Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
"EURÓPA-LIGA A városi rangadóra készülõ genovaiak több alapembere nem utazik a DVSC elleni mérkõzésre"

még a végén meglesz a pont😊

Láma!
<#worship>

tudsz te ha akarsz!😄

barnuska665
köszönöm,de tényleg ez az igazság.lesz egy új stadion csak nem tudom kinek

Gunnersboy
Mindig ezt az oldaladat mutasd szerintem 😄 abszolut korrekt vélemény

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

baszki 😄
hosszú idõ után egy értelmes hozzászólás
barnuska665
na akkor erre mondjátok hogy elfogult vagyok és nem látom a fától az erdõt

barnuska665
annyi valóságtartalma azért van a dolognak hogy a Loki teljesítménye mostanában hagy némi kívánnivalót maga után.jó hogy épül egy új stadion csak azt nem tudom hogy kinek.mert hogy mostanában nemzetközi porondon nem kell szerepelni annak igen nagy a valószínûsége

Én sem azt mondom, hogy szar játékos! 😊 Én csak azt mondom, hogy a nyilatkozatához képest kevés amit mutatott. 😊)

www.smart-bus.hu

nem szar õ, csak nem befejezõ csatár
gabber_saviola
Nem akarom tényleg védeni, mert közöm sincs hozzá, de a statja alapján azért olyan szar játékos nem volt. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

LasDen
jó hát ezt franciaországba nyilatkozta...úgy kellett eladnia magát, mintha õ lenne a sztár itt..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LSSAHPAUL
Azért jó nagy pofája van. Majd kiváncsi vagyok hogy nyugateuropában melyik az az elsõ osztályú csapat amelyik akár cserepadra is de leigazolná. Cvitkovicsot aki nem nyilatkozik ilyeneket és még nem is vandálkodik akár spanyol 1.osztályban is eltudnám képzelni, vagy ott van a Rudolf, õ kiment és ott van a helyén ahova perr pill való, de ezt a majmot max belga 2-ben tehetik be kezdõcsapatba mert egyszerûen ennyit tud.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
"Egyedül azonban nem tudok eldönteni minden meccset, ha a csapat nem üti meg a kellõ szintet"

gratulálok baz+,ilyen mozgás koordinációval,meg labdakezeléssel még õ beszél...

"Ugyanakkor hamarosan elkezdik építeni az új stadiont, így nem kell Budapestre utazni a "hazai" meccsekre. Persze bízom benne, hogy a nyitómeccsen már nem leszek Debrecenben."

na ez már a no komment kategória,ha ezt olvassa a herceg bandi bácsi,remélem januártól irány a deac...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Amikor voltak társai akkor sem ment neki valami hû de fényesen! A nyilatkozatához képest futball analfabéta. Ha mondjuk az Oláh, vagy az Alves nyilatkozza ezt, azt mondom elmegy...

www.smart-bus.hu

LasDen
az mtk a hazai arsenal...úgyhogy oda nem...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

barnuska665
is

gabber_saviola
Mtk, Reac, bkv elõre?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

barnuska665
hát még azért máshova is

gabber_saviola
Ilyen Vasasba, Dózsába, meg Honvédba persze beférne.

barnuska665
nem rossz játékos persze,egy két fõvárosi csapat örülne ilyen tehetségnek,csak a nyilatkozata

gabber_saviola
Szerintem pedig nem rossz játékos. És szerintem igaza van, hogy ez egy csapatjáték, amit társak nélkül nehéz játszani.

barnuska665
az biztos

Elbeszélünk egymás mellett. 😊 Finoman fogalmazva én egy szar játékosnak tartom, ergo a nagyképûségével van bajom. Ha átverve érzi magát, és kiakad... oké... de az idézet mondat tõle nagyon durván hangzik.

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
Gondolj csak bele. Mikor Õ idejött, akkor telebeszélték a fejét, hogy mekkora csapat ez a debrecen. Elhitették vele, hogy nem f@szmák volt a bélebejutás. És most tõle várják a csodát ... szerinted tényleg ne legyen kibukva?

barnuska665
hát igen

Ez oké. Ez érthetõ. De a nyilatkozat stílusa nem.

"Egyedül azonban nem tudok eldönteni minden meccset, ha a csapat nem üti meg a kellõ szintet."

Amikor a csapat megütötte a kellõ szintet, akkor sem döntött el minden meccset... finoman szólva...

www.smart-bus.hu

barnuska665
lehet igazad van

gabber_saviola
Mondjuk én megértem a srácot. Õ akkor jött ide, mikor véletlenül bekerültek a vasutasok a béelbe. Akkor sok volt ezeknél a SZTÁR, és közülük csak Õ maradt...béel meg büdös életben nem lesz újra a debrecenieknél. Szóval ha akar még valaki lenni, akkor lépnie kell.

gabber_saviola
Biztos? 😄 Nekem úgy rémlik, hogy az egy évvel azelõtti Maribori csapatnak volt Ranilovic a kapusa.

Videoton (magyar) - NK Maribor (szlovén) 1-1 (0-1)
Gyõr, 5000 nézõ
v.: Viktor Svecov (ukrán)
Videoton: Bozovic - Andic, Lipták, Horváth G., Elek Á. - Sándor Gy., Farkas B., Polonkai (Djordjic, 46.) - Gosztonyi (Nikolic, 82.), Vujovic (Lencse, 46.), André Alves
Maribor: Pridigar - Rajcevic, Viler, Andjelkovic (Dzinic, 80.) - Volas, Bacinovic, Mertelj, Cvijanovic (Jelic 92.), Mezga (Illicic, 71.) - Marcos Tavares, Mejac
gól: Horváth G. (79.), illetve Mezga (30.)
sárga lap: Alves (73.), Lipták (87.), illetve Mejac (45.)

barnuska665
végre egyetértünk valamiben kedves barátom

Ez hülye! 😄 Úgy beszél, mintha meccsenként két gólt vágott volna!! 😄

www.smart-bus.hu

barnuska665
felháborító

Coulibaly: Kész vagyok a váltásra

Az egyik francia focilapnak adott interjújában Adamo Coulibaly többek között elmondta: a BL-be ugyan nem sikerült bejutniuk idén, de az Európa Liga is szép kihívás volt a csapat számára.
- Sokan elmentek a csapattól tavaly, így ez az eredmény is szépnek mondható - mondta Coulibaly. - Engem is vitt volna többek között a Lens, a Brest és az Arles-Avignon is, de a Loki vezetõi nem engedtek el. Mindegy, az EL-nek hamarosan vége, és nem látom, mi tudna Debrecenben tartani. Remélem, a téli mercato során lesznek érdeklõdõk irányomban. Nem félek attól, hogy visszaesek a "névtelenségbe", ugyanúgy játszom, ha reflektorfényben vagyunk, mintha nem. Egyedül azonban nem tudok eldönteni minden meccset, ha a csapat nem üti meg a kellõ szintet. A vezetõknek kellett volna megerõsíteniük a csapatot, de nem tették meg, így most csak ennyire futotta. Ugyanakkor hamarosan elkezdik építeni az új stadiont, így nem kell Budapestre utazni a "hazai" meccsekre. Persze bízom benne, hogy a nyitómeccsen már nem leszek Debrecenben. De szeretek ott lakni, megismernek az utcán, és szép sikereket értünk el a csapattal.
Dottore 😄
Láma!
illetve az akkori Maribori kapus ma a Fradi kapusa😄

amugy durva, de a Palermo mégis csak egy vidéki kiscsapat... hol van az pl a Dottore Vidijéhez képest😄

gabber_saviola
Gondoltad volna, hogy az akkori maribori keretbõl kettõ játékos már Palermóban játszik alakemberként, úgy hogy Ilicic már hat gólos a Serie A-ban? És télen további 2 maribori érkezik még ugyan ide.

barnuska665
az sem baj.a lényeg hogy vidéki csapat legyen a bajnok

szabii98
na csak figyeld 😄

I met God. She's black

barnuska665
dehogy lesz

bakkerman
(ha) a Vidi lesz a bajnok,tuti megy! a BL lehetõség sokat számítana neki.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

barnuska665
irígykedsz mi? a fradiban valahogy nem akar senki játszani?

Láma!
"de a nagy terveket szövögetõ Videoton már - például Sándor György, Vaskó Tamás, vagy éppen Nemanja Nikolic megszerzésével - bebizonyította, hogy képes állni a versenyt a külföldi ajánlatokkal."

és mindegyikkel milyen jól jártak... pedig biztos vagyok benne hogy az MU-val, a Juvéval, meg Barcával versenyeztek és a Vidi nyert...

kár hogy ugyanez a nagy terveket szövögetõ Vidinek Mariborban nem sikerült...

barnuska665
nekem sem.maradt volna nálatok Pesten,oda való

Czvitkovicsot akarja a Vidi

Honlapunk értesülései szerint a Videoton csapata szeretné megszerezni a DVSC csapatától Czvitkovics Pétert.
A 27 éves játékos szerzõdése a nyáron jár le a hajdúságiaknál, és fehérvári forrásokból úgy értesültünk, hogy a listavezetõ - legkésõbb a nyáron - mindenféleképpen szeretné a soraiban tudni a válogatott középpályást.
A labdarúgó egy korábbi nyilatkozatában honlapunknak elmondta, hogy nem mondott le arról, hogy külföldre szerzõdjön, de a nagy terveket szövögetõ Videoton már - például Sándor György, Vaskó Tamás, vagy éppen Nemanja Nikolic megszerzésével - bebizonyította, hogy képes állni a versenyt a külföldi ajánlatokkal.
Ez már csak feltételezés. A tény az, hogy bocsánatot kért. Megítélni másokat meg illik tények alapján... 😉

www.smart-bus.hu

szerintem csak szimplán szóltak neki hogy illene valami megbánást mutatni.....

<#eljen>, valóban, ez meglepõ tett tõle
Finoman fogalmazva nem a kedvencem Kabát, de ez korrekt húzás tõle:

"– A harkivi tettére aligha van mentség.

– Nem is keresek. Laczkó Zsolttal és Szakály Péterrel már akkor hibáztunk, amikor elhagytuk a hotelt – nem kellett volna. Feszültek voltunk, rettentõen bosszantott minket, hogy az utolsó percekben vesztettük el a mérkõzést, amelybe elképesztõen sok energiát öltünk. Ismétlem, hibáztunk. Ezt már akkor megbántuk, és azóta is bánjuk, még egyszer biztosan nem fordul elõ ilyesmi, de változtatni nem tudunk a történteken. Egyet tehetünk, és én ezt most meg is teszem: bocsánatot kérek mindenkitõl!"

Forrás

www.smart-bus.hu

barnuska665
Óriási

banok
Németh Krisztián csereként pályára lépett az Olympiakoszban.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/