59
DivX help
-
#19 Nézz szét itt. -
Ersiman #18 Üdv!
Tv-kártyáról mpeg2-be vettem fel, szeretném átkódolni divx vagy xvid be, és úgy kiírni dvd-re. Milyen programokat (gondolom VirtualDub jó lenne), kodekeket kell ehhez feltennem? Hol találok erről valami leírást, mit hogy csináljak? -
ssolitude #17 CD1-et megnyitod(File/Open video file).Video menüben DirectStremCopy kijelöl.Ezután ismét File menü és Append segment vagy Append AVI segment.Megnyitod a CD2-t,aztán megint Append segment,megnyitod a CD3-at.Ezután Save as AVI,megadod a helyét,és Save.Ez csak akkor működik,ha a film egyben lett tömörítve és utólag lett háromfelé vágva(ha nem egyforma a bitráta,fps,hangformátum,hangbitráta,stb.,akkor nem fogja összefűzni!) -
TomBond #16 Köszi letöltöttem, de sajnos nem sokat tudok angolul. Leírná valaki hogyan kell? -
ssolitude #15
VirtualDubMod -
TomBond #14 Van olyan filmem ami 2-3 cd-s de mivel úgyis dvd-re lesz kiírva ezért jó lenne összefűzni őket egybe.Milyen programmal lehet ezt megcsinálni? -
#13 hat a Power DVD nekem se jacca len a DTSt ha DVDn van. Szerintem csak hardweresen tudod dekodolni -
TomBond #12 Bocsánat nem THX-es hanem DTS-es. :-) -
TomBond #11 Milyen progival lehet megnézni a THX-es hanggal rendelkező DivX-et?
Próbáltam a BsPlayer-el és a PowerDVD-vel de egyik alatt sincs hang. -
sd54321 #10 te jóó ég...
most látom, hogy az egy 2003-as hozzászólás volt :))))
kicsit lekéstem:) -
sd54321 #9 tipp:
a divx 5.2 rákérdez, h lejátsza-e ő az xvides anyagokat is.
engedélyeztem neki, láss csodát pefect megy minden xvides vidi ... -
#8 Kolega azt mondja, hogy a divx6 összezavarta a kodekjeit. Tapasztalt ilyet más is? -
#7 Kellene 1 kis help a témában.
Bármilyen XVID filmet próbálok bármelyik playerrel megnyitni, mindig ugyanaz történik.
Látok kb 1 képkockát és utána a Windows desktopot.
Már installáltam Ace packot ujra de nem segített.
Ötlet? -
#6 pl azert nem kompatibilisek, mert ha valamit megcsinal az egyik verzioval, akkor amasikkal nem tudod lejaccani
pl a divx503 filmet a 502 codec nem jacca le... -
#4 az a gond az xviddel, hogy nem nagyon kompatibilisak egymassal
az utolso divx 503 is ilyen sz*r, de ott legalabb van sorszam... -
Cat #3 rakj ujabb xvidet -
Craken #2 Az alábbi codec -ek vannak telepítve a gépemen:
1. - DivX 5.03 Pro Bundle (2003-01-25)
2. - Nimo Codec Pack v5.0 build 9 beta 1 (csak audio kell+AC3)
3. - XVID - (16-02-03)
4. - VobSub 2.23 (feliratozó)
A probléma az, hogy egyes XVid -es filmek nem mennek. Mit tegyek? -
#1 Első LOL :D