7924
  • Seth
    multiformat, ergó ha ps-es demokat raknak bele, azt az xbox-osok feldughatják
  • biomage
    akkor a konzol szerinted mi?
  • Papesz
    Csak hivatalos PlayStation magazinok adhatnak ki játszható demokat. A jogdíj egymillió(!) euró egy évre. Nem hiszem, hogy valaha is lesz hivatalos magazin Magyarországon.
  • biomage
    a konzol újságban van ps2 játék dvd ugy tudom demo is
  • Kaszi46
    szerintem azértnem találtál, mert az általad említett ujságok pc játékokkal foglalkoznak.
  • soulhunter
    azt még tom,h minden ujságmelléklet DVDjéből CD lenne,ha nem lenne annyi gagyi demo,ami csak tönkrevágja a rendszert, de PS2es demot nem igazán láttam se gamestar, se pcworld, se pcguru, se cp, se stb mellékleteken :)

na de off vége, nem vok otthon a ps2ben, főleg nem ps2 demoban,csak és kizárolag 1 gyorsabb pcsxe-re vágyok :)
  • Seth
    demokat újságmellékletekre szánnak, vagy egy másik progihoz csomagolják
  • soulhunter
    akkor konzolos oldalakon,én még spanyol torrent oldalakon is találkoztam néhánnyal :)

de yahhh, igazad van,nem gondoltam rá,h 1 közönséges mezei PS2 nem képes olvasni irott dolgokat :)
    meg most,h igy mondod, most jutott eszembe,h a carbon volt az 1. demo,amit láttam PS2-re :) (aztán visszanézve régebbi oldalakon már láttam többet is)

de itt felmerül a kérdés:
    mé adnak ki PS2 demot,ha tják,h csak csippelttel használhato???
    vmiért ugy érzem,h márcsak azokat a játékokat féltik,amikből tényleg pénzt várnak,és nem engedhetik meg maguknak a cégek,h warez miatt bevételi kieséseik legyenek (mint amikor PC-s játékokra SF védelmet pakolnak)
    amelyik cég PS2 demot dob ki,annak sztem nem konkrétan a csipmentes PS2-es közönség a célja :)
  • Seth
    hát mivel a demókat is ki kell írni,amit a ps2 nem visz, nem nagyon van letölthető demo a hivatlos ps2-es oldalakon
  • soulhunter
    mivel a demok legálisak,minden létező ps2-es oldalrol :)
  • gergobaby
    PS2-es demokat honnan lehet leszedni?
  • biomage
    ne is foglalkoz velle
    a kövi verzio hamarosan kijönn és olyat mondtak hogy talán elfog az alacsonabb gépeken is indulni
  • soulhunter
    hát jo lenne :) már unom,h nincs mivel jáccani,mer jo játék csak PS2re jön ki, a DC procimra meg még várnom kell :(
    közbejött 1 rohadt kocsi :(
  • biomage
    amit irtál lol
    kicsit roszul irtam
    "az a gép"
  • soulhunter
    melyik gép? :)
    [bocsi,perme fáradt]
  • biomage
    ez a gép kitudja hozni a legtöbb játékból a 100% ot de legalább az 50% ot
  • soulhunter
    4200-es DualCore proci erősen ajánlott min 2 GB RAMmal
    VGA: jo,ha ismeri a PS3.0-t :)
  • DeathJr
    És hol???
    Meg milyen gépen???
    Mert nem mind1...
  • Kövesdi A
    nah már van olyan ps -2 emulátor amivel stabilan normálisan futnak a ps2-es játékok !
  • biomage
    nyugi tesztelik már majdnem egy honapja
  • Shep
    Mikor lesz már 0.9.2 ?
  • ace05
    szeretném nyomatni a 24 the game nevezetű játékot magyarul.De ezt sajnos nem tudom mert egyszerűen nem tudom beállítani a biost!Légyszives segítsetek!!!
  • biomage
    várnod kell még a 0.9.2 el sem megy
  • Slig
    Predator Concrete Jungle-t akarok jáccani!!!! van esélyem?
  • biomage
    hehe biztos azért mert senki nem nézte meg vagy nincs meg
  • kuci06
    egyik Def Jam sincs ott
  • DeathJr
    Nah mi ez a punnyadás???
  • biomage
    sajna én még szomorú vagyok mert a kedvenc játékom nem fog eljutni a menüig a link hely szerint
  • biomage
    a kérdésre a vállasz nem tudom mi a baj talán probáld meg ki be kapcsolgatni a graphics beállitásokat
  • DeathJr
    Nah itt se mond rá senki semmit???
  • DeathJr
    Benne van az FFX
  • biomage
    és aki végig akarja lesni mi megy jól a 0.9.2 itt nézelödjön :)
  • DeathJr
    Szentem a square enix maradjon az RPG-knél
  • biomage
    ilyet kérdezni persze hogy van ha megnyomod a képet megfogod a newsban találni a "finally" az
  • DeathJr
    jah amúgy lenne itt is egy kérdésem:)
    Mint ahogy írtam már az alaplapom Asus K8N vagyis Nvidia chipset-es
    de nekem Atim Radeon-om van.És pl azt vettem észre hogy az NFS:Mw-nél vannak futási zavarok vagyis lehet érezni hogy folyamatos de mégis akad.Pedig nem kéne.Lehet hogy ütnék egymást az Nvidia Chipset és az Ati???
    bekőn szerezni egy 6600Gt-t:D
  • Ottto
    Fogalmam sincs nekem melyik van meg....Akkor majd várok pluginokra. Ha esetleg találtok megfelelőt ide belökhetnétek, megmondom őszintén nem vagyok otthon az emulátor témában....
  • Seth
    sztori miatt végigtoltam, szereplőket szeretem, miattuk nem untam halálra magam a monoton lövöldözésben. 1x azért érdemes végigtolni.

Milyen újítások lesznek 0.9.2-ben? van már feature lista?
  • DeathJr
    nekem 0.9.1 van
  • DeathJr
    Vannak itt FF Fanok is mint pl énszal kinek milyen.nekem pl az ff-ek nagyon bejönnek.
  • biomage
    hamarosan kiadják a 0.9.2