12
 • magyar ember 2
  #12
  A vitorlas hajo is jo volt a maga idejeben...

  Mind 1 win, mind a linuxban vannak jo dolgok, meg szarok is, 1ik se jobb a masiknal. Mar csak azert se, mert mi a jobb? Ha az 1szeru kezelhetoseget nezzuk, akkor nyilvan 1 linuxot nem lehet olyan szeles korben alkalmazni (pl. szoszi titkarno). Olyat meg senki se csinal a 2bol, ami mind2bol az elonyos dolgokat 1esiti, igy marad a 2 felig szar oprencer tovabbra is.
 • Lang
  #6
  Szerintem a Longhorn szerver része az igazán ezzel foglalkozókat nem nagyon fogja érdekelni, mert a szerverekhez eddig mindíg jobb volt a linux már csak a kisebb rendszerkövetelménye miatt is - és nemhiszem hogy ezt a helyzetet pont a Longhorn szerver változata foglja megváltoztatni - főleg ahogy a Microsoftot ismerem :P
 • Gabest
  #4
  Minden szoftver béta, csak mikor lejár a határidő, bedobozolják az aktuális verziót.
 • [HUN]PAStheLoD
  #3
  atombéta...
 • Laci73
  #1
  Valószínűleg a késés mögött az állhat, hogy nem akarnak egy újabb hibáktól nyüzsgő oprendszert és kiegészítőt a felhasználók kezébe adni - a WinXP és az IE6 ebből a szempontból (is) hozta a régi formát (pl. a bosszantó Refresh Rate probléma egy ingencsak elkapkodott munkára utal). Újabb gyökeres változtatások látnak majd napvilágot (?), mindenestre sok, eleddig újdonságnak számító dolog - így pl. az NTFS rendszer - leírható lesz pár éven belül.
  Remek piacpolitika a Longhorn kliensnek Longhorn szerver - ezt majd eljátszák a Blackcomb-el is.