Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
ja és ráadásul most nyilatkozta supka , hogy nem õs õk voltak kijelölve 11es rugásokra😄😄😄

dave9004
........
Effe88
honvéd-kaposváron 0-0 félidõ de a honvéd két tizit kapott mindkettõt kihagyta😄😄😄

13'
KIMARADT A 11-ES! A labda mögé maga a sértett, azaz Tchami állt, de a felsõ lécre lõtt, ahonnan az alapvonalon túlra pattant a labda.
39'
EZ IS KIMARADT! Ezúttal Vécsei állt a labda mögé, de õ fél méterrel rúgta a kapu fölé.

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

lélekben már Újpesten ontották a gólokat, annak örültek 😄

Narxis
Nem lennék meglepve, de lehet már fejben nyaralnak aztán szartak bele. Kiesni nem fognak, sokkal elõrébb se kerülhetnek, úgy gondolhatták, hogy minek erõlködni...

Kecskemét-Videoton

Vasas-Siófok

Ferencváros-Pápa

tppmix? Oláh is kezdõ volt....

dave9004
ennél valamivel többet vártam, de akkor csak a szívem szórakozott velem.
Narxis
Lényeg, hogy Simic és még pár fradista jót nevetgélt a meccs végén. Détári meg vagy ivott vagy szívott valamit mert abszolút nem volt mérges, még talán mosolygott is interjú közben, lol. 😄

ressy14
Várta, hogy szarok lesznek, de késõbb meglepõdött, hogy bejött a tippje 😄

Dum spiro, spero.

Olvasd már el újra hogy mit írtál <#taps>

DaemoonHunter
Czvitkovics gól...végül is ezzel nyertek.

Rudee
Gruborovics góljával nyert a JJK Szentpéteri Lahti-ja ellen. Mindkét magyar végig pályán volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

dave9004
meglepõen gyenge játék a fraditól. De várható volt sajnos.
bakkerman
ilyen számokat csak a legnagyobbak(Casillas,Buffon,Kahn stb...) tudnak hozni,nagyon nagy gratuláció neki!! Csak így tovább!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
30 meccsen 2683 perc.

A bajnokságban 22 alkalommal volt kezdõ, és ehhez jönnek még a felsorolt meccsek...

www.smart-bus.hu

kérdés, hogy mennyit játszott
"Megyeri Balázs az egész szezon alatt mindössze tizennégy(!) gólt kapott – beleértve a bajnokságot, a Görög Kupát, a Bajnokok Ligája- és az Európa-liga-sorozatot. Csak az élvonalban volt tizenöt olyan találkozó, amelyen az ellenfél egyszer sem tudott a kapujába találni."

Azért ez nem semmi... hatalmas gratuláció neki!

www.smart-bus.hu

Láma!
hogyhogy?

Király visszavonul? <#idiota>

ressy14
Megyeri a legjobb kapus Görögországban. Ha így fejlõdik, remélem hosszú idõre meglesz oldva (Bogdánnal karöltve) a válogatott kapusposztja.

Dum spiro, spero.

bakkerman
Tibike az már csak ilyen,voltam jópár hazai Loki meccsen már,és ahányszor becserélik,mindig kinéz a nézõtérre,int egyet,a szurkolók meg telitorokból "Bombázóó" 😄DDD minden mozdulatát vastaps kiséri 😄D nagy figura 😄

megmondta...
passatgt
"Dombi Tibor: – A tervek alapján tényleg fantasztikus lesz a stadion. Itt már nem az van, hogy van egy focipálya és körbe letéve pár szék"

A mester😄

bakkerman
ez ha bemegy még vanuatun is mutogatták volna!

Az igen... kár érte! 😊

www.smart-bus.hu

Egy év eltiltás, ami akkor lép életbe ha X(talán 2 vagy 3) éven belül kivívják a nemzetközi szereplést, pl idén.

ressy14
Ha esetleg nem vonják vissza, akkor még hány évig vannak eltiltva az európai kupáktól?

Dum spiro, spero.

Az ETO esetleges UEFA kizárása, (mondván az észt csatárukért késõn fizettek vagymi... ) esetén, pl ha az ETO a bajnok, akkor is a Debrecen indul a BL-ben. ... (+mondjuk figyelve a dolgokat még simán lehet 2. a Videoton is)

És persze nyilvánvaló hogy lehet reménykedni, bizakodni a francia vezetésû UEFA jó indulatában, korrektségében...

passatgt
Komanék most nyertek, még 3 forduló van, kiesni már tui nem fognak, a feljutó hely meg 6 pontra

hát, hozni kell a 9 pontot és imádkozni keményen😊

Rudee
Norvég bajnokság azért annyira nem gyenge. Egyébként meg nem hiszem, hogy neked írtam volna, személyre szólóan. Nem foglalkoztat a téma, akkor nem kell kommentálni aztán kész.

banok
Legalábbis akkor ha a DVSC a bajnok.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Az MTK indul az EL-ben

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Így most a bajnoki 4. is indulhat az EL-ben?

LasDen
Garami hogy elküldte a fenébe a riportert mikor a nemzetközi szereplsrõl kérdezte 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gratula a Debrecennek, azért egy kapuspárbajt megnéztem volna a büntetõknél.

Na és akkor most hová hasaljak. Gyenge játékos egy gyenge bajnokságban.

Rudee
Kovács Péter triplázott a norvég kupában a sokadosztályú Solberg ellen.

Effe88
de béna kapusok vannak erre fele😄
egyik se egy Casillas vagy egy Neuer😄😄

LasDen
éreztem, hogy ez a Wolfe kihagyja...de hogy Kulibali is 😄DDDDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DaemoonHunter
*jobb játékost aki magyar és nem ilyen négercsoki.

DaemoonHunter
Ez a Wolfe gyerek nagyon gyenge, simán találnának helyette jobb magyart.

Ha az NB1-ben ilyen meccsek lennének, legalább 2, egy héten, színvonalasabb lenne a magyar foci. Remélem sok ilyen meccs lesz még a jövõben.
Amúgy büntetõkig kihúzzák már ezt a mecset szerintem. De akkor is jó mérkõzés volt. csak így tovább. Garami bácsi még tud azért valamit. 😊

Rudee
Kár, hogy évente csak egy kupa döntõ van <#alien>

Effe88
ez egy jó meccs😊

[HUN]FaTaL
Magyar viszonylatban jó meccs 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Zsolti9014
nagyon jó meccs. 😊

Hajrá Magyarország!

Eddig egészen jó kupadöntõ. Magyar szinten meglepõ hogy mindkét csapat a gyõzelemre hajt, hátrányból.