32945
Magyar Foci
-
#19920 hát igen,sokmindenkit lehet ledivatozni,de aki Fradinak szurkol az pont nem divat -
Solt #19919 -
Grenzjager #19918 Vidis topikba tetted volna, akkor az rendben lenne, Vidivel kapcsolatos poénokat inkább a Ferencváros topikba teszem, ennyi. -
Solt #19917 Szerintem a hiba abban van aki "provokál" és nem abban aki "elszenvedi". -
Unreal1942 #19916 Persze nem erről kell szólnia a topiknak, igazad van. Viszont belefér időnként. Aki pedig magára veszi valaki. Inkább abban van a hiba, nem pedig a posztolóban. -
Solt #19915 A hangsúly itt azon van, hogy "a jó barátod"! Itt azért nem vagyunk jó baráti viszonyban, illene tekintettel lenni egymás klub szimpátiájára...
Nyilván nem véresen komoly dolgok, de hangulattól függően lehet belőle vita, amire meg szerintem semmi szükség. Vagy szóljon arról a topik, hogy akkor elkezd mindenki ilyen képeket berakni, és megy a folyamatos cukkolás?
Akár ez még vicces is lehetne, csak szerintem nem itt... ez a topik nem erről szól. Persze lehet, hogy én látom rosszul... -
Unreal1942 #19914 Ott a pont :)
Egyébként meg nem értem mit kell ezeken kiakadni. ez is benne, van, hogy cukkolják egymást a különböző csapatok drukkerei.
Van olyan jó barátom aki megveszett fradista. Nincs olyan beszélgetés közöttünk, hogy ne szúrnánk oda a másiknak. Vagy épp csak ne azért hívjuk fel egymást, hogy gratuláljunk a az aktuális pontvesztéshez pl.
Nem véresen komoly dolgok ezek. Akinél meg igen. azoknak orvosnál a helyük. -
#19913 Igazatok van, a "divat" szó felesleges a képre. -
#19912 -
#19911 irónia volt :D -
#19910 Nem tudom kinek mit jelent a divatszurkoló, de nálam azt, ha valaki azért szurkol egy csapatnak mert épp sikeres, talán a másodosztályba való visszasorolás és ott 3 évig tökölés nem akkora siker :D -
#19909 akkor minek raktad be? -
#19908 xDDd
meg úgy az nb1 65%-ánál. Tisztelem én a fradit, főleg a szurkolóit :)) ez csak egy kép, de vártam h ilyen következménye lesz :D -
Zenszkij #19907 nálatok az éves nézőszám ennyi :D -
#19906 azért a másodosztályban jó sok divat lehetett nálatok -
#19905 Ez nagyon régi kép lehet, szerintem már vagy minimum 8 éve nem divat Fradistának lenni. -
Solt #19904
Először is kurva régi, másodszor pedig szerintem egyszer már kitárgyaltuk itt, hogy tiszteletben tartjuk egymás klubszimpátiáját, és az ilyen jellegű beszólásokat mellőzük itt!
Linkeld be a Vidi topikban, de ne itt, ahol mondjuk nem kevés Fradista van! -
#19903 előre felkészültem xD
5 percig gondolkodtam hogy betegyem-e xDD
csak vicc, remélem nem veszi senki véresen komolyan :DD -
#19902 ezért mit fogsz itt kapni :D
(leginkább mostanság minket és a diókat szokták divatozni) -
-
#19900 voltakXD -
#19899 nagy kár
jók votatk azok amúgy -
#19898 Gondolom a vegetálásban megint nem lesz teremtorna itthon mint 2 éve -
#19897 különben nem tudnád megbundázni a magyar meccseket, mi? :D -
#19896 ne is legyen -
#19895 nem lesz itt gólbíró,se videóbíró,se semmi. Platini,és a hozzá közelálló futballmaffiózóknak ez nem érdekük,nem fogják kivonni a futballpályáról az emberi tényezőket. -
Zenszkij #19894 Ez az ember annyira hülye, hogy mutogatni kéne a bazárban. Mi kerülne 50 millió euróba te hatökör? -
#19893 Pedig szörnyű ha nem ehhez vagy szokva. :D -
Grenzjager #19892 annyiért grátiszba elemzem a PMFC-II összes meccsét is -
#19891 havi 1.6m ide vagy oda, egy magyar bajnokit újranézni, és elemezni szörnyű dolog lehet -
#19890 szegény Supkának havi 1.6m-ért elemeznie kell a meccseket,micsoda bánásmód ez :( Nyugaton az edzők egy komplett napot eltöltenek azzal egy-egy bajnoki,vagy akár kupameccs előtt(még egy másodosztályú csapat ellen is),hogy kielemeznek több meccset az adott ellenfélről. -
#19889 pécsi ügy folyt.köv
ASD:SASDGSDGSH vicc ami ott megy,mostmár kiváncsian várom meddig bírják ki együtt a felek. -
#19888 Jó akkor mondjuk publikus oldalon fellehetőek ezek az adások? -
#19887 nCore -
#19886 és ha megkérdezhetem a MAG az mi?:D -
#19885 ohh shit -
#19884 Mert azt le sem adták, ugyanis az még BEK döntő volt, nem BL, 93-tól kezdték. Pedig a 92-est én is megnéztem volna. :( -
#19883 rakják ja,de én a samp-barcat keresem az meg nincs fennt -
#19882 Magra rakják....legalábbis a 93-as OM-Milan már fenn van.... -
#19881 ezeket le lehet valahonnan tölteni?
én szívesen megnézném, de tv-ről általába lemaradok.