Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
az nb1-be nem kellenek az ilyen zûrös hátterû klubok,legyen akármekkora múltja.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

dave9004
Ez legyen életed legnagyobb öröme.
Rudee
Végre kiesnek. Remélem így komoly befektetõnek se kellenek majd és 4-5 szezont lehúznak a keleti csoportban. Vagy még az alatt akár <#vigyor1>

Szar Bayern, szar Bayern :)

5 perc alatt megfordította a meccset a Paks a Vasas ellen... lol... link

Narxis
Most azért mert megnyerték a Ligue 1-t? Stabil BL szereplõk legyenek és akkor elfogadom, hogy jobb helye lett volna ott. Remélem Dzsudzsi bebizonyítja, hogy nem került vakvágányra, lõjön pár gólt a válogatottban és akkor senkit nem fog érdekelni, hogy milyen klubban hogy szerepel. :p Én szurkolok neki.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Effe88
hát ja
francia bajnokság még mindig jobb mint a holland vagy az orosz
meg ugye már írták itt elõttem de elég nagy felvásárló piaca az angol ligának

Ne viccelj már, a Lille tavaly megnyerte a Ligue 1-t, idén pedig harmadikok lettek: ) Azért egy fokkal talán jobb, mint a PSV, az Anzsi meg a Gyinamó
Narxis
Lille-hez hívták azt tudom, szerintem az nem lett volna olyan nagy elõrelépés. Asszem még szóba hozták a Villareal de azt aztán talán cáfolták. Igen abban egyetértek, hogy a PSV-nél jobb csapatba nem igazán hívták, innentõl már akkor csak azt lehet nézni, hogy melyik bajnokságban fejlõdhetne többet.

Rudee
Bulgária ellen azért az évet mégis a csapat leggyengébbjeként kezdte.

banok
Így van. Az ember mindig többet akar. Ez vitt minket elõre és ez a nagy tragédiánk is.
Anyway én nem temetném Dzsudzsákot - még csak néhány hónapja van a Dinamónál. Amikor játszott akkor én láttam tõle szép dolgokat. <#eljen>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
Én azt nem tudhatom, hogy hova hívták, ha te tudsz valami extrát, ne titkold el. De az sem igaz, hogy csak a ruszkikhoz hívták, az már más kérdés, hogy a PSV a lóvét látta belõle, evidens, hogy kaszálni akartak rajta.

Szvsz neki a PSV volt a csúcspont, nem hiszem, hogy innen magasabb szintet tudna hozni, akár keleten, akár nyugaton. De reménykedhetünk, 25-éve már hozzászoktunk.

Dum spiro, spero.

A Francia és a Német élvonal is elõrelépés lett volna neki. Ráadásul ezekben támadó foci van, nem ez a bunker szar a mínusz 20fokban a vakondtúrásokon.

www.smart-bus.hu

Narxis
A Primera División lett volna neki fejlõdés, oda hívták?

ressy14
A fejlõdése érdekében döntött rosszul, mert lehet, hogy most is a legjobb magyar focista, de ha egy komolyabb bajnokságban jobban tudna fejlõdni, akkor még jobb lenne. Most meg örülünk ha a régi formáját nagyjából tudja hozni a válogatottban.

Dum spiro, spero.

Úgy legyen.

www.smart-bus.hu

Narxis
Majd okoz örömet a válogatottban. Európaiként nyilván jobban szem elõtt lenne egy európai bajnokságban, de ott is elõfordulhat, hogy nem megy neki a játék. Õ 19-re lapot húzott, korai még temetni, ha mást nem akkor nyer egy kis tapasztalatot a sok pénz mellett.

Én sem tudok rá haragudni. Egy egyszerû nyírségi parasztgyerek, akinek a környezete teledumálta a fejét, a pénz meg egy kicsit elvette az eszét. Ez valahol az õ dolga, valahol pedig a mi nyomorunk, hogy egy újabb tehetség hozott rossz döntést a mi szempontunkból.

Emberek tízezreinek okozott örömet itthon a hétvégi PSV meccs, amikor Balázs eredményes volt... szinte mindig alkotott valamit, ezért rengetegen vártuk hétvégente. Szerintem ez az optimális állapot... õ jól érzi magát, eredményes, ezzel minket boldogít, és ezért nem kevés pénzt kap. Most csak pénzt kap, de örömet nagyon nem okoz nekünk, és mindez ez egy elõre láthatóan rossz döntés miatt...

Nem is harag az amit sokan éreznek, sokkal inkább csalódottság. Rajta kívül szerintem elég sokan tudtuk, hogy ez lesz a vége.

De ne legyen igazam, és kezdjen szárnyalni...

www.smart-bus.hu

Narxis
Mind1, én nem tudok rá haragudni amíg a válogatottban szívvel-lélekkel focizik. Amíg ezt megteszi addig felõlem oda igazol ahova akar. Magyarként nekem tök mindegy, hogy Lille vagy Dinamo.

Az mondjuk alap, hogy úgy játszol, ahogy hagynak... itthon nem nagyon tudták megállítani, a PSV-ben azért ment neki kurva jól, mert jók voltak a társak, plusz az ellen védõi 1-2 kivételtõl eltekintve nem voltak túl acélosak. Arról nem is beszélve, hogy a PSV mint nagy csapat elég erõs támadó focit játszott.

Az oroszoknál sokkal több a jó védõ, sokkal kiegyensúlyozottabb a mezõny, és defenzívebb a játék. Sokkal kevesebbszer van Balázs játékban, nincs elõtte akkora terület, stb.

Annyira õ nem zseni, hogy ilyen közegben villogjon... a cselezõ készsége finoman szólva is hagy némi kívánni valót maga után! Ha nem tud lendületbe jönni, akkor csak szenved... ezt láttuk jó párszor a válogatottban is.

Itt maximum a kiugratásai, pontrúgásai fognak érvényesülni, csak a kérdés az, hogy ilyen összegért meddig elégszenek meg ennyivel az oroszok.

www.smart-bus.hu

LSSAHPAUL
Attól hogy degeszre keresi magát egy gyengébb bajnokságban még nem kéne elfelejtenie focizni... hol van már az a Balázs aki miatt 1 héttel elõtte megnéztem melyik adó adja majd a loki meccset. Szvsz ott játszott a legjobban.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Alapvetõ tulajdonság ez tény, de nem EMBERI!

www.smart-bus.hu

bakkerman
ez egy vállalkozónál,politikusnál,vagy akármilyen nem sportbeli embernél így van! De egy profi sportolónál,akinek a pályafutását a sikerekbõl itélik meg,az ne adja fel a pénz kedvéért a nagyobb presztizsû csapatot,vagy országot,ahol addig játszott. Most még szép és jó minden,legalább még 3(??) évig papíron a Dinamo játékosa lesz,csúcsgázsival,de ha továbbra se akar focizni,akkor 30 éves korára itthon fog kikötni,úgy hogy egyetlen BL meccs se volt még a lábában...

LasDen
alapvetõ emberi tulajdonság, hogyha sok pénzünk van, akkor mégtöbbet akarunk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

dave9004
Hát van egy összeg ami felett normális életvitellel már mindegy mennyi.
És ha most megint BL-es lesz a lille, akkor dzsudzsák a 2. bl szezonról marad úgy le, hogy indulhatna.
És ha tényleg olyan jó volt a PSV-ben, akkor a Lilleben is jó lett volna, a francia bajnokság meg komoly felvásárlópiaca a prem league-nek. Az orosz nem. még.
Én! Az nem mindegy, hogy 100ezret keresek, vagy 300ezret havonta, ezt adom. De az már számomra kurva mindegy lenne, hogy egy évben 250, vagy 350 millió a fizetésem...

Akinek nem elég az a pénz, amit Balázs a PSV-ben keresett, annál az embernél valami nem stimmel.

Ezen a szinten már illet volna olyan döntést hozni ami nem a pénzrõl szól. Tízszeres pénzért sem igazoltam volna az orosz bajnokságba!

www.smart-bus.hu

Effe88
😄 hát mindenki😄
de itt nem errõl volt szó, hogy pl, psvben vagy mondjuk a a lillbe havi 90 ezer forintot keresett volna a dinamoban meg havi 50 milliót😄😄😄:
azért nem ez az eset állt fenn😄😄😄

Narxis
Valljuk be, melyikünk nem fogadná el a nagyobb fizetést? 😄

Effe88
Jó ez is igaz. Viszont nekem ne mondja senki, hogy nem volt más ajánlata csak ez😊. Biztos voltak kérõi a bundesligából és a ligue 1 bõl csak hát ott kicsivel kevesebb pénzt keresett volna és csak egy "szaros" s65 amgre futotta volna így viszont futja egy bentley continental gt-re is😄😄😄😄

ressy14
Felesleges megint okoskodni, hogy melyik klubok hívták õt, mivel úgysem tudjuk meg, ezek közül melyik a valódi, melyik kamu.

Dum spiro, spero.

[HUN]FaTaL
A hamburg öt milliót ajánlott, annyiért nem adta volna a psv.

http://goo.gl/gd6Zi5

Láma!
persze... ezzel nem lehet mit kezdeni...😊
manapság úgyis divat példaképnek kurvákat állítani, õ csak növelte egyel a számukat...😄

Effe88
hát igen ebben is van valami
de mit tudsz csinálni, hogy ha neki a pénz kell...

Láma!
ez azért nem csak az õ dolga... a jelenlegi magyar foci egyik legnagyobb reménye volt... volt.

Effe88
hívta a hamburg is(igaz most a hamburg épp gyenge de hát csak bundesliga egyik "nagy" csapat(ha nem is most) 😄) de neki a pénz kellett
õ dolga

Láma!
de hát a francia bajnokság visszalépés lett volna ércsed.... <#idiota>

Ja, a Lille pedig, az egyetlen konkrét európai ajánlattevõ, közben 3. lett a bajnokságban, így BL-ben indulhatnak jövõre.
Effe88
ez a dinamo😄😄😄
ezt is elbukták a rubiné az orosz kupa
zsuzsiéknak vszeg marad az el a bajnokágban

Szegény Dzsudzsi a mai kupadöntõn is leégette magát. Angol ESPN-en flopnak nevezték, és egyre inkább úgy tûnik, hogy igazuk is van. Egy értékelhetõ megmozdulása nem volt a második félidõben. Bezzeg mekkora arca volt, amikor még leigazolta az Anzsi, hogy mit kritizálják az õ döntését.
Rudee
Ideje volt már, hogy felépült és a kezdõbe is visszakerült.
2-0ra vezetnek közben, onnan már csak nem bukják el. Esetleges gyõzelemmel pedig vissza lépnek a 2. helyre, ami automatikus feljutást érne. És már csak 1 kör van hátra.

Effe88
Priskin gól az Alanyiában

bazz, tényleg úgy néz ki, mint õ 😄
meglátjuk
zaki
mondjuk ez már eldõlt, mikor kikaptak 2 fordulóval a reims meccs elõtt.

Effe88
komanék kikaptak
reims-monaco 2-0
lefõtt a kávé nekik
idén nem lesz feljutás

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Guardiola elküldte az embereit, hogy képben legyen majd az elsõ miskolci sajtótájékoztatón <#idiota>

LasDen
gondolom tovább erõsítik a spanyol vonulatot...😄

Rudee
Hát azért Tchami nem az a technikás, aki direkt eltalálja a lécet.

bakkerman
megy a mix

Amúgy hány büntetõt kapott már a Honvéd az évben??? mert kb 3x többet mint a 2. legtöbbet kapott.. ne hogy már ne legyen ott egy pesti csapat sem a legjobb 5 ben.. nevetséges és mivel senkit nem érdekel ez a szar senkin em veszi észre, hogy bundáznak meg tolnak 1-1 csapatot..