7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#715 És az a játszható szint? -
#714 jó neked nekem csak 8 fpsen megy -
#713 Nekem is játszható, de kicsit lehetne gyorsabb :( Mármint a budokai, mert az olyan 20fps körül van. -
#712 olyan sok fps emelkedet nekem kb 5 ön megy
probáld ki a budokai 3 at az játszható sebbesége van legalább is nekem -
#711 mind1, a lényeg hogy nem eleget :P
Budokai tenkaizé 12 fps, szal játszhatatlan...
-
#710 menyi FPSt mutat a játékban és mi a neve a játéknak? -
#709 Igen, pár napja írtam hogy a proci egy X2 4400+, ígértem képeket is, csak mivel nem szuperált eléggé az emu, ezért gondoltam megvárom mi lesz az új kártyával. -
#708 ja az láttom a hszedbe leirtad -
#707 oké mostanában nem vagyok vga terén járatos
és milyen proci fogja meghajtani? de sejtem AMD -
#706 7600gt-ből egyelőre nincs agp (vagyis magyarországon még nem kapható), 7800gt-t pedig nem gyártanak agp-ben, csak gs-t (de ln ugye gt-t írtam...) -
#705 AGP? -
#704 ...
7600gt-m van, de azért köszi a tanácsot. Ja és 7800gt lesz, ha minden igaz. -
#703 inditsd el ZEROGS el az gyönge vgara van -
#702 hát megvan az esélye, hogy holnaptól már én is olyan pc tulajdonosa vagyok, amelyik emulálja a ps2-t :D
sajnos a mostani vga-m nem elég neki, de már tettem a dolog ellen :) -
#701 hát jah vannak..... jönnek a power pc-k core duo stb.... azért illene már emulalniuk egy 300mhz-s ps2-t;) -
#700 akkor mi lesz egy év mulva?
szerintem már lesz olyan jó az emulátor hogy minden játékot elindit és a 33% ps2 konzol gyorsaságával fog menni egy erös géppen -
#699 Hát az van :D .... 3 évvel ezelött elképzelhetetlennek tűnt az egész -
#698 Igy van :D
Meg par ev,es ezek is szepen fognak menni.
Azert biztato jelek mar vannak! -
#697 Az emulálás PC-n valóban jó a ps1,n64 és dreamcast szintjén...de a ps2,Xbox,X360 nál még azért várni kell.. -
#696 Nekunk nem KELL PS2...
Emulalni akarunk.Nehez ezt megerteni ugye...
Es igen is jo lesz az az emu,mint a ps1,n64,dreamcast emuk,es meg sorolhatnam...
-
Scooby87 #695 nem tudná nekem vki elküldeni a SuperDragon Ball Z beállításaít,mert elindulni elindul...még a menü is ok..a hang az nem...meg amikor elindittom a kjátékot akkor csak sötétség van...meg persze láttom fent a két karakter "csíkját" és képét,de akaraktereket nem.. -
#694 Nem is irok tobbet ,mert csak sajnalom azokat akik itt rinyalnak!! BYE -
#693 Jól beszél a Mila -
#692 Ps2 agyu? hát nem tudom ki akar annyira emulálni;) -
#691 köszönjük az ingyenes reklámot nem kérünk bellöle többet bye -
#690 Ez mind szep es jo de mikor itt nyafogtok,hogy nem megy ,meg mikor lesz mar mukodo emulator soha se lesz normalis !!
Raaadasul ha ennyire szuksegetek van ra akkor miert nem vesztek egyet,most csokkentettek arakat, szare-hugye lehet venni...........
-
#689 Komoly kérdés: Nálad mennyi FPS-el? Mert nálam a 4. rész rekordja 11 FPS volt INGAME. -
#688 koszi kozben megtalaltam kulfoldin, es tenyleg igy kellett megoldani -
#687 jah amúgy némi probléma az emuval: múltkor amikor problémám volt az MK: deadly Alliancéval (Biomage biztos emlékszik) szóval akkor nem sikerült. Aztán egyik este fölmentem haverokkal online GT Legendsezni és furcsa beszaggatásokat vettem észre meg kisebb, nagyobb loadingokat és hát ez egy autó versenynél nem éppen előnyös. Ki kellett lépnem. elkezdtem kutakodni és hát mivel az emulátor volt az egyetlen új program ami fönn volt íg letöröltem és kigyalultam a regeditből. És láss csodát nem volt semmi baja a játéknak. Na most ez miért csinálta?
Amúgy én lemondtam a PS2 emulálásról. méghozzá azért mert egyelőre még piacon sincs az a gép ami a legtöbb ps2 játékot le emulálná. Ha belegondoltok... milyen gépek is voltak amikor a ps1 kijött. talán P1-esek. és mennyi idő telt el azóta.. és nem akarok hülyeséget írni de biztos vagyok benne hogy ps1 emuláláshoz is minimum egy erősebb P3, de sztem inkább a P4 ami jó hozzá. úgyhogy egyelőre még várnunk kell arra az időszakra amikor elérhetőek lesznek olyan masinák amik jó fps-el letudják emulálni a ps2-őt. -
#686 "2,5 félórás" na jólmegaszontam... bocsesz -
#685 kérnék minden ps2 agyu embert hogy menjem visza a konzol forumba
köszönöm
Jonnyka: ha jó értelmezem az elsö npcre katintásnál megál a játék ez egy bugocska ugy tudod átlépni hogy az elsö intronál nyomsz egy start gombot "pause a képernyön"és vissza amugy ugy fogsz átlépni az elsö képernyön hogy mind a két csoportra klikelsz és ha megvan a gyerekek mögémész és folytatodik -
#684 Haverom szokta mindig mondani, hogy a PC-zés egy életmód, van aki szeret pl órákat szöszölni különféle driverekkel, optimalizálni windowst alakítgatni stb, stb. -
#683 Ember majd megnézem mikor fogsz ps2-vel 2,5 félórás filmet megvágni, filterezni és ki kódolni... vagy mikor fogsz rajta Photoshopozni... szóval ennyit a "szar PC-ről" a drága látos PS2 csak a játékmániásoknak való akiknek nem kell másra csak játékra... -
#682 nem feltetlenul a ps2es jatekok miatt fejleszti am a pct
mi van, ha valami uberallat grafikus, vagy 3d tervezo, es ezert kell neki nagy vas ? es 2 honapon belul visszajon az ara ? hmhm ?
vagy idaig mar nem terjednek azok a bizonyos agytekervenyek ?
veszel ps2t, tudsz vele jatszani
veszel pct, nem kezdem el sorolni, mire jo
de ami a temat erinti, hogy akar penzt keresni is tudsz vele, es mar nem voltal balfasz, h pcre koltottel... -
#681 Komolyan te hu...e vagy bazzze szar pc-re ennyit tudsz kolteni de 25000 Ft-ot nemtudsz kiadni 1 kibaxott PS2-re ,komolyan mondom nemertem emberket es emulatorral kinlodnak lolll!!!
Nem akartam megbantani senkit sem!! -
#680 Á hát a residentek azért elég jól mennek most is csak a video hibát kellene kijavítani és jó lenne, meg a resi4 nél még némi fps is jól jönne -
#679 bioman: szerinted az mitol van, hogy ffx-ben ahogy elerek az 1. parbeszedekig (ahol istenitik a hajo vegen a fohost), a parbeszedeknek soha nincs vege? nem lehet beloluk kilepni, igy folytatni se lehet a jatekot -
#678 Se. -
#677 Azért csodát ne várj, majd az új emulátor verziónál esetleg :) -
Rolesz #676 Hamarosan új gépem lesz!Amd Am2 X2 4600+,7900Gt,2*1Gb ram Ddr2 800mhz...
Szóval ezen gondolom már simán elmegy valami PS2 emulátor Gt4-el.Honan szedhetem le az emulátort?