Gályvölgyi --> bárgyú lett

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
Ez is egy más vélemény...

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lacee
Egyetértek...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[Walaki]D`Lair
Fajkasházi egy gusztustalan fazon! Olyan kurva elvont humora van, hogy az már tényleg nem poén!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Nem egészen! A legjobb a Markos-Nádas-Boncz trió volt! Na rajtuk betegre röhögtem magam mindíg!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Taranov
Átlátszó agymosó.
Természetesen tud poént mondani, de Farkasházi normális, Bajor meg semmivel sem rosszabb. Gálvölgyi sem tud olyan gyorsan poént mondani, csak valamit pampog, ami tényleg néha vicces.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Az egész mûsor az agymosásról szól.
Nem tudom, hogy ma néztétek-e a Naplót, de nevetséges volt.
Szavazás kérdése az volt, hogy Ön egyetért-e az Irak elleni háborúval.
Kerekítve 40 % mondta, hogy igen, 60 nem.
Ezután Sváby András mondta, hogy személyszerint egyetért vele, mert meg kell dönteni a diktatúrát.
Ezután az állás 45 - 55 % a nem támogatók javára.
Ezután felsoroltak 4 indokot Irak ellen. Ekkora az állás szintén kerekítve 50- 50 %
Ezután jött egy kisfilm az Irakban elfogott amerikai katonákról.Utána beadták Magyarország lámáinak, hogy Tony Blair, George Bush és a mexikói és spanyol kormáynfõ népszerûségét áldozta a békéért és az irakiak felszabadításáért/a rezsim megdöntéséért.
Még ráadásnak egy "szakértõ" jött és végül az állás:
60 % támogatja, 40 % ellenzi az iraki háborút.
Hát ez az agymosás a magyar kerekedelmi televíziókban. Ez megy a Heti Hetesben is.
A Gálvölgyi-show pedig nagyon leromlott, mióta Gálvölgyi ilyen Heti Hetes meg ilyen rossz humorú.

Akkor úgy mondanám, hogy õ az aki a leggyorsabban poént mondani egy akármilyen mondatra. Nem a hírre persze(de néha arra is), hanem minden másra.

see.aakogh
Gálvölgyi Bárgyu?

Taranov
Nem tudom, hogy ezt miért gondolod, pl. Bajor miért rosszabb? Vagy Farkasházi. A legjobb példa, õ cseppet sem rosszabb.

Lacee
Hát a heti hetesben nem nehéz a legjobbnak lenni, amilyen vendégek vannak ott... :-P

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Astaroth
egyébként ezt írtam:szerintem öregszik a Gálvölgyi pedig TALÁN Magyarország legjobb humoristája. zárójel😞volt)

Astaroth
nincs mindenki egy véleményen.

Szerintem is elég szar a mostani Gálvölgyi só..
De azért vannak nála mégrosszabb emberek is:

ahol lehet szavazni is, ha akarjátok felkerülhet Gálvölgyi is
Sephi
Nos ebben nem ertek veled egyet mert magyarorszag legnagyobb humoristai a Markos-Nadas duo volt es az is marad. itt megemlitenem a Jozsi bacsit es baratait amin a mai napig konyekkel rohogok!

viszont a g-show nagyon gyenge lett mar nem is nezem mert szoszerint idegesitoek a poenok!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
Hofi

V9ykn8_TZL0

PResident Evil
szerintem még mindig frankó a csákó...
most kéne csinálnia?
lóvé az kell, a mûsor eladható...
mi tudjuk hogy frankó ezért elnézzük neki...

[HUN]PAStheLoD
én nem nézek tv-t mert szar... BB meg VV meg iylen szirszarok meg donnaluciahouamigodonalvarez... ésatöbbiésatöbbi. meg reklám...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Azért a Heti hetesben még mindig a legjobb!

"szerintem öregszik a Gálvölgyi pedig talán Magyarország legjobb humoristája "

Hofi volt magyaroszag legnagyobb humoristaja :]

Taranov
Öregszik, és csak a pénzre hajt.

Taranov
nem, nem vesztettél sokat...😞

The Garrett
HM én mióta van netem egyszerse láttam 😊
ezekszerint nem is baj?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Astaroth
szerintem öregszik a Gálvölgyi pedig talán Magyarország legjobb humoristája (volt)

Taranov
Én nem. Az RTL Klubon nem.

Taranov
Persze, igazad van, az MTV-n a Gálvölgyi Show nagyon jó volt, attól függetlenül, hogy már régi, egy poénon többször is lehet nevetni. Igazad van, hogy megvették, de elég igénytelen az "öreg", mert arra is figyelhetne, hogy mire kérik fel.
Van egy csomó olyan mûsorvezetõ, pl. Vitray akit szerintem szívesen megvennének, mert tehetséges, híres, meg minden, de nem adja el magát akárkinek.
Az MTV-s Gálvölgyik nagyon jók valóban.

Dynamic
Azért lett ilyen, mert a rtl megvette kilóra.Pár nap alatt összehajigálja azt a szemetet, amiért felveszi a pénzt, majd a következõt, következõt.
Valahol leírtam, hogy 1db régi Gálvölgyi-show(MTV1) többet ér, mint a mostani összes retekklubos együttvéve.Ezt szó szerint értem...
Taranov
Francccccccccccccccccccc
Gályvölgyit írtam Gálvölgyi helyett.
Bocsesz.

---
Mitõl lett ilyen bárgyú Gálvölgyi? Miért van még az RTL Klubnál? Nem is jó már a Gálvölgyis Show. Miért nem vezet kultúrális mûsort?

← ElőzőOldal 4 / 4