Helyesírás?Minek?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grétsy
Na? Ki kivel van?

😊

A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.

Mike
én meg Brian-nel 😊)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

FREAK
ezt legutóbb Spartacus-szal hallottam 😄D

Riszpekk

Mike
én vagyok Freak!

FREAK
naja, most hogy mondod, biztos 25k+ hozzászólással még arra van idõm, hogy más néven irkáljak.... az hiányzik még.....

Riszpekk

Gery1980
Freak maga az SG!😄

Hát inkább nem 😊)) LOL

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

FREAK
Csak szeretnéd 😛PPPPPPPPP

Riszpekk

Nem is igaz mert én vagyok FREAK 😊))

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

FREAK
hát nem lepõdnék meg, ha a mindentudó moderátor ezt is kiderítené........

Riszpekk

Gery1980
Na, már megint egy üldözésimániás😄

Lehet, hogy én is Freak egyik kreációja vagyok?😄
LOL

Tikal
akinek számit a grétsy szava, az ad rá, akinek nem jelent semmit az meg tojik rá, mivel nem függ tõle semmi.... 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
én ezt valami turháról tudtam 😊

Riszpekk

Mike
mindig tudtam, hogy Freak skizó 😊

Mike
jaja

Mike
vannak azé megátalkodottak, akikre ez nem hat

Mike
Gondoltam kijavítod, dehát nem 😊

FREAK
hát nézd, ha megfigyeled, még az unreg fikázók is keményen odafigyelnek a helyesírásukra, minden ékezet, vesszõ a helyén..... vagyis már megérte 😊

Riszpekk

Tikal
bezzeg grétsy megkreálása mennyivel szinesebbé tette az életünk

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
"A moderátor szava szent, márpedig õ azt állítja, hogy
Grétsy = FREAK = Galy ugyan az a személy"

Nem, nem kispofám...

1. A moderátor is csak egy ember, és azt mond, amit akar.
2. A szent moderátorod maximum annyit tud, hogy melyik üzenek melyik IP-rõl jött, de arról halvány lila fingja nincs, hogy ki gépelte. És jelen esetben bizony csúnyán melléfogott szegénykém....

Elég legyen annyi, hogy ismerem Grétsyt, és a user itt született a gépemen, de nem én vagyok az. Aki továbbra is ezt akarja hinni, annak jó szórakozást, ilyen lúzerek mindig lesznek, akik azt hiszik, felfedeztek valamit, és ettõl tartalmasabb a szürke életük... 😛PPP

Riszpekk

Grétsy
Így magyaráz taki Grétsy 😊

A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.

Tikal
Nem, Tikal nem te vagy 😊))

Az mutatoszoval magyarázod? szerintem nem helyes a használata, legalábis nekem nem tetszik...

Grétsy
Jelen esetben az "az" mutatószó -> tehát helyes 😊

FREAK
Atyaúristen 😄DDDDDDDDDDDD

Nektek üldözési mániátok van?? 😄

Figyi, ha már így lebuktam, elárulom, hogy Tikal is én vagyok, meg persze St is 😄

Riszpekk

FREAK
LOL 😄D

Bocs, de erre nem tudok, mit mondani 😄

Riszpekk

Tikal
khm, az Andrea...
még igy sem helyes prof, ugyanis névelõ nem kéne a neve elé 😊)))

Tikal
ez nem igaz😊)
innentõl kezdve tényleg lol
a lényeg hogy galy keze van a dologban de õ nem freak csak ismerik egymást 😊))

Hunnenkoenig
Ki nem szarja le, ki az a Gretsy????

Grétsy
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Grétsy
khmm....

Andrea

Tikal
Magyar Kender Szövetség

Az andreát ismerem, igaz nem személyesen, de szoktunk dumálni,
Prieger meg jogyerek

Grétsy
Májk egy faszfej

Ilyet én is tudok...

"Itt találhatod a részleteket a Magyar Kender Mozgalomról, melynek keretében 2003. május 4.-án a kenderszármazékok fogyasztásának legalizálásáért demonstrációt szervez a Kendermag Egyesület. Mi nem veszünk részt a szervezésben, szóval ilyen jellegû kérdésekkel forduljatok hozzájuk (valahogy)!
A rendezvény a nemzetközi Million Marijuana March elnevezésû programsorozat része! Részletek errõl: http:///www.millionmarijuanamarch.org

A májusi demonstráció ismert részletei:

Idõpont: 2003. május 4.
Helyszín: Budapest, Vörösmarty tér
Szervezõ: Kendermag Egyesület
Védnök: Jancsó Miklós
Mûsorvezetõ: Till Attila
Fellépõ zenekarok: Anima Sound System
Lovasi András (Kispál és a Borz)
Korai Öröm
DJ Palotai
Ladánybene 27
Tigris
Ultra
Egyeztetés folyamatban: Sub Bass Monster
Dopeman
Mohaman
Szilvási Gipsy Folk Band
Felszólalók: Jancsó Miklós
Konrád György
Dr. Pelle Andrea (TASZ)
Prieger Zsolt (ASS)
Segítség, ötletek: [email protected]
(1) 46-00-146

: )))))))))))))

FREAK
igen, ez tök valószínû 😄DD

és egyszerre vagyok két egymástól 15 km-re lévõ gépnél 😄

Riszpekk

Mike
Gréccsi egy faszfej

Grétsy
Ebben nincs semmi hiba 😊
Mondhatnám : tökéletes

JELES!

Tikal
Ebben mi a hiba tanár úr?

egyebet nem tudok mondani

Tikal
bazzzzz 😊
semmi többet nem tudok elmondani 😊

Grétsy
Ne nézd már te is hülyének szegényt, elegen vannak, akik hülyének nézik 😊))))))))))))

unreg k*cs*g 😊)))))))

Grétsy
kapcsojja = kapcsolja

😄

: )))

Akinek nem inge, ne vegye magára!

Tikal
az igazság odaát van!
kérem kapcsojja ki

senki sem tudja az igazságot!

Tikal
azért a vége durva volt freak...
szoval galy a bünõs 😊)))))))

FREAK
még egy dolog, faszkalap......

a #334 és #336 nem egy géprõl lett elküldve, ha nem hiszed, járj utána, én itthonról írtam, Grétsy meg a munkahelyérõl

eszem megáll, ennyi szar lúzert egy rakáson 😄DD

Riszpekk

FREAK
na figyi faszkalap, elárulok egy kurva nagy titkot 😄D

van ugye a

www.supergamez.hu
www.supergames.hu
www.sg.hu
old.sg.hu

ezeken egy idõben 4 nicken lehetsz bejelentkezve, ami annyit jelent, hogy ha négyen ülnek a gép elõtt, akkor mindannyian a saját nevükön írhatnak, mindössze egy kattintás kell.....

és mégegyszer mondom, NEM én vagyok Grétsy, bár minden szavával egyetértek, vesszenek az analfabéta parasztok!!

Riszpekk

Jó napot kívánok tanár úr! : )

Grétsy
Ne haragudj, de ha ezt komolyan gondolod, akkor biza'...