7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
retek683 #4843 Az a baj hogy az emu-ban lévő öszes sse-3 illetve 4-es plugin csak c2d-vel kompatibilis :S:S Mert nekem ha beteszek bármiylen sse3-mas plugin-t akkor kifagy:S Legalábis én igy vagyok vele! A prci pedig birná az sse3mat támogatja meg miden... -
#4842 Próbáltam, de a loading képernyőnél kiakad! -
#4841 Valaki probálta már esetleg az új Alone in The Darkot megy-e emuval? -
#4840 Nem tudom milyen géped van de az ennyémmel játszhato a Tekken5 az Svn 377 és a Gsdx 1.8 as párossal!Kivéve a szaladgálos rész bár már lehet h az is müxik!De én nem tudtam behozni Devil Jin-t! -
#4839 Hajrá!:)
Nekem is lehet segiteni!pl SSX3 Miért fagy le néha véletlenszerüen?Elég idegesitö és igy nincs eröm végigjátszani!:(
Viszont van egy új svn 384 azzal álitólag az On Tour Playable:P
Más:Biomage milyen gépet veszel?Csak nehogy AMD-s procit vegyél:P
Van egy figyelemre méltó VGA is mégpedig az ATI/AMD/ HD 4850! -
retek683 #4838 Na lenditsük fel a topikot emberek:D -
#4837 hamarosan lesz új gépem, úgy érzem a topikot sokszor fogom majd nézni :)
és válaszolni kérdésekre :) -
#4836 van esély a mortal armageddont, és a tekken5-öt játszható formára hozni?
uftok ajánlani vmi jó plugint-t vagy valami beállitást? -
#4835 kn 60-70%os a gyorsulás, nem dupla -
#4834 Sziasztok!
elöször probálok ki emulátort szoval.... :D
az érdekeln, h tekken 5-öt lehet-e valahogy játszható formává alakitani, mert menüben tökéltes, de jatékban 25 lesz az fps nagyon belassul és a képernyön ilyen átlátszo foltok lesznek mintha maszatos lenne
a másik kérdésem, h az mk:armageddon jól fut-e? -
netrefer #4833 Ha a plugin gondot tartjátok valószínűnek akkor kérlek írjatok, hogy milyet használtok, mert megpróbálnám azzal is.
Eddig nem sikerült megoldanom a problémát. -
#4832 Hi.
Több szálon futnak a programok, alkalmazások, stb. Szóval jobban elosztja a dolgokat, olyan mintha 2 procid lenne, de nem egészen azért így működik.
A lényeg az, hogy mivel 2 felé osztja a feladatokat, gyorsabb.
Én legalábbis így tudom. -
netrefer #4831 Kösz a segítséget, már elindul, de még mindig vannak gondjaim.
Eddig csak egy grafikai pluginnal tudtam elindítani a játékot, viszont az a legbonyolultabb azok közül ami nekem megvan és már eddig is elég sokat szenvedtem a beállításával, de még mindig szaggat, nagyon lassú, nagyjából minden 3. elindításkor csíkokból áll a képernyő alsó fele és nem tud mindent megjeleníteni, hanem néhány dolog helyett csak lapokat mutat.
Nem értek hozzá, így nem tudom hogy a pluginnal van-e gond vagy nem bírja el a videokártyám.
Nem tudom, hogy ez orvosolható-e úgy, hogy a TVt rákötöm a gépre és ott játszok, de gondolom nem.
Más ok nem jutott az eszembe, hogy mi lehet a baja. -
Svrakab #4830 Áááááááá utánanéztem és rájöttem.
Szerintetek egy Intel Pentium Dual Core 2.80ghz-es proci elég lenne ? -
Svrakab #4829 Dupla olyan hatékony ? -
Svrakab #4828 Hello
Megmondaná valaki hogy a dual core-os processzor miért jobb ?
Akarok egy újat venni, de nem nagyon fogom ezt témát. -
#4827 legalul (az összes hsz alatt) :
Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:
keresési kulcsszó: bios
kidob 1 linkes hszt, katt rá, v mininova, isohunt, v torrentsearch, v akármi más torrentkereső -
netrefer #4826 Üdv!
Nemrég letöltöttem egy PS2 emulátort, viszont nincs hozzá BIOSom és nem tudom honnan tudnék szerezni.
Ha valaki tud nekem segíteni azt megköszönném.
Köszönöm! -
zsotesz #4825 Nagyon jó kis játék ez a Final Fantasy X, az X-2-őt próbálta már valaki? -
exoterm #4824 nálam is.... -
zsotesz #4823 Az emulátor help menüjében van egy kompatibiliti list opció, ezen meg tudod nézni melyik játék működik. -
Skyline #4822 Silent Hill Origins (ps2) -re tud valaki vmi fasza beállítást/plugint-t a pcsx2-höz? Mert nállam befagy rögtön indulás után a nagy SILENT HILL feliratnál.. -
Dominic901 #4821 Splinter Cell Pandora Tomorrow
meg kértem egy eredetit is Burnout3 Takedown -
zsotesz #4820 az nem valószínű, viszont lehet, hogy nem jó hozzá a bios. Gondolom bemásoltad a pcsx2 bios mappájába a bios file-t és be is tallóztad a configuration menüben. Egyébként melyik játékkal próbálkozol? -
Dominic901 #4819 leht az a baj hogy nem eredeti a játék? -
Dominic901 #4818 ááá még mindig azt írja -
Dominic901 #4817 ok thx a helpet -
zsotesz #4816 volt itt a topic-ban is már belinkelve, de google-ba beírod, hogy "pcsx2 bios" akkor ad ki rá találatot, ott keresgélhetsz, vagy mininova, isohunt. -
Dominic901 #4815 és atz honnan lehet szerezni? -
zsotesz #4814 valószínűleg az baj, hogy nincs biosod. -
Dominic901 #4813 hali
próbálkozok ezzel az emulátorral de ha elindítom akkor ezt íraja ki:
Unable to load bios: 'bios/',PCSX2 can't without that -
Melkon666 #4812 Közben voltam olyan ügyes és visszaolvastam és láttam, hogy írtátok, hogy PAL verzió okozza a villogást. Kiderült, hogy nekem az van sajnos... Megpróbálkoztam a converterrel de mindenféle hibaüzeneteket kapok szal inkább leszedem újra csak most az NTSC verziót.
Remélem azzal gond nélkül menni fog -
Melkon666 #4811 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Dragon Ball budokai tenkaichi 3-at szeretném játszani Pcsx2svn377-n. Majdnem mindent úgy állítottam be, ahogy azt Norbert1992 javasolta a 4779-es kommentben. Annyi az eltérés, hogy a CPU beállításnál nem Limiten megy hanem VU Skip-en, mert így gyorsabb nekem. A játék faszán el is indul, a menü tökéletes, a hang is jó (azzal is sokat szenvedtem, hogy a hang ne "turbó" fokozaton menjen, de már ez is megoldódott) és a csata is elindul. Az fps tűrhető, még a játszható kategória szal azzal sincs baj, a színek szépek és a grafika is kellemes. Egyetlen egy probléma van: Amint elkezdődik a verekedés, elkezd a kép iszonyatosan villódzani! (nem tudom szebb szóval leírni )
Szal teljesen élvezhetetlen az állandó villódzás miatt.
Nincs vmi ötletetek, hogy mi lehet a baj? Azokat a DLL-eket is bemásoltam amit Attelee töltött fel pár kommenttel ezelőtt.
A bios, amit használok: SCPH-70012_BIOS_V12_USA_200
GSdx9v11-4 a plugin
Végül a gépem:
Intel P4 3.0Ghz Dual Core
2GB Ram
8800GTS 320mb
Légyszíves segítsetek, mert már olyan közel vagyok ahhoz hogy tökéletesen be legyen állítva!
Köszi
-
#4810 A Pcsx2 könyvtáram 287Mb,szoval azt nem töltöm fel!Ezt töltsd le és ezzel inditsd a játékokat,de ne a Pcsx2tsvn377 est használd hanem a simát!Ha pedig ki irja h kevés a memória inditsd ujra a gépet!
Egyelőre ennyit tudok segiteni! -
#4809 Kicsit se bánd, végigvittem :) -
scheitzlaci #4808 Sima XP-t használok (SP2-est)
A Gépem: MSI K9N alaplap
AMD Athlon 64 X2 2,5 GHz proci(k)
2x1 GB Dualchannel memória
NVidia Geforce 8800 GTS 320 MB videokártya
Pcsx2 emu-t használok a pcsx2t.exe-vel (a sima pcsx2.exe-nél azt írja ki, hogy nincs elég memória, pedig van 2x1 GB Dualchannel-be kötve)
a bios: europe v02.00(14/06/2004) Console
grafika:GSdx9 (MSVC 14.00, SSE2) 0.9.0 1440x900-as felbontással
Hang: P.EOp.S. SPU2 Sound Driver 1.4.0
a többi plugin szerintem mellékes
A Tekken Tag Tournament-el és a Mortal Kombat Deception-nal próbálkoztam. Mindkettő elindult, és eljutottam velük a főmenüig, majd a játékoskiválasztó képernyőig. Eddig kb 30 fps-el ment is. Majd jött a pályát betöltő képernyő, aztán amikor bejött volna a pálya... fekete képernyő, majd kilépés a Windows-ba, a szokásos üzenettel: (a pcsx2t.exe hibát észlelt és leállt.)
Erre ajánlotta valaki a 784svn GSdx 1.8 sse2.dll plugint, de azt nem találtam, egy hasonló nevűvel meg el sem indult.
Az kéne, hogy valaki, akinek működik teljesen a ps2 emuja, az az egész Psx2 könyvtárát elküldhetné nekem benne az összes - működő - pluginnal és beállítással egy zip fájlban összetömörítve, hogy nekem már csak ki kelljen tömöríteni, nyomni az exe-t, betölteni a dvd képfájlt és mehet a játék...
Szóval légyszi valaki legyen olyan jó és jelezzen nekem, hogy elküldi! Köszi!
-
#4807 Kipróbáltam az új Alone in the dark játékot, de csak a loading képernyőig jut! -
#4806 Köszi! -
#4805 igen. -
#4804 Valaki probálta vistan az emut, működik?