Knights & Merchants 2

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GYUFo
Knights & Merchants 2 - 4. küldetés:

látom nem csak nekem adta fel a leckét, én is csak külföldi oldalon találtam rá a megoldásra, gondoltam megosztom veletek. Azt hogy óvjuk a civil lakosságot baromság, eleve a játék adottságai miatt eleve ölik a katonáink automatice a civileket is. A lényeg ezen a téren, hogy a sárga és a zöld csapatnak is hagyjunk éppségben 1-1 fogadót legalább, mert ha bármelyiknél is az utolsót leromboljuk vesztettünk. Kb minden mást le lehet rombolni.

Na de a lényeg, mikor ér véget a játék? Nem elég csak a katonai épületeket lerombolni (meg raktárat, iskolát) hanem minden, hozzá köthetõ épületet is. Így le kell rombolni a fegyvermûhelyt, páncél mûhelyt, de még a tímárt és az istállót is! Ha ezek megvannak, jön a gyõzelem és a következõ pálya.

http://www.gyufo.hu

valaki még játszik ezzel a játékkal mert ha igen az irhatna szivesen beszélgetnék róla.mert én még a mai napig játszogatok vele 😊
multiznék is vele ha lehetséges
faktum
new url: knights-and-merchants.host22.com

Faktum: emailto: [email protected] url.:http://mcqteam.clanbazis.com

faktum
Hello WORD!

MY name FAKTUM. --my project: KAM TPR hun setup unlock all languages!
Project statuse: OK
Viruses test: 100% OK
Magyaritasok.hu listing : OK

url site: _mcqteam.clanbazis.com/kamtprhun

powered by: Faktum AOE HUNGARY FANKLUB_ Admin

Faktum: emailto: [email protected] url.:http://mcqteam.clanbazis.com

Sziasztok!
A K&M-hez szeretnék segitséget kérni.
Telepités után nem indul a Win7-el. Tud-e valaki megoldást?
Erre az oldalra vagy [email protected] légyszi az esetleges megoldást. szép napot
http://knightsandmerchants.zxq.net/
Esetleg próbáljátok ki a The Settlers II - 10th Anniversary-t.

Higany
Sziasztok! Egy ehhez hasonló, de újabb játékot keresnék a Kedvesemnek, mert ezzel annó sokat játszott, csak kissé már elavult. Ha esetleg tudtok hasonlót, csak szebbet-újabbat, kérlek, írjatok pár nevet! Köszi elõre is! Bye!

Megint én. Idõközben sajnos kiderült, hogy a programozók rosszul írták meg a játék multiplayer részét, ezért nem lehet rendesen játszani, mert szinkronizációs hiba miatt mindig "eljátszunk egymás mellett". Szóval nem tudunk játszani.
Jah, 1.58as magyar verzióm van.
Sziasztok! Én is szívesen játszanék multiban ezzel a játékkal. Akit érdekel az keressen meg a [email protected] msn címen.
Murder3
hali nekem is megvan a KAM és szeretnék multizni vele nem tudom hogy kell hamachin vagy lehet simán is?
Valaki benne lenne egy multiba az elsõ részével?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Sziasztok.
A mai nap olvasgattam egy kicsit a forumon és ide tévedtem.
Újra megjött a kedvem ehez a játékhoz. 😊
Csak az a baj mikor neten szeretnék játszani mindig ezt irja ki:
csatlakozás a net-game-hez
a csatlakozás sikertelen vagy mi.
van az a másik hálozati,azt meg nemtudom hogyan kell kezelni.
Kérlek segitsetek ha tudtok valamiben mert jó lenne multiban nyomni.
még sosem játszottam úgy.
Email : [email protected]
de ide is irhattok a forumra mert figyelem!😊
elõre is köszi
üdv:Geri
Én még nem játszottam online szóval nekem majd magyarázni kell😄
Nekem is 1.54-es magyar verzióm van, ígyhogy csak ok lesz minden...
Én keddtõl ( 1.20.) ráérek...
Várjunk másokat is?
Jelentkezek. Milyen változattal? Nekem van egy 1.54-es magyar.
No játsszunk egyet hát!
Jelentkezzen aki akar, aztán egyeztetünk egy idõpontot, amikor jó lenne mindenkinek!

Üdv addig is!
A játékkal tudok bánni csak még online nem próbáltam.
Mármint a játékkal simán nem tudsz bánni, vagy a hálózatban való játékkal??
Én még nem játszottam online, de ha megtanítotok bármikor beszállok én is😄
Felõlem "bármikor" játszhatunk...
Aztán a bug majd kiderül, hátha mégsem...
az oldal címét elrontottam: www.knightsandmerchants.de
Egyébként meg ha vkit érdekel a legkomolyabb fansite-ja ennek a játéknak a www.kinghtandmerchants.de német oldal.

Évek óta készítenek patcheket és az egyik fõ projekt (szintén már több éve húzódik) a pályaszerkesztõ is egész szépen halad. A fejlesztés viszont eljutott egy olyan pontra ahova már a forráskód kellene, ezért petíciót írtak az azóta már szétszéledt fejlesztõcsapathoz hogy hozzák nyilvánosságra a forráskódot. Ezen az oldalon ki lehet tölteni ezt a petíciót és te is a projekt mellé állhatsz. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl, a fejlesztõcsapat nem valami segítõkész, ez már korábbi levélváltásból is kiderült.

Sztem egy jó kis játék ez, amiben nagy lehetõségek vannak még.
Milyen BUG-ra gondolsz?

Nem játszunk majd vmikor egyet?
ÜDV! Nektek még nem fordult elõ többjátékos módban a hatalmas bug?? Mert olvasok sokat, h mindenki játszani akar, de senkitõl nem hallottam ezt a hibát. Pedig ez valós. Legaláábis nálam, mindig, mert szépen elharcolgatunk egymás mellet mit sem sejtve arról, hogy nem is az történik ,ami valójában kellene... remélem világosan írtam😄
Hali, ha még aktuális akkor játszhatunk egyet hálózatban.

Sziasztok!
Játszik még valaki ezzel a játékkal online, singleben? Ami EVM-es kiadás ahhoz már van patch? A magyar játékhoz is jó az angol patch?
Ostromgépet, hogy kell csinálni??? Mert ha egy önálló küldetést elindítok sehogy se megy. Tele van a mûhely minden nyersanyaggal, de semmi következmény.
Simán a gépigény nem változott! Új missiok, új épület, 1-2 változtatás Kam fan oldal nézz be
üdv : RoccO voltam

,,Ha kicsi a tét a kedvem sötét!\"

És milyen a gépigénye??
egy Ati radeon 9250-esen
és egy AMD Sempron 2400+<#nezze>
Sziasztok <#banplz>
van már 2 is??<#falbav>
Ha ezt tudtam volna már rég játszanék vele mivel az egy is nagyon jó volt<#worship> de ez még jobb lehet<#eljen>
Megyek és letöltöm XD<#email>
heló!nekem a kam2 harmadik pályályát nem tudom végig vinni!!!!!ha valki tudna nekmem benne segíteni az léccy irjon!!sürgõs lenne!!köszii!!!!!!
Helló!
A KaM2 magyar verziójában az Elveszett Királyság küldetésben a 3. pálya (Nem lehet építkezni, kapok két osztag lovast, egy osztag parittyást, egy osztag harcost, és egy osztag vasvillás egységet.) Alapból utálom az ilyen pályákat ahol nem lehet falum, és adott sereggel kéne kinyírnom egy 3szoros túlerõt. Nem tud vki egy elmentés a 3.pálya végérõl vagy a 4. elejérõl? Ha elküldene vki egy ilyet a [email protected] ra azt nagyon megköszönném.
Elõre is KÖSZI!!!
Helló!
Tudna valaki magyaritást a neten a KaM - The Peasants Rebellion-hoz??
Lesz valamikor még hálózatos játék?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Torrentrõl! vagy a www.kamm2.extra.hu -ról tudod leszedni

amúgy mindenkinek ajánlani tudom csak a www.kamm2.extra.hu -t vannak progik a kam-hoz, leírások...stb reggeljetek és nézelõdjetek

Nekem a KaM2 kéne. Honnan tom leszedni?
Hello, nekem kéne a KaM2 az 1 már megvan és esélték hogy tök jó. Tudna valaki segíteni hogy honnan szedjem le?

Köszi<#wink>
Lecci segitsen valaki mert a barlangos palyan jarok es nem sikerul megcsinalni<#szomoru1>mar a vegen vagyok 3 baltasom 1 landzsason es 2 ijaszom maradt a legvegen amikor 2 csapat fejszes lovag orzi a kijaratot<#wow1>
kuldjon valaki egy mentest a kovetkezo palyarol vagy mondja el o hogy csinalta.<#help>(az elveszett kiraly hadjaratot mar megcsinaltam)

[email protected]

Isten mondá:\'\'Legyen világosság\'\' Chuck Norris mondá:\'\'Mond hogy kérem\'\'

Ha le akaros szedni www.kamm2.extra.hu itt minden van nézd meg!!!

le szeretném tölteni
Valaki segítsen letöltöttem a magyar TPRt és felraktam az 1.58as patchet és nem látom a betûket :S Mit tok csinálni

9Dragons/Nirvana/[-Shadow-]/RC5/Deva Monk/Zsiroskenyer

www.wanadoo.atw.hu sms-es oldal de megbízható nem átbaszás
3 nap 200ft
Valaki nemtud dobni egy linket ahonnan letudnám tölteni a HUN verziót??? Fontos lenne!!!
Ezt már senki nem nézi, mert aki ezt nézte, az már a kamm2.extra.hu-t nézi.
Helló!

Nézi még valaki ezt a fórumot?

Nagyon régen játszottam még a KaM Shattered Kingdom-ot és nagyon tetszett, kb. 15. pályáig el is vittem. Mostanában újra elõvettem, megszereztem a második változatot, a Parasztlázadást magyarul és elkezdtem újra az elsõ küldetéssorozatát. Eddig minden oké, leszámítva azt, hogy a 4. pálya nem az aminek lennie kéne, nem az ami évekkel ezelõtt volt. Azelõtt a nagy fõtérképen, melyet a jobb oldali küldetésismertetõ kísért, szépen ki lehetett venni, hogy hogyan fog kinézni a pálya, nagyvonalakban fel lehetett ismerni, a negyedik pálya függõlegesen ketté van választva egy nagy folyóval, rajta egyetlen híd. A régi játékban ez rendben is volt, itt, a magyar verzióju Parasztlázadásban viszont egy egész más pálya van a helyén ami sehogy nem illik oda, sem a térkép, sem a történetleírás, sem a technológia terén (itt mindent lehet építeni, megjelenik a vas és arany bányászat stb.)...

Nemt tudjátok, hogy miért lehet ez? Nem vittem a pályát végig, elég nehéznek tûnik ahhoz képest, hogy a negyedik, viszont érdekelne, hogy ez csak egy bug-ja lenne a Parasztlázadásnak, vagy mi? Esetleg a magyar verzióra történt átültetésnél rontottak el valamit? <#wow1>
? az oldalt megnéztem, de nincs rajt túl sok tartalom...
a grafikai részek nem v.mi jók, a fórum mappái pl. pixelesek, a banner meg elég kezdetleges... ha gondoljátok, én megcsinálom rendesen a mappa ikont, meg készítek egy jó kis bannert 😉

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Na megtelt az elsõ szerver, úgyhogy itt a második:

Név: Knights1 HUN
Jelszó: kamhun
Akit érdekel egy király KaM-os oldal, annak itt a címe:
www.kamm2.extra.hu
? 😄 hurráá 😄 élnek még jó stratégiai játékra vágyó emberek 😄 :elmorzsol egykönnycseppet:
készül ám az újabb rész 😉 csak az a baj, hogy 1 ember készíti, de talán nemsokára majd rájön hogyan kell útvonalat szerkeszteni, és akkor semmi gond nem lesz talán 😄
piszoknagy és nehéz játék amúgy, megyek az oldalra, kössz 😄 majd meló után elolvasom a többi 123 hsz-t.

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Hú mekkorát toltunk a hétvégén!!!
Legközelebb még jobban odapörkölünk neki!!!

;P
Oldal 1 / 4Következő →