Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de kicsit komolyra fordítva a szót, örülök a gyõzelemnek és örülök a pénzösszegnek ami ezzel jár a Lokinak. (tudom micsoda anyagias pöcs. 😄)
Ettõl függetlenül a meccs értékelhetetlen volt, a Sampdoria játékosaira az indiszponált szó enyhez kifejezés. A színvonal megegyezett egy jobb NB1es bajnokival. Kabát Peti pedig olyan édes volt mikor elhallgattatta a közönséget a második gól után úgy, hogy gyakorlatilag nem volt köze a gólhoz. 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
egyébként tv. Story TV
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
de ha mégis, lehet hogy rászolgált egy VVK gyõzelemmel😊
pont talán a Paks tulaja nyilatkozta ezeket nemrég, és talán 200 millio körüli öszegröl beszélt amiböl meg lehetne oldani a pályafütést meg egyebeket. 200 millio/csapat... hol van ez a 10 milliárdhoz...😞
azzal azért többre ment volna a magyar foci szerintem.
www.smart-bus.hu
A gyõri szurkolókat ezekben a napokban leginkább az Audi-gyár esetleges ETO-beli szerepvállalása tartja lázban.
Szinte biztosra vehetõ, hogy a jövõ évtõl a német autógyár lesz a Gyõri ETO FC fõszponzora és az is százszázalékos, hogy egyelõre az ETO lesz az egyetlen magyar futballklub, amelyet a cég pénzel.
Még tartanak ugyan a tárgyalások a két fél között, de információink szerint már csak finomítások vannak hátra és januárban aláírhatják a három évre szóló, évente több száz millió forintos szponzorációról szóló szerzõdést.
karbantartás+takarítás+éttermek és egyéb üzletek dolgozói stb...
de most van a legnagyobb esély a pontszerzésre
a pénz meg ide ment:
A BL-ben keresett 2 milliárd forint egy részét elköltöttük a nemzetközi kupában való szereplés megnövekedett költségeire, többszáz millió fizettünk be a magyar államnak adó formájában. 2011 tavaszán a DVSC és a Debrecen Város Önkormányzatának közös beruházásában megépül Pallagon az utánpótláscentrum.
Illetve ebben az esztendõben a téli és a nyári átigazolási idõszakban 170 millió forintot költöttünk játékosok szerzõdtetésére. Nem költhettünk el 500 milliót, mert nincs mibõl. Úgy gondoljuk, hogy tartalékot is képeznünk kell, hiszen arra nem számíthatunk, hogy minden évben BL-csoportkörbe jutunk. A klubnak legalább annyira fontos az anyagi biztonság, mint az eredmények a pályán.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
akik a sampban nem alapemberek, azok itthon sztárok lennének...😊
másfelõl a BL-be jutásért többször annyi pénzt kaptak mint amenyi jönne egy gyõzelemért, mégse igazoltak...