Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Mennyit kaphatott erte a KC? 2-3 millio dollart? Ez amerikaban nem penz. Egy atlag celebuk keres ennyit egy ev alatt...Szoval itt Nemo a hal dontott ugy,hogy eldobja az eddigi amerikai karrierjet,es egy esetleges ujboli europai szerzodest a nagy penzert cserebe. Ami nem gond persze csak ne mondta volna azt,hogy ot nem a penz motivalta amikor alairt. Mert ez hazugsag,es hulyenek nezett mindenkit. Es ez a baj nem az hogy elment a tevekhez a homokba kergetni a labdat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
Németh Krisztiánt az arabok nagy dellája miatt a Kansas minden eszközzel kipaterolta. Semmi köze nem volt a jövőjéhez.... Nikolicsnak az a szerencséje, hogy a Legia nem akarja mindenáron elzavarni. Manapság az átigazolásokban a játékos szava számít a legkevesebbet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Nikolics:
„Az elmúlt években megszoktam már, hogy az átigazolási időszakban mindig sokat foglalkoznak a jövőmmel, írnak, pletykálnak rólam, de ez a tél mindent túlszárnyalt. Hihetetlen pénzekről, hihetetlen ajánlatokról jöttek a hírek, melyek köszönő viszonyban sem voltak a valósággal. Kicsit meg is viselt mindez, nehéz ilyenkor kizárni a külvilágot és csak a munkára, a futballra koncentrálni. Kértem mindenkit, hogy csupán nekem higgyen. Én az őszinte beszéd híve vagyok. Voltak ugyan érdeklődések, ám azok a klubok, amelyekről írt a sajtó, sosem tettek nekem ajánlatot. Viszont tényleg lett volna lehetőségem egy komoly ajánlatot elfogadni, nagy pénzt, hatalmas pénzt kínáltak, de nemet mondtam. Amit elkezdek, azt befejezem. Bajnok és kupagyőztes akarok lenni a Legiával és annyi gólt szerezni még, amennyit csak tudok!”

Az utolsó sorokat ajánlanám Németh Krisztinának <#hamm> Ő a pénzt gyűjti Niko meg a gólokat (is) 😊

Sippie
Uhh h ez milyen gecisötét...
Csank Jan Csí:

Pluskast
De Elek szerint jó a magyar foci csak a nézőszám kevés és nem is érti igazából, hogy miért 😄DDDD (1:55-től jön a facepalm)

Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.02.23. 09:55:35

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

bakkerman

Lópikula
ASD 😄DDD

Az a gyanús, ami nem gyanús!

Jim Morrison
<#nyes>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

dave9004
Múlthéten.
passatgt
Ha nyer az újpest, úgy néz ki a tabella, hogy fradi 1, újpest 2... rég volt ilyen😊

passatgt
Németh megint gól... lehet, hogy már be is hozta az árát😊

Az öreg bőven megelőzte a korát! 😄
bakkerman
A Hertha ha valóban eljut legalább a BL selejtezős 4. helyre,akkor nyáron Dzsunál fiatalabb,és jobb focistát is találhatnak szélső posztra. Főleg ha belépne a képbe egy komolyabb főszponzor Berlinbe,akkor még pénzük is lesz majd rá. Dzsudzsák már nem lesz Hertha játékos,ezt az esélyét elbaszta (a menedzsere)

Rudee
Önbizalom növelőnek pont jó lesz neki ott.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
több, mint valószínű...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Muki100
Lehet okosabb mint gondoltuk és csak felvette a nagy pénzt a törököktől, innen pedig célja fele annyi fizetésért a BL selejtezős Hertha ahová eddig tartalékolta a formáját.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

bakkerman
Mostmar csak az a kerdes onnan hova mehet? Iden lesz 30,ha nagyon max 2 evet ki is bir ott, akkor 32 evesen megy majd Uj zelandra,vagy akkor tenyleg nb1...

banok
Úgy néz ki, hogy Dzsudzsákot eladja a Bursaspor, nagy valószínűséggel, Kínába. Nincs megerősítve a klub vagy Balázs részéről de több török lap is ezt írja.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

passatgt
Nikolics is 2 gól

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
Nikolics gól...
Német 2 gól

dave9004
(a tv adta, tudjuk egy ideje h az a hibás 😄)
bakkerman
Fantasztikus nezoszam elott zajlik a fradi-vidi 😄 Lehet esik az eso,vagy fuj a szel,vagy rossz az idopont :/

dave9004
biztos, ismerős linkelt vmit h kipukkadnak a csapatok.
mármint erre gondolsz?
dave9004
Na lokival mi lett?
banok
Huszti gól.
Amúgy a Bundesliga mostani fordulójában Kleinheisler, Szalai és Huszti is kezdő volt a csapatában ahogy Stieber is a másodosztályban.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

A külföld az lehet osztrák másod-harmad osztály is havi pár ezer ojróért.
dave9004
Németh Krisztiánt a másodosztályból beválogatta egér h visszaadhassák külföldre pedig közel se volt formában.
Mindegy hova jön haza sérülésből fel tud épülni és szem előtt lesz. Ugyanabban a posványban fog játszani mintha fradiba v máshova ment volna.

Am nem tudom hallgattátok e reggel az önindítót, mateuszékról nyilatkozott meg a bundákról valaki focista
Muki100
Szerintem inkább tényleg azt hiszi hogy a Vasasból be fog férni az Eb keretbe, mivel a selejtezők alatt alig volt védőnk. Nem tudom ő is konzultált e Storckkal mielőtt klubot váltott, de mivel ebből gyanúsan MB2 lesz.. nem hinném <#idiota>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

bakkerman
Középtávon egyértelmű célom, hogy ismét külföldön futballozhassak, ami a Vasas sikeres szereplése mellett külön motivációt jelent számomra, de ez azért odébb van még, és én inkább olyan típusú vagyok, aki mindig a következő edzésre, a következő mérkőzésre koncentrál.”

Korcsmar Zsolt nyilatkozata,miutan 27 evesen KULFOLDROL igazolt az nb1 egyik kiesojeloltjehez...komolyan ezek a magyar focistak is teljesen hulyenek nezik az embert,nem csak a "honatyaink"...hazajott elgurigazni a fix millio/ho-s berert,nulla kihivas nulla teljesitmeny kenyszer,ennyi.

ReszegKoldus
Hű látszik mennyire követem az eseményeket, erről a részegen kocsikázó két idiótáról most olvasok először...szánalmasak

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

bakkerman
Nem irt ala hosszutavra,nem jatszhatott,ennyi. Majd jatszik a Werderben a vilag egyik legjobb bajnoksagaban...

DaemoonHunter
Egyszerű a magyarázat. Itthon az érdekek, meg az ellenérdekek, nem pedig a tehetség számít, sok sok helyen legalább is.

ressy14
Tehát a magyar bajnokság színvonalasabb. Ezzel ezt akarod mondani? 😄

Dum spiro, spero.

A Vidibe be sem fért, a Werderben meg akár már kezdhet is hétvégén...

bakkerman
Ha nem jön közbe Király Gabinál semmi,akkor biztos ő fogja védeni legalább az első két meccsen a kaput. Aztán ha az utolsó meccsre már minden mindegy,akkor berakják a cseréjét. És szerintem vissza is vonul majd Gabi,bár múltkor azt nyilatkozta még 1 szezont mindenképp engedne a teste...

LSSAHPAUL
Most azonnal el kell hogy igazoljon, persze ha jó neki a pad és a jó kis fizu akkor maradjon. A magyar válogatott kapujában úgyis Király az első számú 3 okból: 1.) mert ő a legjobb 2.) rutinos, nyugodt 3.) JÁTSZIK A KLUBJÁBAN tarcsinak meg ott lesz Megyeri és Dibusz. Amúgy nem fosnám össze a bokámat ha Dibusz védene az EB-én.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LasDen
jól elszállt... sajnos poolban már nem fog nagyot alkotni. Majd ilyen exeterbe elmegy aztán ott újra magára találhat....

bakkerman
szegény Bogdánnak meg elúszni látszik a 'Pool-os karrierje,megint óriásit hibázott

Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2016.01.09. 09:26:22

Reyest azota se harapta pocson senki mint o cserebe 😄

LasDen
én megkérdeztem, de senki nem válaszolt. Elég beszédes 😄D

passatgt
hát ez elég gyenge

bakkerman
Ezzel a hsz-el szembe kopted a magyar edzo tarsadalmat 😄DDDDD