16
Béketüntetés március 29-én, szombat délután Budapesten.
-
#16 ok, kösz a nincsmit
gondoltam, hogy így lesz -
Garfield #15 Keress utána, ha érdekel, nem fogok most történelemórát tartani. -
Garfield #14 Google a barátod -
#13 hallgatlak -
#12 a mechanizmus érdekelne ahogy a tüntetésből forradalom lesz
a 48as tanulmányaimból csak ennyire emlékszem:
pilvax kávéház: menjünk a múzeum elé
múzeumnál: szabadítsuk ki táncsist
aztán már sutty, nagy forradalom
de nem tüntetésből indult és nem látom hogy lettek belőle harcok -
Garfield #11 Bársonyos forradalom Csehszlovákiában 1989-ben? -
#10 de így hogy nem olvasok, talán te elmondod, vagy nem fogsz leszállni a magas lóról? -
Garfield #9 Ha olvasnál újságokat, akkor tudnád, hogy mi történt az elmúlt hetekben Libanonban. Pölö. -
#8 a forradalom és a tüntetés kicsit más -
#7 Eltüntették a békét. -
#6 1848-ról nem ugrik be semmi? -
#5 szép
egyébként volt már rá példa a történelemben, hogy tüntetéssel elértek valamit emberek?
-
Cat #4 -
#3 tudja, csak félrenyomta :))) -
Garfield #2 Ez szerintem a pol.fórumba való, nem az általánosba. -
Gandhi #1 Szombaton demonstrál a Civilek a Békéért
Újabb tüntetést rendez a Civilek a Békéért mozgalom március 29-én, szombat délután Budapesten. A tiltakozókból álló menet háromkor indul a Vörösmarty térről, ahonnan az Egyesült Királyság és az USA nagykövetségének érintésével a Kossuth térre vonulnak.
A mozgalom tagjai azokat várják, akik pártpolitikától és nemzetiségi, faji gyűlölködéstől mentesen kiállnak a világ népeinek egymás iránti szolidaritásáért; akik tiltakozni akarnak az amerikai és a magyar kormány háborúpárti, és az azt tétlenül néző parlamenti pártok cinkos politikája ellen.
A politikaforum.hu szerint a szervezők kérik a résztvevőket, hogy hozzanak magukkal sípot, dobot, trombitát, vagy egyéb hangszert. A mozgalom a szakszervezetekhez, egyházakhoz és egyéb civil szervezetekhez, köztük a Békelánc tagjaihoz is fordult, hogy csatlakozzanak a demonstrációhoz.