7924
  • ZS90
    csak így szép a graf. ha vissza kapcsolom a vu1rec-et és ki a vu0rec-et akkor vissza gyorsul viszont graf hibák. ha a vu1rec kikapcsolva viszont mtsg be akkor kidob hibával. ha meg csak a vu0rec van bekapcsolva akkor minden szép 0,67 fps-el
  • biomage
    szerintem a VM gyorsabbá tenné a játékot pár FPSTel
  • ZS90
    a simát, azt a TLB non VM-et kéne?
  • biomage
    az nem jó nézd meg melyik a hibás? kapcsolgasd
  • ZS90
    innen szedtem le a progit
  • biomage
    ja ki is ment a fejemböl melyik PCSX9 inditod el? a VM vagy non VM et
  • ZS90
    nah ez bejött. VU1rec és mtsg kiakpcsolva és szép a grafika. viszont 0,67 fps
  • biomage
    most néztem körül a PCSX2 weblapot talán nem a legújabb plugin van meg neked van pár új
  • biomage
    az a 4X sebeség mindenhol azt irja ki néhány játéknál 16X ir de ez ritka a normális 4X
  • ZS90
    esetleg az hogy a parancssorba ezt írja az így ok:"dvdread: reading sector ... Blocks of size ... at speed=4x? nem lehet hogy ez a 4x a kevés? boccs ha hülyeséget kérdezek:) nem értek hozzá.
  • biomage
    vagyis ara nem emlékszem hogy VUREC0 vagy 1 de az MTSG biztos kikapcsoltam
  • biomage
    ha jól láttom grafikai resetelési hiba van fura csikok jelenek meg
    pont ugy mint a kingdom hearts nál találtam egy beálitást amivel csökentetem a csikokat a kingdom nál
    talán ez volt az kapcsold ki a VUREC1 vagy 0 és a MTSG
  • ZS90
    ugyan az:(
  • biomage
    a palettized nem fontos amugy azt csak 2.0 ban használható
    probáltad NLOOP 0 t?
  • ZS90
    peops cdvd plugin 1.2.0
    gsdx9 0.9.0
    bios: EU v01.60
  • ZS90
    resulution:windowed
    renderer:direct3d (sofware-be nem indul)
    Shader: 1.1-től 3.0-ig összes kipróbálva
    pipás rész:
    linear filtering: pipával, pipa nélkül is
    palettized...:pipával, pipa nélkül is.
  • biomage
    menyire új verzio szám plz
  • ZS90
    bár nekem egy-két pcsx2 plugin újabb. és a bios is újabb
  • biomage
    szóval gsdx9 SSE2 vel
    hogy van állitva bellül?
  • ZS90
    De pont ilyen. De ahogy a hsz-t értelmeztem neki is ugyanez a problémája:"FPS : 30 in the Menu and 6-10 Ingame"-bár nem tom hogy, hogy csinálta hogy a menuben a 30-at de a játék alatt stimmel a dolog:(
  • ZS90
    néhány szép ki magyar fejezés azért remélem érthető:)
  • biomage
    menj ide és keresd az 55 hozzászólást ott nézd meg a képeket ha nem olyan a képed valami roszul van beállitva a grafikai beállitásnál
  • ZS90
    gsdx9 sse2, mtgs bevan kapcsolva, frame limit be se volt. prioriti LOW-tól HIGH-ig volt állítva. akárhogy butítom/javítom a grafikát semmi változás. De vga-án szinte nuku terhelés, mert egy gyengébb játéknál és azért a 45 fokos hőmérsékelt megvan itt meg ép hogy 38. ha átállítom zerogs-re akkor is ugyanez csak több grafikai hiba:S viszont érdekesség hogy a játék csak a P.E.Op.S cdvd driver hajlandó csak indulni. a Linuzzaps nem indítja
  • biomage
    na lássuk mi a probléma
    1 mit állitotál a grafikának "zerogs vagy gsdx9 sse2" és a CPUban bevan kapcsolva az MTSG? és kikapcsolva a frame limit és "RUN/processpriority:LOW?"
  • ZS90
    Hi all.

Kéne egy kis segítség. leszedtem a pcsx2 emulatort meg "mindent" ami kell még hozzá. Utána leszedtem a Mortal Kombat Deadly Allincet. nagy nehezen elindítom töltöget is rendesen aztán amikor bejön a video hírtelen 20 fps. hát mondom még no problem. de bejön a menü és rögtön 6 fps próbáltam már mindent állítani de sehogy se lesz jó. jah és a menü grafikája tejleseb össze van omolva.Miért??????

konfig: P4 630 3Ghz/800/2M HT, 2x512 ddr2 dual channel, Gigabyte 6600GT 500/900 128M. ha ez kevés neki akkor megeszem a kalapom. Mert ok hogy full rendszer emulálása. Nem is vártam 30-40 fps-nél többet. Ugyse multizni akarok. csak élvezhetően fusson. Dehogy 6 fps. jah és azt vettem észre hogy a parancssoros ablakban írkálja hogy épp mit olvas és mellette 4x sebességet ír. olyan mintha lassan olvasná be. jah és Deamon tool 4.03-ba van mountolva az image. Mondjuk ez nem magyarázat arra hogy a grafika miért omlik össze a menübe és a játékba:(((

huh jó nagy regényt írtam. Előre is köszi
  • biomage
    ja
  • mila69en
    nah látom megkaptad a jutalmad
  • biomage
    az enyém pc re van nem ps2 re
  • DeathJr
    Nekem is van dualos analógos joy csak még gép nincs hozzá:)
  • biomage
    nekem impact van és dual analog és megy a kingdom hearts
  • barret
    Legalabbis Ps2-n...
  • barret
    Nem azt irja ki!!!
    Azt irja ki,hogy az iranyitod gombjai nem analogosak!
    Olyan iranyito kell hozza!
    Dualshock 2-es iranyitoval megy csak.
  • Gebe7636
    Valaki plz mondja meg hogy hogyan lehet elíndítani a Kingdom Hearts-ot mert mindig kiírja az elején hogy nincs az irányító csatlakoztatva és nem tok továbbmenni.
  • Gebe7636
    hellóka ennek az elejét hallgassátok meg http://www.youtube.com/watch?v=OuTHmcqkuxM
  • Terminátor14
    Hát repeszteni biztos nem fog, de néhány játék talán el-el kóricál majd rajta...
  • DeathJr
    Jövhéttől ez lesz a konfigom:
    Amd Athlon 64 3200+MHZ
    2X 512 válogatott ram
    Asus K8N alaplap
    Ati Radeon 9600

Nah ezen már fog repeszteni?
  • barret
    az egyszerubb pl rajzolt jatekokhoz mar 2-3 giga kozotti proci is eleg :D
    Kisebbekkel nem erdemes probalkozni.
  • barret
    Komolyabb 3d-s jatekokhoz iszonyat eros gep kell...
  • barret
    4 eves a gep,csak a videokartya ujabb picivel...
  • barret
    Az semmit nem szamit!
    Nekem amd2000+ procival 9600Pro videokartyaval jatszhato a Harvest moon!
    Igaz 7-8 fps,de tokeletesen megy.