7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#515 csak így szép a graf. ha vissza kapcsolom a vu1rec-et és ki a vu0rec-et akkor vissza gyorsul viszont graf hibák. ha a vu1rec kikapcsolva viszont mtsg be akkor kidob hibával. ha meg csak a vu0rec van bekapcsolva akkor minden szép 0,67 fps-el -
#514 szerintem a VM gyorsabbá tenné a játékot pár FPSTel -
#513 a simát, azt a TLB non VM-et kéne? -
#512 az nem jó nézd meg melyik a hibás? kapcsolgasd -
#511 innen szedtem le a progit -
#510 ja ki is ment a fejemböl melyik PCSX9 inditod el? a VM vagy non VM et -
#509 nah ez bejött. VU1rec és mtsg kiakpcsolva és szép a grafika. viszont 0,67 fps -
#508 most néztem körül a PCSX2 weblapot talán nem a legújabb plugin van meg neked van pár új -
#507 az a 4X sebeség mindenhol azt irja ki néhány játéknál 16X ir de ez ritka a normális 4X -
#506 esetleg az hogy a parancssorba ezt írja az így ok:"dvdread: reading sector ... Blocks of size ... at speed=4x? nem lehet hogy ez a 4x a kevés? boccs ha hülyeséget kérdezek:) nem értek hozzá. -
#505 vagyis ara nem emlékszem hogy VUREC0 vagy 1 de az MTSG biztos kikapcsoltam -
#504 ha jól láttom grafikai resetelési hiba van fura csikok jelenek meg
pont ugy mint a kingdom hearts nál találtam egy beálitást amivel csökentetem a csikokat a kingdom nál
talán ez volt az kapcsold ki a VUREC1 vagy 0 és a MTSG -
#503 ugyan az:( -
#502 a palettized nem fontos amugy azt csak 2.0 ban használható
probáltad NLOOP 0 t? -
#501 peops cdvd plugin 1.2.0
gsdx9 0.9.0
bios: EU v01.60 -
#500 resulution:windowed
renderer:direct3d (sofware-be nem indul)
Shader: 1.1-től 3.0-ig összes kipróbálva
pipás rész:
linear filtering: pipával, pipa nélkül is
palettized...:pipával, pipa nélkül is. -
#499 menyire új verzio szám plz -
#498 bár nekem egy-két pcsx2 plugin újabb. és a bios is újabb -
#497 szóval gsdx9 SSE2 vel
hogy van állitva bellül? -
#496 De pont ilyen. De ahogy a hsz-t értelmeztem neki is ugyanez a problémája:"FPS : 30 in the Menu and 6-10 Ingame"-bár nem tom hogy, hogy csinálta hogy a menuben a 30-at de a játék alatt stimmel a dolog:( -
#495 néhány szép ki magyar fejezés azért remélem érthető:) -
#494 menj ide és keresd az 55 hozzászólást ott nézd meg a képeket ha nem olyan a képed valami roszul van beállitva a grafikai beállitásnál -
#493 gsdx9 sse2, mtgs bevan kapcsolva, frame limit be se volt. prioriti LOW-tól HIGH-ig volt állítva. akárhogy butítom/javítom a grafikát semmi változás. De vga-án szinte nuku terhelés, mert egy gyengébb játéknál és azért a 45 fokos hőmérsékelt megvan itt meg ép hogy 38. ha átállítom zerogs-re akkor is ugyanez csak több grafikai hiba:S viszont érdekesség hogy a játék csak a P.E.Op.S cdvd driver hajlandó csak indulni. a Linuzzaps nem indítja -
#492 na lássuk mi a probléma
1 mit állitotál a grafikának "zerogs vagy gsdx9 sse2" és a CPUban bevan kapcsolva az MTSG? és kikapcsolva a frame limit és "RUN/processpriority:LOW?" -
#491 Hi all.
Kéne egy kis segítség. leszedtem a pcsx2 emulatort meg "mindent" ami kell még hozzá. Utána leszedtem a Mortal Kombat Deadly Allincet. nagy nehezen elindítom töltöget is rendesen aztán amikor bejön a video hírtelen 20 fps. hát mondom még no problem. de bejön a menü és rögtön 6 fps próbáltam már mindent állítani de sehogy se lesz jó. jah és a menü grafikája tejleseb össze van omolva.Miért??????
konfig: P4 630 3Ghz/800/2M HT, 2x512 ddr2 dual channel, Gigabyte 6600GT 500/900 128M. ha ez kevés neki akkor megeszem a kalapom. Mert ok hogy full rendszer emulálása. Nem is vártam 30-40 fps-nél többet. Ugyse multizni akarok. csak élvezhetően fusson. Dehogy 6 fps. jah és azt vettem észre hogy a parancssoros ablakban írkálja hogy épp mit olvas és mellette 4x sebességet ír. olyan mintha lassan olvasná be. jah és Deamon tool 4.03-ba van mountolva az image. Mondjuk ez nem magyarázat arra hogy a grafika miért omlik össze a menübe és a játékba:(((
huh jó nagy regényt írtam. Előre is köszi -
#490 ja -
#489 nah látom megkaptad a jutalmad -
#486 az enyém pc re van nem ps2 re -
#485 Nekem is van dualos analógos joy csak még gép nincs hozzá:) -
#484 nekem impact van és dual analog és megy a kingdom hearts -
#483 Legalabbis Ps2-n... -
#482 Nem azt irja ki!!!
Azt irja ki,hogy az iranyitod gombjai nem analogosak!
Olyan iranyito kell hozza!
Dualshock 2-es iranyitoval megy csak. -
#481 Valaki plz mondja meg hogy hogyan lehet elíndítani a Kingdom Hearts-ot mert mindig kiírja az elején hogy nincs az irányító csatlakoztatva és nem tok továbbmenni. -
#480 hellóka ennek az elejét hallgassátok meg http://www.youtube.com/watch?v=OuTHmcqkuxM -
#479 Hát repeszteni biztos nem fog, de néhány játék talán el-el kóricál majd rajta... -
#478 Jövhéttől ez lesz a konfigom:
Amd Athlon 64 3200+MHZ
2X 512 válogatott ram
Asus K8N alaplap
Ati Radeon 9600
Nah ezen már fog repeszteni? -
#477 az egyszerubb pl rajzolt jatekokhoz mar 2-3 giga kozotti proci is eleg :D
Kisebbekkel nem erdemes probalkozni. -
#476 Komolyabb 3d-s jatekokhoz iszonyat eros gep kell...
-
#475 4 eves a gep,csak a videokartya ujabb picivel... -
#474 Az semmit nem szamit!
Nekem amd2000+ procival 9600Pro videokartyaval jatszhato a Harvest moon!
Igaz 7-8 fps,de tokeletesen megy.