32945
Magyar Foci
-
#19880 valsz ahhoz nincsenek jogaik... -
#19879 Tök jó, hogy a sport tv leadja a BL döntőket és a Fradi BL meccseit, de én sajnálom, hogy nem kommentátorral.
Hiányzik a "Jó estét, jó szurkolást" :( -
#19878 Hannover-Leverkusen 3-2 Huszti Szabolcs két büntetőjével!
-
#19877 Még egy és megint büntetőből -
#19876 Huszti gól büntetőból -
#19875 a Nyír1 is jól lenntvan -
commissioner #19874 Fair play-rangsor
ZTE :) -
#19873 az üzleti életben a felülfogalmazás megy, csak burkoltan küldig egymást melegebb éghajlatra :D -
#19872 vááááá :DDDDDD -
#19871 aztarohadt,egy élmény lesz a téli felkészülés mindkét fél számára.
-Hello Dezső,szép napot,anyád hogy van?
-Üdv Attila,jól van,és a te jó kurva anyád?
ASD:SASDG:ASDSFDDHFDFH -
#19870 Igen, övé az Alexandra könyárúház és könyvkiadó "birodalom" meg persze neki is van valami borral kapcsolatos izéje. -
#19869 Jaja, ő a klub egyik biztonsági őre. :DDD
Am. szerintem a PMFC-nek valamilyen beosztottja, lehet Matyi asszisztense. Pécsiek jobban tudják. -
#19868 amúgy ennek a Matyi Dezsőnek tényleg az a neve, hogy Matyi, vagy csak becézik? :DD -
#19867 Sehogy, mindkét fél arra vár, hogy majd a másik enged. :D -
#19866 aki közöttük ül az ki?? vagy csak valaki közéjük ült, nehogy báncsák egymást? :D -
#19865 Erre szavak nincsenek. Hogy akar így Matyi Dezső együtt dolgozni a Supkával. -
#19864 -
#19863 Sztem ez inkább az országé. :D -
#19862 pff nesze,ekkora "presztizse" van vityónak :DD -
#19861 http://www.sporting.pt/English/News/news_eng_clubhungarypmvisit_061212_103078.asp
The Hungarian Prime Minister, Gordon Bajnai, visited the Sporting Museum on Wednesday, to learn more about the Club’s history.
:DDDDD kicsit le vannak maradva -
#19860 "Marco Streller további részleteket árult el a meccs végi alibi-fociról.
- Az utolsó 3 perc tényleg csúnyán festett, már-már szégyelltük is magunkat"
:) -
Grenzjager #19859 mond valamit...
"A tv miatt nem járnak NB I-es meccsre a szurkolók?
Zsivóczky Gyula úgy lépett be a pápai öltözőbe, mintha tegnapelőtt köszönt volna el. Bene Ferenc helyét vette át menet közben, azóta csapatával a bentmaradásért harcol, miközben kritikus véleménye van a magyar futballról.
– Lehet, hogy furcsa amit kérdezek, de van értelme? Néhány csapatnál ugyanígy aktuális mindaz, ami Pápán. Kevés a néző, egyre kevesebb. A tulajdonos teszi be a pénzt, az edző ezer fokon ég, a lelátók meg üresek.
– Hogy van-e értelme? Nekem az életem a futball, élvezem a munkát, s ha van igény rá, dolgozom tiszta erőből. A nézők valóban fogynak, de ez nem pápai jelenség. A televízió gyakorlatilag otthon tartja a szurkolókat, nyolc meccsből nyolcat adnak, lassan már a Pajtás-kupát is közvetítik. Persze tudom, hogy ezért sok-sok pénz vándorol a klubok kasszájába, de attól még lehangoló néhány száz ember előtt futballozni. Ez van.
– Öt esztendővel ezelőtt köszönt el Pápától, s ugyanoda visszatért. Ezalatt az utánpótlás-nevelésben kapott szerepet a szövetségben és a Ferencvárosban. Kíváncsi lennék, lát-e bármiféle előrelépést, fejlődést a magyar labdarúgásban.
– Semmivel sem lett jobb a futballunk.
– Ennek a mondatnak nem mindenki örül majd.
– Attól még ez van. A legjobban az idegesít, hogy évek óta megy a parasztvakítás, holott a sportág egy helyben topog, és még finoman fogalmaztam. " (nso) -
#19858 valószínű az edzők nem is akarnak ilyen 1 éves szerződéseket kötni, mert akkor nem kapnának ilyen pézeket mikor kirúgják őket.... -
#19857 sose értettem ezt a hosszútávra szerződést kötni dolgot...főleg itthon,ahol átlagban félévig húzza ki egy edző. Hemingway úr például nyílvánosan kritizálja a klubtulajokat a sok baromság miatt amit tesznek,de ő is mindig 3 évre szerződtet edzőt,és 1 év után bassza ki... -
Solt #19856 Na ez meg a másik fele... -
#19855 Erre a szerződésre még Tornyi is csettintene. :D Mennyire kell hülyének lenni, hogy valaki 2015-ig kössön szerződést egy edzővel? De ha az az edző még legalább nagy név lenne ebben a lagymatag közegben.... -
Solt #19854 Szerintem igaza van... a Supka kedvére alakíthatta a csapatot, de eredményt nem produkált. Ilyenkor a legkönnyebb felmarkolni a lóvét, aztán lelépni...
Maradjon, és szenvedjen csak... ha meg nem végez normális szakmai munkát, tehát direkt a kirúgatására játszik, akkor jogilag már kérdéses lehet, hogy jár-e neki pénz... -
#19853 számítani, arra viszont nem, ami a Pécs mai sajtótájékoztatóján történt. Matyi Dezső klubtulajdonos ugyanis bejelentette, hogy Supka Attila marad a csapat vezetőedzője.
Matyi Dezső végül nem bontotta fel a szakvezető 2015. június 30-ig szóló szerződését, aki így továbbra is marad a csapat trénere, igaz, kap maga fölé egy szakmai igazgatót, akit csak később neveznek meg.
A fordulat mögött az áll, hogy ugyan fel akarták bontani a megállapodást, de Supka Attila egy összegben szerette volna megkapni a neki járó pénzt, míg a vezetőség havi részletekben utalt volna. Miután nem született megegyezés, a tulajdonos meghagyta a posztján az edzőt.
tehát a tulaj inkább kiejtené a saját csapatát az nb1-ből,csak ne kelljen milliókat kiadni Supkának végkielégítésre. Van még lejjebb magyar futball,hajrá hajrá! -
#19852 így,hogy már tétnélküli lesz a meccs,és elvileg a Sporting a B csapatával fog kimenni,nyomás meg teher nélkül jólenne egy Vidi győzelem,de szerintem kikapnak :S -
#19851 hát jogos, mert megtámadható.
ha a szabályokat univerzálisan és egyenlően akarjuk használni.
akkr bizony ott van, hogy akár emiatt is alakulhatott volna máshogy. -
#19850 ha más nem legalább a pénzdíj miatt -
#19849 Nem akarnak sérülést. Ezt a Vidinek kellett volna korábban nyernie, nem értem ezt a felháborodást foci fórumokon. Mondjuk én már így is megemelem a kalapom előttük, szép teljesítményt nyújtottak, az utolsó fordulóig esélyesek voltak a továbbjutásra. -
#19848 mondjuk ha vezetett volna a vidi már az elején a sporting ellen, akkor a basel se biztos hogy mindenáron 0-0-ra játszott volna:/ -
#19847 de azért még egy szép eredmény jó lenne.
-
#19846 Ez a Basel ellen ment el. Ez van. -
#19845 NSZK–Ausztria -
#19844 ennyire undorító fost még nem láttam... utolsó 3 percet 4 hátvéd elpasszolgatott, senki nem támadja meg őket a faszom bele -
#19843 rossz nézni annyira nem akar egyik se focizni -
#19842 0-0 lesz hogy rohadnának meg:( -
#19841 gyenge a hazai védelem, a középpálya az utolsó 10 percben gyengébb volt, és a támadó sorban is gyengék az átadások. rengeteg helyzete van a baselnek, de ott van Köteles, hajrá genk