7924
  • biomage
    hogy állitotad be ?
  • mila69en
    :O emun nálam is fekete:/

de PS2-n tökéletesen fut:DDD
  • biomage
    hm kiprobálom az új pluginal a sima gsdx9 sse2 el fekete volt
  • mila69en
    hm... nem figyeltem ahogy írta a budokai3-at:)

hja a superről meg annyit hogy nálam tökéletesen fut:DDDD 60fps:) és nem is akadozik és grafikai búgok sincsenek
  • Terminátor14
    Aki nem tudja rendesen beállítani a progit, annak fekete :)
  • biomage
    az elöbb irta hogy a budokai3 megy a gépén

a superröl meg anyit hogy grafika hibás fekete minden karakter
  • mila69en
    az egy fos:( inkabb szedd le a budokai3-at:) vagy a superDBZ-t
  • redraven8
    Igen...láttam énis a kompatibilitási listán,hogy fut a dolog...már csak a sebesség érdekel :)
  • biomage
    ne is folytasd tenkaichi menni fog az is
  • redraven8
    Hát hivatalosan nem ez a neve.. :) ..de ha rákeresel gugléban akkor meglátod :)
  • biomage
    mit töltesz le? nem is létezik budokai 4
  • redraven8
    Biomage ,te is ezzel az emuval jáccol? :) .Amúgy most töltöm a budokai 4 et...remélem sikerül ezt is lefuttatni :) .Majd megírom,hogy hogyment,ha lejött végre...
  • biomage
    örülök hogy van még valaki aki tud ezzel az emulátorral játszani
  • redraven8
    Hát nemtom....én úgy tudom ,hogy van vidikari támogatása :P . Amúgy úgyis egy X2 es procit tervezek a közeljövőben.. :P :) .De lényeg,hogy müxik... :)
  • mila69en
    hát szvsz nem a vidi kari a fontos neki:)))) hanem atom proci kell neki:DDD egy dual-core talán joú lesz:) pl:4800+X2:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd vagy az intel xeon:DDDDDDDDDDDD
  • redraven8
  • redraven8
    Halle mindenki.A Ps2 es emuláció PC-re nem egy elveszett ügy...csak kell alá vas...de nem elérhetetlen.Nekem PSCX2 es emum van,hozzá a legfrisseb pluginok és a Budokai 3 nagyon szépen fut rajta....igaz a csaták 14 fps el mennek de élvezhető...semmiféle grafikai bugot nemtaláltam amikor jácottam vele :) .Úgyhogy remélhetőleg a legújabb bios verzióval már minden rendben lesz.Álítólag van videokártya gyorsítása is...úgyhogy egy AMD64 essel,1 giga rammal és valami erősebb karival tökéletesen lehet tolni...nekem Nvidia 6600 GT m van ...nah ennél erősebb kell :D .
  • Shep
    remélem jön mielőbb az új verzió, mert a resi 4 hát nem az igazi, meg jó lenne ha a videokat nem kellene elnyomni a fagyás miatt
  • trogerzsiger
    vki írja le nekem pontosan hogy hogy kell használni a ps2 emut emailem:[email protected]
  • biomage
    milyen MHZ megy a ramod?
  • Lacikaka
    Akkor neke kb.4900 FSB
  • biomage
    külsö órajel/sin
    amenyivel a ram megy dultázd meg 400 MHZ 800 FSB
  • biomage
    egyszerübben
  • Lacikaka
    Nem segítettél sokat.
  • biomage
    front side band
  • Lacikaka
    Bocs hogy ilyen tudatlan vagyok de mi az az FSB?
    A CPUm: Intel Penium, 2,4 GHZ
  • ZS90
    Köszi
  • biomage
    ja és kösz máskoris
  • biomage
    majd irok privit ha lesz új verzió
  • ZS90
    és még1szer köszi a helpet. majd lehet késöbb megpróbálkozok ha lesz vmi új frissítés az emuhoz
  • biomage
    oké
  • ZS90
    hát tudom milyen programmal kell. tudom hol találok frissítést hozzá. most megsúgtál egy-két trükköt. és tudom hova kell jönni segítségért
  • biomage
    és hogy álsz hozzá?
  • ZS90
    jah és nem az a baj hogy nem tetszik. mert a textúra hibákra nagyív x@rnékra csak menne legalább 30 fps-el. Dehát 6 fps-el játszahatatlan. 0,7-el meg méginkább:(
  • ZS90
    Hát köszönöm szépen a segítséget. Legalább tanultam vmi újatt. Amúgy kifejeztetten MK kellene mert kicsit retrózni akartam.emlékszem amikor haverokkal összeültünk egy fekete-fehér monitoros p1-esnél és az MK2-vel meg a 4-el halomra gyepáltuk egymást. ezért gondoltam hogy leszedek vmi újat. Na nembaj máskor ha kijön vmi olyan játék PS2-re amivel játszani szeretnék már tudni fogom hogy hogy álljak hozzá a dolgokhoz.
  • biomage
    upsz most juttot az eszembe nem is a kingdom bugos hanem a suikoden 3
  • biomage
    ha igy nem tetszik a játék probáld ki a dragonball Z játékot az gyorsabb kicsivel és nincs bugja legalább is a budokai 3 nak meg a tenkaichinek
  • biomage
    ez egy grafikus bug megoldást nem tudok rá nekem egy ilyen bug os játékom van a kingdom hearts
  • ZS90
    nem értem hogy mi baja van.... mondom akkor működik a graf jól ha csak a VU0REC van bekapcsolva, viszont szinte 0 fps . ha bekapcsolom mellé az MTSG-t fagyás. minden más verziónűl 7 fps és hányadék graf:(
  • biomage
    figy a VU1REC a grafika a VU0REC az meg a CPU hoz megy