Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
de nekik se azé szurkolok me azok vezetik akik....de ott legalább van pénz és nem úgy kell össze kukázni a játékosokat....de ez más téma....
ha nagyon kell választani magyarhonból csapatot, akkor a DVTK....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mi a bajod az mtk-val, hiszen jiddish army drukker vagy... 😄
LasDen
én az mtk-t és garamit a magyar arsenalnak és wengernek tartom....0 mindkettõ....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Révész egyben fogja tartani a csapatot.

bakkerman
mtk az a magyar bajnokság szégyene,nézõk szempontjából...tele vannak tehetségekkel,a legjobb utánpótlás központ náluk van,erre bukdácsol a csapatuk

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ez igac Kazincbarcikát
és még Sopront, Vácot kihagytam

bakkerman
most hozták fel a nyírsulitól tudja dávidot,reznek donit,meg a kis hrabinát,de hát nekik meg azt jósolom(NE LEGYEN IGAZAM),hogy nyárig bohóckodnak 1-2 percet a felnõtt csapatban,aztán meg mennek tuzsérra,bõcsre,meg a faszomba...pedig nagyon tehetséges srácok,csak elõlük is elveszi a helyet a sokadik román,meg a sokadik szerb kutyaütõ

bakkerman
a szpari feljut biztosan,de ugye itt nálunk állandó gond az,hogy 6 hónapos keretekkel dolgozik minden edzõ,most feljut a csapat,nyáron elmegy 5 légiós,meg 2 magyar,hoznak megint 2 fekát,3 románt,2 szerbet,kezdõdhet az épitkezés,jönni fognak a rossz eredmények,edzõ kuka,új ezdõt nem értik a játékosok,télen fél csapat kuka,jöhet az épitkezés,kiesik a csapat tavasszal taratara stb....upsz,picit elõreszaladtam

ha nálunk Barcikán pl nem basszintának el félévente a csapatot, mert nincs rá pénz, akkor itt is lenne nézõ, mert érdekelné az egész várost, dehát, itt anyagi gondok vannak kéremszépen
szerintem: Szolnok, Siófok kiesõk
A Haladás, Vasas, Honvéd, Kecskemét ha minimálisan is de erõsebbek mint õsszel, az MTK stagnál.

Feljutásra pedig: Nyíregyháza, Pécs

gazdasági szempontól az lenne a jó ha az MTK és a Paks esetleg Siófok esne ki, mert egyik se vonz nézõket, és nem érdekli az embereket, eladhatatlanok, nincs közösség ami mögöttük állna.

Legjobb lenne ha a Diósgyõr, Nyíregyháza, Szeged, Békéscsaba, Nagykanizsa, Pécs, Dunaújváros, Veszprém (esetleg Komló, Dorog, Salgótarján, itt is sokan járnak meccsre jelenleg az NBIIes átlaghoz képest, valamint itt is van tradíciója a focinak) kerülne megfelelõ helyre NBIbe és NBII-be, mert ezekben a közegekben szeretik a focit. Sajnos már nem látom az NBI-es csapatok fiókcsapatainak értelmét az NB2ben már, mert ezek sehol sem vonzanak nézõket, s kivégzik ezáltal a másodosztályt, pl egy Gyõr II Vs Fradi II ...a kutyát se érdekel, míg egy Kanizsa-Pécs meccsen hangulat lenne, ezáltal lenne kohéziós és marketing értéke is.

bakkerman

bakkerman
baszki tényleg,reggel van még

Láma!
melyik meccsen állították ki Prekletet?😊

Láma!
siófoknak vannak meccsei amikor nagyon jók.

pl, debrecent megverték 4-1re bajnokin, üllõin nyertek bajnokin, x a videoton, az ujpest ellen, szóval a nagyokkal szemben felszívják magukat, és pont a számukra lényegesebb meccseket veszítik el.

bakkerman
a szolnok biztos kipottyan,nekik nem lesz elég ilyen bravúrgyõzelmek,mint õsszel mtk ellen,nekik mostmár otthon muszáj nyeregetniük,és persze idegenben is. Én szerintem a siófok fog még kiesni. A vasasnak tetszett a játéka a Vidi ellen(bár lehet a vidi volt kurvaszar),õk bennt fognak maradni,a kecsó ugye full kiszámíthatatlan csapat (preklet kiállítása nélkül kiváncsi lettem volna a meccs alakulására),Haladásnak van még félnivalója ott alul. MTK,Honvéd nem rossz csapatok,ha tavasszal megverik az ilyen szolnokot,meg haladás,meg siófok féléket,akkor laza a benntmaradás.

LSSAHPAUL
Jah, a tegnapi Ftc-Siófok kupameccs elég jó volt, kiváncsi vagyok hogy most az NB1 ilyen kiegyensúlyozott vagy a Siófok ennyire feljavult a bajnoki helyezéséhez képest, egy biztos a fradi végig támadta a meccsett, a körülményekhez képest szerintem maximumot hozta, csak a siófokot nem tudom hovátenni.. mégis a bajnokságból ki fog így kiesni ha egy utsó elõtti így játszik..

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

De most nem az MLSZ a lényeg...
hanem a tulajok Hemingway, Tarsoly és Kósa (mivel Debrecen városa 25%os tulajdonrészt bír a DVSC labdarúgó csapatában, s a városé a stadion) az összefogásról beszéltek.

Hemingway szerint a pohár félig tele van, míg a média szerint félig üres. Rendesen lehúzták a médiát is, hogy Fradi meccset a RedvaKlub évekkel ezelõtti balhékkal vezet fel, az hogy dög unalmas fika spanyol meccsen sikítanak a kommentátorok, míg egy Videoton-Honvédra meg beböfögik hogy unalmas döntetlen.

S most hazabeszélek, a változás kulcsáról nem volt szó. Ez pedig a Fradi. Mert a Ferencváros elleni meccsek mozdítják meg a legtöbb lilát Újpesten, a legtöbb lokistát Debrecenben, a legtöbb honvédost Kispesten..stb. S ezzel egyet lehet érteni meg nem, de a tény még attól tény. Egy erõs Fradival a Debrecen is jobb, meg az Újpest is jobb, ezáltal az NBI jobb. Amikor kizártak minket a lilák meg a lokisták nagyja értette hogy "a harang értük is szólt".

Ilyen ( mármint ennyire részletes ) tervekre én nem emlékszem...

Én is a hiszem, ha látom kategóriába tartozom... ezért is írtam, hogy jól "hangzik"... majd meglátjuk mi lesz belõle...

www.smart-bus.hu

banok
Jaj ne már a Kisteleki meg a Bozóki idején is ígértek mindenfélét.
Hiszem ha látom.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Eddig szavak sem voltak...

www.smart-bus.hu

banok
A szavak azok csak szavak...

De pont az a lényeg, hogy ezen akarnak változtatni... 😉

www.smart-bus.hu

LasDen
NSO-ról:
"egy éve Magyarországra szerzõdött 69 légiósból mindössze 24-en (ez 34.8 százalék), míg 45 külföldi játékos jött, látott és ment – többségük már fél évvel késõbb."

összességében a debreceni polgármester, Kósa
és a Gyõri ETO tulaja Tarsoly mondott fontos és hasznos dolgokat, fõleg az önkormányzat és az iskolák szerepérõl, az összetartozás erejérõl.

A Kósáé itt a #11642, a Csányi pl Zagyvával vitatkozik az ultrákkal, azt az ultra topikba tettem.... csak sajnos a Tarsoly beszédét nem találom... pedig hatalmas

bakkerman
persze az újpest,kaposvár,paks más tészta

bakkerman
jól hangzik persze,de amíg falábú afrikaiak meg románok meg szerb kutyaütõkek hoznak a klub"vezetõk" csúcsgázsikért,addig semmi nem fog változni

www.smart-bus.hu

<#eljen>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

szép VfB gól 😛
Vorwärts Stuttgart!!

eszmefuttatások a magyar fociról:

LasDen
foci fórumán megmonták a frankót:
"A 'magyar futball' külföldön hõskölteményt jelent, itthon bénaságot, dilettantizmust, komolytalanságot."

banok
Hajnal gól.

banok
Gera padon, Rudolf padon se, Vass Ádám padon se, Hajnal kezdõ, Simon Krisztián padon

LSSAHPAUL
Szerintem sajnos a sérülése miatt kb azon szinten van mint amikor elment: mtk, a vidiben is kispadot koptatná mint Lencse - megjegyzem jogosan.
Én is sajnálom, anno öröm volt látni a játékát, fõleg az u21 vbén, nélküle elképzelhetetlen hogy eddig jutott volna a válogatott.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
Vidi,vagy Lokiba visszajöhetne,játszana is folyamatosan,csak ugye itthon nem kapna annyi casht...

ez katasztrófa... nagyon sajnálom szegényt, mert az biztos, hogy több van benne, mint a kurva Volosz kispadja...
banok
Feczesin gól az Ascoliban.

Haza kéne jönnie...

www.smart-bus.hu

LasDen
valami el lett szarva...és sérülékeny is....

kraawz
németh meg cserepadon ücsörögött ismét.. Ilyen egy elbaszott karrier

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

banok
Buzsáky, Fülöp kezdõ. Priskin padon ül.

bakkerman
perszepersze

nyírsulis is volt.

bakkerman
Valérra kiváncsi leszek,nyiregyen járt általánosba,meg a középsulit is itt kezdte,ismerem régóta,õ biztos be fog futni a nagy csapatnál,nagyon tehetséges,U17-es válogatott egyik húzóembere volt

lol😄😄 arra visszatérünk majd vasárnap vagy mikor😄
zaki
na ugye :ooo

Dzsudzsák??? höööööö
és a bulák smfau neked? <#nyes><#nyes> tereled a szót <#vigyor><#vigyor><#vigyor>