Crime Scene Investigation

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
hol a válasz HM?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
Nekem a kép nagyon szar, nem lehet hardveres vagy directx-es modot beállítani, softveresen fut és tök pixeles az egész. mit tudnék csinálni, hog yjó legyen?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Nem tudom átállítani,mert valami app850.pon nem érhetõ el :/

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

ibrik
Ja tényleg, a feliratozás helyes megjelenítéséhez a windows területi beállítása legyen valamelyik angol (pl. Egyesült Királyság, USA,...)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Evin
A négyzetes betû problémája le van írva a telepítõben is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Indeo 5.11-est feltettem,nem volt jó.
Vagy valamit kell bütykölni vele?
K-Lite-al is próbáltam,és semmi

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

ibrik
Indeo codec kell hozzájuk.

Nekem nem sikerül megcsinálni,hogy a fehér néyzet helyett videó legyen,pedig van fennt Quicktime.
És a betûk helyetti négyzetekre sincs megoldásom.
Valaki?

ibrik
Ha valakit még érdekelne:

Mintegy 440kB-nyi szöveges fordítás és "némi" grafikus munka bevetésével végre elkészült a CSI: Crime Scene Investigation magyarításom.

Külön köszönet Evin-nek a telepítõ elkészítéséért.

A magyarítást az oldalamról lehet letölteni: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Ja, természetesen az elsõ részrõl (Crime Scene Investigation) van szó.

ibrik
Lehet, hogy újra segíthet - kicsit változott a világ.
Mielõtt újra ezen problémázna valaki (aki már tudná, ne figyeljen ide):

Ha esetleg valaki "magyarított" Windows7 (RC) alatt próbálná futtatni a játékot és a feliratozás ott sem jelenne meg (négyzetek láthatók a helyén), akkor nem kell feltétlenül mindent angolra állítani.

A Vezérlõpult - Terület és nyelv részében, a "Formátumok" lapon maradhat magyar. A "Hely" lapon is a "Jelenlegi hely" is maradhat "Hungary".
A "Billentyûzet és nyelvek"-nél a "Megjelenítési nyelv" is maradhat "magyar".
Egyedül a "Felügyelet" oldalon a területi beállításokat kell módosítani angolra (pl. Egyesült Királyság).

Remélem én is segíthettem.

Akinek segítség kell a CSi hard evidencehez írja be a google-be, hogy CSI hard evidence walkthrough. Az elsõ találalt (vagy mindegy, én az elsõbõl merítettem segítséget) mellett fel van tüntetve hogy az oldal fordítása...és már magyar is a segítség, bár szabadfordításban, de érthetõ...Csak akkor használd ha nagyon muszály, sokkal jobb ha egyedül tudod megoldani...Jó játékot...
Evin
Évek óta semmi hír a CSI fordításokról, valószínûleg ráhagyták. A NY-hoz még nincs visszatömörítõ program, és addig nem fordítható.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Szia, én sajnos nem tudok segíteni neked, de én még az elején elakadtam a taxis ügynél. Van egy DNS minta, amivel nem jutok semmire (a kerítésen találtam, egy nadrágdarabon...) Tudsz nekem segíteni?
Köszönöm elõre is...
Tud valaki végigjátszást a CSI hard evidencehez, esetleg a CSI new yorkhoz? Magyarosítás sem lenne rossz...
Elõre is köszönöm!!!
Hello!Elakadtam az elsonel a CSI:Hard Evidence 4-ben!!!a Mini Golf palyan nem talalok semi nyomot!!!!hol keresem????segitsetek!!!!!kosz elore is
nekem is kéne de csak az utolsó pálya miatt! [email protected]
Donn
Donn
HALI!
A CSI 4-hez (Hard Evidence) nem tud valaki végigjátszást?
e-mail:[email protected]

BB7
Property not found. #duration.
Ez akkopr van ha a Quick Time nincs telepítvE!!!!
Sziasztok!
én ezt a fórumot csak most találtam(szóval új vagyok itt),miközben a CSI Dark Motives-hez kerestem valamiféle végigjátszás félét!egy másik oldalról már leszedtem a végigjátszási útmutatót,de nekem mit sem ér!sjan már az 1 páylán el vagyok akadva!😞 de a pálya végén vagyok már! ebben szeretném kérni segítségeteket,hogy valaki mondja el nekem hogy hogyan lehet továbbjutni! szóval már ott tartok,hogy behivattam Leslie H-t(kikérdeztem meg újlenyomat),akkor David M.-t is behivattam már(nála is úgyen ez) aztán a leírás ugye azt írja hogy most hivasd be Cory M-t! na ez az ami nekem nem akar összejönni! bemegyek Jim irodájába ott rámegyek a Suspect-re azon belül Cory M,és azt mondja ha jól fordítottam hogy több összeköttetés kell,meg hogy több izonyíték kell ellene! nahát ez tök jó,én már (sztem)mindent megcsináltam a végigjátszást 100* átolvastam és pipálgattam hogy eddig mit csináltam meg,és minden meg van!!!! akkor meg miért nem tudom behivatni?? ez lenne tehát a nagy problémám! ha valaki úgy érzi,hogy ud nekem segíteni akkor annak nagyon örülnék!!!😄 jó lenne ha segítenétek! köszi! a legjobb lenne ha a mailomra írna az aki segít: [email protected] Köszi elõre is!!!!!!
Dorci
Szia bgabor. a területi beállításokat angolra kell állítani, nekem újraindíttatta a gépet, és utána jó volt a felirat.
Nekem ugyanez a gondom vele, nem tudok játszani vele, mert kockákat ír a betûk helyén. A tálca jobb alsó sarkában átállítottam a HU-t US-ra, de nem használt, továbbra is kockák vannak betûk helyett.

Ez az idióta probléma a CSI:Miamiban és a Dark Motivates-ebn is elõjön?
Mert akkor le sem töltöm õket.
(Nemrég vittem végig a CSI:3-at, és nagyon megtetszett, annyira, hogy öt nap alatt végigvittem)

cikasz
Sziasztok. nem találtam muvizos topicot ezért ide irok..
Nincs meg valakinek véletlenül a csi las vegas 6-ik évad 21,22,23,24-ik epizód magyarul divx? Csak az hiányzik az egészböl.
Ha igen esetleg akkor dobjon egy privit. köszi.
Cikász.

http://www.akciofigura.hu

Hy All!
Kellene nekem végigjátszás mert az 5. ügyet shogy sem tudom megoldani.
%. ügy-amikor elrabolják Grissom-ot
reménytelen
Quicktime player kell neki. Töltsd le!
Nekem is a Property not found hibaüzenettel leáll. Tényleg jó lenne, ha valaki tudna segíteni.
Szoiasztok!!
Lenne pár kérdésem!!
1. Mért kockákból áll a beszéd a játékban??
2. Mért nem tudom használni a kellékeket?
3. Végigjátszás??

CSI: Crime Scene Investigation --> Ez a játékról beszélek!

Válaszokat elõre is köszönöm! [email protected]
zsolti001

Esetleg erre valakinek valami megoldása?
Rögtön az inditásnál jelentkezeik!

akkor passz nekem ez megoldotta

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

rémkölyök
már probáltam nem jó

Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea

Állítsd át a területi beállításokat azt nem tudom pontosan mire de azt hiszem angolra(US)kell. Probálkozz meg ezzel.

Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!

rémkölyök
A CSI-ben van egy hiba és nem tudom orvosolni nem írja ki a betüket a cuccok nevét valaki tudna segíteni?

Real Madrid - AC Milan Manchester United - Liverpool Arsenal - Chelsea

KeKKSZike
Tudna valaki mondani egy magyar leírást?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Én egy másfajta játékkal játszottam, azt hiszem az a miami rész volt...Nem neked kell újlenyomatot készítened a szerszámról, és a csávó csak összehasonlítja hogy egyezik-e? Miamiban így volt 😊

KeKKSZike
Sziasztok!
Valaki segítsen már nekem, mert már szétrobbanok! 😊

CSI: Crime Scene Investigation - Dark Motives játszom, de egyszerûen elakadtam és nem tudok továbblépni!
Case 1: Daredevil Disaster küldetésnél járok!
http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/csi_dark_motives.txt itt van egy leírás, de ettõl se lettem sokkal okosabb!

És itt akadtam el...
Go to "Laboratory"
Show the "Fingerprint (Leslie Handleman)" to Greg
Use the computer
Select "Finger Prints"
Compare the "Leslie's Fingerprints" and the "Komawa Tool Fingerprint"

Én hiába adom oda Gregnek a kávés csészét vagy ezt a Komawa szerszámot, nem vesz le róla újlenyomatot így hogy a fenébe hasonlítsam össze Lesliével? Odaadtam neki a csészét, akkor ezeket a szerszámokat meg ilyenek de nem tudom, hogy Greg azokkal mit csinál?! Segítsetek please! Köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Lenne még egy problémám. Amikor el akarom indítani a gamét akkor hiba üzenetet ír ki és nem tok vele mit kezdeni. Mit tegyek?

Nem tudjátok esetleg hogy létezik e valahol magyarítás a játékhoz?

sziasztok, lenne egy kis problémám.. én is játszottam a CSI 1-gyel, és végig is vittem ... most épp a Dark Motives-sel próbálnék játszani, de az Istenért se akarja megengedni.. az installnál már fönnakadtam, kérte a data5.cab-ot.. sikerült utána fölraknom egy XP-s gépre, és már-már kezdtem örülni, hogy végre sikerül játszani, mire kitalálta, hogy Director Player Error van.. meg akart nyittatni valami Case_1 akármi .cst file-t, de nem jött össze, utána Xtra hibái voltak, végül kifagyott a gép.. mi a probléma és mi a teendõ?
Telepítettem ma egy patchet, de a hiba ugynúgy fennáll... asszem törlöm az egészet.... szar úgy ahogy van... ilyen megoldhatatlan buggal én nem adnék ki játékot....
Ja, és minden DNA-t, meg ujjlenyomatot összepárosítottam már, mindent átnéztem, a társam se mond semmi tanácsot... senki nem mondd semmit, új bizonyíték nincs... szóval...bug?
a Miamit játssza valaki? Mert a második küldetésnél bajban vagyok. Mindent megszereztem már... sehol nem tudok semmi újat összeszedni... és az a **** nõszemély nem hajlandó kihallgatási parancsot vagy mit adni a Nickyvel... Néztem vmi külföldi végigjátszást, akarom mondani kettõt is... ugynaz van leírva, mint amit megcsináltam, nem hagytam ki semmit sem... és mégsem tudok továbbmenni. Ez bug lehet? Vagy van/volt valakinek hasonló problémája? Köszi
El kell, hogy szomorítsalak, második része már nem lesz, mivel ez volt az <#mf2><#mf2>, de ennyi idõ alatt míg én válaszoltam a csaknem 9 hónapja feltett kérdésere, megjelent a CSI Miami, de gondolom már tudod <#idiota><#idiota><#idiota>

hát én tegnap vettem meg, és persze nagyon örültem neki mert helyszinelõk fan vagyok(meg csillagkapu is 😄) és viszonylag olcsón(2500huff) jutottam hozzá. az elején én is beparáztam, hogy kockák vannak, de aztán itt olvastam, hogy hogy kell megcsinálni. szerintem nem nehéz, fõleg annak aki nézi a sorozatot, én is már a 4. pályán vagyok, a történet elég lineáris, mert összeszeded ami kell, azt csókolom, még aki nem tud angolul, az is ki tudja játszani, de nagyon király, alig várom a második részt, nem tudjátok mikor jelenik meg(vagy már megjelent?), meg persze a dvd kiadást(ha lesz)
Amiga
oLLie, ha kell, neked adom ezt a gammát, igazából nagyon jó, de a kocka-betûk problémára Win 98 SE alatt nincs megoldás. Elvigyem vasárnap?

Amúgy eddig nem nagyon tudtam tesztelni, majd ma!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

zaki

zaki

zaki

zaki

zaki

Oldal 1 / 6Következő →