32945
Magyar Foci
-
#20960 jah vhogy ők az igazi "cigusok" románok szerint is vagy mi
a lengyelek szerint tuti :D
-
#20959 román-cigány és zsidó keverék, jó keverék. Ettől függetlenül csak azért utálom őket, mert románok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg mert a cigányok és zsidók is. -
#20958 A FIFA biztos nem, esetleg az UEFA. -
Grenzjager #20957 A rapid amúgy a dinamósok és a steauások szerint a bukaresti Ózd és a bukresti MTK egyvelege. 700 román megy a holland elleni meccsre, amiből 200 rapidos, egy román viszonylat jelzi hogy mennyire kemény az össz'tábor. 98-ban az 1-1es meccsre is csak ők jöttek. -
Grenzjager #20956 off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amit meg nem nyúltak, azt mi adtuk...
A román címert, amiben benne van Erdély címere - és abban a székely zászló - na akkor ennyit a mi hivatalos mi nem kérdésről - :P Sebestyén József (heraldikus) tervezte...
(amúgy hol lehetett szerinted elöszőr román nyelven egyetemen tanulni, bukarestben vagy Budapesten? ...)
a román szövetség gyorsasága előtt mindenesetre le a kalappal
-
#20955 a logikus lépés: nagyja 6kor, ebből egyet ad a sport 1 (v egy másikat ugyanakkor a sport 2)
a legjobb meccset meg mondjuk 8kor kezdenék. (pl a honvéd-fradit)
Értelme ennek lenne nézőszempontból és bevételből is talán. De értelem az rég nincs :D -
#20954 kaptak a rapidosok egy meccs zártkaput meg egy kis pénzbüntetést.
ezt egyébként sosem értettem Bp-nek miért ilyen a zászlaja. De most olvasom, hogy a románok ezt is tőlünk nyúlták le... -
Grenzjager #20953 Azzal hogy hétköznap lesz egy forduló önmagában semmi gond nincs.
Sőt a heti 2 tétmeccs (libakupa nem tétmeccs!!) a normális terhelés. Csak az MLSZ szervezésében 3-4 meccs tv közvetítésével...
epekedve várom kiket tisztel meg a 13h kezdéssel az MLSZ. -
#20952 én így vagyok a némettel meg a franciával. Bár a német példa sztem követhető lenne itthon :) -
#20951 "tegye fel a kezét aki minden spanyol meccset megnéz a hétvégén a sport tv-ben"
Ha még mindig közvetítenék a PL-t, akkor megnézném mindet, de legalábbis többet mint a spanyol meccsekből, igaz 0-nál nem nehéz többet nézni
-
Grenzjager #20950 remélem a zászló égetésbe is van beleszólásuk :)
mert ha ennyire szabad a nyílt láng használata akkor bukarestben lángra lobbanhatna egy pár Budapest zászló... gondoljon mindenki amire akar :)))) a románok spec tuti nem Bdapestre gondolna de ez az ő tudatlanságuk. -
#20949 szerintem a fifa szabályzatában rögzíti az utolsó forduló időpontját, azt követően nem lehet bajnoki vagy kupameccset játszani. -
#20948 undorító és szánalmas, de ATV-től mit is várunk.
Rossz volt hallgatni, ahogy a riporte szinte nyáladzó szájjal próbált kierőszakolni vmi politikai kérdést az egészből.
de hát nem újdonság, ezt művelték az olimpia után is.
-
#20947 a 4 órás real-barcat a real kérte a bl meccs miatt....nem az ázsiai piac miatt volt -
#20946 a korai meccsnek én is ellene vagyok, legjobb villanyfényben meccset nézni, teljesen más a hangulata sztem.
Hétköznap du 1-kor sehol nincs jah, itt már magyar kupánál meg merték tenni, az azt jelenti, hogy az MLSZ-nél is leszarják a MK-t.
Hétvégén meg a tv-társaságok irányítanak. Ezért van hányingert keltő péntek du 5-ös meccs pl...
Legjobb lenne egy szombat du, többi este, meg 1-1meccs vasárnap du és este sztem. Persze rotációval h ne mindenki ugyanakkor játszon és minden csapat tv-re kerüljön félévente min 1x.
Ez a "minden meccset adunk" felfogás jó bajnokságban sem annyira jó (tegye fel a kezét aki minden spanyol meccset megnéz a hétvégén a sport tv-ben)
Így azért az ember nem fog megnézni minden magyar meccset se sztem tv-ben sem. Régebben ment 1-2 meccs a tv-ben, többi rádióban körkapcsolásban, aztán mindre figyelt az ember és még rádióban izgalmasabbnak is hallatszott talán.
Spanyolban délben szar meccset játszanak szinte mindig, olaszban fél 1kor... Dehát nekik meg már a kínaiaknak meg a japánoknak kell megfelelni...lásd du 4-es real-barca. -
#20945 Semmilyen komoly bajnokságban nincsen délután 1 órakor, hétköznap meccs. Ez egyszerűen faszság. Még a TV-ben se nézi senki ezeket, nemhogy a helyszínen. -
#20944 sose voltam olyan hétközi meccsen, ami 6 előtt kezdte volna. sőt sokszor 7re v 8ra tették.
Akkor meg azok lázadnak akik nem érnek haza Pestről v vendégből.
Mindig lesz vki akinek nem jön be. Aki hétvégi melózik annak a hétvégi meccs se jó :) -
#20943 Nem is, ma pl 18-tól lesz :D -
Grenzjager #20942 liba kupa 13h-kor hétköznap, mlsz szervezés :)
na ettől félek -
#20941 Akár az is lehet, hogy az utolsó forduló helyére megy, tehát 1 héttel tovább tart a bajnokság. Nem nagy szám szemben azzal, hogy legyen 1 forduló hétköznap. -
Solt #20940 De basszus mikor lenne máskor? Az utolsó forduló utáni hétvégén? -
#20939 Jah, de ott foci is van. -
#20938 Mondjuk nem tudom hogyan pótolnák hétvégén, vagy rakták volna az utolsó forduló utánra? -
#20937 ez azért kis gond.
ezért kiakadni fölösleges, mert mindenhol létezik ilyen. (BL is hétközben van :D)
-
#20936 De legalább lesz ligakupa "Egerben", nem? :D -
Grenzjager #20935 Elmaradt forduló hétköznap...
pfff gondolom azért, hogy a Mindig Lesznek Szarháziak továbbra is tudja folytatni a szurkolóbarát évadot... talán nem 13h-kor kezdődnek a meccsek -
Grenzjager #20934
(Trollfoci/ -
#20933 Szalainak rohadtul igaza van,a bundesliga egyik legjobb támadója,és egy szir szar magyar újságírónak van pofája olyat kérdezni,hogy hogyan éli meg azt hogy 400 perce gólképtelen??!! -
Solt #20932 szektATV... :D Fő a hiteles tájékoztatás, mint mindig... :D -
#20931 Ebből a könnyed riportból megtudhatjuk, hogy "Bogdán Árpád" a válogatott kapusa, hogy "1988-ban" rúgta Hrutka a szabadrúgás gólt a románoknak sőt még azt is, hogy ha legyőzzük románokat akkor pontban utolérhetjük őket, úgy hogy már most is előttük vagyunk... 2 és fél perc alatt több bakit akarva se csinálhattak volna...
és egyéb oltári baromságok :D -
#20930 Én úgy gondolom, hogy idővel lesz ebből valami. Nem szabad feladni a harcot! -
Grenzjager #20929 -
#20928 Ez az UEFA-nak a hatásköre, nem a FIFA-nak. -
#20927 magyar zászló égetés a Kolozsvár - rapid kukarest meccsen
ha objektív a fifa egy meccs zártkapu a románoknak, ha nem akkor -
#20926 Haverral mindig azt néztük mekkora a füle -
#20925 Azért ez enegem érdekelne, hogy Bicskei mikor mondott ilyeneket mert én nem találtam róla semmit. -
#20924 még így is jobb állapotban van mint itthon nem szétverve:D -
#20923 elég off de:D:D
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-blackburn-mosdoja-banta-az-egyenlitest-2227503 -
karajjj #20922 azt figyelted, hogy a második félidőre soha nem ért vissza a kocsmából? :D -
#20921 ezt a verebest de gyűlöltem amikor még az RTL adta az MB1-et,és ott "szakértett"...fuuuuuuuu