Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már sokszor el lett mondva, hogy a szövetség feladata az, hogy előteremtse a pénzt és a megfelelő feltételeket amiből, majd a szakemberek akik "értenek hozzá" gazdálkodhatnak.
Ez most megvalósul, mert soha ennyi pénz nem ment a fociba, mint most a szakemberek meg látjuk mire mennek a kapott lóval és paripával.

Volt idő mikor az MLSZ-ben komoly pozícióban ült Mészöly kálmán, Puhl Sándor, Szepesi György, Mezey György, vagy a volt edző Cashteleki, akik elvileg értenek hozzá. Alattuk bele is állt a földbe a magyar foci amiből még nem látszik, hogy 1-2 fellángolást kivéve mikor fog kitörni.

Más nálunk jobban álló helyeken se volt focisták vannak a komoly pozícióknak mivel a futballista ritka kivételtől eltekintve nem az eszéről híres. Kapnak a legendák valami kamu pozíciót a klubnál és kész. Persze lehet ellenpéldának hozni Hoenest, Platinit, Beckenbauert, de ugye ő hozzájuk mérhető intelligens magyar focistát én nem ismerek, meg nekik is integet már a börtön ablaka. :)
bakkerman
Olyanokat akik értenek is a futballhoz,és benne vannak/voltak,nem ÜZLETEMBEREK,és urambátyám módra oda lettek pakolva

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

AnuluWork
És akkor kit tennél oda?

Ed: ... csak mert alattuk - még ha emelt is a létszám - kijutottunk az EB-re.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.14. 08:15:13

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

bakkerman
Szenzacios ami tegnap Csepelen tortent. Tobb ilyen kene,orszagosan,tobb osszefogas,es el lehetne takaritani az egesz MLSZ-t...

passatgt
AnuluWork

AnuluWork
Meghalt a Mágus

Azért sajnálom, hogy nem láthatta a válogatottat az EBn ...

//www.youtube.com/embed/NFFqFkMSjKI
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.13. 16:41:28

Rudee
Németh meglőtte 6. katari gólját, 4-0-ra nyertek egy derbit a közvetlen előttük álló Al Sailiya ellen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Nem feltétlen, mert a következő körben MTK-Debrecen lesz. Ha ott kikap az MTK, miközben a Fradi győz Angyalföldön, akkor eldőlt.

hidipatyagóóóól

//www.youtube.com/embed/Y9_1BhA8rkI
dave9004
Már a bajnokság elindulása előtt bajnok volt.
passatgt
mtk-nak van egy elmaradt meccse, szóval még 2 győzelem kell, hogy tuti legyen

Rudee
Ha jól számolom, akkor a következő fordulóban matematikailag is bajnok lehet a Fradi.

ReszegKoldus
beleépíthetnék ezt a gyökeret is <#nyes>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
Alakul az MTK stadionja is

//www.youtube.com/embed/xO7ujXtLGQE

passatgt
tegnap közvetítettek valami meccset meg ma, azon kívül nincs más a fordulóból...

bakkerman
Miert nem adja az M4 a dió-videoton meccset? Kivan irva pedig,de kezilabda megy...

dave9004
azért videozással ami most görögben volt, elmaradhatott volna :)
ehelyett a belügyminiszter felfüggesztette a kupát. Ha jól tudom ilyenkor fifa kizárás jön nem?
LasDen
ez egy kibaszott idióta. megverném, annyi fasságot hord össze....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ReszegKoldus
"A tévedés varázsa" <#rolleyes>

Ezt az idiótát...mondjuk ha követné az amerikai focit, akkor tudná, hogy a videózás ellenére is rengeteg ellentmondásos ítélet van, ami miatt még két órával (de akár még hónapokkal/évekkel) a lefújás után is verik a kocsmaasztalt :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt

dave9004
beszartam. meg h hozzátette, hogy ez a honvéd a fradit verte múlthéten :D
mintha itt bármi függene h ki kit ver el.
lásd: Paks-Vasas 3-0, 1 hét múlva Paks-Békéscsaba 0-2
Na ezért járok inkább blasz meccsekre, nincs ez a tökölés, mindenki nyerni akar
Kihagytad, hogy az volt cél a meccs előtt, hogy ne kapjanak gólt. :D
LasDen
"A kettős emberelőny kissé megzavart bennünket, hiszen az első vagy a második kiállítás után kicsit bátrabban kellett volna futballozni, nem pedig előreívelgetni a labdát, hogy aztán csak lesz valami."
Michael Oenning

2 ember az már túl nagy diff, zavart kelt az erőben....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

rooney8
hajrá bfok!:D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Jim Morrison
ugye ezt csak kitalálták és nem ezt mondta? bár kinézem belőle :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

bakkerman
A fogalmazási képesség előrehaladása megkérdőjelezhetetlen

dave9004
-akkor :D
dave9004
Jó kis meccs volt, igaz műfüvesen, 2-1 Budafok akkor :D
általában kőbánya-zugló környéke, szokott lenni bőven meccs errefelé :D
rooney8
én még anno a budafokban játszottam, az utánpótlásban:D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

tototto
Pár százan kiszoktak jönni, most vannak beruházások, lesz új székház, lelátó, pályák. Idén eddig csak műfüves mecsek voltak átépítés miatt, és lesznek is szerintem egy darabig, oda értelem szerűen nem jönnek annyian

dave9004
jól hangzik, mennyien járnak oda (mondjuk jobb időben)
tototto
Én jártam amíg a III. kerület blaszos volt, már csak nb3 meccsre járok ;)

dave9004
merre? én buda-délbuda
holnap este 7kor a Budafoki LC-43.sz. Építők blsz1 meccsre kinézek :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.03.04. 15:36:03
Előfordul néha, hogy kinézek azokra, amik a közelben vannak.
dave9004
jár innen vki blasz meccsekre?
Jim Morrison
kiosztott jegy*
<#bohoc>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

passatgt
bérletes+szponzor által megvett jegy

AnuluWork
Töröltem.

Rudee
Nem tudom, nem vagyok Orosz Pál. Az államosdi amúgy nagy hülyeség, Besic és Somália is hozott bőven a konyhára, extra összegeket meg nem költöttek és nem is fizetnek egyik új játékosnak sem, olyat ide igazolni nem is nagyon lehet. Orosz meg Kubatov kevésbé látványosan lop a klubból, mint anno Furulyás. A Puskás Akadémia az "állami" csapat, akik egy megye 1-es klubból lettek minden nélkül profik majd első osztályúak.

bakkerman
De akkor mi kovetkezik ha nem jon az EL group se? Uj,Dollnal is nagyobb nev edzo poszton? Vagy meg beletol az allam pluszban 500 milliot/1 milliardot a klubba? Valahogy nem latom a koncepciot.

passatgt
meg adott egy gólpasszt

Rudee
20 pontos előnynél annyira motiválatlanok, hogy az már fáj. Az EL csoportkör meg sajnos esélytelen, sokkal több pénzből gazdálkodó csapatok és erősebb keretek jönnek szembe.

Rudee
Németh is gólt lőtt.

bakkerman
A (leendő) magyar bajnoko hülyére veri egy hulladék magyar csapat. Oké,irány a BL selejtező. Az még 5 hónap...hát imádkozzunk Dollért,hogy valamit kezdjen ezzel a csapattal,mert ha neki se sikerül ennyi penzből,ilyen feltételek mellett legalább az EL csoportkörig eljuttatnia a Fradit akkor szerintem tényleg hagyjuk az egészet

Rudee
Priskin gólt lőtt a szlovák rangadón.

passatgt
3 milliót kaptak, abból 1/3-ad megy a szövetségnek, a maradék 2/3-a pedig utánpótlás/klubfenntartásra, 1/3-ad pedig játékosvásárlásra

érdekes rendszer:)

ingyen szerezték meg, idén kihagyott volna 2 hónapot eb miatt(usa-ban pont akkor kezdődik a bajnokság) és nagoyn sérülékeny is, szerintem jól tették, hogy eladták

LasDen
De nem amerika adta el, hanem a Kansas. Ők pedig egy kis csapat, nem egy Galaxy. Ingyen igazolták és azonnal pénzé tették.