97
  • Poki
    #97
    Nem arra értettem az alacsony felbontást, hogy 1024x768 vagy 1600x1200, hanem hogy az FX néhány tetsztben a maximumpc alapján low quality-ben volt a jobb. Azt meg nem tom hogy egy passzív hűtő hogy tudja lehűteni azt a procit, a 120 W-os hűtésére is kiváncsi leszek.
  • Power
    #94
    Egész sokat írtak. :)

    Hangosnak találod?
    Akkor ehhez mit fogsz szólni, ha igaz?
    "NVIDIA on Next Generation nForce and 120W+ GPUs "
    (http://www.aceshardware.com/)

    "Very interesting indeed. For comparison, the current GeForce FX 5800 Ultra dissipates a maximum of 75W, while the Radeon 9700 Pro dissipates 54W (maximum)."

    Ez jóval hangosabb lesz(75W -> 120W), mint az FX 5800 Ultra.
    Lehet, hogy adnak hozzá fülvédőt. :)
  • Poki
    #93
    Ba***a meg végig olvastam ezt az egész fórumot, de mostmár érdekelne ki a fa**om volt az a _joco + sexmachnine. Vagy ez egy és ugyanaz csak unatkozott?

    A témáról: Az tuttti, hogy az FX hangosabb, már elég ha ránézek arra a böhöm nagy hűtőjére, meg olvastam több oldalról is, hogy szép kis hangja van. Letöltöttem a hangját is mp3-ban és azon is ojan mint egy porszívó. Hát az biztos, hogy tesztek alapján sem valami nyerő, mivel nem azért veszek ijen kártyát, hogy alacsony felbontásban nyomassam a gamet. Igaz, most akarok venni kártyát, de egyelőre maradok az alacsonyabb árú Nvidia GeForce4 Ti4200-nál, mert az is bőven elég nekem és nem is sz*r a teljesítménye (nemigen fog szaggatni mint egy Geforce2 MX400 Unreal2 közben).
  • RpPRO
    #77
    Azert eleg jol birtatok a gyurodest, sracok. :))) Elkepzelem, ahogy este 10-tol reggel 1/2 4-ig kb 500x megnyomtatok a refresh-t. Ehhh.. Amugy _joco olvass mas hardveroldalakat is, plz, mert televannak korrekt tesztekkel. Mindenesetre az en 9700pro-m kb 30db-t ad le, az alaplapi ventillator hangosabb.
  • gz8
    #60
    Jaj, az istenért! Ne írj neki ilyen kifejezéseket, mert ettől csak rosszabb lesz a helyzet... Ha egy kevésbé szignifikáns propoczícóval előállhatnék kvázi in medias res, akkor tisztelettel javasolnám szegény háborodott ingore-listára tételét :))

    Az ilyenekre a nagy Lebrac-ot idézném: "Eh, le van sz*rva!"
  • Mixyboy
    #38
    Hat nemaze, de en enm neveznem izze porrazuzasnak azt, amikor 24 tesztbol 8szor vegzett elobb FX! Meg ha egyszer akar 38%-kal is! Azert ha csak a tesztet vennem figyelembe, akkor is ATi-t vennek!
  • Borg
    #33
    Olyant majd én is csinálok neked, szép kis excel diagramot, oszt az FXnek jó hosszú csikot huzok, másikaknak meg semmilyent.

    Te mindent elhiszel?
  • Zsoltee_a_bator
    #30
    en megvarom a dual-chipes fx-et es azt veszem meg :)
  • Sub
    #29
    ja meg az se semmi hogy alapból két helyet foglal! Meg jó hogy nem traktorventillátort pakoltak rá!!
  • Sub
    #28
    Tekintetbe véve hogy az Nvidiánál dolgoznak a néhai 3Dfx mérnökei, nekem az a kártya egy Voodoo7000-esnek tűnik! -->Bukás, azaz sz@rban vannak Nvidiáék!
  • KaTy
    #27
    reszeltek az Nvidiának...
  • Nyiri
    #24
    Joco: Te most magadban beszélsz????
  • Pöty
    #16
    Amire egy ilyen kártyát használ az ember azokkal a beállításokkal jóval rosszabb minőségű grafika mellett katasztrófálisan szarul teljesít. Még ha a Radeont "minőségi" beállításokkal futtatják (köztudott hogy az Ati "sebesség" beállítása is ugyanazt a minőséget hozza) akkor vannak kb. egyszinten.

    Az nVidia aszonta hogy a NV35-re kijavitják a borzalmas anizotropikus szűrési minőséget. Korábban meg aszonta hogy veszteség nélkül fog FSAA-zni a kártya. Szegények azt se tudják mit hazudoznak össze-vissza.
  • Bandit21
    #8
    A 9800-at az Ati még nem egész 1 hónapja jelentette be a CeBIT elején, és a sapphire honlapján már ott is van az új kártya a 9800Pro chippel... Ez 2 HÉT! Nem 4 HÓNAP! Az nV35 pedig annyira nagy durranás nem lehet, mert ha mégjobban fölhúzzák a chipet, h gyorsabb, jobb legyen, akkor már a Zanussival kell megegyezniük a hűtöről, vagy pedig csak az eszkimók fogják megvenni, ott hátha elmegy...
  • Zsoltee_a_bator
    #7
    gaz:) bar nv35 lehet hogy jobb lesz. nv30 -on barmit modositasz, csak javit rajta :)
  • RelakS
    #6
    Nem hűtőszekrény, hanem hőlégfúvó