32945
Magyar Foci
-
#20880 :D
jó hogy bundáznak:D
ugye ilyenekre is lehet fogdani pl.bet365-n:DD: -
#20879 Aztarohadt.. :D -
#20878 nyíregyháza u19...na ezen most lezsibbadtam,a büdös kurva anyjukat bundáznak szaros kölykök...nap mint nap látom ezeket,tudnám meg a nevét felakasztanám a stadionban :DDD -
#20877 Vannak nevek :D -
#20876 én az összesből kinézem aki az mb1-ben játszik
kutasi robi meg ugye öngyilkos lett és úgy állította be magát mintha semmi köze nem lenne hozzá(persze lehet tényleg nem volt) -
#20875 ez durva
mondjuk Hercegfalviból simán kinéztem eddig is. -
Grenzjager #20874 Azért milánóban, egyszer lőnek kapura, otthon meg így nyernek de biztos tiszta, sehol sincs Bunda csak az MBI-ben :)
Horváth Gábor, koronatanú, bunda rajza
MTK-bók mindenki... bravó
Szivics is :(
Grúz meg sose volt szimpi a Fradinál
-
#20873 az időjárás se szeret minket, egyből borús lett a továbbjutásunk után -
karajjj #20872 örökzöldek :D -
#20871 én itt mindenkit utálok, ne érezd különlegesnek magad :D
Egyébként egy spanyol lapnak Kassai állítólag azt nyilatkozta, hogy Messi a meccs végén nem tűnt boldognak, mire a mi sporink megkérdezte miért, ő azt válaszolta, hogy télen nem akarta a Siófok leigazolni, pedig minden vágya a magyar tenger partján focizni. -
#20870 már az (elvileg) magyar fociról szóló topikban is utálnak minket,milyen csodás érzés ez! :DD -
#20869 haza jön? -
#20868 no de látom te is drukkolsz a Messinek mer vágott két csúnya gólt -
#20867 Hát így megy az a divatdrukkolás, gondoltam akko divatból elkezdek nekik drukkolni, osztan így megy ez mán egy ideje, hogy minden évben nekik drukkolok divatbó. teccik értöni? -
#20866 Lassie gyere haza -
#20865 na jó 16 éve még nem a hupikék törpikék ment ott se, szal az tuti megérné bárkinek -
#20864 biza hogy vágom! Sőt, még a stadionba is voltam 16 éve... ugye milyen király? -
#20863 barszaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na oszt a barsza himnuszt vágod-e sipikém?he -
#20862 jólvan srác, tegnap is nagyon okos voltál :) Megmondtad nagyon a tutit, csak nem tudtad hogy miaz ;) -
#20861 messinek kell
visca el barszááááááááááááááááááááááá -
#20860 Én annak szurkolok, hogy ne fújjon hazai pályát.
Meg, hogy ha 3:0 lenne, akkor az utolsó percben legyen egy vendég gól -
#20859 igen xD
Hajrá Kassai! Hajrá Magyarok! -
#20858 Akkor most a Kassainak kell szurkolni mert magyarok vagyunk? -
#20857 Mondjuk én tökéletesen megvolnék füst meg petárdák és hasonlók nélkül, ha kijárnék. Így tévéből nézve legfeljebb azt sajnálhatom, hogy lehetne azt a pénzt másra is költeni, mint ilyesmire. -
geo91 #20856 nem, de idén igyekszem majd lemenni a szezonzáróra :) -
#20855 Fradi 2 milliós büntetés, Újpest 1 milliós
gondolom az érintett "szurkolók" majd összedobják rá a pénzt -
#20854 hanem a Kispest miatt? :D -
geo91 #20853 nyugi, én sem a haladás miatt mentem le szombathelyre 2008-ban :D -
#20852 én annak ellenére is szeretem nézegetni a magyar bajnokikat, hogy nincs egyetlen olyan csapat se akinek úgy igazán drukkolnék.
DVTK az egyetlen, de ők is mert helyileg velük tudok azonosulni.
-
Zenszkij #20851 Akkor a mi környékünkön nem jártál, aznap MU mezben csajoztam be, mert mondta a hölgy, hogy de jól áll a piros :D:D. Én itthon a Fradinak szurkolok csecsemő korom óta, de régóta szeretem a MU-t is. A ZTE abszolút nem érdekel, tőlem aztán meg is szűnhetnek (képletesen értem). Szerinted egy Barcás egy Madrid-Lyon meccsen kinek drukkol? Persze ma már nem vennék fel MU mezt egy ilyen meccsen, de a sok troll ZTE divatrdukkernek akkor megtettem :). Poénnak jó volt és ki se kapott a magyar csapat. -
#20850 ha szeretnéd lerendezhetjük....de aztán nehogy sírva szaladj hazáig a mamához...:DD -
#20849 lakhelye: FM topik -
#20848 Megkeresünk!!!! -
#20847 nem is vagy ember :( -
#20846 lenézlek te szemét
() -
#20845 mikor jó pár éve itt volt a Real...nem a magyarok miatt mentem el rá, hanem csakis a spanyol csapat miatt....
lehet szánni, lenézni v bármi...leszarom :D -
#20844 Én nem úsztam volna meg. :D -
#20843 vagy aki azért ment ki a magyar-portugál meccsre,hogy láthassa CR-t meg Nanit meg ezeket,na ezt nagyon szégyenletesnek tartom,valaki vagy kimegy minden meccsre,a saját csapata miatt,vagy akkor ne is járjon,ha csak azért akar kimenni,mert éppen egy nagy csapat az ellenfél -
#20842 Akkor én megúsztam volna, mert nem mezben mentem volna :D -
#20841 :D:D
így van
mondjuk mikor volt az mtk-celtic :D
akkor természetesen zöldfehérbe mentem ki és szurkoltam a celticnekXD