Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Jó, mondjuk nem játszottak tétmeccset már mióta, de akkor is 😄
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Meanwhile in Scotland
38 ezren szurkoltak a negyedosztályba vissza sorolt Rangers-nek! 😄
Van mit tanulni tõlük... 😄
I met God. She's black
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A lokiból szerintem a tavalyi BL/EL indulás is hiányzott, Kondásnak is lehetett volna fejlõdni tavaly nyáron.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
A 18 éves kor szerintem kevés... Inkább nb1-s meccs számhoz kéne kötni...
www.smart-bus.hu
Dum spiro, spero.
Amit tegnap a televízióban láttunk elkeserítõ volt. Egy olyan csapat, aki idegenben képes 1-1-es döntetlent hozni, itthon képtelen azt elõnyre fordítani. Az elején jól ment a Loki, aztán valami megtört. Lehet ezt a bírókra fogni, meg, hogy Nyíregyházán játszottak, vagy hogy Kondás eltaktikázta magát, de a tényen ez nem változtat, hogy elképzelés sem volt a játékban. Ez a Bate Boriszov semmit sem csinált. Lõttek egy mázlis kontragólt, majd emberelõnyben egy védelmi hibából mégegyet. Ezeket ütni kellett volna. Sajnos a Videoton is pórul fog járni, mert beállnak védekezni, és félõ, hogy bedarálják õket. De nem is probléma ez, túl nagy az arca már ennek a két csapatnak. Egy erõs Ferencváros hiányzik ennek a bajnokságnak, amíg az nem lesz ne is várjunk itt csodát.
www.smart-bus.hu
És akkor ott vannak még a felejthetetlen élmények... Hajduk - DVSC 0:5, DVSC - Levszki 2:0, stb...
Ha neked ezek nem eredmények a jelenlegi focinkban, akkor nincs mirõl beszélgetnünk. Te nem realista vagy, hanem egy rosszindulatú pesszimista...
www.smart-bus.hu
Én olyan szabályt hoznék, hogy minimum 3 U21-s magyar fiatalnak pályán kell lennie, plusz 50 NB1-s meccs után igazolhatnának csak külföldre...
www.smart-bus.hu
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Ettõl függetlenül én látok javulást az elmúlt években... a Debrecen azért letett már valamit az asztalra... ez a Brazil utcai csapat hasonlat elég erõs...
www.smart-bus.hu
Nem tudom miért nem lehet szabályozni akár a keretben, akár a meccsen szereplõ külföldiek számát. És nem csak EU-n kívülire gondolok, hanem összességében.
Jóval kevesebb fizetést kéne elszórni, azokat a pénzeket meg lehetne az utánpótlásra költeni. A fiatalok is több lehetõséget kapnának és vélhetõen évrõl-évre kikerülne 2-3 komolyabb tehetség.
Ja-ja... remélem az EL-ben több szerencséjük lesz...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem baj, én bízom még az EL szereplésben.
Remélem azért Belgiumban Sousa-ék nem ülnek rá az 1-0-ás elõnyre, mert akkor õk is búcsúznak.
www.smart-bus.hu
Tudom, hogy Sidibe el volt tiltva. De utána se játszottak együtt, csak most, mikor már rákényszerültek. Pedig ha meghúzza ezt Kondás, akkor akár támadást is láthattunk volna tõlük.
A Sidibe-nek eltiltása volt, azért nem játszott... A Bouadlaval és a Vargával kiegészülve azért ez egy elég ütõs csapat... idén is többet nyújtottak volna, ha minden egészséges, és nincs eltiltva...
www.smart-bus.hu
De hiába a 2 jó csatár, ha 90%-ban csak egyik játszik. Meg egy bajnoknál azért legyen a legfontosabb posztokra is minõségi csere. Most ezek a fiatalok lelkesek meg minden, de NB2 fölött már sok nekik.
Nem a felállás a lényeg, hanem a tartalom. A Vidinek eddig szerencséje is volt... a mutatott játék engem nem gyõzött meg eddig.
www.smart-bus.hu
Szerintem is izgalmas lesz a bajnokság...
www.smart-bus.hu
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Sporting CP
CSKA Moscow
PSV Eindhoven
Bordeaux
Stuttgart
Metalist Kharkiv
AZ
Hapoel Tel Aviv
Lazio
Seeding TBD
Trabzonspor
Newcastle United
Levante
Dnipro Dnipropetrovsk
Dinamo București
Feyenoord
Atromitos
Heart of Midlothian
Bár idén a bajnokság szerintem nem lesz sétagalopp.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"