7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#1156 Akkor a Ps2-nek lealdozott :P -
#1155 kirobáltam az öszes játékon az emut hát igen ez már elég jó, és mi lesz akkor ha uj grafikus plugint dob ki a ZEROGS csapata belle sem merek gondolni milyen lesz a játék :) -
#1154 én is probálgatom a játékokat, a budokai 3 nem láttok sebesség növekedést és az elsö intro még mindig megál pont ugyan ott ahol az elözöben
a nagy változás az FFxben láttom gyorsabb lett :) és a one piece pirate carnival az elözö versioban grafikai bugos volt de ennél nincs olyan bug és játékban elég gyors :)
-
#1153 már egyszer el lett mondva nem töltenek fel sehová demot -
tehen_m #1152 Tud valaki olyan oldalt ahol le lehet tölteni néhány népszerű játék demóját? -
#1151 Alpine racer is full jatszhato. Egy menetet kiprobaltam start/cel igaz szinten 8 fps korul megy.PHiaba ez mar 3d... -
#1150 mindjárt tesztelem az emulátort :) -
#1149 Sokat javítottak a kompatitibilitáson és a sebesség is nőtt. Nálam pl 10 fps fölött van jóval a Budokai 3, pedig most csak 256mb ramom van. -
#1148 Harvest moon is teljesen jatszhato.Ezek a 09.1-gyel nekem nem voltak jatszhatok... Disgaea:nem volt kep ingame.Harvest moon Volt kep,de a jatek nem lepett tovabb sok helyen..Most tokeletesen megy a Harvest,igaz 9 fps :P
De ez gephiba.. -
#1147 Ingame 15-20 fps 2800-as Bartonnal. Teljesen jatszhato:) Ugylatszik osszehoztak valamit :D -
#1146 Teszteljetek,mert nekem csak ennyire tellett 100% cpu hasznalat mellett :P Kene az emu ala vas is... -
#1145 Jól értelmezed, kijött a 0.92-es verzió. -
#1144 Valami olyasmi jon torrentrol :P
Majd meglatjuk mi sul ki belole. -
#1143 Ha jol ertelmezem kijott a 09.2 Valaki nezzen mar utana ...
En csak torrent file.okat talaltam. Amugyis gyengecske a gepem hozza. -
#1142 a 0.9.2 en ingames vagyis eljut játékig de lassu lesz a játék
-
#1141 hehe, pont ez erdekelne engem is :) persze szkeptikus vagyok -
#1140 Lehet, hogy hülye kérdés, de még új vagyok a témában, és igazából csak egy játék miatt érdekelne. A Bully elmegy rajta? -
sanyiiiii #1139 ehhez nincs vmi help? -
#1138 ja de már nem sokkat kell várni rá szerintem -
#1137 Barcsak ma rki lenne adva... -
#1136 nem fut el minden játék az emulátáron
és igen van proceszor igénye klik -
Hellgate89 #1135 Hali!!Akármelyik PS2-es game elindul vele?Csak a processzortól függ? -
#1134 új info a közelgö 0.9.2 verziorol
egy kis média tekken4 röl egy tesztelö 7 perc 38 mp felvételt csinált a játékban és feltöltöte egy torrent weblapra innen tudod a torrent fájl letölteni :) -
#1133 ja de lehet megvárom az új verziót
mondjuk haversrácomnak van ps2-je igaz már ki van a bele, meg úgyis tudom,hogy majd rámegy a ps3-ra,szal a tervem az,hogy szépen átpasszolja nekem én meg kisípoltatom:)) -
Mrlego #1132 http://emulator.atw.hu/forum/viewtopic.php?t=25 katt ere és segiteneked -
Mrlego #1131 kérlek olvasd a forumot aminek a linkje fen van minden kérdésedre ad választ és a forum neve az hogy "müködö...." szerintem akor müködik is már ahogy -
#1130 szép gépped van jobb mint az enyém
sajna a játékrol nem tudok mondani értékelést
probálkoz a config/cpu beállitásainál hátha valami onnan bugos -
#1129 mondom a the sopranos gém,de a hasít alatt az intro video,menü értendő,mert new game-nél kifagy -
denyboy #1128 Tudom vissza kéne olvasnom meg stb... de most akkor van működő emu PS2-re???Mert akkor letölteném valahol!Bocsi!és kössz -
#1127 mi hasit nálad 50-60 fpssel? azt én is kiprobálnám :) -
#1126 sztetek,ha elindul a soprano gém videója,az opciókban is tudok lépkedni,de mikor a gém kezdődne kifagy, akkor mit érdemes modosítanom?vagy esetleg vannak vmi frissebb pluginok?minden a fenti leírás zserint van állítva(köszönet érte!!)
amúgy 50-60 fps-el hasít,legalábbis ami hasít:) -
#1125 nyomd az "aki nem tud" banner alatti szövegre -
#1124 Remélem ez sem béna kérdés, de mi a különbség a VM, és a non VM között? Egyébként 512 memóriával le is mondhatok a VM-ben való futtatásról? Próbáltam már és azt írja h kevés a fizikai memória, akkor gondolom ez ennyi:( -
#1123 most milyen biosokat kell bemásolni?van egy csomó:)
remélem nem volt béna a kérdés -
Papesz #1122 Minden, csak nem hivatalos PlayStation magazin. -
#1121 Hogy tudnék home edition alatt ilyen lapozófile profilt csinálni? -
#1120 ok. Néztem itt a leirást de nekem nincs ilyen a felugyeleti eszközökben hogy biztonsági házirend. (XP home editionom van.) -
#1119 nem tudok egy helyet sem -
#1118 Honnan lehet leszedni ps2-es demokat?
Monnyuk valami autósat ami megy is pcsx2-vel.Kivéve a carbon-t. -
#1117 aha :D