32945
Magyar Foci
-
#21681 Tiszta sor, de ki lehet belőle hagyni a klubot mert ők nem vétkesek csak engedelmeskednek. -
#21680 Azért mert ez M.ország, és mint máshol itt sem lesz sosem egyik napról a másikra olyan (foci)kultúra mint odakint, évtizedek kellenek hozzá megfelelő intézkedések és vezetés mellett. A mostani szigorítás nem lenne rossz szerintem, de az egésznek alulról jövőnek kellene lennie, mert így az egész lehúzó jellegbe megy át.
-
#21679 Bocsánat múlt hét előtti héten. -
#21678 Nem akarok példálózni, de múlt héten szombaton sok-sok tervezgetés után kijutottam Madridba két barátommal és megnéztük a Real Madrid Real Betis mérkőzést. Ami baromira meglepett, hogy a szurkolók nem voltak szétválasztva egymástól. Előttem 3 vagy négy sorral ült több betises szurkoló, mellettük meg a reálosok. A stadion melletti Burger Kingbe ott kajáltak vegyesen a drukkerek és sem a meccs alatt sem azon kívül nem volt balhé. Normálisan megfértek egymás mellett. Ezt idehaza meg lehetne csinálni mondjuk egy UTE Fradi meccs esetében? Nem hiszem. Ha máshol tudnak normálisan kulturáltan szurkolni idehaza ez miért nem megy? Miért kell, hogy lassan majd minden meccsre csak rendőri felvezetéssel lehessen menni és miért kell, hogy majdnem az egész kerületet le kelljen zárni csak azért mert pár száz primitív barom nem képes normális módon viselkedni? -
#21677 Egy külföldi derbin is megy a verbális háború rendesen, aztán még sincsenek milliós büntetések utána, hiába van globálisan elrendelt kampány a kirekesztés ellen.
Ettől persze még illene normálisan szurkolni, de ilyen mindig is lesz, sajnos már összefonódott a labdarúgással. Szvsz inkább legyen anyázás, meg faszszopózás, mint színház, 0 hangulattal. -
#21676 El kell menni több csapat szurkolóival összefogva az MLSZ székház elé és ott szidalmazni. Akkor nem büntethetik a klubokat. -
#21675 Narxis, Passatgt!
Igazatok van abban, hogy nem kéne huhogni, sőt talán még az ellenfelet sem szidni, azonban büntetés akkor is lenne. A legjobb példa erre a Fradi meccs. BÁRMELYIK a szezonban. Ugyanis ha nincs "rasszista megnyilvánulás", vagy "az ellenfél kórusban szidalmazása" akkor van az hogy "A hangosbemondó folyamatosan a pályakorláton belül tartózkodott, a gólokat követően buzdította a hazai szurkolókat."
ezek után, mondjátok meg TI az ultráknak hogy ne szidják kórusban a b*zi mlszt és tapsikoljanak ülve, nyugodtan. Ugyanis ha ők mindent betartanak, akkor is büntetnek... szóval teljesen mindegy, nem elsősorban a szurkolók miatt vannak büntetések, hanem mert az mlsz megteheti... -
#21674 Valahogy én se tudom megérteni, hogy miért kell a sokadik büntetés után is huhogni? Ezek az ultrák lennének azok akik annyira szeretik a klubjukat, hogy minden bajnoki után csinálnak neki egy méretes büntetést? Menjenek az MLSZ székház elé huhogni ha nem tetszik a büntetés. -
#21673 saját zsebből fizeti a büntetést, én megértem -
#21672 Szabó Gyuri meg bezáratta az ultra szektort a Bozsikban a mocskos fasiszta, nyilas söpredék miatt. Mostantól teltház lesz minden kispest hazain. Ezt bizton állítom. -
#21671 Igen:D az megint büntetési tétel lesz... mert a hangosbemondó túl sokat feltételezett a vendég szurkolókról, pedig ez nem feladata. Úgyhogy nem rendeltetésszerű használat...:D -
Grenzjager #21670 kár hogy nem verekedtek össze, az lett volna az igazi -
#21669 Azért jó volt a ftc-vidin amikor a hangosbemondó megszólalt 'Kérjük a videoton szurkolókat hogy az intelligenciájukhoz mérten drukkoljanak!' -
#21668 ez pirónak számít?:D mlsz büntetne? -
#21667 Rudolfnak kellett volna lőnie -
#21666 MB1! <3 -
#21665 én engedtem volna lanzafamenak, úgyis kihagyta volna:D -
Grenzjager #21664 Digó színészek -
#21663 Én megvártam volna, amíg leütik egymást, aztán duplapiros és tizi helyett szabad kifele :DDD -
#21662 én mind kettőnek pirosat adtam volna:D -
#21661 Mondtam én hogy kabaré :)
Legjobb az lett volna, ha nem rúgja be ezután. -
3:34-től az idióták :D:D -
geo91 #21659 -
#21658 -
#21657 Mekkora kabaré -
#21656 Honvéd :D -
#21655 megérdemelte a vidi
jobb csapat
remélem beérik a győrt -
Solt #21654 Ez sajnos tény... olyan mintha elfáradnának, főleg fejben. Rendre rossz döntéseket hoznak, kapkodnak, idegeskednek. Az első félidőben, ha belőttük volna a helyzeteinket, akkor nem lett volna gond. Ezért írtam, hogy magunkat vertük meg...
Nagyon lyukas ez a keret még... minőségi kapusra, jobb oldali védőre, belső védőre, szűrő középpályásra, és befejező csatárra is szükségünk lesz jövőre, ha a bajnoki címért akarunk küzdeni.
-
#21653 második félidőben szerintem nem nyomott annyira a fradi, elején votl egy helyzete gyömbérnek azt hiszem, utána nem volt helyzetük, csak egy szabadrúgás -
#21652 Azt -
#21651 A Fradisták "Szopd le az Orbánt!" énekelték? :D -
#21650 jó meccs volt, szarbíró (de már európa is tudja), nem volt szerencséje a fradinak.
volt 1-2 helyzete a vidinek is amivel eldönthette volna, de így lett izgalmas. Csányi örömmel rágcsált, megkapja a millióit mai is:/
Győr meg felkötheti
jó volt na.
-
Solt #21649 No mi megvertük magunkat, grat a Vidinek! A Jenner primitívsége miatt meg elnézést, elszakadt nála a cérna. -
#21648 ha vidi nem balfaszkodik diósgyőr ellen, most 4 pont lenne győr-vidi között -
#21647 orrából túrta hozzá a "zsírkrétát"? -
#21646 Ja :D -
#21645 zsuzsit?:D
böde bmeg ezt még rudolf is belőtte volna talán:/ -
#21644 Figyeltétek Egervári milyen élethű péniszt rajzolt maga mellé balra? :) -
Solt #21643 Szegény... :S Jobbulást neki! -
#21642 Egyébként durva ez a lehúzás az mlsz részéről, tudatosan használják ki hogy a keménymag sose az intelligenciáról volt híres...Szép kis pénz fog befolyni ma is.