Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
bozovic nagyon bizonytalan

dave9004
nameg piros lap az nem kéne. ugyh Brachi lenyugodhatna igazán 😊
dave9004
tudom mennyi kell, az 1-1-et azt kívánságként írtam 😉
passatgt
? 3-1 kell nekik legalább továbbjutáshoz

dave9004
hát kevesebb mint a kt lõtt gólnak. ez maradhat is, max 1-1 lehet. Hajrá
passatgt
na még négyet

szabii98
Mennyi esélye van hogy innen lõnek 3 gólt? 😄 kapnának még1et akkor el is csitulnának..de inkább reménykedjünk

I met God. She's black

HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, more😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

szabii98
IGEEEEN! 😄

I met God. She's black

Rudee
Huhúúú, ez nagyon értékes gól lehet.

Szar Bayern, szar Bayern :)

dave9004
GÓÓÓÓL
passatgt
JEEEEEE szétbasszuk õket azistenit

?AS_DA_S?DA:SD_?ASD:ASD?AS_😄ASD:S_D

dave9004
beezdtek a belgák. Túl kell élni az elsõ 90 percet kapott gól nélkül, akkor meglehet a tj <#lookaround><#buck>
passatgt
nyerünk, érzem

Rudee
Na jön a Videoton. Reméljük a legjobbakat.

Köszi...

www.smart-bus.hu

Rudee
http://www.sportlemon.tv/v-4/2/144/v-434517.html

Hol nézed?

www.smart-bus.hu

Rudee
2-0, nagyon komoly beadás Dzsudzsáktól.

Rudee
Az új edzõnél azért megkapja a lehetõséget, kezdõ a skótok ellen. 2. percben gólt is lõttek.

Kaplan
Eddig sem tartottam egy kifejezetten pengés játékosnak Balázst, ergo úgy gondolom, hogy túl sok agya nincs a focihoz. (Az Oroszországba való igazolását nem akarom utólag megítélni.) Tény és való, hogy Hollandiában a maroknyi agyának jóval több ideje volt gondolkodni míg Oroszországban már az elsõ párharcnál megbasszák szárazon. Mentálisan sem bírja ezt az akadályt és szerintem a kvalitásai is kevesek erre a szintre. A baj igazából ott kezdõdik, hogy míg Hollandiában sorra lõdözte a gólokat és adta a gólpasszokat addig itt nulla. Viszont régen a klubjában pont a könnyebb helyzet miatt iszonyat jó formába tudott kerülni míg itt erre semmi esélye és emiatt a válogatott is veszít egy magyar szinten kiemelkedõ labdarúgót.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

ressy14
<#szomoru2>

ha visszaigazolhatna a hollandokhoz, még lehetne a régi önmaga. De a dinamo nem fogja bagóért elengedni, az tuti

Dum spiro, spero.

bakkerman
epic komment ASDASD:SAASDF:ASAF ha engem ennyi ember pocskondiázna egy nyílvános oldalon,mint amennyien most begecizik Lázska nevét,én az anyám szoknyája alá bújnék szégyenemben...de õt már elvakította a pénz,a luxus,a csillogás.

xenosz22012-08-09 13:07:52
Vedd rá az edzõt Balázs, hogy mentsen fel a védekezés alól. Az oldaladon játszasson mögötted egy plusz védekezõ játékost.Végül az ellenfél védõit is kérd meg, hogy ne zavarjanak,ha lehet támadás közben.
Én a helyedben már rég bepereltem volna õket személyi szabadság korlátozása miatt.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Effe88
kevés õ ide
fizikailag is vannak problémái meg már itt azért kevesebb ideje van gondolkodni i😄😄😄
klasszis sose lesz belõlle ebbõl már nem lesz jobb csapat meg erõsebb liga csak gyengébb
irány vissza hollandia

Ja igen...mi az hogy vissza kell zárni??? Még C.Ronaldót is megbaszná Mourinho ha nem segítené a védekezést amennyire tõle megköveteli. Vagy hogy közelebbi példát mondjak, Gera Angol elsõ és másodosztályban is bejátszotta az EGÉSZ pályát és nem nyafogott, pedig mennyire eltemették amikor kiigazolt. NYAF NYAF NYAF😄

bakkerman
ja és még azt se lehet mondani,hogy amikor megkapja a lehetõséget,akkor jól tolja,mert nem igaz! egy KALAP SZAR amit eddig 1 év alatt produkált az oroszoknál,az Anzsinál erre idejében rájöttek,és elpasszolták,már a Dinamonál se látnak benne semmit,onnan is kifogja baszni a vezetõség/edzõ.

bakkerman
"Hollandiában gólokat lõttem, gólpasszokat adtam, voltam csapatkapitány is a PSV-nél, szakmai szempontból aranyéletem volt. Most nincs. Vissza kell zárnom a védekezésnél, szinte egyfolytában futnom kell, és igen, a meccsek végére néha elfogyok. Ez nem a holland bajnokság, ahol – s ezt most nem fitymálásból mondom – jószerével gyerekekkel, kimondott tehetségekkel szemben kell futballozni, hanem az orosz Premjer-liga, ahol gondolkodni is alig van idõ, máris jön szembe egy klasszis."

akkor mi a büdös lófaszért ment oda,hanem a pénz miatt???? ideje lenne bevallania...nyáron jöhet a Vidibe

Effe88
kevés õ egy orosz bajnokságba
mindenki ott játsszon ahol megy neki
vissza kell mennie hollandiába

Dzsudzsák: Ha minden marad a régiben, el kell gondolkodnom a folytatáson

"innen vagy az arabokhoz vagy a Kozármislenybe vezet az utad Balázska...igen, elbasztad."

"Jè, mèg kilát rendesen a pènz mögül ?"

"Ezért megérte az orosz ligába igazolni? : ( egy olyan jó képességû játékos mint õ, már gondolkodik? Ilyen idõsen? "

stb stb...

szabii98
Készülõdj 😄😄😄
Van rá esély, ha Vinicius nem fog csúszkálni mint a múltkor -.-
Nem hinném hogy kitámad majd Sousa, de fel õrlik õket ha 90 percig védekezniük kell

I met God. She's black

Kíváncsi vagyok, hogy Sousáék is failolnak-e mint a Loki. Ha ezt is kibekkelik 0-0-ára leszopogatom Stophira golyóit...

Narxis
Azért nem lehet mert torz képet ad, ahhoz hogy korrekt képet adjon folyamatos VB kellene ami nyilván kivitelezhetetlen. Mi lenne ha a Fradi mondjuk egy szezonban 2 általa választott csapattal játszana? Ha nyerne akkor a Fradi egy jó csapat? Ha vesztene mindkettõ ellen akkor rossz?

Ez a lista nem szól másról mint, hogy valakiknek legyen egy kis munkája és mindenáron versenyt csináljanak abból is amibõl nem lehet. Tessék EB-t és VB-t nézni és akkor meg lehet nézni, hogy ki kinél jobb akik meg nem jutottak be azokat felesleges rangsorolni. De nem kell csüggedni, következõ alkalommal már több csapat kap lehetõséget, még pontosabb képet adva arról, hogy ki kinél "jobb".

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rudee
Ha aktuális rangsor, akkor minek nézik az évekkel ezelõtti eredményt?

DasIsFuck
miért ne lehetne?

és nem az ország foci tudását mérik hanem az országok válogatott aktuális rangsorolása...
mint minden más sportágba vagy bármibe megtörténik.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Rudee
Gólszerzõk lemaradtak:
Farkas P. (64.), Palásthy (92.) ill. Csiki (49., 57.)

Rudee
Üldözési mánia csak 😄

Rudee
Csak hogy utána meg õk legalább gyõztek elõrébb rangsorolt csapatok ellen, mi meg nem 😊

Casillas
Most közvetlenül valóban nem, csak általában minden frissítésnél megy a szöveg, ami kezdett kibontakozni most is, azért írtam, amit.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Casillas
Four years, covering one World Cup cycle, are taken into account. Matches older than 12 months within this
four-year period depreciate blockwise on a yearly basis:
Match average from past 12 months: 100%
Match average from previous year: 50%
Match average from year 3: 30%
Match average from year 4: 20%
Matches older than 4 years: 0% (deleted)

Érdekes, pont ez volt a második tippem. A vereség valóban nem ér mínuszpontot, csak nullát.

És a törökök négy éve, júniusban a 2008-as EB-n játszottak épp meccseket, amikre ráadásul plusz szorzó is van, ezek most szépen törlõdtek a listából, így csökkent a pontjuk, ennyi a nagy misztikum.

Rudee
MK:
Vác-MTK 2-2
11-esekkel 3-0

😄

Narxis
Szerintem senki nem kötött bele a magyar helyezésbe de te tudod. Viszont a lista tényleg egy vicc, nem lehet sorrendbe állítani az országokat, nem lehet mérni egy ország focitudását.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Rudee
Az IFFHS féle bajnoki rangsor az vicc bizony.

DasIsFuck
akkor nézd meg h hogy mûködik a rendszer, ennyi.

ennyi erõvel a bajnokságok rangsoros számítása is vicc.

Rudee
Aha, persze.

A világranglistának semmi köze a koefficienshez. Még csak nem is hasonlít a két rendszer.

Érdekes, hogy a közelünkben visszaesõk (török, dél-korea) nyerték az utolsó 2-3 meccsüket. A bosnyákok esetleg hátrébb kerülhettek.

Casillas
Például úgy, hogy az elõtted lévõek játszanak, és veszítenek, ezzel a pontjukból és a pozíciójukból is. De akár úgy is, hogy fix idõtartományt vesznek figyelembe a lista összeállításakor (mint a koefficiensnél), és a régebbi eredmények közül kiesik az elõtted levõ csapat jobb eredménye, míg neked pont egy gyengébb esik ki, így több pontod marad.

Rudee
MK:
Nyíregyháza-Eger 1-0 (Montvai 85.)

Rudee
Miért, meccs nélkül mégis hogyan lehetne elõre lépni? Sehogy. Itt mégis lehet.

Casillas
Imádom, hogy akik 60. helynél elkezdenek fröcsögni hogy mekkora undorító szar az egész magyar foci, és meg kéne szüntetni az egészet úgy ahogy van, azok a 28. helynél már egybõl azt írják, hogy mennyire nevetséges ez a lista. Mindegy nektek mi van azon a listán, csak oltani lehessen valahogy. Tisztelet a kivételnek.
Ezt most attól függetlenül, hogy az angolok harmadik helye tényleg vicc.

DasIsFuck
hát az elsõ 2 helyezet ok, de anglia,uruguay?XD
az olaszok talán feljebb férhettek volna azért mégis csak döntõztek..
meg a portugálok is, angliát meg uruguayt mindenkép meg kéne nekik elõzni.
végül is az eb döntõ 4 csapatáról beszélünk...