7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#1116 multiformat, ergó ha ps-es demokat raknak bele, azt az xbox-osok feldughatják -
#1115 akkor a konzol szerinted mi? -
Papesz #1114 Csak hivatalos PlayStation magazinok adhatnak ki játszható demokat. A jogdíj egymillió(!) euró egy évre. Nem hiszem, hogy valaha is lesz hivatalos magazin Magyarországon. -
#1113 a konzol újságban van ps2 játék dvd ugy tudom demo is -
#1112 szerintem azértnem találtál, mert az általad említett ujságok pc játékokkal foglalkoznak. -
#1111 azt még tom,h minden ujságmelléklet DVDjéből CD lenne,ha nem lenne annyi gagyi demo,ami csak tönkrevágja a rendszert, de PS2es demot nem igazán láttam se gamestar, se pcworld, se pcguru, se cp, se stb mellékleteken :)
na de off vége, nem vok otthon a ps2ben, főleg nem ps2 demoban,csak és kizárolag 1 gyorsabb pcsxe-re vágyok :) -
#1110 demokat újságmellékletekre szánnak, vagy egy másik progihoz csomagolják -
#1109 akkor konzolos oldalakon,én még spanyol torrent oldalakon is találkoztam néhánnyal :)
de yahhh, igazad van,nem gondoltam rá,h 1 közönséges mezei PS2 nem képes olvasni irott dolgokat :)
meg most,h igy mondod, most jutott eszembe,h a carbon volt az 1. demo,amit láttam PS2-re :) (aztán visszanézve régebbi oldalakon már láttam többet is)
de itt felmerül a kérdés:
mé adnak ki PS2 demot,ha tják,h csak csippelttel használhato???
vmiért ugy érzem,h márcsak azokat a játékokat féltik,amikből tényleg pénzt várnak,és nem engedhetik meg maguknak a cégek,h warez miatt bevételi kieséseik legyenek (mint amikor PC-s játékokra SF védelmet pakolnak)
amelyik cég PS2 demot dob ki,annak sztem nem konkrétan a csipmentes PS2-es közönség a célja :) -
#1108 hát mivel a demókat is ki kell írni,amit a ps2 nem visz, nem nagyon van letölthető demo a hivatlos ps2-es oldalakon -
#1107 mivel a demok legálisak,minden létező ps2-es oldalrol :) -
#1106 PS2-es demokat honnan lehet leszedni? -
#1105 ne is foglalkoz velle
a kövi verzio hamarosan kijönn és olyat mondtak hogy talán elfog az alacsonabb gépeken is indulni -
#1104 hát jo lenne :) már unom,h nincs mivel jáccani,mer jo játék csak PS2re jön ki, a DC procimra meg még várnom kell :(
közbejött 1 rohadt kocsi :( -
#1103 amit irtál lol
kicsit roszul irtam
"az a gép" -
#1102 melyik gép? :)
[bocsi,perme fáradt] -
#1101 ez a gép kitudja hozni a legtöbb játékból a 100% ot de legalább az 50% ot -
#1100 4200-es DualCore proci erősen ajánlott min 2 GB RAMmal
VGA: jo,ha ismeri a PS3.0-t :) -
#1099 És hol???
Meg milyen gépen???
Mert nem mind1... -
#1098 nah már van olyan ps -2 emulátor amivel stabilan normálisan futnak a ps2-es játékok !
-
#1097 nyugi tesztelik már majdnem egy honapja -
#1096 Mikor lesz már 0.9.2 ? -
ace05 #1095 szeretném nyomatni a 24 the game nevezetű játékot magyarul.De ezt sajnos nem tudom mert egyszerűen nem tudom beállítani a biost!Légyszives segítsetek!!! -
#1094 várnod kell még a 0.9.2 el sem megy -
#1093 Predator Concrete Jungle-t akarok jáccani!!!! van esélyem? -
#1092 hehe biztos azért mert senki nem nézte meg vagy nincs meg -
#1091 egyik Def Jam sincs ott -
#1090 Nah mi ez a punnyadás??? -
#1089 sajna én még szomorú vagyok mert a kedvenc játékom nem fog eljutni a menüig a link hely szerint -
#1088 a kérdésre a vállasz nem tudom mi a baj talán probáld meg ki be kapcsolgatni a graphics beállitásokat -
#1087 Nah itt se mond rá senki semmit??? -
#1086 Benne van az FFX -
#1085 és aki végig akarja lesni mi megy jól a 0.9.2 itt nézelödjön :) -
#1084 Szentem a square enix maradjon az RPG-knél -
#1083 ilyet kérdezni persze hogy van ha megnyomod a képet megfogod a newsban találni a "finally" az -
#1082 jah amúgy lenne itt is egy kérdésem:)
Mint ahogy írtam már az alaplapom Asus K8N vagyis Nvidia chipset-es
de nekem Atim Radeon-om van.És pl azt vettem észre hogy az NFS:Mw-nél vannak futási zavarok vagyis lehet érezni hogy folyamatos de mégis akad.Pedig nem kéne.Lehet hogy ütnék egymást az Nvidia Chipset és az Ati???
bekőn szerezni egy 6600Gt-t:D -
#1081 Fogalmam sincs nekem melyik van meg....Akkor majd várok pluginokra. Ha esetleg találtok megfelelőt ide belökhetnétek, megmondom őszintén nem vagyok otthon az emulátor témában.... -
#1080 sztori miatt végigtoltam, szereplőket szeretem, miattuk nem untam halálra magam a monoton lövöldözésben. 1x azért érdemes végigtolni.
Milyen újítások lesznek 0.9.2-ben? van már feature lista? -
#1079 nekem 0.9.1 van -
#1078 Vannak itt FF Fanok is mint pl énszal kinek milyen.nekem pl az ff-ek nagyon bejönnek. -
#1077 hamarosan kiadják a 0.9.2