Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
Hál' istennek, igazuk van. Végre van kirõl beszélni, mint magyar futballsztár 😊
Why look forward to the EL last 16?
Azért ez megtiszteltetés: )
dave9004
Hétvégén ünnepi meccs Angyalföldön😊
Nézzétek minél többen, ahog lassan mi is csatlakozunk a 100-asokhoz 😊

www.smart-bus.hu

McFrost
Nem akar itt senki El-t, csak legyen a pályán foci, amit fel lehet vállalni. Tovább építsék a csapatot és a létesítményt, hogy hosszú évekig masszív NB1 legyen itt.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

passatgt
most nyert a loki, feljöttek asszem a 4. vagy a 3. helyre, szóval még nem kell õket leírni😊

a baj hogy nagyon kevesen járnak a hazai paksi meccsekre, s ezáltal nem kap akkora szerepet, mint amilyen jól teljesít a csapat a bajnokságban.

bakkerman
ez a cseh edzõ tutira összerekja nyárra(nyáron) ezt a lokit,és ismét ütõsek lesznek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Szimpi a Paks, de nem szeretném azért, ha õk indulnának az Európa Ligában a Loki helyett. Azért jó lenne megint egy csoportkör a magyar focinak.
bakkerman
de amúgy idén a Paks is nagyon jó,lehet hogy kerethez viszonyítva erõn felül teljesítenek,az a szisztéma,amit vallanak,hogy nem kell nekik idegenlégiós,az nagyon becsülendõ!

McFrost
Most csak a Fradi Vidi verseny futás a téma. Én mint paksi, nem pont magunkra gondoltam, hanem az erõs és egységes ZTE, vagy a jó állományú DVSC.
Nem kell itt még a 18. fordulóban már bajnokot avatni, hiszen 3 rossz meccs és erõs helycsere mindenhol.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

bakkerman

bakkerman
így van,Herczeg ugyanolyan hévvel csinálta a dolgokat mint régebben,ugyanúgy motivált volt,a játékosai kezdtek befásulni,motiválatlanok voltak,kész. Szkásznyival hosszútávon járhatnak jól,ha nyáron sikerül kialakítania egy fasza keretet. Ez a Szalámi srác jó lesz,jól mozgott a kecsó ellen is

LSSAHPAUL
Szerintem a volt loki edzõ Herceg egy zseni volt, sokan majd csak most utólag jönnek rá hogy nélküle, egy normál edzõvel már nincs több loki-csoda.. remélem hamar visszatér és nem csinál úgy mint Novák Dezsõbá.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
most látom,következõ két bajnokija a vidinek fradi,és lokival lesz,benne van a pakliban,hogy lenullázzák ezt a két meccset,kiváncsian várom a következõ két fordulót,lesznek itt még izgalmak!

bakkerman
jah,még a Paks is nagyon ottvan az élboly-ban,de õket is leszarják a nagy szakértõk,csak azt hajtogatják,hogy a Debrecennek kezd elmenni a bajnokság...már ott elment,hogy õsszel nem nyertek idegenben,meg siófoktól kapnak egy négyest

passatgt
17 kb

remélem, hogy nem õ lesz
LasDen
Pintér távozott Gyõrbõl...csertõit mondják utódnak...vajon hány hónapig marad ha õ lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

McFrost
Még jó, hogy más csapat nincs ott elõl.....

bakkerman
tnap a Bognár Gyuri osztotta az észt a mezeket felbe,meg a Vidi meccs után is,elkönyvelte õket bajnoknak,mert hogy a Loki,és a ZTE is kiszopott. Nekem ezzel kapcsolatban az baszta a csõrömet,hogy a fradit még véletlenül se említette meg,pedig ha ma gyõznek a honvéd ellen akkor 4 pont elõnyük lesz a ZTE-vel szemben,és "csak" 6 pont hátrány a Vidi mögött. Persze nem azt mondom,hogy akár még bajnok is lehet a Fradi(bár tnapi vidi nagyon gyenge volt),de egy 2.-3. hely lazán meglehet,szép sunyiban

Balázs gyõztes gól a 92. percben büntetõbõl. ( bûn szar volt egész meccsen egyébként )

www.smart-bus.hu

banok
Tisza Tibor ma végig játszotta a St. Truiden gyõztes meccsét.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vidi meccsre van valami stream?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

passatgt
szép gól volt:

bakkerman
azért ahhoz kell egy olyan "tehetséges",és "jószemû" edzõ is,aki egy angliából érkezõ,ott mellesleg tartalékok közt gólokat szóró játékost hanyagol egy hulladék görög kiscsapatban...

passatgt
végre játszik
egyszerû fizika amúgy, ha nem játszik, nem tud gólt lõni😊

bakkerman
hoppá

banok
Németh Krisztián kezdõ a Voloszban és gólt szerzett. A meccs még tart.

banok

Juhász egyenlítõ gól a 90. percben!

bakkerman
és még mindig nyeretlen idegenben a Loki...kupából szoptak,bajnokság elmenni látszik,nagy égés lenne,ha esetleg még a 3. hely se lenne meg...fúúú

DaemoonHunter
Juhász gól, ha minden igaz 90. percbe egyenlített

Ebala tényleg jobbhátvéd volt?
passatgt
hát nem a loki napja volt az biztos😄
amúgy mindkét tizi jogos volt mielõtt komplikálnátok😄

LasDen
a dzseki elõször nem akart leesni...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

2 tizenegyessel meg egy öngóllal, plusz Dzseki kihagyott egy tizit 😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

lolbaszdmeg
KTE 3:0 DVSC és még nincs vége
LasDen
laczkó védõt jáccik a válogatottban....tõzsér meg középpályás....ott meg van ember...bár én is szívessen látnám attól még...😄

bakkerman
nesze,26 bajnoki,mind kezdõként,5 gól,9 asziszt,nem értem miért hanyagolják a válogatottnál,kúmannál játszott még,de Sanyibá nem számol vele

bakkerman
nem értem Egervári miért nem próbálja meg Tõzsért Laczkó helyett Egervári?! Hosszú ideje alapember a csapatában,míg Laczkó néha még padra se ül le a Samp-ban. Tõzsér is bejátszaná a baloldalt,sõt még középre is belehet tenni,legalábbis klubcsapatában jópárszor láttam ott játszani

bakkerman
jó cucc ez az akadémiás téma,ha sok helyrõl jöhet ki sok labdarugó,ha 100-ból kijön 5 dzsudzsák,meg 5 juhász stb... aki nagyon tehetséges az ki fog kerülni ugyanúgy kaposvárról,vagy haladásból,mint egy mtk-ból,vagy egy honvédból

banok
Most nagy a vita, hogy ez az akadémiésdi sem az igazán tuti (pedig eddig ez volt a duma) mert az igazi baj az, hogy kevés az igazolt labdarúgók számsa tehát tömegképzés kéne az elitképzés helyett.

Hogy én, hogy unmo ezt a sok okoskodó dumát (nem a topikra értem), hogy van egy brancs amely azt mondja, hogy ez a frankó és jó úton haladunk, aztán következõ brancs meg azt mondja, hogy az elõzõek hülyék voltak, elbaszták és akkor rossz úton haladtuk de majd most!

bakkerman
igen,mostanában tényleg sok az olyan ügylet,hogy 15-16 évesen megy át egy srác egyik akadémiából a másikba

Akkor lesz értelme, ha tudják növelni a focizó gyerekek számát...

www.smart-bus.hu

amúgy nem értem, ezt az akadémiás dolgot sem, mert már egymás elõl szedik el a játékosokat, itt most kezdték el ezt az egészet, de be is fuccsolt, pedig enélkül is párévente kitermelt a csapat 1-2 majdani válogatott játékost
LSSAHPAUL
hehe pont tegnap találtam meg a 2003.szept.17.i Nyíregyháza Spartacus FC-Ferencváros magyarkupa jegyemet, 1000ft volt (11-essekkel 4:5)

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

bakkerman
remélem,jó lenne végre eljutni olyan szintre,hogy ne 2-3 évig maradjon meg a csapat az elsõ osztályban,hanem legalább 10-15 évre!! Nézõ lenne mindig,jó kis nyiregy-fradi,vagy nyiregy-debrecen rangadókon teltház lenne,szép,igényes stadion,jó utánpótlás nevelés,idén beindult az akadémia is,és a városnak is kijárna egy jó focicsapat!

és a kutya se kíváncsi rájuk, mind a stadionban, mind a TV elõtt. PR, marketing értéke kb.: 0

gondoltam, csak heccellek <#nyes>