7924
  • retek683
    Az a baj hogy az emu-ban lévő öszes sse-3 illetve 4-es plugin csak c2d-vel kompatibilis :S:S Mert nekem ha beteszek bármiylen sse3-mas plugin-t akkor kifagy:S Legalábis én igy vagyok vele! A prci pedig birná az sse3mat támogatja meg miden...
  • dante3
    Próbáltam, de a loading képernyőnél kiakad!
  • grebber
    Valaki probálta már esetleg az új Alone in The Darkot megy-e emuval?
  • Attelee
    Nem tudom milyen géped van de az ennyémmel játszhato a Tekken5 az Svn 377 és a Gsdx 1.8 as párossal!Kivéve a szaladgálos rész bár már lehet h az is müxik!De én nem tudtam behozni Devil Jin-t!
  • Attelee
    Hajrá!:)
    Nekem is lehet segiteni!pl SSX3 Miért fagy le néha véletlenszerüen?Elég idegesitö és igy nincs eröm végigjátszani!:(
    Viszont van egy új svn 384 azzal álitólag az On Tour Playable:P

Más:Biomage milyen gépet veszel?Csak nehogy AMD-s procit vegyél:P
    Van egy figyelemre méltó VGA is mégpedig az ATI/AMD/ HD 4850!
  • retek683
    Na lenditsük fel a topikot emberek:D
  • biomage
    hamarosan lesz új gépem, úgy érzem a topikot sokszor fogom majd nézni :)
    és válaszolni kérdésekre :)
  • Zomil
    van esély a mortal armageddont, és a tekken5-öt játszható formára hozni?

uftok ajánlani vmi jó plugint-t vagy valami beállitást?
  • soulhunter
    kn 60-70%os a gyorsulás, nem dupla
  • Zomil
    Sziasztok!

elöször probálok ki emulátort szoval.... :D

az érdekeln, h tekken 5-öt lehet-e valahogy játszható formává alakitani, mert menüben tökéltes, de jatékban 25 lesz az fps nagyon belassul és a képernyön ilyen átlátszo foltok lesznek mintha maszatos lenne

a másik kérdésem, h az mk:armageddon jól fut-e?
  • netrefer
    Ha a plugin gondot tartjátok valószínűnek akkor kérlek írjatok, hogy milyet használtok, mert megpróbálnám azzal is.
    Eddig nem sikerült megoldanom a problémát.
  • aky93
    Hi.
    Több szálon futnak a programok, alkalmazások, stb. Szóval jobban elosztja a dolgokat, olyan mintha 2 procid lenne, de nem egészen azért így működik.
    A lényeg az, hogy mivel 2 felé osztja a feladatokat, gyorsabb.
    Én legalábbis így tudom.
  • netrefer
    Kösz a segítséget, már elindul, de még mindig vannak gondjaim.
    Eddig csak egy grafikai pluginnal tudtam elindítani a játékot, viszont az a legbonyolultabb azok közül ami nekem megvan és már eddig is elég sokat szenvedtem a beállításával, de még mindig szaggat, nagyon lassú, nagyjából minden 3. elindításkor csíkokból áll a képernyő alsó fele és nem tud mindent megjeleníteni, hanem néhány dolog helyett csak lapokat mutat.
    Nem értek hozzá, így nem tudom hogy a pluginnal van-e gond vagy nem bírja el a videokártyám.
    Nem tudom, hogy ez orvosolható-e úgy, hogy a TVt rákötöm a gépre és ott játszok, de gondolom nem.
    Más ok nem jutott az eszembe, hogy mi lehet a baja.
  • Svrakab
    Áááááááá utánanéztem és rájöttem.
    Szerintetek egy Intel Pentium Dual Core 2.80ghz-es proci elég lenne ?
  • Svrakab
    Dupla olyan hatékony ?
  • Svrakab
    Hello
    Megmondaná valaki hogy a dual core-os processzor miért jobb ?
    Akarok egy újat venni, de nem nagyon fogom ezt témát.
  • soulhunter
    legalul (az összes hsz alatt) :

Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra:

keresési kulcsszó: bios

kidob 1 linkes hszt, katt rá, v mininova, isohunt, v torrentsearch, v akármi más torrentkereső
  • netrefer
    Üdv!
    Nemrég letöltöttem egy PS2 emulátort, viszont nincs hozzá BIOSom és nem tudom honnan tudnék szerezni.
    Ha valaki tud nekem segíteni azt megköszönném.
    Köszönöm!
  • zsotesz
    Nagyon jó kis játék ez a Final Fantasy X, az X-2-őt próbálta már valaki?
  • exoterm
    nálam is....
  • zsotesz
    Az emulátor help menüjében van egy kompatibiliti list opció, ezen meg tudod nézni melyik játék működik.
  • Skyline
    Silent Hill Origins (ps2) -re tud valaki vmi fasza beállítást/plugint-t a pcsx2-höz? Mert nállam befagy rögtön indulás után a nagy SILENT HILL feliratnál..
  • Dominic901
    Splinter Cell Pandora Tomorrow
    meg kértem egy eredetit is Burnout3 Takedown
  • zsotesz
    az nem valószínű, viszont lehet, hogy nem jó hozzá a bios. Gondolom bemásoltad a pcsx2 bios mappájába a bios file-t és be is tallóztad a configuration menüben. Egyébként melyik játékkal próbálkozol?
  • Dominic901
    leht az a baj hogy nem eredeti a játék?
  • Dominic901
    ááá még mindig azt írja
  • Dominic901
    ok thx a helpet
  • zsotesz
    volt itt a topic-ban is már belinkelve, de google-ba beírod, hogy "pcsx2 bios" akkor ad ki rá találatot, ott keresgélhetsz, vagy mininova, isohunt.
  • Dominic901
    és atz honnan lehet szerezni?
  • zsotesz
    valószínűleg az baj, hogy nincs biosod.
  • Dominic901
    hali
    próbálkozok ezzel az emulátorral de ha elindítom akkor ezt íraja ki:
    Unable to load bios: 'bios/',PCSX2 can't without that
  • Melkon666
    Közben voltam olyan ügyes és visszaolvastam és láttam, hogy írtátok, hogy PAL verzió okozza a villogást. Kiderült, hogy nekem az van sajnos... Megpróbálkoztam a converterrel de mindenféle hibaüzeneteket kapok szal inkább leszedem újra csak most az NTSC verziót.
    Remélem azzal gond nélkül menni fog
  • Melkon666
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni tőletek! Dragon Ball budokai tenkaichi 3-at szeretném játszani Pcsx2svn377-n. Majdnem mindent úgy állítottam be, ahogy azt Norbert1992 javasolta a 4779-es kommentben. Annyi az eltérés, hogy a CPU beállításnál nem Limiten megy hanem VU Skip-en, mert így gyorsabb nekem. A játék faszán el is indul, a menü tökéletes, a hang is jó (azzal is sokat szenvedtem, hogy a hang ne "turbó" fokozaton menjen, de már ez is megoldódott) és a csata is elindul. Az fps tűrhető, még a játszható kategória szal azzal sincs baj, a színek szépek és a grafika is kellemes. Egyetlen egy probléma van: Amint elkezdődik a verekedés, elkezd a kép iszonyatosan villódzani! (nem tudom szebb szóval leírni )
    Szal teljesen élvezhetetlen az állandó villódzás miatt.
    Nincs vmi ötletetek, hogy mi lehet a baj? Azokat a DLL-eket is bemásoltam amit Attelee töltött fel pár kommenttel ezelőtt.
    A bios, amit használok: SCPH-70012_BIOS_V12_USA_200
    GSdx9v11-4 a plugin

Végül a gépem:
    Intel P4 3.0Ghz Dual Core
    2GB Ram
    8800GTS 320mb

Légyszíves segítsetek, mert már olyan közel vagyok ahhoz hogy tökéletesen be legyen állítva!
    Köszi

• Attelee
    A Pcsx2 könyvtáram 287Mb,szoval azt nem töltöm fel!Ezt töltsd le és ezzel inditsd a játékokat,de ne a Pcsx2tsvn377 est használd hanem a simát!Ha pedig ki irja h kevés a memória inditsd ujra a gépet!
    Egyelőre ennyit tudok segiteni!
  • Seth
    Kicsit se bánd, végigvittem :)
  • scheitzlaci
    Sima XP-t használok (SP2-est)
    A Gépem: MSI K9N alaplap
    AMD Athlon 64 X2 2,5 GHz proci(k)
    2x1 GB Dualchannel memória
    NVidia Geforce 8800 GTS 320 MB videokártya

Pcsx2 emu-t használok a pcsx2t.exe-vel (a sima pcsx2.exe-nél azt írja ki, hogy nincs elég memória, pedig van 2x1 GB Dualchannel-be kötve)
    a bios: europe v02.00(14/06/2004) Console
    grafika:GSdx9 (MSVC 14.00, SSE2) 0.9.0 1440x900-as felbontással
    Hang: P.EOp.S. SPU2 Sound Driver 1.4.0
    a többi plugin szerintem mellékes
    A Tekken Tag Tournament-el és a Mortal Kombat Deception-nal próbálkoztam. Mindkettő elindult, és eljutottam velük a főmenüig, majd a játékoskiválasztó képernyőig. Eddig kb 30 fps-el ment is. Majd jött a pályát betöltő képernyő, aztán amikor bejött volna a pálya... fekete képernyő, majd kilépés a Windows-ba, a szokásos üzenettel: (a pcsx2t.exe hibát észlelt és leállt.)

Erre ajánlotta valaki a 784svn GSdx 1.8 sse2.dll plugint, de azt nem találtam, egy hasonló nevűvel meg el sem indult.

Az kéne, hogy valaki, akinek működik teljesen a ps2 emuja, az az egész Psx2 könyvtárát elküldhetné nekem benne az összes - működő - pluginnal és beállítással egy zip fájlban összetömörítve, hogy nekem már csak ki kelljen tömöríteni, nyomni az exe-t, betölteni a dvd képfájlt és mehet a játék...

Szóval légyszi valaki legyen olyan jó és jelezzen nekem, hogy elküldi! Köszi!
  • dante3
    Kipróbáltam az új Alone in the dark játékot, de csak a loading képernyőig jut!
  • dante3
    Köszi!
  • kuci06
    igen.
  • dante3
    Valaki probálta vistan az emut, működik?