7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
Cyrus666 #5443 Azt spec nemtom. De a Gow1 Intel Core2 Duo E8400 3GHz-el alapon 70felé ment, csatában meg olyan 20-30. Talán ki tudod hámozni belőle, h a tiéddel hogyan muzsikálna. NTSC-t szedj le belőle. A 2 az totál zöld takonyban úszik, meg kell várni, míg vmi hozzáértő fan csinál vmi patch-et. -
#5442 Bár nem ismerem a játékot, de amit eddig olvasgattam róla elég vegyes képet ad erről a játékról, mármint arról, hogy mennyire működőképes is ez a játék.
Annyit olvasom itt ezt az FPS témát PCSX2vel kapcsolatban, hogy megjegyzem már:
Szerintem nem csak az FPS számít pl. a GT4 hiába megy frankó FPSel és hiába folyamatos, akkor is sz*r(az én gépemen), de még a y*utubes emulátoros felvételeken is látszik, hogy nem az igazi. Ha csak úgy játszogat vele az ember, akkor fel se tűnik a dolog, viszont ha kicsit nyomom PS2n, majd gyorsan átülök a PCs emulátorhoz, akkor már szembetűnő lesz a különbség. Vacak lassított felvétel az egész, aminek nincs köze az FPShez. -
#5441 De Wii-re honnan érdemes letölteni? Mert amiken vok torrent oldalakon ott nem igazán vannak fenn wii játékok!! -
#5440 Gamecube(próbaltam és megy) és Wii. -
sakal6 #5439 nemtudjátok hogy a amd 6400+ procival hány fps-el menni a god of war 1 pcsx2-vel? -
#5438 Szevasztok!! A dolphin emu az Wii játékokra van ugye?:D -
sakal6 #5437 a Bleach Versus Crusade próbáltam, a http://konzolemulator.b13.hu szerint fut az emuval, de ezen a listán nincs rajta -
#5436 Lehetséges, hogy valami olyannal próbálkozol, ami jelenleg nem működik.
A jól működő játékok listáját megtalálod ITT. -
#5435 Milyen procit ajánlatok amd-ben amivel legalább 60fps el lehet érni? -
sakal6 #5434 off-on van, mégse megy, lehet hogy a játék hibás? -
#5433 Nem kevered az Anisotropic Filter –el? Mert annál 1x a legkisebb, az Antialias (MSAA) –nál off a legkisebb. -
sakal6 #5432 hogy kapcsoljam ki, 1x a legkissebb
-
#5431 Hogyne, azzal EndlessOcean –ozok, meg a Harvest Moon: MM –t is azzal játszom.
Nálam nagyon kellemesen működik, lényegesen jobban megy, mint a PS2 emulálás egy 512Mbos videokártyával 1024x768ban(native természetesen kikapcsolva, mert úgy ocsmány a kép).
A Wii s játékok gyakran allergiásak az AA bekapcsolására és ilyenkor fekete képernyőt adnak, próbáld kikapcsolni. -
sakal6 #5430 azon van, de csak fekete kép jön be -
#5429 Hagyd 640x480-as felbontáson. -
sakal6 #5428 ha a run->execute-vel inditod akkor nem fog vibrálni, és nekem vista alatt sokkal gyorsabban megy mint xp alatt.
valaki probálta már a dolphin wii emulátort? nekem sajnos nem sikerült elinditani, azt írja ki hogy 1gb-t memoria kéne vga-ba, de láttam video-t amin csak 512mb-al futatták. -
#5427 Köszi,most jó lett a kép,nem vibrál de sajna csak 25-30-fps-el megy!Ez viszont már a procim hibája,mindegy nem is ez zavart higazán hanem az a szemét képvibrálás!köszike!!! -
bcrics #5426 [center]
HElló Énis Letöltöttem a Dragon Ball Budikai 3at És a következő Emu+Pluginokkal Futtatom a játékot!!Stabil 60 fps.Ha Így CSinálod Akkor Valszeg Normálisan Fog Működni->Múkoggy!!:)
1.Letöltöd a Pcsx2 0.9.6 verziót
2.Ezt (Bios)bemásolod a Bios mappába
3.Ezeket Feltelepíted (direct x frissítések)
4.Ezeket a Fájlokat Bemásolod a Plugin mappába
Idézet a konzolemulator.b13.hu/oldalról
"
Videó pluginok a programhoz (a plugin mappába kell bemásolni !)
GSDX 0.1.14
Megjegyzés:
SSSE3 verzióhoz Intel Core Duo proci ajánlott!
SSSE4 verzióhoz Intel Core Duo E7000-es E8000-es vagy Intel Core Quad model ajánlott!"
Nekem ez a ConfigBeállítás van most
Nagyjából ennyi.
A Gépem a Köv.2gbram 8600gt 512Mb core duo 4500.
hy
[center] -
#5425 Na van egy kis időm az emulátor beállításait frissíteni, estére meg is lesz vagy előbb, addig ne nézzétek a beállításokat mert töröltem -
#5424 Hello mindenkinek!Segítséget szeretnék kérni mert van egy ploblémám az emuval kapcsolatban,Letöltöttem és beállítottam meg minden,de a dragon ball budokai Tenkaichi 3-t mikor elindítom elkezd vibrálni a kép,de csak akkor amikor elindul a küzdelem!A menüben pedig nem!Próbálgattam már ezer féle beállítást sehogysem lett jó!Mitől van ez?Valaki megtudja mondani mit kéne beállítani?Előre is kösszike! -
Joint Joe #5423 hali. valamelyik WRC játék megy normálisan??? -
kisagocsi #5422 konzolemulator.b13.hu/
Mindenkinek ajánlom a saját blogom rengeteg videóval!
Pcsx2 és Dolphin emulátor beállítások és frissítések.
-
#5421 Nem géptől függ. -
dark night #5420 Szóval a narancssárgás már felejtős de nem rosz sztem a gépem ezen sem menne vagy nem géptől függ??? -
#5419 Compatibility list!Amelyik zöld az müküdik,a kékek már nem biztos,a többi meg felejtös! -
dark night #5418 bármilyen ps2-es játékkal tudok játszani pc-n?? mert engem a tony hawk project 8-érdekelne!!ha valaki játszott már vele írjon!! -
#5417 Szevasztok!! Az én gépemhez melyik pluginokat lenne érdemes használni? -
Cyrus666 #5416 Olvasd el a megadott linkekekt! Ha még mindig nem tiszta vmi, akkor kérdezz rá. -
dark night #5415 hello
Kellene némi segítség ,hogyan tudom elindítani a játékokat a pc-men ps2 emulátorral!! ha lenne valaki olyan szíves leírná miket kell letöltenem hozzá??!! és elmondaná hogyan is működik!!
kösz szépen!! -
Cyrus666 #5414 Sziasztok! Némi segítséggel sikerült működésre bírnom a God of War-t, az alap probléma, h video utánn szagatt a START gomb használatával ki lett köszöbölve, viszont van egy video, ahol sokkok kap az emu, v a game és beakad. Olvastam külföldi oldalakon, h egyes játékokhoz létezik video skip patch, GoWhoz tud vki ilyet? Thx -
kisagocsi #5413 konzolemulator.b13.hu -
#5412 De az régebbi verzió. És mégis az a jobb? -
kisagocsi #5411 Nézd meg jobban ne a GSdx 0.1.14-et!!!!!
Hanem a GSdx 0.1.4-et használd!
SSE2/Pixel Shader 3
Texture Filtering-bepipálva
FBA-bepipálva
Interlacing- nem kell!
Teljes képernyőn indítsd!
Ha így sem jó,akkor próbálkozz rengeteg videó plugin van a Pcsx2-hez.
-
davidragon #5410 köszi, 0.1.4-t használom én is. pontos beállításokat nem tudnál adni? mert szerintem ott lehet elcseszve. -
kisagocsi #5409 Szeva!
25fps fölé nem fog menni a Tenchiaki 3, mert a géped nem elég hozzá!
Rossz plugint használsz, szerintem a képpel az a baj.
GSdx 0.1.4 /SSE2-ezzel a pluginnel tuti jó lesz!
Itt a videóm nézd meg!
PCSX2-DBZ Tenkaichi 3 -
#5408 Vki dobhatna nekem is leírást god of war-hoz!kicsit türelmetlen vagyok!
eléggé pixeles,ráadásul csak a menüig jutok el mert hibával leáll a progi! -
#5407 írtam privit! -
davidragon #5406 Üdv!
AMD Athlon 64 6000+, 2 GB 800Mhz ram, Ati Radeon HD4650 es konfiguráción a Dragon Ball Budokai Tenchiaki 3 nem megy 25 fps fölé vagy ha sikerül akkor vibrál a kép, probáltam a zerogs-t és a gsdx-et is! tud valaki valami konkrét plugint és beállítást? -
#5405 Fifa Streeteket probálta már valaki? Ha igen melyik megy frankón?
-
#5404 okk
csak még le kell töltenem!