7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#755 biztos nem, csak jól mutat egy nagy szám a specifikációban -_-* -
#754 és te tudod mikor kezdte el a pcsx2 fejlesztöje az emulátort? -
#753 hja iagazd van lesz az 15 év is:D nem is akarom megérteni őket lol én is folyamatosan tesztelem az emut hiába van konzolom, és közben jókat kacagok mennyit is fejlődött
5 év sem telt el? és van már működő emu?:D
amúgy meg mijen 5 év?:D todod mikor jelent meg a ps2?:) -
#752 sohasem fogod megérteni azokat az embereket akik használni fogják az emulátort ja és leszálhatnál a 10 év röl ezt mondtátok a ps2 emulátorra is és még 5 év sem telt el ja igen nem kell 1 év és tökéletes lesz az emulátor -
#751 de biztos vagyok benne..... mert kb úgy 1-2 év mire tökéletesen fog működni az emu egy atom pc-n.... a ps2-t meg megveteheted majd egy ezresért:DDDDD -
#750 azt honnan veszed? még mindíg van aki ps1-essel játszik (pl én) ugyhogy ebbe ne legyél biztos -
#749 LoL mire eljön az az idő a kutya sem akar már ps2-t emulálni:DDD a ps3 emulálásával meg várjunk úgy kb 10-15 évet -
#748 ne pakolj a 128 bitröl az semmit nem gyorsit fel -
#747 én már tudom mi a baj de tényleg, ha azt kijavitják emelkedni fog az fps -
#746 Eppen ezert marhasag, amikor idejon egy konzolfun es elkezd makogni, hogy ja de a PCn nem fut csak ennyivel meg annyival.
A mostani PS2es jatekok mennek 40-60FPsel, de gondoljuk meg mi lenne akkor, ha mondjuk 4-6-8szor ennyit kellene szamolnia, ahogy a PC-nek az emulacio eseteben.
-
#745 Latjatok ez a baj, hogy Megaherzekben gondolkodtok.
Nem tudjatok megerteni, hogy mas struktura, mas utasitaskeszlettel dolgozik stb.
A PC processzorja az emulacio elso fazisaban kap egy nagy halandzsat a maga szamara, amit eloszor az emulacio egyik programresze feldolgoz es atalakit x86os utasitasokra, aztan megkap egy masik halandzsat, amit a VGA szamara atalakit. Majd ezeket ismet at DX-es hivasokka, ugyanez a helyzet a hangnal, es utana ezeket az adatokat hasznaljak vegul ami szamodra vizualis egessze valik.
Ugyanez lenne a helyzet visszafele is, most megcsinalnek egy x86os emulatort PS2-re, mondjuk az elso Win95-os DX-es jatekok kozul, amihez eleg volt egy 75MHz-es PI, az sem menne a PS2-n jobban 4FPSnel. :P
Raadasul a PCn sokkal szerteagazobb hardverek vannak es nem egyszeru az emulacio, hogy minden konfig szamara megfelelo legyen az emulacios kornyezet.
-
#744 viszont 128 bites a ps2 procija, míg a pc-k többsége még csak 32 bit, fejlődőben a 64 bit -
#743 Ha nem tévedek a ps2 csak 600-vagy 900mhz-s
szal a proci megvan...de igazad van majd egyszer eljön az idő míg kiadnak egy pluggin-t. -
#742 Ne csodalkozz. Vagy 4szer annyit kell szamolnia a PCnek, mint egy PS2-nek a jatek futtatasa kozben.
Atkell alakitani az osszes beerkezo adatot a PC szamara emesztheto formaba. Ez pedig plusz idot emeszt fel. A videomegjelenitesnel ugyanez a helyzet.
Meg finomitanak az emulatoron, jobb hardverek jonnek ki a PC-re, akkor jobb lesz.
De ehhez meg kell minimum 1-1,5 ev, hogy legalabb 25 fpsel menjenek a jatekok.
De eljon az az ido.
Mint ahogy egyszer a PS3 emulacioja is eljon. -
#741 csak a vga-d jobb...
De jobban is megy neked az ff-x-2? -
#740 na egy éjszakai teszt a zerogs el hát igen jó plugin van pár olyan játék ami nem indul el csak kinszenvedésel a gsdx9 sse2 viszont a zerogs el és MTSGvel azonal elindul PL onimusha:dawn of dream vagy one piece vagy sonic raider
vagy digimon world 4 magáért beszél a plugin -
#739 hát ilyenkor azt szoktam csinálni várok hátha valaki fel villágosit a problémádra de ma én vagyok a rosz
tul gyönge a géped még az enyém is pedig jobb a tiédnél "3 GHZ Northwood HT 6600GT 1GB 400MHZ RAM"
nézd meg a #665 ban leirt gépet na az már kicsit jó -
#738 Sziasztok!
Épp tesztelgetemm az új gépem egy ff x-2-vel de a menüben meg előtte 30-70 fps közöt megy.utána amikor start gama, videót nem mutat és egyből jön a játék ami kb 8fps-el megy:(
a konfigom szentem elég türhető szentem csak a karimmal van a gond.
AMD Athlon 64 3200+
Asus K8N
1gb Ram
Ati Radeon 9600(szentem ez kevés neki).
Jah és hang sincs.ez miért van? -
#737 Najó...nemtom mit tépem itt a billentyűzetet...valaki elöttem már megmondta a magáét ezzel az emulálással kapcsolatban..asszem énis csatlakozom.Kiléptem BYE -
#736 Nemszólt le....csak rákontrázott....Biomage te mit nézel? -
#735 jó le huztad redraver8t -
#734 Jakuza királyúl szólt -
#733 Csak halkan megsugom, meg egy PCs Warcraft 1 sem fut a PS2n.
Nem hogy 8 de meg 0 fps-el sem.
Na ezt ubereld. :P
-
#732 olvass vissza, ki lett már tárgyalva nem egyszer -
#731 akkor mond meg te ha ennyire vágod.. -
#730 Szerintem inkánn ne kérdezz hülyeségeket... -
#729 csak szép óvatosan (és főleg halkan) súgom,hogy a budokai fps szintje 40 és 60 közt mozog egy ps2 esen..ami 300Mhz ....mi a frászért van az ,hogy egy Dupla magos 2,5 GHz es proci ,giga ramokkal és egy űberállat videokártyával is csak 20fps -t tud elérni? -
#728 tévedni emberi dolog :)
mostantol én is a zerogst használom -
#727 Te meg mindíg azt hangoztatod, hogy a másikkal gyorsabb... -
#726 kiprobáltam zerogs el és gyorsabb 8 helyet 12 fps mutat -
#725 asszem e kosmos sse2-vel...
Én mindenhez azt használom. -
#724 melyik grafikus pluginal ment 20FPS en? -
#723 legközelebb az lesz -
#722 akkor legalább egy szmájlit a végére azt én is úgy értelmezem ahogy kell -
#721 és csak viccesen szóltam hozád láttam a zombi logorda utaltam -
#720 milyen zombi? vegyél vissza az arcodból -
#719 olvas visza kicsit zombi -
#718 diavetítés rulz -
#717 "az fps 8 igaz de nem az a fontos :) hanem a grafika sebesége az elég gyors az elözö verziohoz képest"-->mivan?:D -
#716 az fps 8 igaz de nem az a fontos :) hanem a grafika sebesége az elég gyors az elözö verziohoz képest