Magyar Foci

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#eljen>

www.smart-bus.hu

passatgt
– Hazudnék, ha azt mondanám, hogy csak az újságokból hallottam a Liverpool puhatolózásáról, de rajtuk kívül is volt több olyan, magasan jegyzett csapat, amely érdeklõdött. Hagyjuk a konkrét csapatneveket. Azt kellett mérlegelnem, mennyi szerepet kaphatok máshol. Azért mégiscsak egy súlyos sérülés után tértem vissza, sok-sok játékra van szükségem. Ezt pedig nem biztos, hogy megkaptam volna máshol. Annak meg mi értelme van, hogy üljek egy padon? A Mainz számít rám, én is ragaszkodok a csapathoz, így tehát nem sokat vívódtam – mondta Szalai.

<#eljen>

DasIsFuck
Meglehet😊
Jót tett neki a Hannoveri közeg.(Dzudzsáknak is vissza kéne mennie nyugat európába ahelyett, hogy oroszországba tengõdik.)

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Dárdai interjú

mai NS-ben bõvebben benne van

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Huszti élete(?) formájában játszik

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Láma!
ebbe ne menjünk bele, az olimpia után váltják a sportállamtitkárt mert kell a hely havernak, itt egyik oldalnak sem szent semmi sem😊

DasIsFuck
Azt tudjuk jól h a politikának,fõleg a bal oldalnak semmi sem szent.
Elég megnézni az olimpia után mik jöttek ki,Az én szemebe már rég átlépték a hazaárulás fogalmát.

Nagyon sokat közeledett a nézõpontunk minden téren az elmúlt évekhez képest, és ez szerintem már önmagában egy jó dolog...

Nem azt mondom, hogy innen indul, csak azt, hogy bizony itt is érezni a lecsapódást. És egyébként pont azért nem célzottan írtam amit írtam, nehogy valaki magára vegye! 😊

A múltkor ragoztunk egy sort, sokkal közelebb nem kerültünk, de legalább elmondtuk amit fontosnak gondoltunk! 😊

www.smart-bus.hu

Narxis
Köszönöm, ennyit akartam csak tudni. Én elfogadom mindenki véleményét csak ne legyek beállítva valamilyen droidnak mert egyezik valamilyen senkiházi politikai párt véleményével.

Én amióta focit nézek, híreket olvasok, azóta mindig láttam, hogy valamelyik csapatot köpködték. Nekem ez ezért nem annyira meglepõ, ha fradista vagy(ha jól emlékszem?) akkor ismerõs lehet, most csak azért kaptok kevesebbet mert nem vagytok versenyben a dobogóért, emlékszem a Loki amikor a BL csoportba jutott egyesek azt mondták, hogy nem lenne helye ott mert valamikor régen megvették valakitõl az nb1-es indulási jogot és ez így nem sportszerû, azt hittem lefordulok a székrõl mikor olvastam. Amíg a rosszindulatú pletykák nem okoznak kárt addig nem kell vele foglalkozni, de nem szabad emiatt másokat is rosszindulatúnak titulálni csak azért mert olyan véleményük van amilyen. Én nem hangoztatom lépten nyomon tehát én biztos nem akarok senkit se lejáratni, de szerintem innen a topikból senki se. A lejáratás magasabb helyekrõl szokott indulni(média, klubvezetõk stb.).

Na de akkor örülök, hogy ezt megvitattuk és nem kellett hozzá megint annyit írni mint múltkor. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Egyáltalán nem veszlek egy kalap alá! Most is te vetted magadra amit írtam, pedig nem neked lett címezve!

Egyébként igazad van, mert jön jobb szélrõl is, és az is pont ugyanolyan idegesítõ.

www.smart-bus.hu

Narxis
Úgy látszik Huszti nem felejtett el focizni a keleti "számûzetésben". 😛

[HUN]FaTaL
Így folytatja elviszi valami nagycsapat jövõre, vagy a télen 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

passatgt
mégegy gólpassz

Narxis
Annyira nem meglepõ, aki látta játszani a lilákat idén annak feltûnhetett, hogy paraszthajszálnyit jobbak csak mint tavaly.

Narxis
Nem mind balról jön, vannak olyanok akiknek szimplán nem tetszik a jelenlegi helyzet mert épp valamely másik csapat szurkolói vagy szimplán megvan a véleményük.

Én csak azt mondom, hogy nem kell ez aki nincs velünk az ellenünk van mentalitás. Van lejárató kampány, minden sikereket megélt csapat ellen van, Loki ellen is volt, vannak irigyek, de ezt külön kellene kezelni mert eléggé feltûnõ szokott lenni ha valaki ilyet folytat és nem én vagy te fogjuk elindítani egy-egy csapat ellen. Szeretném ha nem kezelnél egy kalap alatt azokkal akik valamelyik párt katonái és éppen azért vannak a Vidi sikerei mellett vagy ellen.

Narxis
Valami ellentét volt ott amirõl részleteket csak õk tudhatnak.

Pont ezért "nem kell" a válogatottba.

dave9004
közben husztinak fél óra alatt gól+gólpassz a neve mellett 😊
DasIsFuck
mert külföldön igen?
én kapásból megkérdõjelezném az összes ilyen milliárdos vagyoni szerzésének a tisztességességét, már ha a tisztességet erkölcsi alapra fektetjük és nem jogi alapokra.

höhö, 2:1 😄
szegény lilák...
csak maradjon is így ^^,
passatgt
Kazincbarcika 1 -0 Újpest FC

😄

ressy14
annyit tudok róla csak én is, hogy ingatlanügyekbõl meggazdagodott és megmentette a klubomat a felszámolástól. Aztán, hogy azon kívül susmusol-e, azt nem tudom. Egy biztos, kis hazánkban tisztességesen nem lehet komolyan meggazdagodni 😄

Dum spiro, spero.

Kritika? Ami a Vidi ellen folyik az isten adta nép felõl, az minden csak nem kritika... Megy a szokásos lejárató hadjárat balról, a sok tájékozott meg felül neki, oszt árad a jó indulat...

De ezt a múltkor már átbeszéltük, nem szeretném elõröl kezdeni.

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
biztos 2007-ben is volt valami kis susmus, nagyon sunyi nekem ez a Garancsi <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ressy14
ez 2010-es adat, én a kezdeti évrõl beszéltem, ami 2007

Dum spiro, spero.

gabber_saviola
Lencse érkezésénél látok 2009-ben egy 800-at, többi elenyészõ. Amúgy biztos , hogy Garancsi fizette, nem pedig valaki más elengedte a tartozást?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ressy14
már 2010 elõtt is fizettünk komoly összegeket játékosokért, az elsõ évben pedig Garancsi örült, ha a felgyülemlett tartozást ki tudta perkálni. Csak viszonyításképpen, többet, mint amit eddig akármelyik szezonban költöttünk.

Dum spiro, spero.

ressy14
normális játékosok voltak nálunk, és mind el akart menni külföldre, vagy nem akart beállni a Sousa-féle csapatmunkába (lásd Gosztonyi)

Dum spiro, spero.

Narxis
Nem kell minden kritikát irigységre fogni. Én nem vágtam be a durcát azért mert véleményem szerint milyen hátszele van a Vidinek. Maximálisan szurkolók nekik a nemzetközi porondon, szerintem egyébként ezzel a többség így van. Nézi és szurkol miközben van valamilyen véleménye az ilyen témákról. Mondjuk nekem lehet könnyû mert nem vagyok elkötelezett szurkolója egyik csapatnak se, játékosokat kedvelek mint pl. Varga Józsit a Lokiból, Szûcs Lajost a Pápából, Véber Gyurit Mezõkövesdrõl.

Narxis
2. Nem tudtok normális magyar játékosokat igazolni és/vagy T. Sanyi csak dísznek van?

Ez lenne a cél hosszú távon...

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
1. transzfermárkt szerint 2007-2008-ban még csak olyan pléják jöttek hozzátok mint Sitku, Sifter ... stb. A nagy rongyrázás kezdetét én 2010 nyarára datálnám (pl. Mateusz jön-nemjön saga).
2. én sosem mondtam ilyent.
3. visszautalnék az 1. pontomhoz.

ressy14
véleményként szeretem õket meghallgatni, ha jóakaró mondja, ha nem.
Egyébként a legjobb az lenne, ha 4-5 hasonló képességû klub lenne, mint a miénk, de ilyen pápákkal nem lesz elõrelépés.

Dum spiro, spero.

Nem kell senkivel foglalkozni, járjátok az utatokat. Irigyek, "okosok", "jóakarók" mindig is voltak, és mindig is lesznek... egyszerûen nem kell ezekrõl a hangokról tudomást venni. Ennyi...

www.smart-bus.hu

ressy14
1. már a "politikai mizéria" kezdete elõtt elkezdõdött a komolyabb építkezés nálunk.
2. egyszer azt mondjátok, hogy sok a külföldi, most meg azt, hogy a magyarok nem bírják a nyomást. akkor mégis mi a fasz van?
3. a relatíve rövid idõ eddigi 5 éve már megvolt, és eddig semmi nem kelten a látszatát, hogy ne mûködne még legalább ennyi ideig.

Dum spiro, spero.

<#eljen><#eljen>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

gabber_saviola
Fehérváron a jelenlegi politikai mizéria kezdetekor komoly hátszéllel elkezdtek kialakítani egy felénk (Európa ezen részén) jellemzõ klubmodelt. Természetesen ezt a klubmodelt nem negatív értelemben mondom, hanem mint egy sikerorientált klubmodelt. Természetesen ez a létezési forma csak relatíve rövid ideig tud mûködni (4-5 év) (és nagy a nyomás a játékosokon), és ami folyamat jelenleg Fehérváron zajlik, az ennek a csúcsa... innen már csak lefelé van út. És mivel minden hátszéllel rendelkezõ csapatnak lehetnek irigyei, úgy a fehérvári aranylábúaknak is van. Uccsó gondolatom pedig errõl az, hogy az egész fehérvári kóceráj sikerre van kényszerítve, ezért nagy a nyomás, és a mentálisan gyengébb játékosok (mint ez a Sándorgyuri ... no meg az érsanyi) nem tudnak veszíteni, ezért kudarc esetén az történik, amit láttunk a Gyõr ellen ... azaz ezt a klubmodelt ilyen játékosokkal nem lehet megoldani.

Rudee
Szeretett Viktorunk nem csak pénzt vitt oda, hanem a rajongóit is 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

ressy14
a válogatottnak viszont elõnyére válna, ha nem itt poshadna, hanem külföldön profiskodik, na nem úgy mint anno a zenitben szabolcs barátunk. Hálisten zsuzsi még játszik legalább a csapatában.

Dum spiro, spero.

DasIsFuck
hát inkább itthon legyen mint oroszoországba.
Egy jó játékos növelné az nb1 színvonalát.
Amúgy nem érdekel h olasz,spanyolországba vagy hollandiába játszon, úgyse érdekelnek azok a bajnokságok.
magyar meccseket meg még nézek is a tv-be, ha már nincs egy rohadt adó ami adná a bundesligát.(igen eu2 csak az pont nem jön be ellenbe már csigazabáló ligát is tudom nézni az újdonsult ribanc csapattal)

Narxis
Ez a Vidi jövõre még biztos egyben lesz, szóval lesz azért esélyünk, talán a Loki is jobban fog igazolni és a Gyõrrel is lehet már számolni.

Vagy nem...de lényegtelen, jövõre megint csak annyi lesz a max. amit magyar csapatok nyújtanak, hogy kivernek egy Kazah csapatot, aztán ennyi. Nem hogy csoportkör, de még PO közelében se lesz senki.

Narxis
Igazából nem oszt nem szoroz, hogy ki kit ütött meg, se elõrébb se hátrább nem lesz tõle a foci.

Narxis
Képzelõdsz.

Nem csak te.

Igazából nem sokan szeretik a Vidit, még úgy se, hogy egyedüliként maradtak talpon nemzetközi porondon. Mindenhol leoltják õket, szurkolásnak igen csekély nyoma van, pedig most némi támogatásnak oka lenne. És ez klub-vezetés szinten is így van. Ha például egy ilyen szezon után becsõdölne a Vidi és csak megye 2-ben folytathatná, negyed akkora visszhangja se lenne mint amikor a Fradinak kellett megszenvednie a 2. osztályba való visszasorsolással.
Mindegy, nem akarok inkább kilyukadni sehová, ilyenkor úgyis jön az oltás, hogy képzelõdök az összeesküvés elméletekrõl meg ilyenek.

passatgt
most meg állítólag Takácsot megütötte Sándor a meccs után

csak én érzem úgy, mintha ez az egész valami vidi lejáratókampány lenne?

Effe88
igen mióta megnõttek a fizuk
érdekes😊
meg ugye itt megszakadni se kell az edzésen illetve fix kezdõk lesznek é nem kell padozni+még mixelni is lehet😄😄D:
álom

gabber_saviola
múltkor is ezen a levezetõs dolgon csodálkoztatok és nem hittétek el .. remélem most már mindenkinek világos, hogy a sztárjaink haza akarnak jönni levezetni. <#wink>