59
DivX help
-
akii #59 A haveromnak a divxes progikat csak a Divx Player játsza le a gépén. Miért van ez? Windows 2000-e van. -
#58 Sziasztok! Remélem nézi valaki ezt a totyikot.
Lenne egy problémám.
Van két xvid-es filmem amik elég furán viselkednek. Olyan mintha lassított felvételt néznék és a hang is le van hozzá lassulva. Az fps lassan kúszik fel de csak KB. 8 fps-ig. A file tulajdonságainál pedig 25 fps van de mégsem annyi.
Gondolom rosszúl lett kódólva. BSplayer, winamp, windowsMplayer. ezekkel próbáltam lejátszani. Xvid1.1.0 codek fentvan.
Van erre valami megoldásotok? -
#57 Van egy nagyon jó progi, az AutoGordianKnot. Ezzel 3-4beállítás, és DVD-ről átnyomja avi-ba(divx vagy xvid). -
#56 a virtual dub nagyon jó tool.
1. az aviból kiszeded a hangot (demux)
2. aztán a hangfájlt elnémítod, s elmented. ekkor van egy videod és egy hangod
3. a hangfájlt pl. Nero WaveEditorral szerkeszted (ha van SoundForge, ez kicsit jobb)
4. a kellően módosított hangot az előbbi módszerrel tudod visszahelyezni, csak inverzbe ("néma" film megnyit, hangot hozzáad és elment más néven)
a Gknot egyébként monden ehhez szükséges cuccost tartalmaz, direkt erre hegyezték ki a srácok -
GordianKnot rippack 0.35.0 pack2
a downloads szekcióban mindent megtalálsz, ami csak kell -
#54 http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/video/grabber/index.html -
TomBond #53 DivX-et (vagy Xvid-et mivel tudok csinálni? (Leszedtem a vinyóra a DVD filmet csak át kéne konvertálni) -
#52 Az alábbi programmal ha csinálod Videofájl hozzáadása Avi1 majd Avi2, konvertálás. Ha kész néróexpress dvd-video fájlok-hozzáadás-Dokumentumokmappa-DivXtoDVD-filmcím-és a videots mappa-befejezés, írás. Csak a video ts mappát add hozzá. -
susubaba #51 Ismét itt vagyok!
Nagy az én problémám: ha olyan filmet konvettálok aviból dvd formátumba ami két aviból áll a kiírás után (nerot használok)a második rész van elől a lemezen utána jön az első rész!
Nagyon zavaró ez! mMit lehet csinálni ezzel, hogy jó legyen? -
susubaba #50 Köszi szépen! -
#49 http://www.origo.hu/szoftverbazis/multimedia/video/grabber/vsodivxtodvd.html -
susubaba #48 Értem de melyik progit használjam?
Még nagyon kezdő vagyok -
ssolitude #47 Itt mindent megtalálsz. -
susubaba #46 Szasztok!
Tudtk segíteni abban, hogy dixx-ből hogyan tudok dvd-t csinálni?
Köszi a segítséget előre is!
Réka -
TomBond #45 Sziasztok!
Kaptam egy filmet egy ismerőstől aminek nagyon visszhangos a hangja és nagyon halk. Letöltöttem a VirtualDub Mod magyar változatát mert azt mondták ezzel is meg lehet javítani.
Tudna nekem valaki segíteni abban hogy hangosabb legyen a hang és ne visszhangozzon?
(lehetőleg úgy mint egy hülyegyereknek, mert nem vagyok járatos a dolgokban)
Köszi -
#44 Köszi.Így elsőre elég bonyolultnak hangzik,de majd megoldom:) Egyébként ez 3 különböző program? -
tudatlanka #43 Icebarney:
1. Fuse.exe + avimux.dll + divxcheck.dll
2. srt2bmp.exe
3. bmptoxsub.exe
1. Indítsd el az srt2bmp.exe-t!
2. Töltsd be a feliratot (OPEN SRT)
3. Készíts BMP -ket (Render BMP-s)
4. Csinálj XSUB-ot, itt az SVCD Designer File az eredeti srt!
5. Egyesítsd az avi file-val! (Mux DMF)
6. Várj 3 percet, és kész is a feliratos film! A Feliratot a távirányítóval tudod előhozni. Hozzáfűzhető így egy filmhez több nyelven felirat, pl. angol filmhez az angol és a magyar felirat is. -
#42 ugyan az a neve a feliratnak mint az avi filenak?
mert ha nem meg szep hogy nem jatsza le...
amugy biztos lehet de most nemtom hogyan -
#41 Hi.Feliratos divx filmet szeretnék asztali dvd-lejátszón nézni, de a feliratokat nem jeleníti meg.Nem lehet valahogy a feliratokat "beleégetni" magába a divx-fájlba? -
#40 Innen. -
alakulat #39 hi
dr.divx -et honnan lehet leszedni ami nem probaverzios? -
ssolitude #38 Az aviból csinálj mpeg2-t,vagy mv2-t TmpgEnc-vel.Ebből az mpeg2-ből vagy mv2-ből meg DVDLabPro-val DVD-t.Támogatja az összes hangot és felirat formátumot,és mellesleg a menüszerkesztője sem akármi.
DVDLabPro
TsunamiMpegEncoder -
nbj #37 tom nagyon láma kérdés de hát az vok, szal:
felraktam ezt a divxes codecet és ha akármit próbálok mgnyitni mediaplayerrel kilép, a többivel nincs gond
miért csinálja és mit tok csinálni vele? -
maruzst24 #36 Tud valaki olyan konvertáló progit amivel aviból tudok dvd-t készíteni és a felirathozzáfűzést is támogatja?És ha lehet akkor gyors is legyen. -
noca #35 Köszz a segitséget! -
ssolitude #34 Tömörít az,csak nem sokat.VirtualDub-al tovább tömörítheted és össze is fűzheted,de erre sokkal alkalmasabb szerintem pl. egy SonyVegas,Adobe,vagy Ulead videovágó.SonyVegas topic
-
noca #33 És nem tömöriti le a fraps az aviket mert a jaték fut!
-
noca #32 De én frapsal jatekbol mentek ki! Ezért akarok divxbe tömöriteni!!!
-
ssolitude #31 Minek akarsz avi-t tömöríteni?Elég tömör az. -
ssolitude #30 A Video menüben állítsd be a DirectStreamCopy-t,mert fullprocessingen akkora lesz mint az állat. -
noca #29 ??????????????????
-
noca #28 Melyik divx-el vagy hogyan lehet tömöriteni példaul avikat? -
TomBond #27 Miért van az hogy ha az egyik 3 cd-set összeillesztem (avi) akkor 2,5 GB-tot kapok az 1,88 helyett és időben is sokkal hosszabb a film mint valójában? -
TomBond #26 Oké megvan a progi! Ezt hogyan kell? (bocs a lámaságomért) -
#25 minntha lenni hulye kulkfoldi irni ilyen hulye. vagyis:
mpegt TmpegEnc-rel lehet osszefuzni -
#24 mpeg TmpegEnc lehet osszefuzni -
ssolitude #23 Mpeg-et talán a VirtualDubMod megcsinálja,ebben nem vagyok biztos.Megnyitni lehet vele,hogy összefűzni lehet-e az már korántsem biztos.
Mpeg1,mpeg2 legnagyobb tudósa a TsunamiMpegEncoder(TmpgEnc)ezzel lehet összefűzni,ide-oda konvertálni,stb.
Változó bitrátás avival azt csinálnám(ha nem akarja hanggal együtt összerakni a VDub),hogy leveszem mindegyikről a hangot(VirtualDubMod>Demux),összefűzöm csak a képet,Összeillesztem a hangot valami erre alkalmas programmal(SoundForge talán),majd Virtualdub-al visszateszem a film alá(esetleg NanDub).
Ez csak egy ötlet.A lehetőségek gyak. korlátlanok... -
TomBond #22 Köszi ssolitude!
A változó bitrátásokat és az mpeg-eket mivel hogyan lehet összefűzni? mert abból is van egy pár. -
#21 ha mar megvan mpeg2 ben akkor az pont jo DVDre, mert az a szabvany. hacsak nincs Divxes asztali DVD lejaccod, de ugy viszont csokken a minoseg ha DIvxbe atkodolod, de viszont tobb rafer (igy gondoltad?) -
Ersiman #20 Köszönöm!