32945
Magyar Foci
-
Grenzjager #21000 Mutu tüsszentett (trollfoci, mi lenne a bdsrstnt) -
#20999 pont a hétvégén néztem a new england-kansas meccset,és elég jó színvonalú volt,nem rossz a bajnokságuk -
karajjj #20998 ez így is van, az MLS-ben is úgy nyomják, hogy ritkán látni színészkedő játékost, ha valakit felrúgnak és a füvön marad, akkor az bizony tényleg megsérült... -
#20997 Láttam az összefoglalót pár napja, nem volt ez olyan vészes :D -
#20996 Sport1 en nhl közben a kommentátor megmondta a tutit, le kellett játszani, az ott az usa, ellenkező esetben azt mondta volna az átlag amerikai(jogosan) hogy mi ez kislányoknak való sport :)
-
#20995 ez pont a másik véglet, amikor már lehetne 20 centis hó, akkor is megtartjuk a meccset, ami megin nem jó....:D -
Zenszkij #20994 nálunk meg esik két centi hó és elmarad a forduló! ez a mentalitás a képen, ez tetszik, ez a SPORT -
#20993 azé a vége felé már bőven le kellett volna fújni :D -
#20992 Itthon is így kéne. -
#20991 USA - Costa Rica vb-selejtező
-
#20990 -
Grenzjager #20989 "allen99
márc 25 - 17:16
Basszus, pedig eddíg hogy utáltam Ronaldot. Hiába minden át tud értékelődni!"
s íme hogy lesz valaki republikánusból monarchista :))) -
Solt #20988 Plusz egy szokásos sajtó hadjárat nyugaton a zsigerből antiszemita magyarokról... -
#20987 azért ha egy ilyet Koman vagy Zsuzsa csinált volna,az 5 meccs zártkapu!!! -
#20986 húhú
ez tuti náci, apja is tuti náci vót
-
#20985 "A blog beszámolója szerint Ronaldo már korábban odaígérte mezét egy palesztin weboldalnak."
antiszemita!!!!!!!!!!! -
#20984 Off
Ebből hány zárt kapus portugál meccs lesz? -
#20983 azé ez a pászkány így első ránézésre 20 év fegyház...:D de nagy grat neki, szépen felépítette a csapatát...
a riportban egyedül az nem tetszett, hogy próbáltak valmi román-magyar ellentétet keresni a szurkolók között.... -
#20982 Az, nehogymá' legyen egy épkézláb csatár... -
#20981 így kell felépíteni egy klubot...12 év alatt egy harmadosztályú kiscsapatból BL főtáblás,EL főtáblás klub lett,idén meg már a tavaszt is megélték a nemzetközi porondon. Na meg az a stadion...volt szerencsém élőben látni,rohadt szép kis stadion. Mi ilyenről csak álmodozhatunk,pedig itthon is vannak Pászkányhoz hasonló milliárdosaink -
Grenzjager #20980 dExkluzív interjú Pászkány Árpáddal (CFR)ddd -
#20979 dehogyis, még véletlen gólt lőne, hova gondolsz? -
#20978 nikolics is egész jó
szabics helyett jobb lenne -
#20977 -
#20976 Valaki légyszi linket a góljára, egy havernak mutatnám meg, hihetetlen egy 'emelés' volt! -
#20975 Mitrovic mostanában nagyon brutál:D -
#20974 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#20973 Ezek a Kovács Kálmán képzőbe jártak :D -
#20972 Hortit én amúgy bírom,de a sportklub tényleg a legszennyebb sportcsatorna...olasz bajnokit csak úgy nézek,hogy amíg nem kezdődik a meccs,lenémítom a tévét,mert amit "stúdióbeszélgetés" címen csinálnak az kabaré... -
#20971 :DDD Siralmas bazzeg, magyar média. Mondjuk a sportcsatornák közül szerintem egyébként is a sportklub a legalja. Ahol egy Horti Gábor még kommentálhat meccseket, mit vártál? :D -
#20970 Árpád, Dzsuzsák, most meg Ferenc. Annyi idejük sincs, hogy neten utánaolvassanak. Jesszus. -
#20969 ott lehet Bogdán Árpi és Dzsuzsák mellett ezen a 3 pontos mérkőzésen -
#20968 sportklub hiradó,(túl)Világi Péter:
-"Varga Ferenc játszhat Románia ellen,a Greuther Fürth játékosa felépült sérüléséből,és pályán lehet a nagyon fontos VB selejtezőn"
FERENC... -
#20967 Mondom hétköznap. -
#20966 Ja az más. -
#20965 de a kispajtás a HÉTKÖZI meccsre írta -
#20964 A Premier Ligában szombaton 13.45-ös meccs van (ami náluk 12.45). Az olaszoknál vasárnap is dél körül játszanak egy meccset... -
#20963 -
#20962 Ez azért nem szép dolog. -
#20961 Vicces, hogy van már gólbíró is a ligakupában, de hogy a gólvonalra kerüljön egy tévés kamera az úgy látszik lehetetlen :D