7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#555 hogy állitotad be ? -
#554 :O emun nálam is fekete:/
de PS2-n tökéletesen fut:DDD -
#553 hm kiprobálom az új pluginal a sima gsdx9 sse2 el fekete volt -
#552 hm... nem figyeltem ahogy írta a budokai3-at:)
hja a superről meg annyit hogy nálam tökéletesen fut:DDDD 60fps:) és nem is akadozik és grafikai búgok sincsenek -
#551 Aki nem tudja rendesen beállítani a progit, annak fekete :) -
#550 az elöbb irta hogy a budokai3 megy a gépén
a superröl meg anyit hogy grafika hibás fekete minden karakter -
#549 az egy fos:( inkabb szedd le a budokai3-at:) vagy a superDBZ-t -
#548 Igen...láttam énis a kompatibilitási listán,hogy fut a dolog...már csak a sebesség érdekel :) -
#547 ne is folytasd tenkaichi menni fog az is -
#546 Hát hivatalosan nem ez a neve.. :) ..de ha rákeresel gugléban akkor meglátod :) -
#545 mit töltesz le? nem is létezik budokai 4 -
#544 Biomage ,te is ezzel az emuval jáccol? :) .Amúgy most töltöm a budokai 4 et...remélem sikerül ezt is lefuttatni :) .Majd megírom,hogy hogyment,ha lejött végre... -
#543 örülök hogy van még valaki aki tud ezzel az emulátorral játszani -
#542 Hát nemtom....én úgy tudom ,hogy van vidikari támogatása :P . Amúgy úgyis egy X2 es procit tervezek a közeljövőben.. :P :) .De lényeg,hogy müxik... :) -
#541 hát szvsz nem a vidi kari a fontos neki:)))) hanem atom proci kell neki:DDD egy dual-core talán joú lesz:) pl:4800+X2:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd vagy az intel xeon:DDDDDDDDDDDD -
#540 -
#539 Halle mindenki.A Ps2 es emuláció PC-re nem egy elveszett ügy...csak kell alá vas...de nem elérhetetlen.Nekem PSCX2 es emum van,hozzá a legfrisseb pluginok és a Budokai 3 nagyon szépen fut rajta....igaz a csaták 14 fps el mennek de élvezhető...semmiféle grafikai bugot nemtaláltam amikor jácottam vele :) .Úgyhogy remélhetőleg a legújabb bios verzióval már minden rendben lesz.Álítólag van videokártya gyorsítása is...úgyhogy egy AMD64 essel,1 giga rammal és valami erősebb karival tökéletesen lehet tolni...nekem Nvidia 6600 GT m van ...nah ennél erősebb kell :D . -
#538 remélem jön mielőbb az új verzió, mert a resi 4 hát nem az igazi, meg jó lenne ha a videokat nem kellene elnyomni a fagyás miatt -
#537 vki írja le nekem pontosan hogy hogy kell használni a ps2 emut emailem:[email protected] -
#536 milyen MHZ megy a ramod? -
Lacikaka #535 Akkor neke kb.4900 FSB -
#534 külsö órajel/sin
amenyivel a ram megy dultázd meg 400 MHZ 800 FSB -
#533 egyszerübben -
Lacikaka #532 Nem segítettél sokat. -
#531 front side band -
Lacikaka #530 Bocs hogy ilyen tudatlan vagyok de mi az az FSB?
A CPUm: Intel Penium, 2,4 GHZ -
#529 Köszi -
#528 ja és kösz máskoris -
#527 majd irok privit ha lesz új verzió -
#526 és még1szer köszi a helpet. majd lehet késöbb megpróbálkozok ha lesz vmi új frissítés az emuhoz -
#525 oké -
#524 hát tudom milyen programmal kell. tudom hol találok frissítést hozzá. most megsúgtál egy-két trükköt. és tudom hova kell jönni segítségért -
#523 és hogy álsz hozzá? -
#522 jah és nem az a baj hogy nem tetszik. mert a textúra hibákra nagyív x@rnékra csak menne legalább 30 fps-el. Dehát 6 fps-el játszahatatlan. 0,7-el meg méginkább:( -
#521 Hát köszönöm szépen a segítséget. Legalább tanultam vmi újatt. Amúgy kifejeztetten MK kellene mert kicsit retrózni akartam.emlékszem amikor haverokkal összeültünk egy fekete-fehér monitoros p1-esnél és az MK2-vel meg a 4-el halomra gyepáltuk egymást. ezért gondoltam hogy leszedek vmi újat. Na nembaj máskor ha kijön vmi olyan játék PS2-re amivel játszani szeretnék már tudni fogom hogy hogy álljak hozzá a dolgokhoz. -
#520 upsz most juttot az eszembe nem is a kingdom bugos hanem a suikoden 3 -
#519 ha igy nem tetszik a játék probáld ki a dragonball Z játékot az gyorsabb kicsivel és nincs bugja legalább is a budokai 3 nak meg a tenkaichinek -
#518 ez egy grafikus bug megoldást nem tudok rá nekem egy ilyen bug os játékom van a kingdom hearts -
#517 nem értem hogy mi baja van.... mondom akkor működik a graf jól ha csak a VU0REC van bekapcsolva, viszont szinte 0 fps . ha bekapcsolom mellé az MTSG-t fagyás. minden más verziónűl 7 fps és hányadék graf:( -
#516 figy a VU1REC a grafika a VU0REC az meg a CPU hoz megy