Ryzom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Lehet ingyen regisztrálni (pár száz acc/minden nap)
Végre valami eredeti mmo, kurvajó mágia ('csináld magad' varázslatok), fasza bányászat/craftrendszer... egy próbát megér simán.
Ryzom free acc
És a bizonyiték te noob :

http://www.akciofigura.hu
<#nevetes2>#nevetes2>
Most kezdtünk el játszani a játékkal hárman, egyenlõre még csak az ingyenes verzióval mert az ünnepek miatt kicsit nehézkes az utalás.
Akinek van kedve csatlakozhatna hozzánk, van saját Ts-ünk.Részleteket privátban 😊
Játszik még vele valaki? 😊
psn: TasManHUN
most töltöttem le a játékot, bejövõs fajta...
kérdésem a következõ kapható-e dobozos verzió belõle kis hazánkban, vagy már régi a játék?
server : Arispotle
faj : Zorai
karinév : Tryzo
"vessetek a mókusok közé" :)
érdekelne hogy van e valamilyen külön komunikációs csatorna mint pl a wow ban a huncsati😊 mivel angol tudásom nem alkalmas ara hogy egyéb nyelven társalogjak, viszont egy mmorpg ben jólenne azért valakikkel komunikálni 😊 .
Nagyon tetszik a game rendszere bár csak egy órácskát voltam bent/ahogy nézem ez lessz sokkal több is 😊/.
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
egyébként énis az open betat toltam anno (asszem a 3. beta körben). Most meg rektiválták az accountom oct. 30-ig szal addig vagyok megint, teljes jogú tag, de csak oct végéig ingyen =)
Karinév: Chamberhu, még mindig a kezdõ szigeten vagyok, de majd holnap átmegyek MLre talán az utolsú 3 napomra 😊
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Elindul a client letöltése (ami ugye 2Giga) de olyan sebességgel hogy kb 2hét lenne mire lejönne.
Engem az érdekelne, hogy játszik-e ezzel valaki mostanában, mert 2004 környékén, még ingyenes volt a játék béta mivolta miatt, és akkoriban nagyon sok magyar emberke tolta.
Úgyhogy aki még játszik vele fizetõs volta ellenére ha nem gond irja már ide be a karakternevét.
Másik kérdésem az lenne hogy van-e magyar guild?
Játszanék a trial-al de nem enged beloginolni pedig helyesen kreáltam a free acc-ot.
ez a hibaüzenet : Error : error 10 : 'no mainland shard available' while trying to join a shard
Nincs olyan, hogy endgame....
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
Legutóbb januárban megvettem,toltam is kb 2 hónapot egy klasz RP guild-el a SAMSARA-val,õk angolok.Sajnos talán 1-2 magyar van benne talán,de õk sem aktívak.
Ha Fyroson vagy a fõvárosban keresd õket , bár az RP-miatt bootcampen leszel kb 2 hétig ,míg az 5 RP küldetést ,nem teljesíted és leszel állandó tag.Itt nem lehet szólózni ill. k..va lassú úgy,ezért mindenki guil-ben tolja.Ha bekerülsz azonban.onnantól tápolnak fegyóval meg armorral.Sajnos csak este 8 után "telik" meg a szerver addig pangás van.Különálló noob g roupok nincsenek vagy ha vanazok lámák...Tetszik a feelingje nekem is ,de egy idõ után sajnos haverok nélkül csak unalmas mobölés 250-ig.mint tudod ez csak 1 profession=)
DB
Akkor kénytelen leszek grindolni, mert még a legalapabb fedex-küldetésekhez is vigorous gingo-k hadán kéne átvágni.... mondjuk aciddal 165-üt sebzek ezért a legtöbb mob 2 lövés, de ha odaérnek hozzám, akkor annyi....
Ha jól láttam, a forage/crafting küldik is 45-50es szintû tárgyak készítését kérik sokszor, ezért ahhoz is kell még vagy 1-2 heti grind...
Hát akkor hajrá én 😞
DB
DB
DB
Messze a legjobb fantasy MMORPG a piacon, és nemcsak szerintem:
MMORPG.COM ranking
A harmadik a teljes listán 😊
DB
Érdekelt volna a játék sok jot hallottam rolla.
Regisztráltam trialra, leszedtem a clienst, elkezdtem installálni, és a végén fura dolgokat müvelt, pl 96%tol elment 100%ig, aztán 96-ra vissza és ujra 100-ig. Ezt vagy 5ször. Utánna sikerült neki, elinmditanám, és kiir valami ismeretlen hibát.
Probáltam eztán leszedni, de az se megy kiir valami internal errort, és kifagy. Törölni se tudom vinyorol, mert irásvédettnek irja... (most formázhatom a vinyot csak ugytudom leszedni azta 6 gigát?
Elég gáz, ilyet nemnagyon láttam még. Másnak volt már ilyen?
Lassan lvl 20 leszek fighting/crafting és harvestingbõl is.. 20-nál van az elsõ elágazás 😊)
DB
Tegnap nyomtam 2 órát, és a crafting nagyon bejön 😊 végre olyan, mint amilyennek eddig szerettem volna más MMORPG-kben! Alighanem be fogok fizetni a fullra, jövõ hétre meglesz a hitelkártyám is 😊
DB
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"