32945
Magyar Foci
  • dave9004
    jah vhogy ők az igazi "cigusok" románok szerint is vagy mi
    a lengyelek szerint tuti :D
  • ressy14
    román-cigány és zsidó keverék, jó keverék. Ettől függetlenül csak azért utálom őket, mert románok.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    meg mert a cigányok és zsidók is.
  • [HUN]FaTaL
    A FIFA biztos nem, esetleg az UEFA.
  • Grenzjager
    A rapid amúgy a dinamósok és a steauások szerint a bukaresti Ózd és a bukresti MTK egyvelege. 700 román megy a holland elleni meccsre, amiből 200 rapidos, egy román viszonylat jelzi hogy mennyire kemény az össz'tábor. 98-ban az 1-1es meccsre is csak ők jöttek.
  • Grenzjager
    off
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amit meg nem nyúltak, azt mi adtuk...
    A román címert, amiben benne van Erdély címere - és abban a székely zászló - na akkor ennyit a mi hivatalos mi nem kérdésről - :P Sebestyén József (heraldikus) tervezte...
    (amúgy hol lehetett szerinted elöszőr román nyelven egyetemen tanulni, bukarestben vagy Budapesten? ...)

a román szövetség gyorsasága előtt mindenesetre le a kalappal
  • dave9004
    a logikus lépés: nagyja 6kor, ebből egyet ad a sport 1 (v egy másikat ugyanakkor a sport 2)
    a legjobb meccset meg mondjuk 8kor kezdenék. (pl a honvéd-fradit)
    Értelme ennek lenne nézőszempontból és bevételből is talán. De értelem az rég nincs :D
  • ressy14
    kaptak a rapidosok egy meccs zártkaput meg egy kis pénzbüntetést.

ezt egyébként sosem értettem Bp-nek miért ilyen a zászlaja. De most olvasom, hogy a románok ezt is tőlünk nyúlták le...
  • Grenzjager
    Azzal hogy hétköznap lesz egy forduló önmagában semmi gond nincs.
    Sőt a heti 2 tétmeccs (libakupa nem tétmeccs!!) a normális terhelés. Csak az MLSZ szervezésében 3-4 meccs tv közvetítésével...

epekedve várom kiket tisztel meg a 13h kezdéssel az MLSZ.
  • dave9004
    én így vagyok a némettel meg a franciával. Bár a német példa sztem követhető lenne itthon :)
  • ReszegKoldus
    "tegye fel a kezét aki minden spanyol meccset megnéz a hétvégén a sport tv-ben"

Ha még mindig közvetítenék a PL-t, akkor megnézném mindet, de legalábbis többet mint a spanyol meccsekből, igaz 0-nál nem nehéz többet nézni
  • Grenzjager
    remélem a zászló égetésbe is van beleszólásuk :)
    mert ha ennyire szabad a nyílt láng használata akkor bukarestben lángra lobbanhatna egy pár Budapest zászló... gondoljon mindenki amire akar :)))) a románok spec tuti nem Bdapestre gondolna de ez az ő tudatlanságuk.
  • ressy14
    szerintem a fifa szabályzatában rögzíti az utolsó forduló időpontját, azt követően nem lehet bajnoki vagy kupameccset játszani.
  • DasIsFuck
    undorító és szánalmas, de ATV-től mit is várunk.
    Rossz volt hallgatni, ahogy a riporte szinte nyáladzó szájjal próbált kierőszakolni vmi politikai kérdést az egészből.
    de hát nem újdonság, ezt művelték az olimpia után is.
  • LasDen #20947
    a 4 órás real-barcat a real kérte a bl meccs miatt....nem az ázsiai piac miatt volt
  • dave9004
    a korai meccsnek én is ellene vagyok, legjobb villanyfényben meccset nézni, teljesen más a hangulata sztem.
    Hétköznap du 1-kor sehol nincs jah, itt már magyar kupánál meg merték tenni, az azt jelenti, hogy az MLSZ-nél is leszarják a MK-t.
    Hétvégén meg a tv-társaságok irányítanak. Ezért van hányingert keltő péntek du 5-ös meccs pl...
    Legjobb lenne egy szombat du, többi este, meg 1-1meccs vasárnap du és este sztem. Persze rotációval h ne mindenki ugyanakkor játszon és minden csapat tv-re kerüljön félévente min 1x.
    Ez a "minden meccset adunk" felfogás jó bajnokságban sem annyira jó (tegye fel a kezét aki minden spanyol meccset megnéz a hétvégén a sport tv-ben)
    Így azért az ember nem fog megnézni minden magyar meccset se sztem tv-ben sem. Régebben ment 1-2 meccs a tv-ben, többi rádióban körkapcsolásban, aztán mindre figyelt az ember és még rádióban izgalmasabbnak is hallatszott talán.
    Spanyolban délben szar meccset játszanak szinte mindig, olaszban fél 1kor... Dehát nekik meg már a kínaiaknak meg a japánoknak kell megfelelni...lásd du 4-es real-barca.
  • [HUN]FaTaL
    Semmilyen komoly bajnokságban nincsen délután 1 órakor, hétköznap meccs. Ez egyszerűen faszság. Még a TV-ben se nézi senki ezeket, nemhogy a helyszínen.
  • dave9004
    sose voltam olyan hétközi meccsen, ami 6 előtt kezdte volna. sőt sokszor 7re v 8ra tették.
    Akkor meg azok lázadnak akik nem érnek haza Pestről v vendégből.
    Mindig lesz vki akinek nem jön be. Aki hétvégi melózik annak a hétvégi meccs se jó :)
  • ReszegKoldus
    Nem is, ma pl 18-tól lesz :D
  • Grenzjager
    liba kupa 13h-kor hétköznap, mlsz szervezés :)
    na ettől félek
  • Narxis
    Akár az is lehet, hogy az utolsó forduló helyére megy, tehát 1 héttel tovább tart a bajnokság. Nem nagy szám szemben azzal, hogy legyen 1 forduló hétköznap.
  • Solt
    De basszus mikor lenne máskor? Az utolsó forduló utáni hétvégén?
  • Narxis
    Jah, de ott foci is van.
  • ReszegKoldus
    Mondjuk nem tudom hogyan pótolnák hétvégén, vagy rakták volna az utolsó forduló utánra?
  • dave9004
    ez azért kis gond.
    ezért kiakadni fölösleges, mert mindenhol létezik ilyen. (BL is hétközben van :D)

• ReszegKoldus
    De legalább lesz ligakupa "Egerben", nem? :D
  • Grenzjager
    Elmaradt forduló hétköznap...
    pfff gondolom azért, hogy a Mindig Lesznek Szarháziak továbbra is tudja folytatni a szurkolóbarát évadot... talán nem 13h-kor kezdődnek a meccsek
  • Grenzjager

(Trollfoci/
  • bakkerman
    Szalainak rohadtul igaza van,a bundesliga egyik legjobb támadója,és egy szir szar magyar újságírónak van pofája olyat kérdezni,hogy hogyan éli meg azt hogy 400 perce gólképtelen??!!
  • Solt
    szektATV... :D Fő a hiteles tájékoztatás, mint mindig... :D
  • dave9004
    Ebből a könnyed riportból megtudhatjuk, hogy "Bogdán Árpád" a válogatott kapusa, hogy "1988-ban" rúgta Hrutka a szabadrúgás gólt a románoknak sőt még azt is, hogy ha legyőzzük románokat akkor pontban utolérhetjük őket, úgy hogy már most is előttük vagyunk... 2 és fél perc alatt több bakit akarva se csinálhattak volna...

és egyéb oltári baromságok :D
  • Kaplan
    Én úgy gondolom, hogy idővel lesz ebből valami. Nem szabad feladni a harcot!
  • Grenzjager
  • [HUN]FaTaL
    Ez az UEFA-nak a hatásköre, nem a FIFA-nak.
  • ressy14
    magyar zászló égetés a Kolozsvár - rapid kukarest meccsen

ha objektív a fifa egy meccs zártkapu a románoknak, ha nem akkor
  • LSSAHPAUL
    Haverral mindig azt néztük mekkora a füle
  • narumon
    Azért ez enegem érdekelne, hogy Bicskei mikor mondott ilyeneket mert én nem találtam róla semmit.
  • passatgt
    még így is jobb állapotban van mint itthon nem szétverve:D
  • Effe88
    elég off de:D:D
    http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-blackburn-mosdoja-banta-az-egyenlitest-2227503
  • karajjj
    azt figyelted, hogy a második félidőre soha nem ért vissza a kocsmából? :D
  • bakkerman
    ezt a verebest de gyűlöltem amikor még az RTL adta az MB1-et,és ott "szakértett"...fuuuuuuuu