Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
francia bajnokság még mindig jobb mint a holland vagy az orosz
meg ugye már írták itt elõttem de elég nagy felvásárló piaca az angol ligának
Anyway én nem temetném Dzsudzsákot - még csak néhány hónapja van a Dinamónál. Amikor játszott akkor én láttam tõle szép dolgokat. <#eljen>#eljen>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Szvsz neki a PSV volt a csúcspont, nem hiszem, hogy innen magasabb szintet tudna hozni, akár keleten, akár nyugaton. De reménykedhetünk, 25-éve már hozzászoktunk.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Emberek tízezreinek okozott örömet itthon a hétvégi PSV meccs, amikor Balázs eredményes volt... szinte mindig alkotott valamit, ezért rengetegen vártuk hétvégente. Szerintem ez az optimális állapot... õ jól érzi magát, eredményes, ezzel minket boldogít, és ezért nem kevés pénzt kap. Most csak pénzt kap, de örömet nagyon nem okoz nekünk, és mindez ez egy elõre láthatóan rossz döntés miatt...
Nem is harag az amit sokan éreznek, sokkal inkább csalódottság. Rajta kívül szerintem elég sokan tudtuk, hogy ez lesz a vége.
De ne legyen igazam, és kezdjen szárnyalni...
www.smart-bus.hu
Az oroszoknál sokkal több a jó védõ, sokkal kiegyensúlyozottabb a mezõny, és defenzívebb a játék. Sokkal kevesebbszer van Balázs játékban, nincs elõtte akkora terület, stb.
Annyira õ nem zseni, hogy ilyen közegben villogjon... a cselezõ készsége finoman szólva is hagy némi kívánni valót maga után! Ha nem tud lendületbe jönni, akkor csak szenved... ezt láttuk jó párszor a válogatottban is.
Itt maximum a kiugratásai, pontrúgásai fognak érvényesülni, csak a kérdés az, hogy ilyen összegért meddig elégszenek meg ennyivel az oroszok.
www.smart-bus.hu
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
És ha most megint BL-es lesz a lille, akkor dzsudzsák a 2. bl szezonról marad úgy le, hogy indulhatna.
És ha tényleg olyan jó volt a PSV-ben, akkor a Lilleben is jó lett volna, a francia bajnokság meg komoly felvásárlópiaca a prem league-nek. Az orosz nem. még.
Akinek nem elég az a pénz, amit Balázs a PSV-ben keresett, annál az embernél valami nem stimmel.
Ezen a szinten már illet volna olyan döntést hozni ami nem a pénzrõl szól. Tízszeres pénzért sem igazoltam volna az orosz bajnokságba!
www.smart-bus.hu
de itt nem errõl volt szó, hogy pl, psvben vagy mondjuk a a lillbe havi 90 ezer forintot keresett volna a dinamoban meg havi 50 milliót😄😄😄:
azért nem ez az eset állt fenn😄😄😄
Dum spiro, spero.
manapság úgyis divat példaképnek kurvákat állítani, õ csak növelte egyel a számukat...😄
õ dolga
ezt is elbukták a rubiné az orosz kupa
zsuzsiéknak vszeg marad az el a bajnokágban
2-0ra vezetnek közben, onnan már csak nem bukják el. Esetleges gyõzelemmel pedig vissza lépnek a 2. helyre, ami automatikus feljutást érne. És már csak 1 kör van hátra.
meglátjuk
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár