7924
  • soulhunter
    szasztok! nem tjátok, mi annak az angyalos ördögös játéknak a neve, amit anno beirtam?
    anno is tök véletlenül találtam rá, mer érdekes volt a cime, de most nem találom napok ota sehol "ps2 angel vs devil fight" cimszoval, pedig anno csak "fight game ps2" -re dobta ki 1 torrent oldalon, ami azota mexünt...

akkor a tüneteim a kövik vtak sima 3200+ -os procival, 6600 GT-vel, és 0.9.1 -es mizériával:
    ingame 10-14 FPS, menü 20 FPS, a karakterek jol láthatoak vtak, de a háttér fullfekete, csak sejteni lehet,h néz ki a pálya, amit választottál, és mindezt le is irtam anno is, de nem találom azt a hozzászolásom :(

pedig jo kis verekedős játéknak indult, mert a gonoszok kapásbol fegyverekkel inditottak (égő lánc (lásd: ghostrider), bazi nagy acélbalta, szal mindenféle tüzben edzett fegyverrel), az angyalok meg vmi specko képességekkel rendelkeztek

ha netán vkinek ismerős lenne ez a játék, megdobna a nevével?

előre is köszi :)
  • Attelee
    Pedig azt kéne használnod!!!EZEKET TÖLTSE LE MINDENKI!Majd másoljátok be a Pcsx2 fökönyvtárába,felülirva a többi .dll fájlt is!

scheitzlaci ha ez megvan Gsdx 0.1.8 sse2 de ha a procid támogatja a többit akkor az sse4 a legjobb!Ha még mindig nem megy mert Vistát hazsnálsz akkor frissitsd a DirectX-et!
  • Gabosh
    hali!
    Tekken 5 re van valami jó beállítás? :D rég jártam erre, és most nincs kedvem eredeti forumon átrágni az egészet, thx.
  • Attelee
    Szerintem örülj h játszhato a játék!Ilyen apró hibák lesznek még!
    De nem irtál plugint,se emulátort se configot!Igy nem tudok segiteni!
    Régebbi emut használj pl:svn 239 és régebbi plugint!GSdx 0.1.6!
    Vagy kapcsold ki a speed hacks opciokat az ujabb emulátorokkal!
  • scheitzlaci
    Nem találtam meg a neten ezt a video plugint: 784svn GSdx 1.8 sse2.dll

Találtam egy GSdxv1-8.zip fájlt melyben 3 plugin volt: GSdx-sse4.dll, GSdx-sse2.dll és GSdx-ssse3.dll A három közül egyik sem működött, el sem indult a Tekken Tag, vagy a Mortal Kombat Deception. Eddig a GSdx9 sse2.dll (MSVC 14.00 SSE2) 0.9.0 plugin vált be nekem legjobban, bár a játékon belül a tényleges játék (a küzdelem) ezzel sem megy... :( :( :(
  • Kandurex
    X
  • zsotesz
    Ez hanyadik Final Fantasy?
  • norbert1992
    akinek a Dragon Ball budokai tenkaichi 3 beálitásai kelenek az olvason visza a 4779 es irásomra
  • Kandurex
    Egy kis segítséget kérek én is, az FF -ben harcok alatt a hátsó karaktereknek ilyen a szegélyeinél ilyen bluros árnyék vagy mi van, szinte minden graf pluginnal meg van ez a gond,...tipp?

• tarti19
    Halihó
    EMus beéllító részleg valóban nem működik? EMlékeim szerint régen nagyon jól leírt segítség állt a kezdők előtt. Így meg nagyon nem tudok eligazodnia dolgon sajnos...
    ESetleg friss biost honnan lehet letölteni ?
    KÖszi előre is
  • Kandurex
    GSDX .18

egyébként most már jól megy a fenti plugin -nal, csak júliusi DX kellett hozzá!
  • Vieras
    Final Fantasy X-2 höz mien plugin és beálitás kell? mert a X az megy 50-180fps el hibátlanul de az x-2 az csak 30 körül
  • Kandurex
    hm, végül is az lett a megoldás, h non VM kellett indítani :(
  • zsotesz
    gsx-el nekem is művelt hasonlókat, nekem továbbra is a zerogs 0.97.0 működik a legjobban.
  • Kandurex
    srácok, miért van az, hogy tegnap pl. még tök jól játszottam, aztán ma feldobtam a GSX grafikai plugint, mert ugye azzal szebb, jobb az FFX,..és azóta bármit csinálok állandóan szabálytalan művelettel leáll ez az istenátka,...leszedtem, újra felraktam,..de csak szabálytalankodik meg szabálytalankodik,...mondjuk talátlam olyan részt a gsx9 -be, de ott meg grafikai anomáliák vannak...rohadás az egész,...valami tipp? :((
  • kolbi870315
    hali.olyan problémám van hogy a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 akarnék játszani.. Bejon a menu, valaszthatok nyelvet, aztan a logók is jonnek majd azt irja ki: out of fifo.
    ez mit jelent?
  • theodor
    Hi! nem tud valaki valamit a leech.hu ról h mi lett vele. miért nem tudok regiszrálni ods? kelenének ps2es game-ek.
  • norbert1992
    Szia
    hát ajánlatos leszedni hozzá: plugins okat + béta verziókat ja és egy biost
  • tarti19
    Sziazstok nekem az lenena kérdésem, hoyg emulátor letöltése után még majd mit kellene letöltögetnem , emrt nem nekem lesz a cucc de azért szeretném ha norméáklisan menn majda sréácnaka téma, csak ezt nem siemrem ki anynira mint ti ... köszi előre is
  • zsotesz
    Valaki nem tudna adni egy linket a tekken4-hez?
  • zsotesz
    És milyen a configod?
  • huzolee
    már megoldottam
  • huzolee
    hy all! lécci segítsen valaki akinek vistája van, a program elindul, de utána kiír valami vmhack hibaüzenetet :S és a játék nem tud futni
    akinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj plz írjon, thX
  • norbert1992
    Superman 544 remélem sikerül megcsinálnod :D
    ha nem akor elküldöm képben
    vagy ha esetleg uyganigy élitotad be és nem jó akor az a gond hogy a gépünk nem azonos és neked némej dolgot átkel álitanod
  • norbert1992
    sziasztok
    Nekem a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 uyganugy fut az emulátoral mint ahogy a ps2 őn futna de csak singlö módba szoval csak akor ha egyedül jácok a gép elen mert ha duelezést már nemigen birja :S
    de a singlö mód meg a küldetések tökéletesek
    leirom a beálitásaimat remélem nektek is meni g :D
    Nekem az alap indi Pcsx2_0.9.5_Svn275 de ebbe betetem a töbi svn béta verziókat ha az egyik esetleg kifagyna de nem szokot előfordulni :D
    a Sped hacks ben mindent ki kel pipálni
    a Cpu ba- felül mindent ki kel pipálni és allatta a Limitatore ablakot és mellete az irás 0 legyen
    a Graficánál: a Resolution: 640X480 60Hz legyen
    allata a Renderer : Direct3D9
    a Shader : picel Shader 2.0 legyen
    az Intarlacing None legyen
    a Aspect Ratio 4:3 legyen
    Alata a Native ablak legyen kipipálva
    azalat ne legyen kipipálva semi kivéve a felső 2 ami alapból kivan
    a Configura menüpontban: a Grafica GSdx9v11-4 legyen amit le lehet tölteni a http://forums.ngemu.com/ps2-plugin-questions-troubleshooting/97657-gsdx.html
    oldalról [de lehetséges ,hogy a GSdx 0.1.8 (7z) is jó csak azt nekem sajna nem fogata el mert kidobot vele mindig]
    A Sonoro : ban a ZeroSPU2 0.4.5 legyen kiválasztva
    a Controller primarió a : SSSPSX Pad .. legyen
    mellete a controler second.. : uygan az legyen mint a melelte lévő
    a CDVdrom tecés szerint ugy kel hogy beolvasa alemezt
    a Dev9 a : DEV9null Driver 0.3.0 legyen
    az USB : USBnull driver 0.5.0 legyen
    a FireWire a FWnull Driver 0.4.0 legyen
    a Bisos a : europa v02.20 és a 2006 conzole legyen
    a töbi beálitás amit nem irtam az tecés szerint
    Ezek az én beálitásaim nekem ezek váltak be :D
    Ha valaki nemért valamit az szoljon és megpróbálom neki elmagyarázni érthetőben vagy elküldöm neki kép-ként
    :D:D:D:D:D
  • kijozu
    én ma vettem meg a ps2-m
  • rap4ever
    Sziasztok! Nekem lenne egy nagy problémám. Elindítom a tekken5-öt. És amikor a játékban vagyok, semmit nem lehet látni. A kép csumára elvan csúszva és a karakterek meg laposak. A konfigom:
    4200+ Amd dualcore, 4 Giga 800Mhz Kingmax ram. Geforce 8600GT. Egyszerűen sehogy nem tudom megfelelően futtatni a játékot. Miven tudom hogy a beállításokon múlik minden, kisérletezgettem. Csomó plugint leszedtem, de egyik se jó. Ezek a pluginok mind kilettek próbálva:
    Zero GS Kosmos0.97.0
    Zero GS Kosmos0.97.1
    Zero GS Kosmos(nosse2)0.97.0
    Gsdx9 - et fel se sorolom mert vagy 7 féle van. A legújebb viszont a 0.1.8 as verzió. Egyikkel sem lehet futtatni a játékot. A hang okés, meg minden. Láttam képeket hogy milyen jól fut másoknál. De sehol nem találtam leírást. PLS HELP!

• Gnome
    jah a 3800as x2 az gyenge picit...én 5600+ os x2vel nyomom és ezen is átlag 30-45 FPS-el megy maximum a dbz budokai t 3...szoval játszható de nem tökéletes:P
  • soulhunter
    franba má, elegem van a gépemből :)
    bocs, de gyenge, akármilyen plugint is nyomok be + akármilyen játékot... maradok a gagyi, csunya, tv-s ps2nél, amig nem lesz pénzem bőviteni :(
  • Seth
    "Mi lehet a baj ?"

Minden amit felsoroltál, sry de gyenge a géped hozzá
  • superman544
    Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3-mal
    Bocs elfelejtettem odaírni
  • superman544
    Sziasztok!
    Én a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi-vel próbáltam meg játszani, a grafika, a hang,minden jó volt,kivéve azt,hogy a játék menüje 10fps-el ment,a harc pedig 2fps-el.Elvileg működnie kéne, mert néztem a youtube-on,hogy 2,4ghz procival is lehet már 60fps-el játszani.

A processzorom: Intel Celeron D 336, 2800 MHz (21 x 133)
    A videókártya: RADEON X550
    Mi lehet a baj ?
  • ivantba
    Üdv Srácok!Olyan emberek véleményét várnám, akiknek volt tapasztalata a Mortal Kombat Deadly Alliance-t nagyon jó FPS értékekkel játszani. Ha itt volna ilyen, kérem ossza meg velem a tapasztalatait. Milyen gépen, beállítások mellett, stb. Én a Tekken4-et már közel valós sebességgel futtatom (30-50FPS), de a Mortal nemigen tornászik 15-20fölé. Persze a gépem is ludas benne tudom, de hátha valakinek hasonlóval kellemesebb emlékei vannak: Pentium D 925 (Dual-Core) 2x3000mhz, 2x2mb cache, Geforce 7600GS 512MB, rendszer: 1Gb/800mhzDDR2
  • Vieras
    Sziasztok én nem tudom beálitani a logitech usb és gamepadom hogy kell eszt beálitani? mien plugin kell?
  • Gnome
    köszi megpatcheltem és már tökéletes
  • ivantba
    Üdv "scheitzlaci". Én gond nélkül elindítom a Tekken Tag-ot és az MK Deception-t is. Csak éppen nem veri sajnos az egeket a sebesség. A problémád orvoslására a google jó barátod lesz. Ezt keresd: "784svn GSdx 1.8 sse2.dll". Amúgy fura, hogy 2GB ramod mellett, csak a pcsx2T indul...Nekem 1GB-al megy a "sima". Nagy siránkoznivalód azért nincs belőle, 2-4FPS-t veszítesz max..
  • scheitzlaci
    Halihó!

Talán tudsz nekem segíteni. Én a Tekken Tag Tournament-el és a Mortal Kombat Deception-nal próbálkoztam. Mindkettő elindult, és eljutottam velük a főmenüig, majd a játékoskiválasztó képernyőig. Eddig kb 30 fps-el ment is. Majd jött a pályát betöltő képernyő, aztán amikor bejött volna a pálya... fekete képernyő, majd kilépés a Windows-ba, a szokásos üzenettel: (a pcsx2t.exe hibát észlelt és leállt.)
    Mi lehet a baj? Az emulátor nem tud megbírkózni ezekkel a játékokkal, csak féligmeddig? Vagy a beállításom szar? Vagy a gépem konfigurációja?

Pcsx2 emu-t használok a pcsx2t.exe-vel (a sima pcsx2.exe-nél azt írja ki, hogy nincs elég memória, pedig van 2x1 GB Dualchannel-be kötve)
    a bios: europe v02.00(14/06/2004) Console
    grafika:GSdx9 (MSVC 14.00, SSE2) 0.9.0 1440x900-as felbontással
    Hang: P.EOp.S. SPU2 Sound Driver 1.4.0
    a többi plugin szerintem mellékes

A Gépem: MSI K9N alaplap
    AMD Athlon 64 X2 2,5 GHz proci(k)
    2x1 GB Dualchannel memória
    NVidia Geforce 8800 GTS 320 MB videokártya
  • ivantba
    Sziasztok! Már hetek óta fanatikusan belevetettem magam a Pcsx2 "tuningolásába", hogy a lehető legtöbbet hozzám ki a gépemből.Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataim. Sajnos az beigazolódott, hogy amig a programkód optimalizálása nem fog javulni, egymagos procikon igen csekély eséllyel fog jól menni a program. Athlon64-3200+ konfigomon, nem sok játékot tudtam 10-20FPS fölé tolni. Bár 2D-s játékokkal nem kísérleteztem, ezek vélhetően jól mentek volna. Pcsx2 377-es legújabb kiadását használom, Gsdx 1.8SSE2 támogatással,és a ZeroGS 0.97.1-et. Nos,nem volt nagy keretem konfigcserére,így "megörököltem" egy Pentium Dual-Core D925-ös procit.2x2mb cache,2x3000mhz. A nyers adatok alapján az ember azt hinné, hogy ez majd mindenre elég lesz. Nos,sajnos nem... Bár le kell szögeznem,a 2mag miatt látványos, mondhatni dupla FPS mozgást hozott a játékok során. Egyik kedvencemet, a Tekken4-et, egy ilyen procival és 7600GS 512mb kártyával, vígan tudom játszani.Stabil 25-55FPS!Kisebb megingások csak nemély nagyobb pályán vannak, de akkor is csak kis időre.Szóval a Tekken4 kipipálva. Amúgy Spu PEOPS 1.9 Plugint használtam, és mind a hang/zene rendben volt!Sajnos most jön a feketeleves,mármint számomra.Kedvenc Mortal Kombat szériám,khmmm,hogy is fogalmazzak csak? nem az igazi...A Deadly Alliance mindenesetre felüdülés az Athlon64-3200 8-10FPS-e után.A PentiumD925-ömmel már stabil 15-25FPS! Mondhatni játszható, és mivel nem közelíti még a valódi sebességet még, ezért a kombók jól bevihetőek:)De pár nagyobb kiterjesztésű pálya (havas) még a kétmagos procit is visszaveszi.. Megjegyzem,érdemes probálkozni a 377-es verzió VU-Skipjével, mert dobott a gépepmen 10FPS-t! Így már 30FPS-s sem lehetetlen. Nagyon jó eredményt értem el még a King of Fighters Maximum Impact 2-vel is! 35FPS. A Virtua Fighter 4 is játszható lett, de még nem az igazi... Összegzésképpen nem olyan rossz proci ez a PentiumD925,de tudom, hogy a Core2Duo fele kellene kacsingatnom, mert pl. a Youtube-on szájtátva nézem milyen sebességgel pörgetik ilyen procival a játékokat.Véleményeket szívesen olvasok másoktól is!
  • norbert1992
    Hali leszetem a 3. dik részét
    az tökéletesen megy 30-35 fps el
    nincsen képhiba se semi
    a pcsx2svn377 vel néha lefagy ezért a pcsx2svn302 re átkel váltani és az tökéletes
    nekem a GSdx9v11-4 el sikerült megcsinálnom mert csak ezt fogata el
    köszönöm a segitségedet
    HA kel akor leirom a beálitásokat.
    :D
    bb
  • Attelee
    Szedd le a Gsdx 0.1.8 at INNEN
    Ne változtass semmin csak pipáld be a Native kockát!És igy még gyorsabb lesz!Persze csunyább is!Ha még igy is feketék lesznek az emberek,akkor nem tudom!A 3. rész biztos jo NTSC-sen!Ja a Bios az mindegy milyen!