Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még a végén meglesz a pont😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
hosszú idõ után egy értelmes hozzászólás
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
gratulálok baz+,ilyen mozgás koordinációval,meg labdakezeléssel még õ beszél...
"Ugyanakkor hamarosan elkezdik építeni az új stadiont, így nem kell Budapestre utazni a "hazai" meccsekre. Persze bízom benne, hogy a nyitómeccsen már nem leszek Debrecenben."
na ez már a no komment kategória,ha ezt olvassa a herceg bandi bácsi,remélem januártól irány a deac...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
www.smart-bus.hu
"Egyedül azonban nem tudok eldönteni minden meccset, ha a csapat nem üti meg a kellõ szintet."
Amikor a csapat megütötte a kellõ szintet, akkor sem döntött el minden meccset... finoman szólva...
www.smart-bus.hu
Videoton (magyar) - NK Maribor (szlovén) 1-1 (0-1)
Gyõr, 5000 nézõ
v.: Viktor Svecov (ukrán)
Videoton: Bozovic - Andic, Lipták, Horváth G., Elek Á. - Sándor Gy., Farkas B., Polonkai (Djordjic, 46.) - Gosztonyi (Nikolic, 82.), Vujovic (Lencse, 46.), André Alves
Maribor: Pridigar - Rajcevic, Viler, Andjelkovic (Dzinic, 80.) - Volas, Bacinovic, Mertelj, Cvijanovic (Jelic 92.), Mezga (Illicic, 71.) - Marcos Tavares, Mejac
gól: Horváth G. (79.), illetve Mezga (30.)
sárga lap: Alves (73.), Lipták (87.), illetve Mejac (45.)
www.smart-bus.hu
Az egyik francia focilapnak adott interjújában Adamo Coulibaly többek között elmondta: a BL-be ugyan nem sikerült bejutniuk idén, de az Európa Liga is szép kihívás volt a csapat számára.
- Sokan elmentek a csapattól tavaly, így ez az eredmény is szépnek mondható - mondta Coulibaly. - Engem is vitt volna többek között a Lens, a Brest és az Arles-Avignon is, de a Loki vezetõi nem engedtek el. Mindegy, az EL-nek hamarosan vége, és nem látom, mi tudna Debrecenben tartani. Remélem, a téli mercato során lesznek érdeklõdõk irányomban. Nem félek attól, hogy visszaesek a "névtelenségbe", ugyanúgy játszom, ha reflektorfényben vagyunk, mintha nem. Egyedül azonban nem tudok eldönteni minden meccset, ha a csapat nem üti meg a kellõ szintet. A vezetõknek kellett volna megerõsíteniük a csapatot, de nem tették meg, így most csak ennyire futotta. Ugyanakkor hamarosan elkezdik építeni az új stadiont, így nem kell Budapestre utazni a "hazai" meccsekre. Persze bízom benne, hogy a nyitómeccsen már nem leszek Debrecenben. De szeretek ott lakni, megismernek az utcán, és szép sikereket értünk el a csapattal.
amugy durva, de a Palermo mégis csak egy vidéki kiscsapat... hol van az pl a Dottore Vidijéhez képest😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
és mindegyikkel milyen jól jártak... pedig biztos vagyok benne hogy az MU-val, a Juvéval, meg Barcával versenyeztek és a Vidi nyert...
kár hogy ugyanez a nagy terveket szövögetõ Vidinek Mariborban nem sikerült...
Honlapunk értesülései szerint a Videoton csapata szeretné megszerezni a DVSC csapatától Czvitkovics Pétert.
A 27 éves játékos szerzõdése a nyáron jár le a hajdúságiaknál, és fehérvári forrásokból úgy értesültünk, hogy a listavezetõ - legkésõbb a nyáron - mindenféleképpen szeretné a soraiban tudni a válogatott középpályást.
A labdarúgó egy korábbi nyilatkozatában honlapunknak elmondta, hogy nem mondott le arról, hogy külföldre szerzõdjön, de a nagy terveket szövögetõ Videoton már - például Sándor György, Vaskó Tamás, vagy éppen Nemanja Nikolic megszerzésével - bebizonyította, hogy képes állni a versenyt a külföldi ajánlatokkal.
www.smart-bus.hu
"– A harkivi tettére aligha van mentség.
– Nem is keresek. Laczkó Zsolttal és Szakály Péterrel már akkor hibáztunk, amikor elhagytuk a hotelt – nem kellett volna. Feszültek voltunk, rettentõen bosszantott minket, hogy az utolsó percekben vesztettük el a mérkõzést, amelybe elképesztõen sok energiát öltünk. Ismétlem, hibáztunk. Ezt már akkor megbántuk, és azóta is bánjuk, még egyszer biztosan nem fordul elõ ilyesmi, de változtatni nem tudunk a történteken. Egyet tehetünk, és én ezt most meg is teszem: bocsánatot kérek mindenkitõl!"
Forrás
www.smart-bus.hu