7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#1396 ezer játékot fel lehetne sorolni amit soha nem fogsz konzolon játszani/élvezni -
zsidoka #1395 mi
-
#1394 qrva jó a banner!!! -
zsidoka #1393 héhéhé attól hogy nemtok emulálni attól még nem kell ilyeneket szólni oksa? én csak szépen megkérdeztem hogy kell használni az emuláló progit oksa?????????? -
Gott #1392 Nemtom egyeseknek mi baja az emulátorokkal.Talán láma hozzá vagy mittom én.A ps1-et lehet emulálni fullosan.A ps2 meg attól,hogy 128 bites attól még lehet emulálni pc-n is,de egyenlőre még nem tart ott az emulátor fejlesztése,hogy élvezhető szinten menjenek a játékok normál teljesítményű gépeken.Előbb vagy utóbb biztosan menni fognak a játékok rendesen,de ez még nem az az idő.A ps2 nem oly drága és az új generáció eljövetelével még olcsóbb lesz.
-
#1391 már rég léttezik a pcn :) -
#1390 szeva
1 irj érthetöen, ha nem indul el a játék akkor roszul van beállitva ha pedig nem tudsz játszani menj a practicere "gyakorlás"
2 nem vagyunk posta szolgálat ha meg akarod tudni mit hogyan állits be klikelj a banneren lévö "Emulátor beállítási segédlet" linkre
-
#1389 ja és tom hogy most jön a sok negatív pcs leszólás , de nem aggódom mivel birtokomban van egy X360 , karácsonykor egy Wii , nemtom hogy fogják emulálni a mozgás érzékelős kontrollert .. megmondom SOHA , ez a jövő konzol társadalomnak az adu ásza -
#1388 sok paraszt alma! mit akarok egy 32 / 64 bites rendszeren futtatni a 128 bitre készített játékokat ?
ELINDUL A JÁTÉK ?----> szembesülsz hogy 10-20 fpsel megy SZAGGATVA , bugosan , recseg a hang , nem lehet menteni---> LOL ?!
FASZA VAGYOK ELINDÍTOTTAM! --> és akkor miva ? , futass egy Gears of Wart , CoD 3t , Midnight Club 3at , WWE RAW vs SD 2007et , meg a többi NAGY NEVET.
VÉGÜL IS MOST AKKRO MI'VA ? --> az hogy lecsúfolod a PS2 nevet , és egy pc alma vagy.... mert sose kapod meg az igazi élményt amit a ps2 nyújt.
PS2 IGAZI ÉLMÉNYE ?? --> igen , mert vehetsz pisztolyt ( játsz a cod 2al pisztolyal... ) vagy EYE _TOY , GUITAR HEROE , DANCE STAGE , BODY WEAR , ezeket mikor fogod használni emulátornál ? megmondom neked SOHA!
AKKOR VÉGÜL IS ? ---> lama PC , ez olyan mintha PS2n futtatnám a windowst...
ez a rövid véleményem -
#1387 de szép lett a banner
köszönet kandurex nek, te vagy a legjobb -
zsidoka #1386 Sziasztok lenne egy nagy kérésem!!!!!!!
Letöltöttem a Pcsx2-őt és nem tudom hogyan kell kezelni!
Megvan a songokau Budokai 3 játék ŐS"-be és nem tudom hogy kell megcsinálni hogy tudjak vele játszani !!!
Valaki megtudná mondani hogyan kell kezelni a progit!!
Ha valaki tudja akkor várom a [email protected]!!
Nagyon szépen megköszönném!!!! -
#1385 nos ez természetes nállam is megál néha -
#1384 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne! Szóval az ffx-et tolom az emuval és van egy olyan problémám, hogy a zene néha nem müködik, illetve az effektek sem mindig, van amikor beragad a zene? Szóval ez természetes dolog vagy csak nálam van így? Egyébként a hankártyám az integrált lehet ez a baj? Mert mintha azt olvastam volna, hogy igazán a Sound blaster live feletti kártyákat kedveli! Konfigom: A64 2800, 1gb ram, 9800pro vkártya. (Az fps az elég korrekt 20-60 közötti) -
#1383 helo valaki nem próbálta a cod 3-at emuval? -
#1382 jól van, jól van csak ki akartam próbálni hátha. de most töltöm a RE: Code Veronica X-t, majd akkor kiderül -
#1381 Vannak cd-n ps2-es játékok! Videókat+sallangokat kiszedték belőle!
A XIII is úgy van nekem,igaz emuval nem megy,de anno ps2-n ment!
-
Gott #1380 Az lehet.Nekem már a mindenféle álítgatás következtében a ffx 28-42 fps teljesítményt hoz.Ez azért még nem a legjobb,de haladás. -
#1379 biztos elf fájlról beszélsz az nem játék csak demo -
Gott #1378 Vannak azért cd-s ps2 játékok is,de nekem azok nem mennek. -
Gott #1377 Na ahhoz nem jó,mert már van működő ps1 emulátor réges rég. -
#1376 nézd már meg ez PS2 a legkisebb játék sem fér fel cdre
-
#1375 ps 1 cd-vel próbáltam eddig ki -
#1374 mivan?
dvd nem cd -
#1373 ok. képfájlt akartam, de ha cd-vel megy, akkor meg akadozik ahogy olvassa be a cd-t. -
#1372 ugy van az pont a bios inditja el
csanesz:válaszd a peops t -
Gott #1371 Ne a null drivert válaszd,me akkor a bios indul. -
#1370 gondolom dvd akarsz elinditani vagy kép fájlt? -
#1369 ugy tünik roszul van beállitva a cdvdrom pluginja
a biost töltöted be -
#1368 helo:) megvan az emu, és amikor elindítom a játékot, bejön a sony, utána meg egy olyan, ahol van egy browser és egy systemonfiguration. ott nem tudod választani, mert nem reagál.???? -
#1367 Cső! Valaki tudna olyan oldalt mondani ahonnan a ps2 es játokot emulátorral együtt lehetne leszedni?
Pl:a Mortal KOmbat valamelyik új részét
Előre is köszi
-
#1366 Ha horror párti vagy az exterminationt ki ne hagyd! Anno kétszer is végignyomtam! -
#1365 Fejezd már be bazdmeg, vagy legalább írd spoilerbe... -
#1364 ja nekem is van egy kettö játék ami nem jut el játékba vagy tul lassu -
Gott #1363 Csak a működő gamékat írom be.Van egy pár ami menü meg videó közben meglepően jól viselkedik,de maga a game már nem túl fényes.Mint a linkelt lista is mutatja,az mgs2 nem megy túl jól. -
#1362 oké semelyik nincs meg jó tesztelést :) -
#1361 oké de ne csak ide :)
ird meg a fenti link weboldalára"Aki játékok értékelését és játszhatóságát akarja megtudni menjen ide!" -
Gott #1360 Metal gear solid 2,Resident evil-code veronica akadt a kezembe. -
Gott #1359 Majd írok a fejleményekről. -
#1358 rpg játék szörnyekel
és ha jól emlékszem az Final fantasy szerkesztösége csinálta -
Gott #1357 Az nékem nincs,horror párti vok kissebb csúszásokkal,vagy csak nem ismerem.