Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
Gyere Zsuzsi haza levezetni, én várlak a Fradiba. <#alien>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Csak hogy Huszti eltöltött kint több mint 2.5 évet és az alatt nem tudott tartósan a csapatba kerülni. Nyilván játszani is akart még. Dzsudzsák viszont a pénz mellett a csapatba is rendre bekerül, ráadásul a csapat egyik legjobbja meccsrõl-meccsre. A lehetõsége meg van, így sokkal kevésbé mondhatni hogy csak a pénzért ment oda. Beverekedte magát, az meg magánügy, hogy mennyit keres.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Láma!
Igaz, általában kezdõ és vagy lecserélik vagy nem... de ez a dinamo elõtt nem volt jellemzõ.
Nem kezdõnek ment ki, nem is volt az.

Vehetne példát Husztiról, elszenvedgetett a Zenitben néhány évet, megszedte magát õ is, és visszaigazolt németbe, a többit tudjuk.

Rudee
Nem padozik...

Zenszkij
Ebbõl is látszik mekkora egy léhûtõ Dzsudzsák. Megszedte magát mint a dög, elég volt neki a kihívásokból, inkább eltökölne az nb1-ben, ami valljuk be nem színvonal, mintsem letenne valami érdemlegeset az asztalra kint, mert azért már tenni kéne valamit. Inkább hazjön sztárkodni, szerintem túl volt hypolva ez a játékos, nem akkor ász. Remélem Torghelle felszántja vele az aszfaltot is ha hazatér.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
akkor tegyen már egy szívességet és jöjjön el ingyen ide a megye1-be 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Láma!
idézõjelben irtam😄

de igen.. zsuzsinak már levezetni kéne, tul sokat keresett azzal hogy a ruszkiknál padozik😄

Rudolfnál nem ugyanez volt a téma?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Narxis
huszonévesen?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

dave9004
levezetni? 😄
Láma!
zsuzsinak megvan a bentley, azaz valszeg annyi pénze van hogy a gyerekeinek se kell melozni soha. miért ne jönne haza "levezetni"?

ha a karriere érdekelné, sosem ment volna az oroszokhoz.

Effe88
persze, hogy haza jönnének
mióta megnõttek a fizuk és látják, hogy egy torghelle havi nettó 7 milliót egy rudolf meg kb 8 milliót keres..
simán jönnének hisz végül is itt nem kell megszakadni edzésen se mint külfödlön és zépen el lennének
eleve már az hogy a dzsudzsákban 24 évese felmerült egy ilyen hogy haza jönne
hát kurva gáz
látszik, hogy ezeket csak a pénz érdekli<#levele>

LSSAHPAUL
A fradisok 2 okból is szerethetik: Egyik játékost lelófejüzte a másiknak meg a lábát törte. Egyébként nem õ a legnagyobb kretén az nb1-ben, hanem az a barom amelyik ebben a fordulóban direkt térden rúgta az ellenfelét, kb 85. percben amikor már tök mindegy volt. Nem jut eszembe a neve de pár héttel ezelõtt kiestette a lokit, azelõtt meg honvédos volt. Messzirõl a feje úgy néz ki mint a predátornak.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

[HUN]FaTaL
Szerintem legyen a válogatott egy az egyben a Videoton, legalább összeszoknak 😄DDD

http://goo.gl/gd6Zi5

dave9004
DasIsFuck
ki is kellene.
aztán egy idõ után a játékosok és klubbok szemébe is fõ prioritás lenne, hogy akkor a játékosok fogják vissza magukat.

Olyan rendszer kellene, hogy a szabálytalanságok után a klubbok pénz büntetést kapnak.(tehát a klubboakt egy tisztább játékba kényszeríthetnénk)
Ezt ki kellene terjeszteni a meccs iramára, pl a játékosoknak átlagba kötelezõ lenne 1 meccsen egy bizonyos átlag megfutása,ellenbe pénzbüntetések...
Aztán ezt évrõl-évre növelni és akkor talán pár éven belül a klubbok rá lennének kényszerítve arra, hogy igenis érdekük legyen a jóiramú mérközés.

Jó focit itthon máshogy nem lehetne.
Max sok pénzel ami itt Magyarországon nincs és nem is lesz szóval veszett fejszét kergetünk.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Narxis
Hehe, ezt el se olvastam csak miután elküldtem az elõzõ hozzászólásom, akkor egyre gondolunk. 😊 Sanyi nem való a Vidibe.

Narxis
Bíró válogatja, szerintem nem kellene visszabeszélni se. Az a baj, hogy Sanyi iszonyúan kilóg a Vidibõl. A társai tudnak focizni õ viszont azzal kompenzál, hogy "izomból letámad" mindenkit, ebbõl jönnek az ilyen incidensek. Nem tudom mit láttak benne mikor leigazolták.

Effe88
úgy értettem, hogy örülhet neki hogy alkalmazák ennyi pénzért és hogy focizhat
különben mi lenne belõle??😄😄híd alatt élne😄😄

ReszegKoldus
Még emlékszem, amikor mtk-sként Lipcseire tett megjegyzést és fel kellett hívni a figyelmét, hogy "nézzen tükörbe" <#vigyor>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

ressy14
az a nem hal éhen kicsit finom megfogalmazás a havi 7 milláért, amit zsebre tesz egy kis edzésmunkáért, meg a heti 1x90 perces karate és cselgáncs bemutatójáért 😄

Dum spiro, spero.

Kocsis Sándor emlékfilm (DunaTV)

Effe88
hm
kicsit finoman fogalmaztál
egy hatalmas kretén szegény
óriási mázlija, hogy vhogy sikerült elhelyezkednie a labdarúgásban így legalább nem hal éhen😄😄

ressy14
ellenben minden meccsen 5-6 játékost simán kilehetne szórni bazdmegezésért, csak akkor adnak ilyenért pirosat, ha épp egy önérzetes pöcsfej dirigál.

megjegyezném, Sanyi ezzel nekünk csak segített, legalább pár meccsig nem kell néznünk a faszságait, és játszhat helyette a kis brazil. Bárcsak sousa is így gondolná.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
itt nem az számít h mennyire csúnyát mondott, hanem h megkérdõjelezi a bíró itéletét.

A játékvezetõ azért játékvezetõ.
egy szurkólónak sem lenne szabad megkérdõjelezni, de egy játékosnak végképp nem.

Amíg bárhol akár egy kis részben is ott van az emberi tényezõ addig hibák elõ fognak fordulni.
Ahogy a játékosok úgy a bírók is hibáznak, ennyi.
Ezt kéne elfogadni, mert lehet jönni ezzel, hogy nem ad meg egy büntetõt vagy rosszil fújt, de ha egy csapatnak van mondjuk 2,3,4 gólhelyzete akkor elõbb a játékost kellene elõvenni, hogy hát miért is nem rúgta be.
Milyen érdekes ha egy csapatnak nem fúj be a bíró 2 jogos büntetõt akkor mekkora botrányok meg felháborodás van ezekbõl, de ugyanakkor 2,3 gólhelyzet elpuskázása szóba sem jön ilyenkor.
Pedig van az dögivel egy meccsen mind2 oldalon.

Amit a játékvezetõ megitél azt kell elfogadni és kész.
Vagy ha mindenképp elõ veszi egy csapat,szurkoló elõtte a saját háza táján keresgéljen h miért nem rúgták be a helyzeteiket vagy miért nem tudták megtartania labdát pl.Mert az 100%, hogy nem a bíró akadályozza meg a játékost h berúgjon egy ziccert...

ReszegKoldus
Torghelle még mindig nem valami nagy észlény eszerint.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

passatgt
„A mérkõzés 93. percben a hazai 28-as, Torghelle Sándor egy felugrásnál felelõtlenül használta karját, és eltalálta vele ellenfelét, ezért sárga lapot mutattam fel neki. A lap felmutatását követõen a következõket mondta nekem: „Menjél már te a hülyeségeiddel, baszd meg!” Ezt a megjegyzést követõen azonnal piros lapot mutattam fel neki, és kiállítottam. A kiállítást követõen a játékos hosszú másodpercekig nem volt hajlandó elhagyni a játékteret, és közben a további megjegyzést tette nekem: „És most mit csinálsz, hazamész, és kivered magadnak?” Késõbb a játékos a játékteret elhagyta. A tartalék játékvezetõ, Farkas Ádám közölte velem, hogy a kiállított játékos miközben a játékteret elhagyta, a kijárónál a következõket mondta neki: „Menjetek a Váci utcán kézen fogva!”

😄DDDDDD

akkor már:

Láma!
de ezért már jár!

<#hehe>

narumon
Azért a menj már a hülyeségeiddel bazdmeg az nem olyan dolog amiért lapot kéne adni, szerintem.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Illetve fogalmas sincs róla. Azért megnézel 1-2 meccset rendesen mondják a bíróknak a magukét. Legfeljebb csak tippelsz, hogy azt mondta, hogy kedves bíró bácsi ne legyen már ilyen szõrõsszívû 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Zenszkij
Még olyan csúnyát nem is mondott. De egyébként szájalásért mehet a piros. Kiváncsi vagyok egy Messi mikor viselkedne így? Ja hogy õ focizik és nem a bíróval van elfoglalva?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Narxis
Abban egyetértek, hogy kezdeni kellene már valamit a bírói képzéssel. Vonzóbbá kellene tenni, reformálni. Abban viszont nem értek egyet, hogy a bírónak el kell viselni a trágárkodást. A nagy büdös francokat. Az, hogy a pályáról bekiabálnak neki egy dolog, itt viszont Favágó Sanyi a szemébe mondta azt amit. Lehet ezt egy másik bíró szó nélkül hagyja de NEM kötelessége. Az nem a bíró hibája, hogy egy játékos nem tud egy egyszerû mondatot megfogalmazni ha nem ért egyet az ítélettel.

Pszichológiailag is borzasztóan nyomasztó ha valakit 90 percen keresztül köpködnek, szidalmaznak, a közönségtõl sajnos el kell viselni amíg csak szóbeli a támadás, de edzõtõl játékostól nem kötelezõ.

Effe88
hajrá RKSK
anno lehúztam ott egy évet😄😄

narumon
Ami engem leginkább idegesít, hogy fogalmuk sincs mikor kell fújni, mikor kell elõnyszabályt alkalmazni. Test-test elleni küzdelmet legtöbbször lefújják, amikor meg nemzetközi kupákban játszunk akkor meg lehet látni, hogy a magyar játékosok pattognak le az ellenfelekrõl mert nincsenek hozzászokva az ütközéshez. Itthon lefújják, nemzetközi meccsen nem. Annyit kellene csak csinálni, hogy a nemzetközi mércékhez kellene igazítani az NB1 bíráskodását is. Sokkal kevesebb lenne az üresjárat, nem kellene össze vissza tördelni a meccset.
Az meg egy vicc, hogy beszólásért második sárgát ad a bíró, külföldi meccseken is sokszor behallatszik a kamerába a fuck off meg társai, de egy bírónak az a dolga (is), hogy elengedje ezeket a füle mellett. Ha nem bírja akkor tényleg menjen a Váci utcára sétálni kézen fogva.

A legfontosabb azonban a nemzetközi "standard" bevezetése, mert amíg ezt nem szokják a játékosok addig minden nemzetközi meccsen csak pislognak a bíróra.

Nem kell visszatartani szar az így is úgy is 😄

Narxis
Jaja, foggal-körömmel tartják vissza a magyar focit a fejlõdéstõl. 😞

"A mérkõzés 93. percben a hazai 28-as, Torghelle Sándor egy felugrásnál felelõtlenül használta karját és eltalálta vele ellenfelét, ezért sárga lapot mutattam fel neki. A lap felmutatását követõen a következõket mondta nekem: "Menjél már te a hülyeségeiddel, baszd meg!". Ezt a megjegyzést követõen azonnal piros lapot mutattam fel neki és kiállítottam. A kiállítást követõen a játékos hosszú másodpercekig nem volt hajlandó elhagyni a játékteret és közben a további megjegyzést tette nekem: "És most mit csinálsz, hazamész és kivered magadnak?" Késõbb a játékos a játékteret elhagyta. A tartalék játékvezetõ, Farkas Ádám közölte velem, hogy a kiállított játékos miközben a játékteret elhagyta, a kijárónál a következõket mondta neki: "Menjetek a Váci utcán kézen fogva!"

narumon
Valamit kezdeni kéne már a magyar bírókkal mert addig semmi változás nem lesz 😞

DasIsFuck
pfejjj de szánalmas statisztikája van az Ózdnak..
ebbõl idén sem lesz feljutásXD

banok
Tõzsér kezdõ a Lazio ellen

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ressy14
attól, hogy 2 csatárral játszanánk, még nem jutna el hozzájuk a labda. Én a támadó középpályánkban látom a hibát, meg a 2 szûrõvel és 4 védõvel megálmodott hazai taktikát a bunker csapatok ellen.

Dum spiro, spero.

Narxis
Ugyanmár...semmilyen igazságtalanság nem volt. Détárit is mindig rendre utasították mert egyszerûen nem tudott uralkodni magán. A Vidinek 2 csatárral kell menni egy olyan csapat ellen amelyik nagy eséllyel dobogós, ennyi.

Rudee
Érdekes felfogása van az edzõnek. A BL-ben Balázs védett, a bajnokságban viszont csak Carroll.

Effe88
olimpiakosz meccsen megyeri pad, carroll véd
lol

ressy14
hát ha nem is õ, de legalább 1 értékelhetõ csatárt hozhattunk volna, mert a Niko Sanyi kettõs max 11-ebõl tud gólt rúgni.

Sousa nyilatkozatán meg csak nevetek. Az ellenfél védekezik, a bírók össze-vissza fújkálnak és naná, hogy így nem nyerhetünk. Csakhogy az eto rúghatott volna akár 3-4 gólt is, míg mi talán egy 11-est tudtunk volna összevakarni.

De ha hazai pályán ilyen impotens lesz a támadójátékunk a továbbiakban, akkor ebbõl a bajnoki harcból is korán kiszállunk.

Dum spiro, spero.

szabii98
Suazo gyerek nagyon nagy fogás lett volna :S

I met God. She's black

ressy14
támadásban még mindig szarok vagyunk, hiába van végig nálunk a labda, ha helyzetet nem tudunk kidolgozni, és az az érzésem, hogy Sousa ezen nem tud nagyon változtatni, mert már egy éve stagnál ez az állapot.

Dum spiro, spero.

szabii98
szóza a magyar mourinho 😄😄
igazi csatár nélkül ez nudli... így az ELhez sem sok közünk

I met God. She's black

Effe88
hát ha nem kapnak tizenegyeseket😄😄😄
most is szeretett volna egyet a szósza mester, szegíny

passatgt
az a gáz igazából hogy 3 meccse nem lõttek gólt