DivX help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy problémám.
Van két xvid-es filmem amik elég furán viselkednek. Olyan mintha lassított felvételt néznék és a hang is le van hozzá lassulva. Az fps lassan kúszik fel de csak KB. 8 fps-ig. A file tulajdonságainál pedig 25 fps van de mégsem annyi.
Gondolom rosszúl lett kódólva. BSplayer, winamp, windowsMplayer. ezekkel próbáltam lejátszani. Xvid1.1.0 codek fentvan.
Van erre valami megoldásotok?
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
1. az aviból kiszeded a hangot (demux)
2. aztán a hangfájlt elnémítod, s elmented. ekkor van egy videod és egy hangod
3. a hangfájlt pl. Nero WaveEditorral szerkeszted (ha van SoundForge, ez kicsit jobb)
4. a kellõen módosított hangot az elõbbi módszerrel tudod visszahelyezni, csak inverzbe ("néma" film megnyit, hangot hozzáad és elment más néven)
a Gknot egyébként monden ehhez szükséges cuccost tartalmaz, direkt erre hegyezték ki a srácok
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tõle egyet-mást\"
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tõle egyet-mást\"
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Nagy az én problémám: ha olyan filmet konvettálok aviból dvd formátumba ami két aviból áll a kiírás után (nerot használok)a második rész van elõl a lemezen utána jön az elsõ rész!
Nagyon zavaró ez! mMit lehet csinálni ezzel, hogy jó legyen?
Még nagyon kezdõ vagyok
Tudtk segíteni abban, hogy dixx-bõl hogyan tudok dvd-t csinálni?
Köszi a segítséget elõre is!
Réka
Kaptam egy filmet egy ismerõstõl aminek nagyon visszhangos a hangja és nagyon halk. Letöltöttem a VirtualDub Mod magyar változatát mert azt mondták ezzel is meg lehet javítani.
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy hangosabb legyen a hang és ne visszhangozzon?
(lehetõleg úgy mint egy hülyegyereknek, mert nem vagyok járatos a dolgokban)
Köszi
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
1. Fuse.exe + avimux.dll + divxcheck.dll
2. srt2bmp.exe
3. bmptoxsub.exe
1. Indítsd el az srt2bmp.exe-t!
2. Töltsd be a feliratot (OPEN SRT)
3. Készíts BMP -ket (Render BMP-s)
4. Csinálj XSUB-ot, itt az SVCD Designer File az eredeti srt!
5. Egyesítsd az avi file-val! (Mux DMF)
6. Várj 3 percet, és kész is a feliratos film! A Feliratot a távirányítóval tudod elõhozni. Hozzáfûzhetõ így egy filmhez több nyelven felirat, pl. angol filmhez az angol és a magyar felirat is.
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kiszáll belõlük a füst, nem mûködnek tovább!
mert ha nem meg szep hogy nem jatsza le...
amugy biztos lehet de most nemtom hogyan
dr.divx -et honnan lehet leszedni ami nem probaverzios?
\\__/) (O.o) ( } { )
DVDLabPro
TsunamiMpegEncoder
felraktam ezt a divxes codecet és ha akármit próbálok mgnyitni mediaplayerrel kilép, a többivel nincs gond
miért csinálja és mit tok csinálni vele?
mpegt TmpegEnc-rel lehet osszefuzni
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Mpeg1,mpeg2 legnagyobb tudósa a TsunamiMpegEncoder(TmpgEnc)ezzel lehet összefûzni,ide-oda konvertálni,stb.
Változó bitrátás avival azt csinálnám(ha nem akarja hanggal együtt összerakni a VDub),hogy leveszem mindegyikrõl a hangot(VirtualDubMod>Demux),összefûzöm csak a képet,Összeillesztem a hangot valami erre alkalmas programmal(SoundForge talán),majd Virtualdub-al visszateszem a film alá(esetleg NanDub).
Ez csak egy ötlet.A lehetõségek gyak. korlátlanok...
A változó bitrátásokat és az mpeg-eket mivel hogyan lehet összefûzni? mert abból is van egy pár.
Tv-kártyáról mpeg2-be vettem fel, szeretném átkódolni divx vagy xvid be, és úgy kiírni dvd-re. Milyen programokat (gondolom VirtualDub jó lenne), kodekeket kell ehhez feltennem? Hol találok errõl valami leírást, mit hogy csináljak?
Próbáltam a BsPlayer-el és a PowerDVD-vel de egyik alatt sincs hang.
most látom, hogy az egy 2003-as hozzászólás volt :))))
kicsit lekéstem:)