Elkezdődött a precízió háborúja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
A precizios bombákrol meg annyit hogy legalább a nyugat törekszik rá hogy célba találjon ez nem mondhato el a másik félrõl, aki vaktában lövöldoz a scudokkal...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
A fotos sokszor katona, és ezeket a képeket direkt csinálják 😊
Az F-117 valszeg nem bagdad felett repül, hanem egy nevadai lõtér felett 😊
Annak meg nem tudom miért örülsz hogy van gps jammer, az ugyanis azt jelentheti hogy több civil áldozat lesz a célt tévesztett rakéták miatt, ezt akarod? Gratula

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lion
http://www.szanalmas.hu/redir2.phtml?newsid=4543&link=http://www.szanalmas.hu/sithlords/remissiles.jpg

akkko ??

Lion
leguccsó kép -vigyorgó katona -jóhogynem pózol -fake....

[NST]Cifu
Azért nem küldik elõre az M1A1/M1A2-ket elõre, mert nincs belõle "túl sok". Alig pár száz van ott, elég hosszú arcvonalon elnyújtva. A gyaloság a fõ csapásmérõ erõ, mennek elõre a nyuszibuszaikon, és ha valaki rájuk támad, akkor visszalõnek. Ha kemény célpontba ütköznek, hívják a saját helikopteres egységüket, esetleg a légierõt. Ha van a közelben harckocsizó egység, akkor meg õket hívják. Annyi harckocsi nincs, hogy mindenhol õk legyenek az ékek...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Laci73_lusta: egyetértek, képzelem milyen lelki törést okozhatott az átlag amerikai gamernek, hogy a játékokban csúcstechnikás szupermeneknek beállított amerikai katonákat rozsdás ócskavasakkal és csipetnyi leleményességgel képesek feltartóztatni.

Sõt! Ezek a szupermenek olyasféle hibákat követnek el, ami finoman szólva is nevetségesek - lásd egy táblánál nem jobbra, hanem ballra kanyarodik az utászcsapat, és a legnagyobb lelki nyugalommal behajtanak egy iraki kézen lévõ városba. Van egy érzésem, hogy ezt az eseményt egyetlen Hollywoodi mozi vagy szánmítógépes játék sem fogja feldolgozni 😄D

b
a háborúval kapcsolatban én már csak egy dologra vagyok kíváncsi: hogy a csirkeszar franciák mikor öntik ki a fost a gatyájukból. =)

[NST]Cifu
1.: Én rohadtúl nem veszem észre, hogy itt lenne az a híres "média-háború", mivel katonai akciókról szinte nincs is felvétel a TV-ken, ha mégis, akkor távoli és gyenge minõségû. Mellesleg pedig igencsak bánom, hogy nem mutatják meg a valódi arcát a háborúnak, a Vietnami háborúban is az volt a sokkoló, amikor megmutatták a haslövésben haldokló katona arcát, innen lehetett látni, hogy nem egy PSX-játékról van szó. De persze ilyenrõl szó se lehet. Emberi jogok miatt. Köszi...

2.: Az az F-117-es kép egészen biztosan Bagdad felett készült? Csak azért kérdem, mert eddig az F-117-eseket nem vették be fényes nappal...

3.: Egy font nem fél kiló, hanem ~0,4536 kg. Bár ez már csak kötözködés, mivel a cikk mentes a méretes hibáktól, és nem tudok másba belekötni 😊
Úgyhogy ezúton gratulálok Hunter, de soha rosszabat!!!

GregSB
-s

GregSB
"Afganisztánban az amerikai harcigépek eltévedt bombázása több tucat civil halálát okozták egy esküvõn, és kétszer tûz alá vették a vörös kereszt egységeit is. Ugyan számos szabályzat van életben a baráti tûz okozta áldozatok elkerülésére, de már a harmadik napon Patriot légvédelmi rakéta okozta egy Tornado repülõ elvesztését."

Akkor miért is a precíziós háborúja ez? Ja hogy ezek az "apró hibák" még beleférnek? Szerintem nem...

NasaTm
2 dolog.

1. Szomoru, hogy haboru nelkul nem elhetunk mi emberek.

2. Rohogos, hogy ott tartunk, hogy komplet szemtanujava valhatunk az egesz haborunak egy szarazfoldi katona sapkajaba szerelt "web" kamera segitsegevel.
Jobb mint barmelyik FPS...

\"Abban a varban emberek, abban a varban ki lakik ?\"