is a Honvéd és a Vidi elleni meccset nézzük!
Szerintem Győrben, a 2 klub nagyon jóban van.
Ja és még elárulom, hogy az erőműnek van saját sport egyesülete: Atomerőmű SE
Mikor a PSE NB1-be jutott, akkor azt akarták, hogy vigye az erőmű, de a város nemet mondott, így a többség a városé. -
karajjj #11973 miért? a loki hol játszott eddig? -
Grenzjager #11972 de hol játszanák a meccset?? :) -
#11971 Taki :D
Ébredjél!
Mi van ha nem ragadunk be a rajtnál? Mindenki ződbe járna:)
Már látom is :
Paks FC - Bayer Leverkusen 3-1 :) -
#11970 „Az utolsó meccset nagyon elrontottuk, de nem ez az oka annak, hogy felmondtam. Amikor megérkeztem Debrecenbe, többször is nyilatkoztam, hogy jó játékosok alkotják a Debrecen keretét, de azt is hangsúlyoztam, hogy ez csak a támadószekcióra igaz. A védelem sem taktikai felkészültségében, sem kvalitásaiban nem üti meg a szükséges szintet. Ezen szerettem volna változtatni. Az az igazság, hogy néhány játékos felfogásával jelentős probléma van” – mondta a cseh szakvezető.
„Amit leginkább hiányoltam, az a küzdőszellem és az akarat, de van néhány olyan poszt, amelyre egyszerűen nem tudtam megfelelő embert állítani, mert nem volt olyan játékos a keretben, aki megüti az NB I szintjét. Azt azért hozzá kell tennem, ez a csapat nem olyan rossz, mint amilyenek az eredményei, de biztos, hogy nagy beavatkozást igényel. Legalább hat-hét új játékost kell igazolni. Karakteres játékosokat, akikben van ambíció és motiváció. De úgy éreztem, ezeket a változtatásokat nem lesz lehetőségem meglépni, ez a fő oka annak, hogy távozom” – tette hozzá.
én egyetértek vele, a loki védelme idén vicc,támadósor is,kulibáli nem nb1 szint,kabát...hát igen,ő kabát. -
#11969 urbányi bazmeg...ha ő lesz az edző,akkor 1 szerencséje van a Lokinak,hogy a benntmaradás már megvan. -
karajjj #11968 Urbányi lehet a messiás :D bazz -
Grenzjager #11967 nevében él a klub :))))))))))))))))
Kondás a Loki edzője :P -
isi #11966 SZAR MINDEN -
karajjj #11965 amúgy lehet valami ebben az edzőbuktatás témában -
karajjj #11964 most írjam azt, hogy megtalálták az emberüket? :D -
#11963 "Kondás Elemér lehet Zdenek Scasny utódja"
tudom, nem illő, de ezen a vezetékneven nagyot nevettem:d -
#11962 hát,azért az túlzás,hogy nem jó a Paksnak,ha egy deka gólt nem lőnek még az első sel.körben se,akkoris kapnak pár tízezer eurót,ami nem jön rosszul,plusz ha adja valamelyik tv,akkor jogdíj! -
Takezó #11961 Mert szégyen lesz, azért: ) Nekik se jó, a bajnokságnak se jó, a nézőknek se jó... -
#11960 miért mondjanak le?