Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gunnersboy
😄D

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

kraawz
Azért ilyet írni wikipediara (Husztiról van szó)

Mindössze 300 000 euróért igazolt a német Hannoverhez<4>, ahol csapata legjobbjává nõtte ki magát. Gyõztes gólt rúgott a Bayern München ellen is, s a Real Madridot szinte egymaga verte meg parádés játékával. 2007 nyarán szóba is került, hogy a spanyol Real Madridba igazol, de a németek elzárkóztak eladásától. <5>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

<#worship>

kraawz

kraawz

McFrost
"Tavaly óriási meglepetésre 4-2-es gyõzelmet aratott a Roda a PSV otthonában, így most szinte mindenki biztosra vette, hogy a Philips-gyáriak alaposan elhúzzák majd a kerkradei együttes nótáját.
Nos, a nemes bosszú elmaradt, sõt, a vendégek újfent 3 ponttal távoztak a BL-résztvevõ otthonából, méghozzá úgy, hogy a találkozó góljainak felét (vagyis két és fél találatot) magyar játékosok szerezték!
A Roda Bodor éles szögbõl leadott lövése után került elõnybe, (igaz, a labdába mintha valaki beleért volna középen), majd Oper duplázta meg a fórt a második félidõben. Az eindhoveniek reményét Ddzsudzsák Balázs hozta vissza: a szélsõ egy szabadrúgás után legurított labdát ágyúzott a bal alsó sarokba, ám nem sokkal késõbb ismét Bodor Boldizsár pillanatai következtek: a balhátvéd csatárokat megszégyenítõ módon vett át mellel egy jobbról érkezõ keresztlabdát, majd a balösszekötõ helyérõl ballal a jobb alsó sarokba talált. A hajrában Lazovicnak köszönhetõen még megközelítette riválisát a PSV, de a szégyent nem kerülhette el így sem Huub Stevens csapata (2-3)."

" pepsifoci.hu - A Roda az elsõ hat fordulóban nem tudott mérkõzést nyerni, így az esélytelenek nyugalmával várta a PSV otthonában esedékes találkozót. A kerkradeiek azonban nem ijedtek meg a feladattól, 3-2-es sikerükkel a játéknap, de talán az eddigi pontvadászat legnagyobb szenzációját szolgáltatták.

A találkozó magyar szempontból tökéletesre sikerült, hiszen a bajnok eindhoveniek légiósa, Dzsudzsák Balázs, és a sárga-feketék futballistája, Bodor Boldizsár egyaránt góllal és gólpasszal hálálta meg edzõje bizalmát. Elõbbi csereként beállva, 0-2-es állásnál egy egyéni megmozdulás után szépített, majd a Roda újabb találata után Lazovicot szolgálta ki. Az említett utolsó vendéggól fûzõdik Bodor nevéhez, a válogatott védõ (aki ezúttal a középpálya bal oldalán futballozott) az elsõ találatot is maga jegyezhette volna, labdájába azonban Haduir egy árnyalatnyit beleért, mielõtt az a hálóba jutott.

PSV Eindhoven – Roda 2-3 (Dzsudzsák 60., Lazovic 79. ill. Haduir 20., Oper 54., Bodor 65.)"

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

az elsõ gólt több helyen Hadouirnak írták

ha valaki tud akkor dobjon majd valami szöszzenet linket errõl a meccsrõl :o

Matthew Prosac
lol Bodor dupla, Dzsudzsak gól 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

banok
Dzsudzsák gól
Bodor gól
1-3

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tesó07
Dzsudzsák már a pályán,vmelyik PSV játékos sérülése miatt.

RMCF

banok
Bodor gól a PSV-nek! Dzsudzsák nem játszik.

Gunnersboy
és a Hearts 1:1-et játszott az Aberdeen-el

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

banok
Feczesin gól a Bresciában, Huszti gólpassz, Balogh J. végig védett a Heartsban

zaki
jah, most mondta a kommentátor

banok
az elsõ kapus sérült.

zaki
ma hogyhogy Fülöp kezd a Newcastle ellen?

LSSAHPAUL
Én is láttam azt a riportot, félméterrõl néztem a tvét, elég jól próbálkozott gyárfás. Úgy veszem észre hogy van neki egy sarokba szorító kérdése amit kb a téma közepén fapofával hirtelen feltesz és ha ekkor valaki megszeppen és hadobálni kezd akkor annak vége. Az volt a szerencséje Aczélnak hogy végig õszintén beszélt és ezzel nem tudott mit kezdeni 😊 Más kérdés hogy nem hiszem el hogy magyarországon alapfoknál jobban egyetlen egy edzõ se tud... de he mégis akkor milyen iskolába jártak,járnak, hogy beszélnek a külföldi focistákkal? :p

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Jaaa... értem, tehát kondult a kolomp, irány a vágóhíd... ha esetleg elég érdes a nyelv, akkor lehet belõlünk állatkerti példány, nem végezzük szalámiként...

Már ne is haragudj, de ezzel egyáltalán nem tudok egyetérteni, elfogadni pedig végképpen nem. Ez nem olyan dolog, hogy az nem tetszik, hogy esik az esõ... ez nagyban tõlünk függ... ha tetszik, ha nem...

www.smart-bus.hu

banok
"Semmi... állami ( vagyis a mi pénzünkön) támogatás jár a sportnak. A politikus dolga, hogy minket képviselve entert nyomjanak a banki átutalásnál!! "

csak nem mindegy mennyit utal. A politikai élet meg így mûködik mindenhol. tetszik, nem tetszik.

ForzaInter
<#eljen><#eljen>

Yo, Bitch!

azaz ember haraxik mindenkire és fikáz mindenkit aki kicsit is népszerûbb mint õ mellesleg ahhoz képest hogy alelnök nem sok mindent tett az úszóinkért, uszó eb hát az csodálatos volt...a foci EBt meg nem lett volna feltetétlen muszáj megnyerni de azért 0 szavazat az ciki kicsit szerintem...

Gyárfás attól senkiházi, hogy egy politikai mûsor fûzõdik a nevéhez ami azt szeretné kifelé mutatni, hogy objektív, de csak a kormánypártok képviselõit lehet benne látni.

Mindettõl függetlenül a sport plussz jó, mert politikamentes, pl: ha érintett Gyárfás, vagy csak némi magántermészetû problémája van a riportalannyal, akkor magamellé ülteti a diplomatikusabb, önmagát semlegesnek valló (valójában egyszerûen csak ide is, meg oda is tehetségesen nyaló) Verebest. Ezért tisztelem. Más riportertõl nem láttam még hasonló gesztust. Másrészrõl pedig tetszik a stílus ahogyan a vendégeit sarokbaszorítja. A lényeget szeretné láttatni, nála nem lehet mellébeszélni. Megadja a kellõ tiszteletet a vendégnek, de a kritikákat keményen elmondja.

Lásd: Fábri is utálja a napkeltét, de vendégül látta Gyárfást, és a beszélgetésbõl kiderült, hogy azért valahol tiszteli Gyárfást, de nem a politikai nézetei, és a nem a komplett napkelte miatt. Lakat T például jobboldali, és õt nem láthatta senki politizálni. Mindenki ítélje meg maga, hogy ezt hogyan kell értékelni!
Hasonló a szitu a színészekkel, zenészekkel. Lehet õket tisztelni azért amit letettek az asztalra, vagy azért amihez értenek, de lehet ettõl függetlenül erkölcsi nullának tekinteni õket, azért, mert önbecsülést nemismerve fekszenek le a politikának.
Örök példa Alföldi Róbert akit tehetségesnek tartok, és addig nem is volt semmi bajom vele amíg nem nyalt be tövig a kormánynak a heti hetesben, és nem árulta el "véletlen" hogy nem csak buzi, hanem zsidószármazású is. Ajánlom mindenki figyelmébe azt a részt! annyira lejön, hogy nem véletlen elszólás volt.
Mit ad isten nemsokára õ lett a Nemzeti igazgatója, és a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjének büszke birtokosa.
Namármost egyértelmû, ha nem ül be a hetihetesbe, nem buzi és zsidó egyben, akkor mindez nincs, mert le a kalappal a mûvészete elött, de azért annyira azért nem különleges, és vannak nála nagyobb mûvészeink akik nem futottak be ilyen karriert. Egyértelmû, hogy lefeküdt a kormánynak, és képes volt a nemi identitását és a származását is felhasználni azért, hogy elõrébb jusson. Mert látjuk ugye, hogy a kormány célzottan veti ki a hálóját ilyen kettõ az egyben tipusú emberekre? Kapcsolódva az eredeti témához: pl: Orosz József
de ott vannak a kormányszóvivõk, államtitkárok stb.
Félreértés ne essék, én tudom, hogy minderre azért van szükség, hogy az ellenzéket le lehessen fasisztázni.

A topic címéhez kapcsolódva ismét pedig: Adjuk meg a tiszteletet azért amiért jár, de ne legyünk vakok a többire sem!

Arra az úszó EB-re gondolsz amit félig kész stadionban játszottak? Világ siker volt...

www.smart-bus.hu

Ilyenkor aztán jelennek meg elõttem sorban a kérdõjelek... utána pedig a válaszok!

Továbbra is az a kérdésem, hogy normális esetben mi köze a sportnak a politikához? Semmi... állami ( vagyis a mi pénzünkön) támogatás jár a sportnak. A politikus dolga, hogy minket képviselve entert nyomjanak a banki átutalásnál!! Ennyi. Gyárfás, Kisteleki uraknál mi a helyzet? A "jó" kapcsolatok révén, az elvtársak rokonait, jó barátait, stiklizõit kell odarakni a tûzhöz. Az egész hányinger analóg azzal, ami az önkormányzatoknál folyik. Ott tartunk, hogy egyes politikusok, a tehetségtelen ismerõseik színdarabjával házalnak vidéki színházaknál, hogy azok játsszák az egyébként, hátszél nélkül életképtelen darabokat. A sportban, és az egész magyar közéletben ez a helyzet.

A baj pedig az, hogy ennek a szemléletnek már a "pórnép" körében is vannak hívei... inkább nem minõsítem ezt a szemlélet módot...

www.smart-bus.hu

vmvr
miért bukott? mert idehozta az úszó EB-t kétszer? meg azért mert õ az európai úszószövetség alelnöke? õ már letett egy pár dolgot az asztalra...
az EB nem jött össze, de azon ne is csodálkozzunk

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

banok
tudod a politikusok adnak pénzt a sportnak és õk tudnak segíteni a szponzorfelkutatáshoz.
vagy jobb lenne duzzogva elfodulni tõlük mert elqró meg stb.? Az elõre vezetõbb?

Mi van veled????? Mi köze a sportnak a politikához? Kurvuljon el pénzért, hogy aztán bábként mozgathassák? Milyen reflex ez? Családi tabló nincs a terror házában?

www.smart-bus.hu

banok
bukott? mert nem jött össze az Euro2012? Szerintem arról nem tehet, hogy a Szurkisz kilóra megvette az UEFA-t és a kormányunk csak ígérgetni tud.

de attól még 1 bukott szarházi

banok
igen. Egy sportdiplomata nyalja fényesre a regnáló kormány seggét ugyanis abból lesz lé.

Elvárás, hogy az elvtársak seggnyalója legyen??? <#idiota>

HÁNYINGER

www.smart-bus.hu

banok
pedig rajta legalább nyomokban látszik a sportdiplomata. És az, hogy csókos a kormánynál , nálam elvárás egy sport tisztségviselõvel szemben.

gyárfás egy senkiházi

Biztos fáj a Gyárfásnak, hogy nem az õ emberük van ott...

(Ettõl függetlenül szánalmas a sztori...)

www.smart-bus.hu

tesó07
Jah,láttam én is,nem semmi interjú és Aczél tényleg nem tudott más érvet mondani arra a kérdésre,csak hogy angol alapfok és még meg is értik egymást Koemannal.😊

RMCF

Gyárfás karakánul megkérdezte a válogatott másodedzõjét, hogy mi a f*t keres a válogatott mellett, ha az nb1-ben a mezõny végén kullog a csapatával. A válasz a nyelvtudás. Az illetõ pacák kivállóan beszél angolul (alapfokon)

lol

Golyo69
nah voltál??😄 én most értem haza 😄😄
Csak kiszenvedtük a továbbjutást😄😄 A 93-94.ik perc körüli fejes góllal!!! 😄 kemény meccs volt 😄😄 A végén egész jó lett a hangulat!! volt sztem vagy 3000 sõt még több ember 😄😄

GGMU

5w0rdf15h
<#szomoru1>

na õ se játszik pár hétig ezután....

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Matthew Prosac
2-2

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

tesó07
Watford <2 - 0> Cardiff C.
2' <1 - 0> J. O'Toole
24' <2 - 0> W. Hoskins
29' T. Priskin(piros lap) 😞

RMCF

szucsy89
Priskint kiállították a 29.percben<#wow3>
kraawz
nyiregyi vagyok,lehet kinézek holnap.

Golyo69
Gólszerzõ: Della Valle (öngól, 1–0) a 11., Tamási (2–0) a 30., Takács P. (3–0) a 35., Bajner (4–0) a 73., Bajner (5–0) a 86., Bajner (6–0) a 89. percben

jaja EB-SELEJTEZÕ

GGMU

tesó07
Azért hozzák a formájukat!!Jó meccs lehetett!Kár hogy messze lakok sajna....kimennék.Gólszerzõk?
Amúgy ez mi volt,Eb-selejtezõ??

RMCF

Golyo69
Az u 19 es válogatott most játszott San Marinóval Nyíregyházán! Egész jó kis gólparádét láthattunk! A végeredmény 6-0 😄:😄

Szerdán következik Azerbajdzsán!!!

A másik mérkõzés Skócia- Azerbajdzsán 1-1
szerdán 17.30 kor Azerbajdzsán!! Aki nyíregyházi vagy környéki az ha tud jöjjön ki! A belépés ingyenes!!
Hajrá magyarok!!!

GGMU

A Hibernian magyar kapusa, a nagyon fiatal Gróf, kár hogy nem védett...

Gunnersboy
Sporting 2 - 1 Osasuna
Vadócz nem játszott

Gunnersboy
Hull C. 1 - 0 West Ham U.
Halmosi a 73' percben jött be