54
Formula GP vélemények
-
Sumi70 #54 Van egy Wingman Formula GP kormányom. Most vettem elő újra, ezelőtt jó volt. Most az a gondom hogy a fék pedál fordítva működik (Teljesen benyomva nincs fék). Valaki tudja mi lehet a gond? Köszi. -
zozoSpirit #53 Sziasztok!
Van egy eladó formula force GP kormányom ffb motor nélkül.
Hibátlanul használható, csak nem "ráz" :)
Akit érdekel írjon privit!
Z -
hawkie22 #52 Sziasztok.
Volna egy kérdésem. Nemrég költöztem, és a költözés során elkutyulódott a tápegység a Wingman FF GP kormányomhoz. A kérdés, hol tudnék ilyen tápegységet beszerezni? Külföld is szóba jöhet.
Köszi -
GRice #51 Ha full gáznál ezt produkálja, vagyis hogy nem éri el a maxot, akkor szedd szét a pedált, és a potikat (kis kék műanyag bigyó), fújkáld meg WD40-el, és kicsit mozgasd át őket. Én évek óta így tartom karban ezt a közel 10 éves kormányt.
-
pitjou #50 Sziasztok. Win 7 nem ismeri fel a Ferrari force feedback racingwhel-emet, Xp- tökéletesen ment. Valaki tud segíteni?
-
koanla #49 Be van kalibrálva? Csak mert az ábra alapján mintha nem lenne. Ha a szkrínsotok készítésekor tövig benyomtad a pedálokat, akkor az a gond. Ha nem, akkor inkább "HW"-es. A pedál potijai elég rendesen mocorognak a fészkükben; érdemes valahogy rögzíteni őket. Sok leírás van rá, könnyen találsz a neten. Nálam a szigszalagos tekerés jött be anno. -
#48 http://zkteam.hu/pedal.html -
#47 http://zkteam.hu/pedal.html
-
#46 Sziasztok.
Nekem is lenne egy gondom. Van egy ilyen kormányom. F1 2011 -el tolom, de a gyorsulással nem ok.
Billentyűzettel fél kör alatt(nem gizdulás:D) első vagyok sima gp-be és ahogy kell 7-es fokozatig gyorsul, viszont pedállal nem. 4, max az 5-ös sebességi fokozat, és így mindenki megelőz... Feltettem hozzá a progit, kalibráltam, de semmi... Bármit csinálok, tövig nyomom nem gyorsul fel max.. Vki vmi ötlet? -
konradj #45 Nagyon köszönöm ! Cseles dolgok ezek :) -
koanla #44 Szia!
Ha jól sejtem, a pedál része nem különbözik a pirosétól. Annál pedig le kell szedni a négy tappancs közül kettőt és azok alatt is van még csavar. -
konradj #43 Sziasztok! Hogylehet szétszedni egy (sárga) wingman formula gp-nek a pedál részét? Kicsavartam a csavarokat, de valami még mindíg tartja.... -
#42 Nekem is ugyan ez a bajom. Mi lehet a probléma? -
#41 Driver, meg kalibrálás -
Elvis 07 #40 Hello. Remélem tud nekem valaki segíteni.
Logitech Wingman GP kormányom van még 2004-ben vettem.
Nem vibrációs még a kormány belső része sárga.
Az a gondom hogy amikor elkezdek játszani kb. 2percig működik rendesen.
Utána kilépek Sajátgép-->Vezérlőpult-->Játékvezérlőkbe belépek.
Balra teljesen elfordítom a kormányt : 100%-ot ír ki.Jobbra teljesen elfordítom a kormányt 57%-ot ír ki.Kihúzom az USB-t újra bedugom megint elfordítom jobbra ameddig lehet 100%. Elkezdek játszani 2 perc és megint nem jó. Mi lehet a gond? -
#39 Hi!
Formula Gp kormányom van, és hiba lépett fel.Amikor egyenesben van a kormány,irtózatosan vibrálni kezd,és jobbra-balra kormányoz(a játékban).
Már 2 éve megvan,1 évet használtam,de még nem volt nagyobb bajom vele.
Please,aki tud, az segítsen!
-
STYVE #38 Ja igen, el is felejtettem, nekem soha semmi bajom nem volt a kormánnyal, csak 1x amikor nem telepítettem a Driver-ét, ekkor nem igen volt FFB,és a játék nem ismerte fel az pedálokat.
-
STYVE #37 Szervusztok!
Nekem is ilyen "cuccom" van, és szerintem árát tekintve egy vasárnapi rallysnak vagy egy Need for speed- hez tökéletes, de a fanatikusoknak mindenképp a MOMO kell.
Figyelembe ajánlom: 2004-es GAMESTARBAN kiváló minősítést kapott, pedig már ekkor sem volt új termék!
A Dirt demojával kipróbáltam, szerintem élvezhető vele, csak nekem túl "reális" az irámyítás:) -
JAMES FRENCIS G #36 szerintetek a logitech formula GP kormány jó a colin:DIrthez
-
atiboy014 #35 És azt h kell csinálni??Mert én átnéztem a softwaret és nem találtam semmit ahol kalibrálni lehetne. egy menüpont van ahol mutatta mi h működik azt annyi -
Bruni15 #34 Hi
Szerintem kalibráld újra, ha fenn van a driver. -
atiboy014 #33 Nekem van egy wingman formula gp-m és az a baj vele h a gép úgy érzékeli mintha mindig nyomnám a gázpedált és megy mindig a kocsi a játékokban és éppen ezért a fék sem működik!Ha valaki tapasztalt már ilyet akkor legyenszíves írja le h mi ilyenkor a teendő!Köszönöm! -
#32 Nekem Wingman Formula GP-m van, és ha jobbra fordítom a kormány, hülye hangot ad, lehetne megkellene kennem?? -
#31 fogalmam sincs mi lehet a problema.
amugy ez nem momo topik.. altalaban ha ilyen peodblemam van akkor formatalok. -
SASI #30 Nekem is mindig késik a kanyarodásnál, Logitech MOMO Racing kormányom van, plz valaki help, mert néha marha kellemetlen tud lenni hogy késik a kanyarokban... -
#29 Furcsa, most már működik.
De van egy bajom vele. A kanyarodás mindig késik, és ez nem túl jó, főleg a Most Wantedben. Ez gyárilag ilyen, vagy van rá megoldás? -
#28 Miért van az, hogy nem tudom használni a pedálokat (az összes) játéknál? De pedig a WingMan felismeri... -
basic 69 #27 okés, amúgy nem hiszem, hogy sok maradt volna. -
#26 Sztem a Logitech Wingman FF tökéletes arra a célra, hogy szétrázza a kezed! Olcsó így ha kibír pár évet, nem válsz meg tőlle nagy fájdalommal! Bár én azért vettem ezt, mert olcsóvolt és a Logitech nem annyira gáz márka! De ha a pénztárcád engedi, vegyél olyat amilyet sztnél! Lehet hogy tudok 1 használtat is! Nem az enyém! Tán 20e és FF es! Vmi bőr bevonatos kormány váltó meg pedál! Márkát nem tom! Ha érdekel rákérdek! -
#25 a force inkabb 40ezer korul van es valoban nem gyartjak ,de ettol meg kaphato ha maradt raktaron valamelyik uzletben...
en 2 honapja az utolsot hoztam el egy kiskerbol es ott azota sincs,ugyhogy aki talal meg ilyet az szerencsesnek mondhatja magat -
#24 Szádat! -
#23 az árban igazad van, de még lehet kapni, keress rá és még sok üzletben kaphato... -
[Walaki]D`Lair #22 Dehogy érte meg...csak spúr vagy kiadni +3 ezret...nameg jól meg is fáztam az Electroworld-ös kalandunk során :PPPP -
#21 Nekem sima GP-m van megérte szerintem azt a 10e- ft-ot amennyibe került! -
#20 Érdeklődtem egy szegedi boltban, a Racinget 29200+ÁFA áron tudják beszerezni. Vennék is egyet, ha nem lenne Formula FOrce GP-m, vagy ha viszonylag jól el tudnám adni... -
basic 69 #19 force inkább olyan 50, és már nem gyártják, szóval nem is kapható. -
#18 Nekem a racing tetszik a váltó miatt. :) Meg persze a jelölések 'ellenére' a racing is FF-es. -
#17 ja momo force 34.000 azt hiszem, de a racing az tuti 30.000 alatt van... -
#16 Az király. :) Sztetek mennyiért lehetne eladni a Formula Force GP-met? :D -
basic 69 #15 asszem olyan 30 körül van.