840
Helyesírás?Minek?
-
#329 hejesiras neveccséges minek az?:) -
#328 Feleslegesen erőlködsz, nem érti mit nem értesz. :))
Grétsy beirása olyan volt mintha most bemennék a 'pc-s játékoknak leáldozott' topicba és beirnám: ide kérem a hozzászolásaitokat :))))) -
#327 Én olvassak vissza?
Feltettem egy kérdést, de nem kaptam rá érdemi választ, csak azt: "Felejtsük el..."
Amúgy meg az érteSZ egy "sz"!!
Ennyit a helyesírásról, meg az utólagos javításról! -
#325 :)) Milyen kedves!
Ismeri valaki? -
#324 Szerintem olvass vissza.... -
#323 HAJRÁ GRÉTSY TANÁR ÚR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#322 Nem olyan nehéz visszaolvasni! Vagy nem elég világos a 311-es hozzászólásom!
PLS JELENTKEZZEN MÉG AZ, AKI A "TANÁR ÚRON" KÍVÜL NEM ÉRTI!!!!!! -
#321 1. Tudom -
#320 Hmmm... meglehet, hogy igazatok van. -
#318 Pedig télleg köll a vessző! -
#317 Mit nem értessz pontosan? -
#316 Azért engem érdekelne egy velősebb válasz!
(ne legyünk olyanok, mint a politikusok! A kérdésre tessék felelni! Nem szeretem a "parasztvakítást"!) -
#315 Felejtsük el... -
#314 topic=fórum -
#313 Jó napot, engem XY-nak hívnak. Ekkor kell vessző
Jó napot gyerekek! Nincs vessző.
Szerintem ez így helyes. -
#311 Most akkor miről is megy (ment a vita?)
"Ide várom hozzászólásaitokat a témával kapcsolatban." (#208-as hozzászólás)
Ennek a mondatnak nem sok értelmét látom. Az ember (legalábbis én) ezután egy linket, vagy egy e-mail címet várna. NEM?
Ebbe a topikba amúgy is a témával kapcsolatos hozzászólásokat írnak! (Legalábbis remélem ) Azért ilyen a topic szerkezete!
Tehát változatlanul nem értem! Mi köze ennek a - számomra - logikátlan mondatnak a topikhoz? -
#310 :) -
#309 "Jó napot" - kezdjük ezzel, mert ezt ugye külön írjuk. -
#306 Már miért kéne vessző a "szia" után??? -
#304 Hogy teccik lenni? -
#303 Ajánlom elemzésre és javításra CSOCSO egy-két hosszabb megnyílvánulását.Nem kétperces meló. -
#302 Szia Jano! -
#301 Üdvözlöm, Tanár Úr! -
#300 Lentebb írtam, hogy ha tévedek javítsatok ki! -
#299 Jó topik! Tetszik! -
#298 Hehe, veszélyes ám helyesírási prófétának lenni.Amint felvállalod ezt a szerepet, kénytelen vagy kínosan ügyelni a saját helyesírásodra.
(Én már csak tudom) -
#296 ezt már mondtad egy párszor :)))) -
#295 Az én első hozzászolásom meg ott van a topic elején, ami bizonyitja hogy #271-es hozzászolásodnak sincs értelme, mert a téma igenis érdekel. -
#294 Szerintem te félrebeszélsz, úgyhogy én itt abba is hagyom.... -
#293 #290 -
#292 Merthogy erről megy a vita... -
#291 Nem keresek csomot, inkább te nem figyelsz, és mivel az állitásod megcáfoltam, sorra jössz a hulyeségeiddel...
Már kétszer is ellentmondásba keveredtél, amit mások is észrevettek. -
#290 Figyelj, elmagyarázom:
Az én első hozzászólásom a te 209-es hozzászólásoddal ellentétben a témához kapcsolódott
Felfogod végre? -
#289 De már irtam hogy az első hozzászolásom a témához kapcsolodott, nem figyel prof ur, csak visszakéne lapozni a topic elejére :)))
-
#288 Tikal a kákán is csomót keres.
:) -
#287 tehát :
"Az én első hozzászólásom veled ellentétben a témához kapcsolódott..."
-
#286 azt is jelentheti, hogy "veled ellentétben" -
#285 "Az én első hozzászólásom viszont a témához kapcsolódott..." ennek a mondatnak mi az értelme, segitesz megfejteni? Szerintem a viszont szocska azt jelzi hogy az enyém nem... Ujabb ellentmondásba keveredtél, amit már Soma is észrevett, pedig kivülállo :))) -
#284 Legyél rá büszke....
Viszlát... -
#283 De ugy látom már a helyesirással nem is foglalkozol, pedig biztosan ejtettem már pár hibát, lankad a figyelem? :)
Üdv!