Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
gera gól

Narxis
Gera gólt lõtt? yeah

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#taps><#taps><#taps>

www.smart-bus.hu

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
1 percen belül hárman kiírtuk, hú de nagy probléma.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Bazze,Gera mekkora golt lott!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

ressy14
na még valaki kiírhatná, hogy Gera gólt rúgott 😄

Dum spiro, spero.

Effe88
Gera gól közben😊

ressy14
és hatalmas gólt is rúgott!

Dum spiro, spero.

Rudee
És gólt is lõ a szünet elõtt <#eljen>

banok
Gera kezdõ! (WBA-Liverpool)

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Narxis
Ott biztos magasabbak a fizetések is vagy nem tom. 😄

Rudee
Sok bevételük nem lesz <#sniffles>

"A szeptember 7-én, 20:30 órakor kezdõdõ mérkõzésnek Andorra La Vella stadionja, az Estadi Comunal d'Andorra ad otthont. A találkozóra Magyarországon, az IBUSZ irodáiban is lehet belépõket váltani, augusztus 21-tõl augusztus 30-ig nyitva tartási idõben. A magyar szektorba szóló belépõk ára 7500 forint. (mlsz.hu)"

most jó lenne egy sánta, kár hogy supka elvitte pécsre... így aztán marad a fiatal cuczi márton vagy a veterán tóth iván. vagy lovric... 😄
Narxis
Még mindig tartom az állításom miszerint ilyen nem most történt elõször az nb1-ben, csak most bekerült a jegyzõkönyvbe. Valamelyik Újpest-Fradi derbin az egyik öltözõ lett leamortizálva, annyi történt, hogy pár napig csámcsogott rajta az NS, de az MLSZ részérõl semmi büntetés vagy vizsgálat nem volt.

ressy14
plusz állítólag a játékoskijáróban szép szavakkal illette szabó spori édesanyját, meglehetõsen közelrõl, hogy a rigó biztosan meghallja, és a meccsen se volt kedve játszani, annyit húzta az idõt.

nyert a honvéd, inkább ennek örüljetek.

Dum spiro, spero.

ressy14
<#wow3>

megértem, hogy nem tetszik a 4 meccs, de azért elméleteket ne gyártsatok.
Kibírjátok, max hemi bá vesz egy új kapust amcsibó' hotdogé'

Dum spiro, spero.

Narxis
Hát igen, ez így azért kicsit gyanús.

Effe88
jjajj ne már<#zavart2><#zavart2>
kis konteós😄😄

miért 4 meccs? ezért...

"A Videotont mostanában szokás Orbán Viktor személyéhez kötni, aminek fényében külön vicces, hogy Kemenes Szabolcs négymeccses eltiltásának ideje alatt a következõ ellenfelekkel játszunk: Paks, FTC (Kubatov Gábor), MTK (Deutsch Tamás), Debrecen (Kósa Lajos)."
Narxis
...és ez bekerült a jegyzõkönyvbe. Nem õ az elsõ aki anyázva vonul le egy piros lap után. 😊

gondolom cifrákat mondott ahogy vonult le...

ressy14
aztán miért? visszaesõ?
1 meccset kapna aztán hello, egy mûesés vétkese csak, meg az idõt húzta

Dum spiro, spero.

kemenes 4 meccset kapott... durva túlzásnak érzem...
szabii98
😄DDDDDDDDDDDD

I met God. She's black

Narxis
Simán ütjük õket, persze már jó elõre úgy állítják be, hogy milyen kemény meccs lesz. Játszunk már egy meccset a németek ellen, az olaszok ellen se lenne rossz de azok meg bundások. 😞

Kíváncsi vagyok mit alkotnak fiaink a fitymátalanok ellen...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

ReszegKoldus
Zseniális nyilatkozat volt.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

DaemoonHunter
Nincs annál rosszabb ember aki a mások által kiváltott reakcióival/ellenszenvvel van elfoglalva, ez sehova sem vezet.

Azert legalabb a goloknak orulhetett volna... :|

Narxis
Szvsz megsértõdött és most "odamondott" a drukkereknek. Egy edzõ nem nem nyilatkozhat így, Pintér aki hozzá hasonló mentalitású(...😄) képes volt egész profin kezelni ezt a helyzetet pedig õt is megtalálták a gyõzelem után a szurkolók.

LSSAHPAUL
Jót röhög rajta mindenki. Valszeg nem akart az nb1 bohóca lenni, de hát aludhatott volna még rá egyet mielõtt ilyet nyilatkozik. 😄
Csak is köszönettel tartozunk neki, naponta 6x megnézem 😄 eddig azt kívántam hogy bárcsak kirúgnák és akkor talán még a fradi felérne a dobogóra, de mostmár azt mondom megéri a 10. hely ha ilyeneket fog nyilatkozni.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Rudee
Annak sincs igaza, aki kritizálja a munkáját. Õ legalább játékosként tanult eleget az akkori edzõitõl és nyilván alkalmaz is jó pár dolgot. Az sokkal inkább szúrhatja sokak szemét, hogy nem a nívós Mezey-Mészöly pár tanítványa. Abból a társaságból valahogy mindenkit könnyebben elfogadnak.

DaemoonHunter
Egyáltalán nem sült el balul, csak sokan nem képesek értelmezni ezt a formát már manapság, irónia bizony.

De amugy ennek most tenyleg mi volt a baja?
Vagy ez csak valami szarul sikerult ironia? 😄

zaki
lol 😄

DaemoonHunter
"szép" kis üzenet ez a szurkolóknak, de én úgy gondolom külsõsként is, hogy nem neki van igaza, nem látok benne annyi tudást, hogy ilyen módon megengedje ezt magának...

ressy14
megerjedt a szõlõlé a palackban vagy dafuq?

Dum spiro, spero.

LasDen
ez hülye...ez hülye 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

WTF??????<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Narxis
Nem normális.

passatgt

?😄

Köszi a válaszokat...

Jó lenne, ha befejezné a hisztériát, mert kezd idegesítõ lenni... arról nem beszélve, hogy a játékosaira is átragad. Ennyire azért nem hülye minden bíró körülötte, mint amekkora cirkuszt csinál állandóan.

www.smart-bus.hu

passatgt
Vác: 13 játékost szerzõdtetett az egykori bajnokcsapat. Kapusposzton a Vácott jól ismert Borszéki Csabával erõsítettek, a hátvédsorba Hagymási Dániel az ETO második csapatától érkezett, Rása Gergõ Pápáról jött, Petrezselyem Tamás Dunakeszirõl, míg Benke Viktor Egerbõl csatlakozott a kerethez. A középpályások közül Farkas Péter Kaposvárról tért vissza, Gulyás Máté a REAC-ból, Kákonyi Dániel Mezõkövesdrõl, míg Horváth Gábor Budafokról jött. Csatárposzton egy új igazolásuk van, Pap Roland, aki Paksról érkezett. Három játékos, Borszéki Csaba, Hagymási Dániel és Pap Roland egyelõre csak kölcsönbe érkezett a klubhoz. Három VLSE-játékos is csatlakozott a Dunakanyar-Vác felnõtt keretéhez, a kapus Rácz Márk, a középpályás Sorecz Szabolcs és a csatár Kelemen Patrik. (vacfc.hu)

lol?😄

Narxis
Jaja, az mondjuk nekem is feltûnt már, hogy egy sima meccsen ahol a Vidi már vezet mondjuk 2-0-ra ott is képes úgy pattogni és üvölteni(bíróval is), hogy aki most kapcsol oda mondjuk TV-n az azt hihetné, hogy vesztésre állnak. 😄

Szerintem ezen dolgoznia kellene egy kicsit, de amúgy szakmailag teljes rendben van, jól összerakta a Vidit függetlenül attól, hogy mi lesz a törökök ellen.

szabii98
sousa mindig a bírónak pofázik 😄😄 a slovan ellen is, a gent ellen is 😄D

I met God. She's black

Az a jó, hogy közben Sousát próbálják beállítani mint mintaképet aki a meccseket értékelvén sose a bírókra keni 😊))

mondjuk a magyar bírók a magyar focival van egy szinten mivel részese.

Narxis
Pont rosszkor küldték el mert akkor épp a saját játékosaival ordibált viszont elõtte jócskán kapott a bíró és a 4. jv is.

Sousa egyébként ilyen, ez a déli mediterrán mentalitás. Fog még lelátóra menni szvsz.

ok nélkül küldték el a padtól, legalábbis semmi olyat nem tett, ami miatt a lelátóra kellett volna ültetni