182
Mitől lett ilyen bárgyú Gálvölgyi? Miért van még az RTL Klubnál? Nem is jó már a Gálvölgyis Show. Miért nem vezet kultúrális műsort?
-
[Walaki]D`Lair #60 ÁÁÁÁÁ te ilyenkor? -
#59 szarrol csak szart lehet csinalni
gondolom mar o sem fiatalodik
akik itt nyafognak a nyomaba sem ernek
de szerintem itt senki se -
nemcsakfél #58 Mostanában is még nagyon szar, már favatkát sem ér a humora, főleg a legújabb knézis mellett. -
#57 Valóban nagyon rosszak ezek. Azóta is volt egy, nem is néztem végig, régebben, mikor nem ezen a szar adón volt a műsora, féltem, hogy lekésem az első percet, és még inni sem bírtam ki menni közben. olyan jó adás az R. Klubon nem is volt soha. -
#56 hmmmm el tudom képzelni -
#55 Én még emlékszem Gálvölgyi legelső retekklubos műsorára.Szokás szerint vártuk a Gálvölgyi-showt, mint a messiást.Ehelyett egy marék szemetet kaptunk.Játszott benne egy krémest zabáló, nagyfogú karakter, aki ráadásul végig káromkodta a jelenetet.Gusztustalan volt minden szempontból.Nem volt kicsi a csalódottságom, a műsor után. -
#54 Mit moderáltak, én nem vettem észre -
#53 Már moderálták... -
#52 Így vagyok vele én is... -
#51 sajnos mára a Gálvölgyi-show is igénytelen műsor lett. Személy szerint egyszerűen nem bírom végig nézni, olyan vacak az egész. Régebben úgy vártam, hogy az csak na és pusztultam a nevetéstől, még manapság is emlegetek poénokat a régebbi részekből (Isaura, Van bennem valami, Elmebajnokság). Mára meg átkapcsolok máshova, ha megy a show. -
#50 szerintem is -
#49 A Kész Átverés szerintem egy igénytelen műsor. -
Braveheart #48 én a Gálvölgyi-showon SOKKAL többet és jobban tudok röhögni, mint pl. a kész átverés show-n. A legszarabbak azok a részek, mikor a show reklámjában mindneféle hülye beszólást benyomnak, mint pl. ha nem néznek minket, rossz lesz a nézettségünk. Jaj meg mikor a múltkor pár gyerek kezébe adott egy-egy bazinagy könyvet, hogy így legalább tanulnak is vmit az adás alatt... anmármost azok a szerencsétlenek össze-vissza forgatták azt a szart, szerintem egy fél mondatot el nem olvastak belőle... az viszont igaz néha a kész átb*szás showon is lehet röhögni -
#47 egyetértek ezzel... -
#46 Sorolhatod...
...sorolhatod, hogy én ebben a topikban mit mondtam, amiért moderálhatnák az üzenetemet... -
#45 Egyértelműen mennyiség a minőség rovására.
Pár hete volt egy jó, amikor középkori lovagot játszott. -
#44 A hibák forása szerintem:
1. Lehetséges, hogy már nem a készíti a műsorát, hanem csak előadja mások gyenge poénjait (talán FaJkasháziét).
2. Míg régebben minden szerepet Gálvölgyi játszott el (talán e miatt volt zseniális), most pedig vélhetően az rtl szerződtetett mellé egy harmatgyenge statiszta szintű színészbagázst. Ezek egytől-egyig elrontanak mindent, tehát az eleve gyenge műsor még sokkal rosszabb lett.
3. Régebben fél évente kellett csinálnia egy fél órás műsort, most a szerződés miatt havonta egyet. Lehet, hogy pontosan a sűrű időpont miatt iratják másokkal a poénokat. -
#43 Vannak olyan szabályok. -
#42 Szerintem Gálvölgyi még most is frankó.. egyszer úgyis kiöregszik ebből a szerepből, és majd akkor nem vállal TV-s szereplést... de ameddig megteszi, ezzel számolnunk kell. de szerintem most is vágja a témát. szal nincs bajom vele... -
#41 nincs bajom vele. -
#40 a Farkasházi XIX. századi humort képvisel.Nekem nem jön be. -
#39 Ezaz fLÉm RuLLaH -
harcu #38 Hát, tényleg kell némi értelmi színvonal a megértéséhez, de akkor is ő a legjobb. -
#37 Köszönöm, hogy nem oktatsz!
Nincsenek olyan szabályok itt, amiket be kéne
tartanom.
És egyébként egyet jegyezz meg! Ne szóljál bele a dolgomba! Ha valami nem tetszik, nem kell elolvasnod az üzenetet! -
#36 Jaja, Jáksó másra nem jó, csak műsorvezetőnek, még a telefonszámot sem tudja rendesen, érthetően elmondani. -
#35 Ha egy fórumra írsz, be kell tartanod a szabályokat!
És lehetnél következetesebb a személyes névmásokat illetően! -
#33 bajor meg buta, mindig csak a pián jár az agya, bugyuta poénokkal, azért gálvölgyit egy csöppet inteligensebbnek tartom... -
#32 FLÉMET! -
#31 Nem megyek, ha nem érdekel titeket ez a téma, akkor te menj egy másik topikba, nem muszály elolvasnod, amit írok. -
#30 Taranov:
Ha politikásat akarsz mondani, menj a politika fórumba! -
#29 Ez is egy más vélemény... -
#28 Egyetértek... -
[Walaki]D`Lair #27 Fajkasházi egy gusztustalan fazon! Olyan kurva elvont humora van, hogy az már tényleg nem poén! -
[Walaki]D`Lair #26 Nem egészen! A legjobb a Markos-Nádas-Boncz trió volt! Na rajtuk betegre röhögtem magam mindíg! -
#25 Átlátszó agymosó.
Természetesen tud poént mondani, de Farkasházi normális, Bajor meg semmivel sem rosszabb. Gálvölgyi sem tud olyan gyorsan poént mondani, csak valamit pampog, ami tényleg néha vicces. -
#24 Az egész műsor az agymosásról szól.
Nem tudom, hogy ma néztétek-e a Naplót, de nevetséges volt.
Szavazás kérdése az volt, hogy Ön egyetért-e az Irak elleni háborúval.
Kerekítve 40 % mondta, hogy igen, 60 nem.
Ezután Sváby András mondta, hogy személyszerint egyetért vele, mert meg kell dönteni a diktatúrát.
Ezután az állás 45 - 55 % a nem támogatók javára.
Ezután felsoroltak 4 indokot Irak ellen. Ekkora az állás szintén kerekítve 50- 50 %
Ezután jött egy kisfilm az Irakban elfogott amerikai katonákról.Utána beadták Magyarország lámáinak, hogy Tony Blair, George Bush és a mexikói és spanyol kormáynfő népszerűségét áldozta a békéért és az irakiak felszabadításáért/a rezsim megdöntéséért.
Még ráadásnak egy "szakértő" jött és végül az állás:
60 % támogatja, 40 % ellenzi az iraki háborút.
Hát ez az agymosás a magyar kerekedelmi televíziókban. Ez megy a Heti Hetesben is.
A Gálvölgyi-show pedig nagyon leromlott, mióta Gálvölgyi ilyen Heti Hetes meg ilyen rossz humorú. -
Dodi #23 Akkor úgy mondanám, hogy ő az aki a leggyorsabban poént mondani egy akármilyen mondatra. Nem a hírre persze(de néha arra is), hanem minden másra. -
#22 Gálvölgyi Bárgyu? -
#21 Nem tudom, hogy ezt miért gondolod, pl. Bajor miért rosszabb? Vagy Farkasházi. A legjobb példa, ő cseppet sem rosszabb. -
#20 Hát a heti hetesben nem nehéz a legjobbnak lenni, amilyen vendégek vannak ott... :-P