Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Nem kezdõnek ment ki, nem is volt az.
Vehetne példát Husztiról, elszenvedgetett a Zenitben néhány évet, megszedte magát õ is, és visszaigazolt németbe, a többit tudjuk.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de igen.. zsuzsinak már levezetni kéne, tul sokat keresett azzal hogy a ruszkiknál padozik😄
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
ha a karriere érdekelné, sosem ment volna az oroszokhoz.
mióta megnõttek a fizuk és látják, hogy egy torghelle havi nettó 7 milliót egy rudolf meg kb 8 milliót keres..
simán jönnének hisz végül is itt nem kell megszakadni edzésen se mint külfödlön és zépen el lennének
eleve már az hogy a dzsudzsákban 24 évese felmerült egy ilyen hogy haza jönne
hát kurva gáz
látszik, hogy ezeket csak a pénz érdekli<#levele>#levele>
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
http://goo.gl/gd6Zi5
aztán egy idõ után a játékosok és klubbok szemébe is fõ prioritás lenne, hogy akkor a játékosok fogják vissza magukat.
Olyan rendszer kellene, hogy a szabálytalanságok után a klubbok pénz büntetést kapnak.(tehát a klubboakt egy tisztább játékba kényszeríthetnénk)
Ezt ki kellene terjeszteni a meccs iramára, pl a játékosoknak átlagba kötelezõ lenne 1 meccsen egy bizonyos átlag megfutása,ellenbe pénzbüntetések...
Aztán ezt évrõl-évre növelni és akkor talán pár éven belül a klubbok rá lennének kényszerítve arra, hogy igenis érdekük legyen a jóiramú mérközés.
Jó focit itthon máshogy nem lehetne.
Max sok pénzel ami itt Magyarországon nincs és nem is lesz szóval veszett fejszét kergetünk.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
különben mi lenne belõle??😄😄híd alatt élne😄😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Dum spiro, spero.
kicsit finoman fogalmaztál
egy hatalmas kretén szegény
óriási mázlija, hogy vhogy sikerült elhelyezkednie a labdarúgásban így legalább nem hal éhen😄😄
megjegyezném, Sanyi ezzel nekünk csak segített, legalább pár meccsig nem kell néznünk a faszságait, és játszhat helyette a kis brazil. Bárcsak sousa is így gondolná.
Dum spiro, spero.
A játékvezetõ azért játékvezetõ.
egy szurkólónak sem lenne szabad megkérdõjelezni, de egy játékosnak végképp nem.
Amíg bárhol akár egy kis részben is ott van az emberi tényezõ addig hibák elõ fognak fordulni.
Ahogy a játékosok úgy a bírók is hibáznak, ennyi.
Ezt kéne elfogadni, mert lehet jönni ezzel, hogy nem ad meg egy büntetõt vagy rosszil fújt, de ha egy csapatnak van mondjuk 2,3,4 gólhelyzete akkor elõbb a játékost kellene elõvenni, hogy hát miért is nem rúgta be.
Milyen érdekes ha egy csapatnak nem fúj be a bíró 2 jogos büntetõt akkor mekkora botrányok meg felháborodás van ezekbõl, de ugyanakkor 2,3 gólhelyzet elpuskázása szóba sem jön ilyenkor.
Pedig van az dögivel egy meccsen mind2 oldalon.
Amit a játékvezetõ megitél azt kell elfogadni és kész.
Vagy ha mindenképp elõ veszi egy csapat,szurkoló elõtte a saját háza táján keresgéljen h miért nem rúgták be a helyzeteiket vagy miért nem tudták megtartania labdát pl.Mert az 100%, hogy nem a bíró akadályozza meg a játékost h berúgjon egy ziccert...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
😄DDDDDD
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Pszichológiailag is borzasztóan nyomasztó ha valakit 90 percen keresztül köpködnek, szidalmaznak, a közönségtõl sajnos el kell viselni amíg csak szóbeli a támadás, de edzõtõl játékostól nem kötelezõ.
Az meg egy vicc, hogy beszólásért második sárgát ad a bíró, külföldi meccseken is sokszor behallatszik a kamerába a fuck off meg társai, de egy bírónak az a dolga (is), hogy elengedje ezeket a füle mellett. Ha nem bírja akkor tényleg menjen a Váci utcára sétálni kézen fogva.
A legfontosabb azonban a nemzetközi "standard" bevezetése, mert amíg ezt nem szokják a játékosok addig minden nemzetközi meccsen csak pislognak a bíróra.
"A mérkõzés 93. percben a hazai 28-as, Torghelle Sándor egy felugrásnál felelõtlenül használta karját és eltalálta vele ellenfelét, ezért sárga lapot mutattam fel neki. A lap felmutatását követõen a következõket mondta nekem: "Menjél már te a hülyeségeiddel, baszd meg!". Ezt a megjegyzést követõen azonnal piros lapot mutattam fel neki és kiállítottam. A kiállítást követõen a játékos hosszú másodpercekig nem volt hajlandó elhagyni a játékteret és közben a további megjegyzést tette nekem: "És most mit csinálsz, hazamész és kivered magadnak?" Késõbb a játékos a játékteret elhagyta. A tartalék játékvezetõ, Farkas Ádám közölte velem, hogy a kiállított játékos miközben a játékteret elhagyta, a kijárónál a következõket mondta neki: "Menjetek a Váci utcán kézen fogva!"
ebbõl idén sem lesz feljutásXD
Dum spiro, spero.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Sousa nyilatkozatán meg csak nevetek. Az ellenfél védekezik, a bírók össze-vissza fújkálnak és naná, hogy így nem nyerhetünk. Csakhogy az eto rúghatott volna akár 3-4 gólt is, míg mi talán egy 11-est tudtunk volna összevakarni.
De ha hazai pályán ilyen impotens lesz a támadójátékunk a továbbiakban, akkor ebbõl a bajnoki harcból is korán kiszállunk.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
igazi csatár nélkül ez nudli... így az ELhez sem sok közünk
I met God. She's black