59
Multi-demo
-
kék #59 A távcsöves puskából kell neki vagy 15 találat. Először füstölni kezd, majd lángolni. Végül lezuhan. -
Blue Eagle #58 sziasztok!
A helikoptert, hogy lehet lelőni? -
#57 köszi! -
#56 1 cd-s -
#55 Hány cd-s játék? 1 vagy 2? -
#52 Deus Ex igy pár távlatábol is fényévekkel komolyabb game. A második része se lesz gyengébb :) Csak sajnos total single lesz. :( -
#50 Ugyérzem ennek örömére ideje egy uninstallnak. -
#49 hát ez szopas. NE melég hogy gyenge a game, de még a crack is kevés hozzá. :)
-
#48 YO! Cable kiszakít.
Whazzzzzzzzup!!!! -
#46 Nekem is ez jön be állandóan. -
#45 lol -
#44 Kurva ronda szar grafikája, van idióta mozgás, ratyi hangok, szar fegyverek. Töröltem. -
#40 Megoldás esetleg? -
#37 csak a demót néztem, de ez sem több, mint az utóbbi évek összes utcai piffpuff játéka, amit még mindig mosolyogva ver a jó öreg CS.... gyönyörű, de ennyi, a mozgás már elkeserítő.. -
#34 Valamiért a singleplayer elején kivág az explorerbe, és egy Anti-Privacy oldallal baszogat. Van megoláds erre? -
#33 Nekem kifejezetten bejon, csak gaz, hogy a multiplayer tenyleg hamar kidob. Erre van valami megoldas? -
#32 5b36f-976aa-6a471-58b8d-92b7b -
#31 CD Keyt please -
Izmael #30 ..megyek is vissza Vietcong-ozni. -
Izmael #29 Hoi!
Csak helyeselni tudok Forrest kolléééga rövid és tömör elemzésére. "Realistic Mode"= egy tár lőszer egy fekete pólós fickókba...röhelyes...a grafika szerintem egész jóra sikeredett...a háttér határozottan jó. A story valami shadowruncyberpunk-os rémsötét jövőt próbál elénk rakni, inkább kevesebb, mint több sikerrel.
Összegezve...határozottan gyenge...idegesítő menű...semmi realizmus....ezért tényleg kár volt..:(((( -
#28 Multit nem próbáltam, de feltudtam venni üveget+falécet a földről és azzal lehetett csihi-puhizni :o) -
#25 Hát szegény nem maradt sokáig fen a gépen bár ebben a Vietcong és a Raven Shield is hibás :o)
Elvileg a karma modell miatt még jó is lehetne a játék de nem az. Gyenge megyek előre és hentelek story. Grafika nem rossz, de nem is megyek le tőle hídba. Sebzés ... jobb nem is beszélni róla. Szimulátor mod ( nem arcade) vagy 5-6 golyó kell a mukiba mire elfexik. Igaz fejlövésnél elég 1.
Jópofára akarták megcsinálni, hogy akármerre megy az ember belerug a tárgyakba de ez késöbb baromi zavaró mikor pont odaakarok menni az asztalhoz erre a széket odalöki és nem férek el tőle, így egy 'tárgyfoci' alakul ki a szobában harc helyett :o)
Összeségében ( ilyenkor sajnálom a fejlesztőket, mennyit dolgoztak rajta :O( ) nem éri meg pöcsölni vele.
-
#23 Valaki írjon már róla egy párszavas kritikát! Itt a sok "letöltömmegnézemhajómegveszem" tipusu ember. -
#22 Milyen a game megéri leszedni? -
#21 single müxol jol, de multi minden szerverröl kidob pár perc után. Valami megoldás? -
#20 Nekiálltam,vmi gyenge sztori alapú izé...
Egyenlőre Indy-teszt,utána Devas... -
#19 Van már iso? -
#18 Ezzel mi van? Már jó pár napja van iso. Senki se próbálta ki a Single-t? -
#16 up -
rusland #15 na MP Demo-t kiprobaltam... eleg jo... jo kis post-nuklearis Fallout-s kornyezet... picit gyors es ugralos jatekmenet de egesz jo... kommandozni nem igazan lehet benne... jo a fegyvervalasztek csak egy kicsit CS koppintas... de osszesegeben a game jo -
#14 Pontosan mi a problémátok?
Nálam második napja nyerő a multi-demó. -
#12 Nem értem, ki jönnek a játékok és általában mindig a NET kódot baszák el. Ott van pl. a CS. türhető netcode a forás része meg szabad, egyszerűen csak felhasználnák és kész. Nem kellene vele szívnijuk :( -
djcom #9 Egyetértek... -
#6 Ez a demo holt szar, most probaltam ki neten, ha a final game is ilyen szar lesz, akkor bye bye, ez nagyon gagyi.......:( -
#4 -
#3 -
hmmm....
-
#1 Ki mit hallot róla? A képek alapján ütös kis game lsz.