Mûködõ PS2 Emulator!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az emulátor help menüjében van egy kompatibiliti list opció, ezen meg tudod nézni melyik játék mûködik.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Silent Hill Origins (ps2) -re tud valaki vmi fasza beállítást/plugint-t a pcsx2-höz? Mert nállam befagy rögtön indulás után a nagy SILENT HILL feliratnál..

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Splinter Cell Pandora Tomorrow
meg kértem egy eredetit is Burnout3 Takedown

az nem valószínû, viszont lehet, hogy nem jó hozzá a bios. Gondolom bemásoltad a pcsx2 bios mappájába a bios file-t és be is tallóztad a configuration menüben. Egyébként melyik játékkal próbálkozol?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

leht az a baj hogy nem eredeti a játék?

ááá még mindig azt írja

ok thx a helpet

volt itt a topic-ban is már belinkelve, de google-ba beírod, hogy "pcsx2 bios" akkor ad ki rá találatot, ott keresgélhetsz, vagy mininova, isohunt.

és atz honnan lehet szerezni?

valószínûleg az baj, hogy nincs biosod.

hali
próbálkozok ezzel az emulátorral de ha elindítom akkor ezt íraja ki:
Unable to load bios: 'bios/',PCSX2 can't without that

Közben voltam olyan ügyes és visszaolvastam és láttam, hogy írtátok, hogy PAL verzió okozza a villogást. Kiderült, hogy nekem az van sajnos... Megpróbálkoztam a converterrel de mindenféle hibaüzeneteket kapok szal inkább leszedem újra csak most az NTSC verziót.
Remélem azzal gond nélkül menni fog<#rolleyes>

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tõletek! Dragon Ball budokai tenkaichi 3-at szeretném játszani Pcsx2svn377-n. Majdnem mindent úgy állítottam be, ahogy azt Norbert1992 javasolta a 4779-es kommentben. Annyi az eltérés, hogy a CPU beállításnál nem Limiten megy hanem VU Skip-en, mert így gyorsabb nekem. A játék faszán el is indul, a menü tökéletes, a hang is jó (azzal is sokat szenvedtem, hogy a hang ne "turbó" fokozaton menjen, de már ez is megoldódott) és a csata is elindul. Az fps tûrhetõ, még a játszható kategória szal azzal sincs baj, a színek szépek és a grafika is kellemes. Egyetlen egy probléma van: Amint elkezdõdik a verekedés, elkezd a kép iszonyatosan villódzani! <#wow3><#csodalk>(nem tudom szebb szóval leírni <#vigyor0>)
Szal teljesen élvezhetetlen az állandó villódzás miatt.
Nincs vmi ötletetek, hogy mi lehet a baj? Azokat a DLL-eket is bemásoltam amit Attelee töltött fel pár kommenttel ezelõtt.
A bios, amit használok: SCPH-70012_BIOS_V12_USA_200
GSdx9v11-4 a plugin

Végül a gépem:
Intel P4 3.0Ghz Dual Core
2GB Ram
8800GTS 320mb

Légyszíves segítsetek, mert már olyan közel vagyok ahhoz hogy tökéletesen be legyen állítva!
Köszi

Attelee
A Pcsx2 könyvtáram 287Mb,szoval azt nem töltöm fel!Ezt töltsd le és ezzel inditsd a játékokat,de ne a Pcsx2tsvn377 est használd hanem a simát!Ha pedig ki irja h kevés a memória inditsd ujra a gépet!
Egyelõre ennyit tudok segiteni!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Seth
Kicsit se bánd, végigvittem :)

PSN ID.: Beegabor

Sima XP-t használok (SP2-est)
A Gépem: MSI K9N alaplap
AMD Athlon 64 X2 2,5 GHz proci(k)
2x1 GB Dualchannel memória
NVidia Geforce 8800 GTS 320 MB videokártya

Pcsx2 emu-t használok a pcsx2t.exe-vel (a sima pcsx2.exe-nél azt írja ki, hogy nincs elég memória, pedig van 2x1 GB Dualchannel-be kötve)
a bios: europe v02.00(14/06/2004) Console
grafika:GSdx9 (MSVC 14.00, SSE2) 0.9.0 1440x900-as felbontással
Hang: P.EOp.S. SPU2 Sound Driver 1.4.0
a többi plugin szerintem mellékes
A Tekken Tag Tournament-el és a Mortal Kombat Deception-nal próbálkoztam. Mindkettõ elindult, és eljutottam velük a fõmenüig, majd a játékoskiválasztó képernyõig. Eddig kb 30 fps-el ment is. Majd jött a pályát betöltõ képernyõ, aztán amikor bejött volna a pálya... fekete képernyõ, majd kilépés a Windows-ba, a szokásos üzenettel: (a pcsx2t.exe hibát észlelt és leállt.)

Erre ajánlotta valaki a 784svn GSdx 1.8 sse2.dll plugint, de azt nem találtam, egy hasonló nevûvel meg el sem indult.

Az kéne, hogy valaki, akinek mûködik teljesen a ps2 emuja, az az egész Psx2 könyvtárát elküldhetné nekem benne az összes - mûködõ - pluginnal és beállítással egy zip fájlban összetömörítve, hogy nekem már csak ki kelljen tömöríteni, nyomni az exe-t, betölteni a dvd képfájlt és mehet a játék...

Szóval légyszi valaki legyen olyan jó és jelezzen nekem, hogy elküldi! Köszi!
dante3
Kipróbáltam az új Alone in the dark játékot, de csak a loading képernyõig jut!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

dante3
Köszi!<#worship>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

kuci06
igen.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

dante3
Valaki probálta vistan az emut, mûködik?

soulhunter
szasztok! nem tjátok, mi annak az angyalos ördögös játéknak a neve, amit anno beirtam?
anno is tök véletlenül találtam rá, mer érdekes volt a cime, de most nem találom napok ota sehol "ps2 angel vs devil fight" cimszoval, pedig anno csak "fight game ps2" -re dobta ki 1 torrent oldalon, ami azota mexünt...

akkor a tüneteim a kövik vtak sima 3200+ -os procival, 6600 GT-vel, és 0.9.1 -es mizériával:
ingame 10-14 FPS, menü 20 FPS, a karakterek jol láthatoak vtak, de a háttér fullfekete, csak sejteni lehet,h néz ki a pálya, amit választottál, és mindezt le is irtam anno is, de nem találom azt a hozzászolásom :(

pedig jo kis verekedõs játéknak indult, mert a gonoszok kapásbol fegyverekkel inditottak (égõ lánc (lásd: ghostrider), bazi nagy acélbalta, szal mindenféle tüzben edzett fegyverrel), az angyalok meg vmi specko képességekkel rendelkeztek

ha netán vkinek ismerõs lenne ez a játék, megdobna a nevével?

elõre is köszi :)

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Attelee
Pedig azt kéne használnod!!!EZEKET TÖLTSE LE MINDENKI!Majd másoljátok be a Pcsx2 fökönyvtárába,felülirva a többi .dll fájlt is!

scheitzlaci ha ez megvan Gsdx 0.1.8 sse2 de ha a procid támogatja a többit akkor az sse4 a legjobb!Ha még mindig nem megy mert Vistát hazsnálsz akkor frissitsd a DirectX-et!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

hali!
Tekken 5 re van valami jó beállítás? :D rég jártam erre, és most nincs kedvem eredeti forumon átrágni az egészet, thx.
Attelee
Szerintem örülj h játszhato a játék!Ilyen apró hibák lesznek még!
De nem irtál plugint,se emulátort se configot!Igy nem tudok segiteni!
Régebbi emut használj pl:svn 239 és régebbi plugint!GSdx 0.1.6!
Vagy kapcsold ki a speed hacks opciokat az ujabb emulátorokkal!

Nem találtam meg a neten ezt a video plugint: 784svn GSdx 1.8 sse2.dll

Találtam egy GSdxv1-8.zip fájlt melyben 3 plugin volt: GSdx-sse4.dll, GSdx-sse2.dll és GSdx-ssse3.dll A három közül egyik sem mûködött, el sem indult a Tekken Tag, vagy a Mortal Kombat Deception. Eddig a GSdx9 sse2.dll (MSVC 14.00 SSE2) 0.9.0 plugin vált be nekem legjobban, bár a játékon belül a tényleges játék (a küzdelem) ezzel sem megy... :( :( :(
Kandurex
X

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ez hanyadik Final Fantasy?

akinek a Dragon Ball budokai tenkaichi 3 beálitásai kelenek az olvason visza a 4779 es irásomra
Kandurex
Egy kis segítséget kérek én is, az FF -ben harcok alatt a hátsó karaktereknek ilyen a szegélyeinél ilyen bluros árnyék vagy mi van, szinte minden graf pluginnal meg van ez a gond,...tipp?

tarti19
Halihó
EMus beéllító részleg valóban nem mûködik? EMlékeim szerint régen nagyon jól leírt segítség állt a kezdõk elõtt. Így meg nagyon nem tudok eligazodnia dolgon sajnos...
ESetleg friss biost honnan lehet letölteni ?
KÖszi elõre is

Kandurex
GSDX .18

egyébként most már jól megy a fenti plugin -nal, csak júliusi DX kellett hozzá!

Final Fantasy X-2 höz mien plugin és beálitás kell? mert a X az megy 50-180fps el hibátlanul de az x-2 az csak 30 körül
Kandurex
hm, végül is az lett a megoldás, h non VM kellett indítani :(

gsx-el nekem is mûvelt hasonlókat, nekem továbbra is a zerogs 0.97.0 mûködik a legjobban.

Kandurex
srácok, miért van az, hogy tegnap pl. még tök jól játszottam, aztán ma feldobtam a GSX grafikai plugint, mert ugye azzal szebb, jobb az FFX,..és azóta bármit csinálok állandóan szabálytalan mûvelettel leáll ez az istenátka,...leszedtem, újra felraktam,..de csak szabálytalankodik meg szabálytalankodik,...mondjuk talátlam olyan részt a gsx9 -be, de ott meg grafikai anomáliák vannak...rohadás az egész,...valami tipp? :((

kolbi870315
hali.olyan problémám van hogy a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 akarnék játszani.. Bejon a menu, valaszthatok nyelvet, aztan a logók is jonnek majd azt irja ki: out of fifo.
ez mit jelent?

BF2142:kolbi, kolbi01

Hi! nem tud valaki valamit a leech.hu ról h mi lett vele. miért nem tudok regiszrálni ods? kelenének ps2es game-ek.
Szia
hát ajánlatos leszedni hozzá: plugins okat + béta verziókat ja és egy biost
tarti19
Sziazstok nekem az lenena kérdésem, hoyg emulátor letöltése után még majd mit kellene letöltögetnem , emrt nem nekem lesz a cucc de azért szeretném ha norméáklisan menn majda sréácnaka téma, csak ezt nem siemrem ki anynira mint ti ... köszi elõre is

Valaki nem tudna adni egy linket a tekken4-hez?

És milyen a configod?

már megoldottam
hy all! lécci segítsen valaki akinek vistája van, a program elindul, de utána kiír valami vmhack hibaüzenetet :S és a játék nem tud futni
akinek van valami ötlete hogy mi lehet a baj plz írjon, thX
Superman 544 remélem sikerül megcsinálnod :D
ha nem akor elküldöm képben
vagy ha esetleg uyganigy élitotad be és nem jó akor az a gond hogy a gépünk nem azonos és neked némej dolgot átkel álitanod
sziasztok
Nekem a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 uyganugy fut az emulátoral mint ahogy a ps2 õn futna de csak singlö módba szoval csak akor ha egyedül jácok a gép elen mert ha duelezést már nemigen birja :S
de a singlö mód meg a küldetések tökéletesek
leirom a beálitásaimat remélem nektek is meni g :D
Nekem az alap indi Pcsx2_0.9.5_Svn275 de ebbe betetem a töbi svn béta verziókat ha az egyik esetleg kifagyna de nem szokot elõfordulni :D
a Sped hacks ben mindent ki kel pipálni
a Cpu ba- felül mindent ki kel pipálni és allatta a Limitatore ablakot és mellete az irás 0 legyen
a Graficánál: a Resolution: 640X480 60Hz legyen
allata a Renderer : Direct3D9
a Shader : picel Shader 2.0 legyen
az Intarlacing None legyen
a Aspect Ratio 4:3 legyen
Alata a Native ablak legyen kipipálva
azalat ne legyen kipipálva semi kivéve a felsõ 2 ami alapból kivan
a Configura menüpontban: a Grafica GSdx9v11-4 legyen amit le lehet tölteni a http://forums.ngemu.com/ps2-plugin-questions-troubleshooting/97657-gsdx.html
oldalról
A Sonoro : ban a ZeroSPU2 0.4.5 legyen kiválasztva
a Controller primarió a : SSSPSX Pad .. legyen
mellete a controler second.. : uygan az legyen mint a melelte lévõ
a CDVdrom tecés szerint ugy kel hogy beolvasa alemezt
a Dev9 a : DEV9null Driver 0.3.0 legyen
az USB : USBnull driver 0.5.0 legyen
a FireWire a FWnull Driver 0.4.0 legyen
a Bisos a : europa v02.20 és a 2006 conzole legyen
a töbi beálitás amit nem irtam az tecés szerint
Ezek az én beálitásaim nekem ezek váltak be :D
Ha valaki nemért valamit az szoljon és megpróbálom neki elmagyarázni érthetõben vagy elküldöm neki kép-ként
:D:D:D:D:D
kijozu
én ma vettem meg a ps2-m<#vigyor2>

^^Arielle Forever^^

Sziasztok! Nekem lenne egy nagy problémám. Elindítom a tekken5-öt. És amikor a játékban vagyok, semmit nem lehet látni. A kép csumára elvan csúszva és a karakterek meg laposak. A konfigom:
4200+ Amd dualcore, 4 Giga 800Mhz Kingmax ram. Geforce 8600GT. Egyszerûen sehogy nem tudom megfelelõen futtatni a játékot. Miven tudom hogy a beállításokon múlik minden, kisérletezgettem. Csomó plugint leszedtem, de egyik se jó. Ezek a pluginok mind kilettek próbálva:
Zero GS Kosmos0.97.0
Zero GS Kosmos0.97.1
Zero GS Kosmos(nosse2)0.97.0
Gsdx9 - et fel se sorolom mert vagy 7 féle van. A legújebb viszont a 0.1.8 as verzió. Egyikkel sem lehet futtatni a játékot. A hang okés, meg minden. Láttam képeket hogy milyen jól fut másoknál. De sehol nem találtam leírást. PLS HELP!

Gnome
jah a 3800as x2 az gyenge picit...én 5600+ os x2vel nyomom és ezen is átlag 30-45 FPS-el megy maximum a dbz budokai t 3...szoval játszható de nem tökéletes:P

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

soulhunter
franba má, elegem van a gépembõl :)
bocs, de gyenge, akármilyen plugint is nyomok be + akármilyen játékot... maradok a gagyi, csunya, tv-s ps2nél, amig nem lesz pénzem bõviteni :(

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Seth
"Mi lehet a baj ?"

Minden amit felsoroltál, sry de gyenge a géped hozzá

PSN ID.: Beegabor