Helyesírás?Minek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
Riszpekk
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Riszpekk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Grétsy = FREAK = Galy ugyan az a személy"
Nem, nem kispofám...
1. A moderátor is csak egy ember, és azt mond, amit akar.
2. A szent moderátorod maximum annyit tud, hogy melyik üzenek melyik IP-rõl jött, de arról halvány lila fingja nincs, hogy ki gépelte. És jelen esetben bizony csúnyán melléfogott szegénykém....
Elég legyen annyi, hogy ismerem Grétsyt, és a user itt született a gépemen, de nem én vagyok az. Aki továbbra is ezt akarja hinni, annak jó szórakozást, ilyen lúzerek mindig lesznek, akik azt hiszik, felfedeztek valamit, és ettõl tartalmasabb a szürke életük... 😛PPP
Riszpekk
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
Az mutatoszoval magyarázod? szerintem nem helyes a használata, legalábis nekem nem tetszik...
Nektek üldözési mániátok van?? 😄
Figyi, ha már így lebuktam, elárulom, hogy Tikal is én vagyok, meg persze St is 😄
Riszpekk
még igy sem helyes prof, ugyanis névelõ nem kéne a neve elé 😊)))
innentõl kezdve tényleg lol
a lényeg hogy galy keze van a dologban de õ nem freak csak ismerik egymást 😊))
Andrea
Az andreát ismerem, igaz nem személyesen, de szoktunk dumálni,
Prieger meg jogyerek

Ilyet én is tudok...
A rendezvény a nemzetközi Million Marijuana March elnevezésû programsorozat része! Részletek errõl: http:///www.millionmarijuanamarch.org
A májusi demonstráció ismert részletei:
Idõpont: 2003. május 4.
Helyszín: Budapest, Vörösmarty tér
Szervezõ: Kendermag Egyesület
Védnök: Jancsó Miklós
Mûsorvezetõ: Till Attila
Fellépõ zenekarok: Anima Sound System
Lovasi András (Kispál és a Borz)
Korai Öröm
DJ Palotai
Ladánybene 27
Tigris
Ultra
Egyeztetés folyamatban: Sub Bass Monster
Dopeman
Mohaman
Szilvási Gipsy Folk Band
Felszólalók: Jancsó Miklós
Konrád György
Dr. Pelle Andrea (TASZ)
Prieger Zsolt (ASS)
Segítség, ötletek: [email protected]
(1) 46-00-146
Mondhatnám : tökéletes
JELES!
egyebet nem tudok mondani
semmi többet nem tudok elmondani 😊
unreg k*cs*g 😊)))))))
😄

kérem kapcsojja ki

szoval galy a bünõs 😊)))))))
a #334 és #336 nem egy géprõl lett elküldve, ha nem hiszed, járj utána, én itthonról írtam, Grétsy meg a munkahelyérõl
eszem megáll, ennyi szar lúzert egy rakáson 😄DD
Riszpekk
van ugye a
www.supergamez.hu
www.supergames.hu
www.sg.hu
old.sg.hu
ezeken egy idõben 4 nicken lehetsz bejelentkezve, ami annyit jelent, hogy ha négyen ülnek a gép elõtt, akkor mindannyian a saját nevükön írhatnak, mindössze egy kattintás kell.....
és mégegyszer mondom, NEM én vagyok Grétsy, bár minden szavával egyetértek, vesszenek az analfabéta parasztok!!

Riszpekk