Mûködõ PS2 Emulator!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
meg kértem egy eredetit is Burnout3 Takedown
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
próbálkozok ezzel az emulátorral de ha elindítom akkor ezt íraja ki:
Unable to load bios: 'bios/',PCSX2 can't without that
Remélem azzal gond nélkül menni fog<#rolleyes>#rolleyes>
Segítséget szeretnék kérni tõletek! Dragon Ball budokai tenkaichi 3-at szeretném játszani Pcsx2svn377-n. Majdnem mindent úgy állítottam be, ahogy azt Norbert1992 javasolta a 4779-es kommentben. Annyi az eltérés, hogy a CPU beállításnál nem Limiten megy hanem VU Skip-en, mert így gyorsabb nekem. A játék faszán el is indul, a menü tökéletes, a hang is jó (azzal is sokat szenvedtem, hogy a hang ne "turbó" fokozaton menjen, de már ez is megoldódott) és a csata is elindul. Az fps tûrhetõ, még a játszható kategória szal azzal sincs baj, a színek szépek és a grafika is kellemes. Egyetlen egy probléma van: Amint elkezdõdik a verekedés, elkezd a kép iszonyatosan villódzani! <#wow3>#wow3><#csodalk>#csodalk>(nem tudom szebb szóval leírni <#vigyor0>#vigyor0>)
Szal teljesen élvezhetetlen az állandó villódzás miatt.
Nincs vmi ötletetek, hogy mi lehet a baj? Azokat a DLL-eket is bemásoltam amit Attelee töltött fel pár kommenttel ezelõtt.
A bios, amit használok: SCPH-70012_BIOS_V12_USA_200
GSdx9v11-4 a plugin
Végül a gépem:
Intel P4 3.0Ghz Dual Core
2GB Ram
8800GTS 320mb
Légyszíves segítsetek, mert már olyan közel vagyok ahhoz hogy tökéletesen be legyen állítva!
Köszi
Egyelõre ennyit tudok segiteni!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
A Gépem: MSI K9N alaplap
AMD Athlon 64 X2 2,5 GHz proci(k)
2x1 GB Dualchannel memória
NVidia Geforce 8800 GTS 320 MB videokártya
Pcsx2 emu-t használok a pcsx2t.exe-vel (a sima pcsx2.exe-nél azt írja ki, hogy nincs elég memória, pedig van 2x1 GB Dualchannel-be kötve)
a bios: europe v02.00(14/06/2004) Console
grafika:GSdx9 (MSVC 14.00, SSE2) 0.9.0 1440x900-as felbontással
Hang: P.EOp.S. SPU2 Sound Driver 1.4.0
a többi plugin szerintem mellékes
A Tekken Tag Tournament-el és a Mortal Kombat Deception-nal próbálkoztam. Mindkettõ elindult, és eljutottam velük a fõmenüig, majd a játékoskiválasztó képernyõig. Eddig kb 30 fps-el ment is. Majd jött a pályát betöltõ képernyõ, aztán amikor bejött volna a pálya... fekete képernyõ, majd kilépés a Windows-ba, a szokásos üzenettel: (a pcsx2t.exe hibát észlelt és leállt.)
Erre ajánlotta valaki a 784svn GSdx 1.8 sse2.dll plugint, de azt nem találtam, egy hasonló nevûvel meg el sem indult.
Az kéne, hogy valaki, akinek mûködik teljesen a ps2 emuja, az az egész Psx2 könyvtárát elküldhetné nekem benne az összes - mûködõ - pluginnal és beállítással egy zip fájlban összetömörítve, hogy nekem már csak ki kelljen tömöríteni, nyomni az exe-t, betölteni a dvd képfájlt és mehet a játék...
Szóval légyszi valaki legyen olyan jó és jelezzen nekem, hogy elküldi! Köszi!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
anno is tök véletlenül találtam rá, mer érdekes volt a cime, de most nem találom napok ota sehol "ps2 angel vs devil fight" cimszoval, pedig anno csak "fight game ps2" -re dobta ki 1 torrent oldalon, ami azota mexünt...
akkor a tüneteim a kövik vtak sima 3200+ -os procival, 6600 GT-vel, és 0.9.1 -es mizériával:
ingame 10-14 FPS, menü 20 FPS, a karakterek jol láthatoak vtak, de a háttér fullfekete, csak sejteni lehet,h néz ki a pálya, amit választottál, és mindezt le is irtam anno is, de nem találom azt a hozzászolásom :(
pedig jo kis verekedõs játéknak indult, mert a gonoszok kapásbol fegyverekkel inditottak (égõ lánc (lásd: ghostrider), bazi nagy acélbalta, szal mindenféle tüzben edzett fegyverrel), az angyalok meg vmi specko képességekkel rendelkeztek
ha netán vkinek ismerõs lenne ez a játék, megdobna a nevével?
elõre is köszi :)
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
scheitzlaci ha ez megvan Gsdx 0.1.8 sse2 de ha a procid támogatja a többit akkor az sse4 a legjobb!Ha még mindig nem megy mert Vistát hazsnálsz akkor frissitsd a DirectX-et!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Tekken 5 re van valami jó beállítás? :D rég jártam erre, és most nincs kedvem eredeti forumon átrágni az egészet, thx.
De nem irtál plugint,se emulátort se configot!Igy nem tudok segiteni!
Régebbi emut használj pl:svn 239 és régebbi plugint!GSdx 0.1.6!
Vagy kapcsold ki a speed hacks opciokat az ujabb emulátorokkal!
Találtam egy GSdxv1-8.zip fájlt melyben 3 plugin volt: GSdx-sse4.dll, GSdx-sse2.dll és GSdx-ssse3.dll A három közül egyik sem mûködött, el sem indult a Tekken Tag, vagy a Mortal Kombat Deception. Eddig a GSdx9 sse2.dll (MSVC 14.00 SSE2) 0.9.0 plugin vált be nekem legjobban, bár a játékon belül a tényleges játék (a küzdelem) ezzel sem megy... :( :( :(
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
EMus beéllító részleg valóban nem mûködik? EMlékeim szerint régen nagyon jól leírt segítség állt a kezdõk elõtt. Így meg nagyon nem tudok eligazodnia dolgon sajnos...
ESetleg friss biost honnan lehet letölteni ?
KÖszi elõre is
egyébként most már jól megy a fenti plugin -nal, csak júliusi DX kellett hozzá!
ez mit jelent?
BF2142:kolbi, kolbi01
hát ajánlatos leszedni hozzá: plugins okat + béta verziókat ja és egy biost
akinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj plz írjon, thX
ha nem akor elküldöm képben
vagy ha esetleg uyganigy élitotad be és nem jó akor az a gond hogy a gépünk nem azonos és neked némej dolgot átkel álitanod
Nekem a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 uyganugy fut az emulátoral mint ahogy a ps2 õn futna de csak singlö módba szoval csak akor ha egyedül jácok a gép elen mert ha duelezést már nemigen birja :S
de a singlö mód meg a küldetések tökéletesek
leirom a beálitásaimat remélem nektek is meni g :D
Nekem az alap indi Pcsx2_0.9.5_Svn275 de ebbe betetem a töbi svn béta verziókat ha az egyik esetleg kifagyna de nem szokot elõfordulni :D
a Sped hacks ben mindent ki kel pipálni
a Cpu ba- felül mindent ki kel pipálni és allatta a Limitatore ablakot és mellete az irás 0 legyen
a Graficánál: a Resolution: 640X480 60Hz legyen
allata a Renderer : Direct3D9
a Shader : picel Shader 2.0 legyen
az Intarlacing None legyen
a Aspect Ratio 4:3 legyen
Alata a Native ablak legyen kipipálva
azalat ne legyen kipipálva semi kivéve a felsõ 2 ami alapból kivan
a Configura menüpontban: a Grafica GSdx9v11-4 legyen amit le lehet tölteni a http://forums.ngemu.com/ps2-plugin-questions-troubleshooting/97657-gsdx.html
oldalról
A Sonoro : ban a ZeroSPU2 0.4.5 legyen kiválasztva
a Controller primarió a : SSSPSX Pad .. legyen
mellete a controler second.. : uygan az legyen mint a melelte lévõ
a CDVdrom tecés szerint ugy kel hogy beolvasa alemezt
a Dev9 a : DEV9null Driver 0.3.0 legyen
az USB : USBnull driver 0.5.0 legyen
a FireWire a FWnull Driver 0.4.0 legyen
a Bisos a : europa v02.20 és a 2006 conzole legyen
a töbi beálitás amit nem irtam az tecés szerint
Ezek az én beálitásaim nekem ezek váltak be :D
Ha valaki nemért valamit az szoljon és megpróbálom neki elmagyarázni érthetõben vagy elküldöm neki kép-ként
:D:D:D:D:D
4200+ Amd dualcore, 4 Giga 800Mhz Kingmax ram. Geforce 8600GT. Egyszerûen sehogy nem tudom megfelelõen futtatni a játékot. Miven tudom hogy a beállításokon múlik minden, kisérletezgettem. Csomó plugint leszedtem, de egyik se jó. Ezek a pluginok mind kilettek próbálva:
Zero GS Kosmos0.97.0
Zero GS Kosmos0.97.1
Zero GS Kosmos(nosse2)0.97.0
Gsdx9 - et fel se sorolom mert vagy 7 féle van. A legújebb viszont a 0.1.8 as verzió. Egyikkel sem lehet futtatni a játékot. A hang okés, meg minden. Láttam képeket hogy milyen jól fut másoknál. De sehol nem találtam leírást. PLS HELP!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
bocs, de gyenge, akármilyen plugint is nyomok be + akármilyen játékot... maradok a gagyi, csunya, tv-s ps2nél, amig nem lesz pénzem bõviteni :(
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...