Magyar Foci
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
<#eljen>#eljen>
Jót tett neki a Hannoveri közeg.(Dzudzsáknak is vissza kéne mennie nyugat európába ahelyett, hogy oroszországba tengõdik.)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Elég megnézni az olimpia után mik jöttek ki,Az én szemebe már rég átlépték a hazaárulás fogalmát.
Nem azt mondom, hogy innen indul, csak azt, hogy bizony itt is érezni a lecsapódást. És egyébként pont azért nem célzottan írtam amit írtam, nehogy valaki magára vegye! 😊
A múltkor ragoztunk egy sort, sokkal közelebb nem kerültünk, de legalább elmondtuk amit fontosnak gondoltunk! 😊
www.smart-bus.hu
Én amióta focit nézek, híreket olvasok, azóta mindig láttam, hogy valamelyik csapatot köpködték. Nekem ez ezért nem annyira meglepõ, ha fradista vagy(ha jól emlékszem?) akkor ismerõs lehet, most csak azért kaptok kevesebbet mert nem vagytok versenyben a dobogóért, emlékszem a Loki amikor a BL csoportba jutott egyesek azt mondták, hogy nem lenne helye ott mert valamikor régen megvették valakitõl az nb1-es indulási jogot és ez így nem sportszerû, azt hittem lefordulok a székrõl mikor olvastam. Amíg a rosszindulatú pletykák nem okoznak kárt addig nem kell vele foglalkozni, de nem szabad emiatt másokat is rosszindulatúnak titulálni csak azért mert olyan véleményük van amilyen. Én nem hangoztatom lépten nyomon tehát én biztos nem akarok senkit se lejáratni, de szerintem innen a topikból senki se. A lejáratás magasabb helyekrõl szokott indulni(média, klubvezetõk stb.).
Na de akkor örülök, hogy ezt megvitattuk és nem kellett hozzá megint annyit írni mint múltkor. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként igazad van, mert jön jobb szélrõl is, és az is pont ugyanolyan idegesítõ.
www.smart-bus.hu
Én csak azt mondom, hogy nem kell ez aki nincs velünk az ellenünk van mentalitás. Van lejárató kampány, minden sikereket megélt csapat ellen van, Loki ellen is volt, vannak irigyek, de ezt külön kellene kezelni mert eléggé feltûnõ szokott lenni ha valaki ilyet folytat és nem én vagy te fogjuk elindítani egy-egy csapat ellen. Szeretném ha nem kezelnél egy kalap alatt azokkal akik valamelyik párt katonái és éppen azért vannak a Vidi sikerei mellett vagy ellen.
én kapásból megkérdõjelezném az összes ilyen milliárdos vagyoni szerzésének a tisztességességét, már ha a tisztességet erkölcsi alapra fektetjük és nem jogi alapokra.
szegény lilák...
Dum spiro, spero.
De ezt a múltkor már átbeszéltük, nem szeretném elõröl kezdeni.
www.smart-bus.hu
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
2. én sosem mondtam ilyent.
3. visszautalnék az 1. pontomhoz.
Egyébként a legjobb az lenne, ha 4-5 hasonló képességû klub lenne, mint a miénk, de ilyen pápákkal nem lesz elõrelépés.
Dum spiro, spero.
www.smart-bus.hu
2. egyszer azt mondjátok, hogy sok a külföldi, most meg azt, hogy a magyarok nem bírják a nyomást. akkor mégis mi a fasz van?
3. a relatíve rövid idõ eddigi 5 éve már megvolt, és eddig semmi nem kelten a látszatát, hogy ne mûködne még legalább ennyi ideig.
Dum spiro, spero.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Szar Bayern, szar Bayern :)
Dum spiro, spero.
Egy jó játékos növelné az nb1 színvonalát.
Amúgy nem érdekel h olasz,spanyolországba vagy hollandiába játszon, úgyse érdekelnek azok a bajnokságok.
magyar meccseket meg még nézek is a tv-be, ha már nincs egy rohadt adó ami adná a bundesligát.(igen eu2 csak az pont nem jön be ellenbe már csigazabáló ligát is tudom nézni az újdonsult ribanc csapattal)
Igazából nem sokan szeretik a Vidit, még úgy se, hogy egyedüliként maradtak talpon nemzetközi porondon. Mindenhol leoltják õket, szurkolásnak igen csekély nyoma van, pedig most némi támogatásnak oka lenne. És ez klub-vezetés szinten is így van. Ha például egy ilyen szezon után becsõdölne a Vidi és csak megye 2-ben folytathatná, negyed akkora visszhangja se lenne mint amikor a Fradinak kellett megszenvednie a 2. osztályba való visszasorsolással.
Mindegy, nem akarok inkább kilyukadni sehová, ilyenkor úgyis jön az oltás, hogy képzelõdök az összeesküvés elméletekrõl meg ilyenek.
csak én érzem úgy, mintha ez az egész valami vidi lejáratókampány lenne?
érdekes😊
meg ugye itt megszakadni se kell az edzésen illetve fix kezdõk lesznek é nem kell padozni+még mixelni is lehet😄😄D:
álom