7924
  • Seth
    biztos nem, csak jól mutat egy nagy szám a specifikációban -_-*
  • biomage
    és te tudod mikor kezdte el a pcsx2 fejlesztöje az emulátort?
  • mila69en
    hja iagazd van lesz az 15 év is:D nem is akarom megérteni őket lol én is folyamatosan tesztelem az emut hiába van konzolom, és közben jókat kacagok mennyit is fejlődött
    5 év sem telt el? és van már működő emu?:D

amúgy meg mijen 5 év?:D todod mikor jelent meg a ps2?:)
  • biomage
    sohasem fogod megérteni azokat az embereket akik használni fogják az emulátort ja és leszálhatnál a 10 év röl ezt mondtátok a ps2 emulátorra is és még 5 év sem telt el ja igen nem kell 1 év és tökéletes lesz az emulátor
  • mila69en
    de biztos vagyok benne..... mert kb úgy 1-2 év mire tökéletesen fog működni az emu egy atom pc-n.... a ps2-t meg megveteheted majd egy ezresért:DDDDD
  • Senkkik
    azt honnan veszed? még mindíg van aki ps1-essel játszik (pl én) ugyhogy ebbe ne legyél biztos
  • mila69en
    LoL mire eljön az az idő a kutya sem akar már ps2-t emulálni:DDD a ps3 emulálásával meg várjunk úgy kb 10-15 évet
  • biomage
    ne pakolj a 128 bitröl az semmit nem gyorsit fel
  • biomage
    én már tudom mi a baj de tényleg, ha azt kijavitják emelkedni fog az fps
  • [Jakuza]
    Eppen ezert marhasag, amikor idejon egy konzolfun es elkezd makogni, hogy ja de a PCn nem fut csak ennyivel meg annyival.
    A mostani PS2es jatekok mennek 40-60FPsel, de gondoljuk meg mi lenne akkor, ha mondjuk 4-6-8szor ennyit kellene szamolnia, ahogy a PC-nek az emulacio eseteben.
  • [Jakuza]
    Latjatok ez a baj, hogy Megaherzekben gondolkodtok.
    Nem tudjatok megerteni, hogy mas struktura, mas utasitaskeszlettel dolgozik stb.
    A PC processzorja az emulacio elso fazisaban kap egy nagy halandzsat a maga szamara, amit eloszor az emulacio egyik programresze feldolgoz es atalakit x86os utasitasokra, aztan megkap egy masik halandzsat, amit a VGA szamara atalakit. Majd ezeket ismet at DX-es hivasokka, ugyanez a helyzet a hangnal, es utana ezeket az adatokat hasznaljak vegul ami szamodra vizualis egessze valik.

Ugyanez lenne a helyzet visszafele is, most megcsinalnek egy x86os emulatort PS2-re, mondjuk az elso Win95-os DX-es jatekok kozul, amihez eleg volt egy 75MHz-es PI, az sem menne a PS2-n jobban 4FPSnel. :P
    Raadasul a PCn sokkal szerteagazobb hardverek vannak es nem egyszeru az emulacio, hogy minden konfig szamara megfelelo legyen az emulacios kornyezet.
  • Seth
    viszont 128 bites a ps2 procija, míg a pc-k többsége még csak 32 bit, fejlődőben a 64 bit
  • DeathJr
    Ha nem tévedek a ps2 csak 600-vagy 900mhz-s
    szal a proci megvan...de igazad van majd egyszer eljön az idő míg kiadnak egy pluggin-t.
  • [Jakuza]
    Ne csodalkozz. Vagy 4szer annyit kell szamolnia a PCnek, mint egy PS2-nek a jatek futtatasa kozben.
    Atkell alakitani az osszes beerkezo adatot a PC szamara emesztheto formaba. Ez pedig plusz idot emeszt fel. A videomegjelenitesnel ugyanez a helyzet.
    Meg finomitanak az emulatoron, jobb hardverek jonnek ki a PC-re, akkor jobb lesz.
    De ehhez meg kell minimum 1-1,5 ev, hogy legalabb 25 fpsel menjenek a jatekok.
    De eljon az az ido.
    Mint ahogy egyszer a PS3 emulacioja is eljon.
  • DeathJr
    csak a vga-d jobb...
    De jobban is megy neked az ff-x-2?
  • biomage
    na egy éjszakai teszt a zerogs el hát igen jó plugin van pár olyan játék ami nem indul el csak kinszenvedésel a gsdx9 sse2 viszont a zerogs el és MTSGvel azonal elindul PL onimusha:dawn of dream vagy one piece vagy sonic raider
    vagy digimon world 4 magáért beszél a plugin
  • biomage
    hát ilyenkor azt szoktam csinálni várok hátha valaki fel villágosit a problémádra de ma én vagyok a rosz

tul gyönge a géped még az enyém is pedig jobb a tiédnél "3 GHZ Northwood HT 6600GT 1GB 400MHZ RAM"

nézd meg a #665 ban leirt gépet na az már kicsit jó
  • DeathJr
    Sziasztok!
    Épp tesztelgetemm az új gépem egy ff x-2-vel de a menüben meg előtte 30-70 fps közöt megy.utána amikor start gama, videót nem mutat és egyből jön a játék ami kb 8fps-el megy:(
    a konfigom szentem elég türhető szentem csak a karimmal van a gond.
    AMD Athlon 64 3200+
    Asus K8N
    1gb Ram
    Ati Radeon 9600(szentem ez kevés neki).
    Jah és hang sincs.ez miért van?
  • redraven8
    Najó...nemtom mit tépem itt a billentyűzetet...valaki elöttem már megmondta a magáét ezzel az emulálással kapcsolatban..asszem énis csatlakozom.Kiléptem BYE
  • redraven8
    Nemszólt le....csak rákontrázott....Biomage te mit nézel?
  • biomage
    jó le huztad redraver8t
  • redraven8
    Jakuza királyúl szólt
  • [Jakuza]
    Csak halkan megsugom, meg egy PCs Warcraft 1 sem fut a PS2n.
    Nem hogy 8 de meg 0 fps-el sem.
    Na ezt ubereld. :P
  • Terminátor14
    olvass vissza, ki lett már tárgyalva nem egyszer
  • redraven8
    akkor mond meg te ha ennyire vágod..
  • Terminátor14
    Szerintem inkánn ne kérdezz hülyeségeket...
  • redraven8
    csak szép óvatosan (és főleg halkan) súgom,hogy a budokai fps szintje 40 és 60 közt mozog egy ps2 esen..ami 300Mhz ....mi a frászért van az ,hogy egy Dupla magos 2,5 GHz es proci ,giga ramokkal és egy űberállat videokártyával is csak 20fps -t tud elérni?
  • biomage
    tévedni emberi dolog :)

mostantol én is a zerogst használom
  • Terminátor14
    Te meg mindíg azt hangoztatod, hogy a másikkal gyorsabb...
  • biomage
    kiprobáltam zerogs el és gyorsabb 8 helyet 12 fps mutat
  • Terminátor14
    asszem e kosmos sse2-vel...

Én mindenhez azt használom.
  • biomage
    melyik grafikus pluginal ment 20FPS en?
  • biomage
    legközelebb az lesz
  • mila69en
    akkor legalább egy szmájlit a végére azt én is úgy értelmezem ahogy kell
  • biomage
    és csak viccesen szóltam hozád láttam a zombi logorda utaltam
  • mila69en
    milyen zombi? vegyél vissza az arcodból
  • biomage
    olvas visza kicsit zombi
  • mila69en
    diavetítés rulz
  • mila69en
    "az fps 8 igaz de nem az a fontos :) hanem a grafika sebesége az elég gyors az elözö verziohoz képest"-->mivan?:D
  • biomage
    az fps 8 igaz de nem az a fontos :) hanem a grafika sebesége az elég gyors az elözö verziohoz képest