7924
  • sakal6
    ja, sajnos.
    sse3 is támogat?
    szerintetek mennyi gyorsulás várható ha egy 4600+ @2700mhz -ről váltok egy 6400+ @3200mhz +tuning-ra
  • sakal6
    ja, sajnos.
    sse3 is támogat?
    szerintetek mennyi gyorsulás várható ha egy 4600+ @2700mhz -ről váltok egy 6400+ @3200mhz +tuning
  • Enc0re
    radeon hd 3850, 4gb ddr2

a procit pont nem tudom :D
  • Evin
    Ha megnézed a video pluginokat, azok is inkább a cpu eszközeire épülnek, mint a gpu-ra(sse, sse2, ssse3, sse3 stb). Szerintem inkább az a kérdés, miért nem használják az AMD eszközeit is? (3DNow s társai)
  • sakal6
    az csak példa volt hogy az is elég erős. azt is használhatnák,
  • Evin
    Miért kevered az ati gpu-ját az intel cpu-jával?
    A konvertálás meg a pcsx2 sebessége és feldolgozási módszere a 2 külön dolog.
  • sakal6
    milyen géped van és milyen windows-t használsz?
  • sakal6
    nemtudjátok hogy a pcsx2-be miért nem támaszkodnak kicsit se az ati vga-kra? filmet sokkal gyorsabban átlehet konvertálni egy ati gpu-val mint egy e8500-al, és még dx10.1-et is tartalmaz ami gyorsabb a dx10-nél. de ehelyet inkább a cpu-kra azon belűl is az intelre támaszkodnak
  • sakal6
    már van 923-s is. amúgy nektek hány fps-el megy a tekken 5 és nincs benne olyan oda nem illő szinfoltok?
  • norbi2fraktal
    nekem nem megy jobban,de 915-ös SVN-el jobb nálam sokkal!!!
    itt le lehet szedniKlikk
    SSE2 SSSE3 és 4-nél lehet leszedni....attól fögg milyen procc
  • vk90
    Ezt nézzétek meg!
    Találtam egy módosított pcsx2-t amely gyorsabb az eredetinél! Nekem ezzel sokkal gyorsabb lett a Tekken 5. Érdemes megnézni!
    Link:
    http://maetel.4shared.com
    Írjátok le a véleményeteket.
  • janihunk
    Nálam kiválóan működik még talán kicsit gyorsabb is mint a régebbiek.
  • Enc0re
    ezt írja amikor elindítanám

• Enc0re
    controllernél hogy kell beállítani? hiába állítom be billre a gombokat, nem reagál rá
  • norbi2fraktal
    persze simán viszi
  • Enc0re
    Dragon ball Z infinity world-öt viszi?
  • sakal6
    pasz, megkéne jegyeznie, próbálj egy másik kontroller pugint
  • Remuss
    sakal6 de figyu már. beállítm meg minden és le OK-ézom és mire elindítom a játékot nem jegyzi meg. ez szted miért lehet?
  • sakal6
    gondolom "nem" fut tökéletesen a játék emulátorral
  • sakal6
    gondolom fut tökéletesen a játék emulátorral. itt egy lista hogy milyen játékok futnak rajta
  • lisztkai
    a problémám hogy ha pl játszok valamiyen ps2-es játékkal az emulátor egyszer csak kilép.
  • sakal6
    a config->controllers-nél tudod beállítani
  • Remuss
    Naszóval a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3-al akarnék játszani. maga az emulátor jó de mikor elindítom a játékot a nyelvválasztáson sem tudok túlmenni, mert nem tudom hogy kell beállítani a billentyűzetet hogy jó legyen.
  • sakal6
    he?
  • Remuss
    Csao mindenki. valaki tudna nekem segíteni? az a problémám h belpek a játékba minden rendesen megy addig, de elindítani a match-eket nem tudom meg nylevet sem kiválsztani mert akárhányszor állítom be a billentyűzetet nem jegyzi meg és mire elindítom nem tudok mit kezdeni. valaki segítsen pl.s előre is thx
  • lisztkai
    az volna a problémám hogy ha pl játszok valamiyen ps2-es játékkal az emuláto egyszer csak kilép
  • sakal6
    gondolom a pcsx2 átállította, próbáld meg a config->graphics-nál a renderer-t null-ról direct3d9 v direct3d10-re állítani attól füg mitt támogat a vga-d.
    a memoriát meg nem találja, config->memcads-ban tudod megadni az elérhetőségét.
    remélem segítettem
  • dante66
    Hello mindenkinek.Van egy problémám az emulátorral.Azt hallottam hogy az uj Windows 7 -en jobban fut.fel is tettem de valami nem müködik.először kiírja hogy "Pcsx2 need to be configured" itt még próbáltam beállítani "Could not load Gs plugins : Null (pedig csak a GSdx 0.1.14-em van) aztán amikor indítanám a memóriakártyára hivatkozik : Failed loading MemoryCard from file :Mcd001.ps2
    és ezek miatt nem megy.remélem tudtok segíteni elöre is köszönöm hello ^^
  • Zoleeka007
    Sziasztok szerintetek mi a pikliért fagyhat ki a Fatal Frame 2,3 Az 1 megy tökéletesen. a kompatibilítási listán olvastam hogy csak menü de ez így gáz
  • sakal6
    a gsdx 1.14 841v fájlokat a plugin mappába másolod a másikat meg a főkönyvtárba.
    a god of war-t torrent oldalról tölsd le szerintem pl: isohunt.com
    és figyelj oda hogy az ntsc-s verziót szed le mert a pal-os megál egy videonál
  • The Protector
    Én nem nagyon értek ezekhez.Elmágyáráznád mit kell tennem azon kívül h ezeket telepítem?Valamint elég ha letöltöm vmi warez oldalról a gamet és az működni is fog?
  • sakal6
    persze. gsdx 1.14 841v + pcsx2 872v inditófájla = God of War PC
    nem árt húzni egy kicsit a procidon, mert nekem a 4600+-m megy 2.7ghz és egy kicsit lassú ha felhúzod 3ghz-re akkor szerintem tökéletesen fog menni.
  • The Protector
    Hy.van rá esély h vmi emulátorral a god of war-t működésre bírjam pc-n?
  • sakal6
    ha nincs meg akkor innen leszedheted
  • sakal6
    ha a pcsx2-dev-r482.exe inditófájlal inditod el akkor nem fog vibrálni a kép.
  • And 1 #5448
    vágom már visszább is olvastam ezt a run - execute dolgot de semmi ... a plugin beállítással van gondom.... nekem 1 külön leírás kéne kb h mi mit csinál ha ezt pipálom be vagy azt :D
  • sakal6
    ha a run->execute-vel inditod akkor nem fog vibrálni, és nekem vista alatt sokkal gyorsabban megy mint xp alatt.
  • And 1 #5446
    hello.. visszaolvastam és nálam is ez a képvibrálás van ha elindúl a harc a budokai tenkaichi 3-ban... tuti a pluginokkal kell még szenvednem ... nekem is a 0.9.6-os emu van lent és a gsdx ...14-es vga video plugint használom... a gépem 2gb ram, amd phenom 9550 proci, 9600gt 512mb vga.. jaa és még 1 kérdés... ps2 játékokat honnan lehetne tőlteni mert nekem az and1 streetball kéne .. torrent oldalakon néztem csak ott már nincs feltöltő
  • sakal6
    vagyis 30-35 fps-el megy
  • sakal6
    már megvan, 4600+ procin 20-25 fps-el megy lassan csatában. 2 meg youtubos video szerint szoftver modban tökéletesen megy 70fps-el, bár ezt kétlem mert nekem 1-2 fps-el megy softver-ben