7924
  • barret
    Akkor a Ps2-nek lealdozott :P
  • biomage
    kirobáltam az öszes játékon az emut hát igen ez már elég jó, és mi lesz akkor ha uj grafikus plugint dob ki a ZEROGS csapata belle sem merek gondolni milyen lesz a játék :)
  • biomage
    én is probálgatom a játékokat, a budokai 3 nem láttok sebesség növekedést és az elsö intro még mindig megál pont ugyan ott ahol az elözöben
    a nagy változás az FFxben láttom gyorsabb lett :) és a one piece pirate carnival az elözö versioban grafikai bugos volt de ennél nincs olyan bug és játékban elég gyors :)
  • biomage
    már egyszer el lett mondva nem töltenek fel sehová demot
  • tehen_m
    Tud valaki olyan oldalt ahol le lehet tölteni néhány népszerű játék demóját?
  • barret
    Alpine racer is full jatszhato. Egy menetet kiprobaltam start/cel igaz szinten 8 fps korul megy.PHiaba ez mar 3d...
  • biomage
    mindjárt tesztelem az emulátort :)
  • Terminátor14
    Sokat javítottak a kompatitibilitáson és a sebesség is nőtt. Nálam pl 10 fps fölött van jóval a Budokai 3, pedig most csak 256mb ramom van.
  • barret
    Harvest moon is teljesen jatszhato.Ezek a 09.1-gyel nekem nem voltak jatszhatok... Disgaea:nem volt kep ingame.Harvest moon Volt kep,de a jatek nem lepett tovabb sok helyen..Most tokeletesen megy a Harvest,igaz 9 fps :P
    De ez gephiba..
  • barret
    Ingame 15-20 fps 2800-as Bartonnal. Teljesen jatszhato:) Ugylatszik osszehoztak valamit :D
  • barret
    Teszteljetek,mert nekem csak ennyire tellett 100% cpu hasznalat mellett :P Kene az emu ala vas is...
  • Terminátor14
    Jól értelmezed, kijött a 0.92-es verzió.
  • barret
    Valami olyasmi jon torrentrol :P
    Majd meglatjuk mi sul ki belole.
  • barret
    Ha jol ertelmezem kijott a 09.2 Valaki nezzen mar utana ...
    En csak torrent file.okat talaltam. Amugyis gyengecske a gepem hozza.
  • biomage
    a 0.9.2 en ingames vagyis eljut játékig de lassu lesz a játék
  • zorrobomber
    hehe, pont ez erdekelne engem is :) persze szkeptikus vagyok
  • Voltan
    Lehet, hogy hülye kérdés, de még új vagyok a témában, és igazából csak egy játék miatt érdekelne. A Bully elmegy rajta?
  • sanyiiiii
    ehhez nincs vmi help?
  • biomage
    ja de már nem sokkat kell várni rá szerintem
  • barret
    Barcsak ma rki lenne adva...
  • biomage
    nem fut el minden játék az emulátáron
    és igen van proceszor igénye klik
  • Hellgate89
    Hali!!Akármelyik PS2-es game elindul vele?Csak a processzortól függ?
  • biomage
    új info a közelgö 0.9.2 verziorol
    egy kis média tekken4 röl egy tesztelö 7 perc 38 mp felvételt csinált a játékban és feltöltöte egy torrent weblapra innen tudod a torrent fájl letölteni :)
  • ThugEdge
    ja de lehet megvárom az új verziót
    mondjuk haversrácomnak van ps2-je igaz már ki van a bele, meg úgyis tudom,hogy majd rámegy a ps3-ra,szal a tervem az,hogy szépen átpasszolja nekem én meg kisípoltatom:))
  • Mrlego
    http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25 katt ere és segiteneked
  • Mrlego
    kérlek olvasd a forumot aminek a linkje fen van minden kérdésedre ad választ és a forum neve az hogy "müködö...." szerintem akor müködik is már ahogy
  • biomage
    szép gépped van jobb mint az enyém
    sajna a játékrol nem tudok mondani értékelést
    probálkoz a config/cpu beállitásainál hátha valami onnan bugos
  • ThugEdge
    mondom a the sopranos gém,de a hasít alatt az intro video,menü értendő,mert new game-nél kifagy
  • denyboy
    Tudom vissza kéne olvasnom meg stb... de most akkor van működő emu PS2-re???Mert akkor letölteném valahol!Bocsi!és kössz
  • soulhunter
    mi hasit nálad 50-60 fpssel? azt én is kiprobálnám :)
  • ThugEdge
    sztetek,ha elindul a soprano gém videója,az opciókban is tudok lépkedni,de mikor a gém kezdődne kifagy, akkor mit érdemes modosítanom?vagy esetleg vannak vmi frissebb pluginok?minden a fenti leírás zserint van állítva(köszönet érte!!)
    amúgy 50-60 fps-el hasít,legalábbis ami hasít:)
  • biomage
    nyomd az "aki nem tud" banner alatti szövegre
  • Waterhorse
    Remélem ez sem béna kérdés, de mi a különbség a VM, és a non VM között? Egyébként 512 memóriával le is mondhatok a VM-ben való futtatásról? Próbáltam már és azt írja h kevés a fizikai memória, akkor gondolom ez ennyi:(
  • ThugEdge
    most milyen biosokat kell bemásolni?van egy csomó:)
    remélem nem volt béna a kérdés
  • Papesz
    Minden, csak nem hivatalos PlayStation magazin.
  • gergobaby
    Hogy tudnék home edition alatt ilyen lapozófile profilt csinálni?
  • gergobaby
    ok. Néztem itt a leirást de nekem nincs ilyen a felugyeleti eszközökben hogy biztonsági házirend. (XP home editionom van.)
  • biomage
    nem tudok egy helyet sem
  • gergobaby
    Honnan lehet leszedni ps2-es demokat?

Monnyuk valami autósat ami megy is pcsx2-vel.Kivéve a carbon-t.
  • biomage
    aha :D