Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szar Bayern, szar Bayern :)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ha visszaigazolhatna a hollandokhoz, még lehetne a régi önmaga. De a dinamo nem fogja bagóért elengedni, az tuti
Dum spiro, spero.
xenosz22012-08-09 13:07:52
Vedd rá az edzõt Balázs, hogy mentsen fel a védekezés alól. Az oldaladon játszasson mögötted egy plusz védekezõ játékost.Végül az ellenfél védõit is kérd meg, hogy ne zavarjanak,ha lehet támadás közben.
Én a helyedben már rég bepereltem volna õket személyi szabadság korlátozása miatt.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
fizikailag is vannak problémái meg már itt azért kevesebb ideje van gondolkodni i😄😄😄
klasszis sose lesz belõlle ebbõl már nem lesz jobb csapat meg erõsebb liga csak gyengébb
irány vissza hollandia
akkor mi a büdös lófaszért ment oda,hanem a pénz miatt???? ideje lenne bevallania...nyáron jöhet a Vidibe
mindenki ott játsszon ahol megy neki
vissza kell mennie hollandiába
"innen vagy az arabokhoz vagy a Kozármislenybe vezet az utad Balázska...igen, elbasztad."
"Jè, mèg kilát rendesen a pènz mögül ?"
"Ezért megérte az orosz ligába igazolni? : ( egy olyan jó képességû játékos mint õ, már gondolkodik? Ilyen idõsen? "
stb stb...
Van rá esély, ha Vinicius nem fog csúszkálni mint a múltkor -.-
Nem hinném hogy kitámad majd Sousa, de fel õrlik õket ha 90 percig védekezniük kell
I met God. She's black
Ez a lista nem szól másról mint, hogy valakiknek legyen egy kis munkája és mindenáron versenyt csináljanak abból is amibõl nem lehet. Tessék EB-t és VB-t nézni és akkor meg lehet nézni, hogy ki kinél jobb akik meg nem jutottak be azokat felesleges rangsorolni. De nem kell csüggedni, következõ alkalommal már több csapat kap lehetõséget, még pontosabb képet adva arról, hogy ki kinél "jobb".
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
és nem az ország foci tudását mérik hanem az országok válogatott aktuális rangsorolása...
mint minden más sportágba vagy bármibe megtörténik.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Farkas P. (64.), Palásthy (92.) ill. Csiki (49., 57.)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
four-year period depreciate blockwise on a yearly basis:
Match average from past 12 months: 100%
Match average from previous year: 50%
Match average from year 3: 30%
Match average from year 4: 20%
Matches older than 4 years: 0% (deleted)
Érdekes, pont ez volt a második tippem. A vereség valóban nem ér mínuszpontot, csak nullát.
És a törökök négy éve, júniusban a 2008-as EB-n játszottak épp meccseket, amikre ráadásul plusz szorzó is van, ezek most szépen törlõdtek a listából, így csökkent a pontjuk, ennyi a nagy misztikum.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ennyi erõvel a bajnokságok rangsoros számítása is vicc.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A világranglistának semmi köze a koefficienshez. Még csak nem is hasonlít a két rendszer.
Érdekes, hogy a közelünkben visszaesõk (török, dél-korea) nyerték az utolsó 2-3 meccsüket. A bosnyákok esetleg hátrébb kerülhettek.
Ezt most attól függetlenül, hogy az angolok harmadik helye tényleg vicc.