32945
Magyar Foci
-
#20840 na ennyi a lényeg a BDSRSTNT! azért nézem a spanyol meg német focit,mert előbbiben van a számomra legkedvesebb csapat,és gyakorlatilag azon nőttem fel,míg a német focit a pörgős,jó iramú meccsek miatt nézem. DE megjegyzem,hogy az itthoni bajnokságunkból is leülök megnézni olyan meccseket,amik jónak tűnnek,és vannak nálunk is jó meccsek. -
Solt #20839 Nincs is azzal gond, hogy külföldi focit nézel, én nem erről beszélek! Nekem az fura, hogy valaki külföldi klubbért jobban rajong, mint egy magyar klubbért... Ez számomra olyan, mintha egy anya jobban szeretné az örökbefogadott gyerekét, mint a saját vérét...
DE, ez mindenkinek a magánügye, engem ez nem igazán foglalkoztat, csupán nem értem, ennyi.
Ami foglakoztat, és ami már gusztustalan számomra, az például a ZTE - MU meccs volt... oda úgy mentem(mentünk) ki, hogy ahány magyart meglátok MU mezben, az borul... így is lett... -
#20838 pedig hidd el mindenhol van annyi fociszerető ember ami megtöltené ezeket a nem nagy stadionokat. De ők vagy tv-ben nézik (kb mindet adja a tv), vagy mást néznek spanyol-angol más focit. Itt van nekünk ez, ha az ember most nem teheti meg h angol meccset élőben nézzen, akkor miért nem próbálja meg élvezni ezt.
Hozzáteszem amikor jó volt a focink akkor is ugyanilyen kritikusok voltak a magyarok, viszont kimentek és megnézték, nem possadtak otthon egész hétvégén. -
#20837 Rohadt divatdrukkerek vagytok mind. Litván másodosztályt a népnek! :D
Egyébként ezt az egymás fikázását sosem értettem. Ha valaki szereti a magyar focit, akkor ne fikázza a külföldit, és fordítva. Mindenki nézze azt ami neki tetszik. -
#20836 ezzel egyetértek,csak amikor egy eger-pápán vagy kaposvár-haladáson meg van 500 ember,akkor elgondolkodik az ember,hogy miért is focizzanak jól a csapatok,azért az 500 emberért? ígyis-úgyis megkapják a félmisit havonta... -
Zenszkij #20835 Azért a Fradi-Újpest színvonala igen csak jó volt. Bombagólok, fordulatok, magyar viszonylatokhoz képest fergeteges hangulat. Minden héten kéne ilyen színvonalú NB1-es mérkőzés. -
#20834 +1
Egyébként sose értettem ezt a vitát, lehet egyszerre hazai és külföldi focit is szeretni. Nem zárja ki a kettő egymást. -
#20833 azért énis megnézem a magyar bajnokikat,mert mégis itt élek,és futballszerető ember lévén valamilyen szinten kötelező is néznem az itthoni bajnokikat,de ha SZÓRAKOZNI,kikapcsolódni akarok,akkor sajnos nincs más választásom,és néznem kell a külföldi focit -
#20832 köszönöm -
Solt #20831 Nem a színvonal a lényeg, hanem az, hogy magyarként ezt tudja az ember igazából a sajátjának, a szívügyének tekinteni. -
#20830 azért ne ilyen biszem-baszom spanyol ligához hasonlítsuk már a Fradi-Újpest rangadókat,mindenki tudja hogy színvonalban ég és föld a különbség...van még mit tanulnia a két spanyol gigásznak...Somaliat figyeli Rosell -
Zenszkij #20829 dettó :D torkon xarom a Barcát -
#20828 Hagyjuk már, még viccnek is rossz az összehasonlítás... Real-Barca meccset nem is tudom mikor láttam utoljára, a Fradi-Újpestet viszont mindig megnézem :D -
#20827 Azon, hogy a barcelona a katalán nemzetnek egy olyan fórumot nyújt amin keresztül kiteljesedhet a nemzeti önérzet.
Ezt semilyen más téren nem tudják elérni.
Nem véletlen, hogy az a barca jelmondata ami.
Azt sem, hogy főképp a barcánál látjuk ezeket a teljes közönséggel megformált zászlót és hasonló dolgokat.
Én pl reál madridtól nem nagyon emlékszek ilyenekre, míg a barcánál rengetegszer láttam meccsek előtt/alatt. -
#20826 privátba is jöhet, hogy ne offoljunk annyit. Tényleg érdekel mi a lényeg, már ha tudod persze. -
#20825 ja messi meg meleg?lol
ezt se tudtam -
#20824 ki gondolta volna egy reál drukkerről...
Effe: te a lényeget meséljed légyszíves, iszom szavaid :) szeretném tudni mi a lényeg. Komolyan. -
#20823 tényleg csaló?
na ezt nem is tudtam
de ha te mondod -
#20822 én már azelőtt nem szerettem a barcát, hogy menő lett volna
/büszke magára/ -
#20821 amúgy tudjuk, csaló barca stb... köcsög messi stb...
a nagy divathaterek -
#20820 na mesélj, min van a lényeg? -
#20819 tetszik az az újság -
#20818 nem a teltházon van a lényeg
amúgy tudjuk visca el barca stb....messi stb...
a nagy barcások -
#20817 Hát ha még a videót se basztam volna el :D
De ettől függetlenül respect, hogy néha nálunk is van teltház, csak azért ne verjük már magunkat arra az éves szinten 1-2 alkalomra, ráadásul két állandó BL résztvevő csapattal szemben :)
-
#20816 Abetyárját! Ez gyönyörű! -
#20815 Ó én érzem a különbséget a 16ezer és a 90ezer ember között :)
-
#20814 érezd a különbséget....érezd a gránát hangját...olyan erotikus.... -
#20813 Ezt a füstölést baromságnak tartom viszont az a zászlós vagy bármi olyan amivel ilyen "nagy képet" formálnak baromi jó. A spanyoloknál am. szoktak "hullámozni" is, az angolok szoktak többnyire nyugodtan ülni. -
#20812 "Gonosz" leszek, de az utolsó képhez hasonlót szerintem lehetett volna tegnap is készíteni. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy az első képekhez hasonlót viszont nem lehetett volna az utóbbi meccsen készíteni :D -
Grenzjager #20811 -
#20810 elfogytak a péznyelők, elfogyott a péz...
meghát...a kondás a konda élére való, nem pályára...bár majdnem egy és ugyanaz :D -
#20809 de azért tényleg vicc,hogy mi lett egy nemrég BL és EL főtáblán szereplő Lokiból,fos szar játék,nulla játékosok,meg ilyen pölöskey szörpök rohangásznak a pályán háááát... -
#20808 hát del Bosque egyszer már ki is fejtette, hogy miért inkább Pölőt választaná Messi helyett a csapatában, de most nem találtam meg a cikket. -
#20807 pölöskey interjú
sose lesz olyan támadója a spanyol válogatottnak mint petya,egy kincs -
#20806 This looks shopped. I can tell from some of the pixels and from seeing quite a few shops in my time. -
#20805 valljuk be ez már több mint furcsa...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20804 A fenébe, nem jött be a 4-0-ás tippem. Azért többet vártam a Fraditól, de ez az utolsó percben lőtt győztes gól amolyan visszajáró, ha jól tudom még amikor Détári volt a zöldeknél a lilák ugyanígy nyertek.
A kommentátor eléggé idegesítő volt, okoskodjon már szabadidejében.
A szögletrúgásos atrocitásokat leszámítva sztem egész jól, balhé nélkül lement a meccs és szvsz a bíróra se lehet panasz. -
#20803 Pár hónap múlva lesz 3. félidő special edition, ahol Betta szülés közben fogja Puhl Sanyi kezét miközben az elemzi a kérdéses szituációkat... -
#20802 eddig se volt. Megújult nekünk 2013-ra :D -
#20801 Várhidi elvesztett egy fogadást a mai meccsel vagy már eddig se volt bajusza? :D