7924
  • zorrobomber
    ezer játékot fel lehetne sorolni amit soha nem fogsz konzolon játszani/élvezni
  • zsidoka
    mi
  • zorrobomber
    qrva jó a banner!!!
  • zsidoka
    héhéhé attól hogy nemtok emulálni attól még nem kell ilyeneket szólni oksa? én csak szépen megkérdeztem hogy kell használni az emuláló progit oksa??????????
  • Gott
    Nemtom egyeseknek mi baja az emulátorokkal.Talán láma hozzá vagy mittom én.A ps1-et lehet emulálni fullosan.A ps2 meg attól,hogy 128 bites attól még lehet emulálni pc-n is,de egyenlőre még nem tart ott az emulátor fejlesztése,hogy élvezhető szinten menjenek a játékok normál teljesítményű gépeken.Előbb vagy utóbb biztosan menni fognak a játékok rendesen,de ez még nem az az idő.A ps2 nem oly drága és az új generáció eljövetelével még olcsóbb lesz.
  • biomage
    már rég léttezik a pcn :)
  • biomage
    szeva
    1 irj érthetöen, ha nem indul el a játék akkor roszul van beállitva ha pedig nem tudsz játszani menj a practicere "gyakorlás"
    2 nem vagyunk posta szolgálat ha meg akarod tudni mit hogyan állits be klikelj a banneren lévö "Emulátor beállítási segédlet" linkre
  • UltimateGamR
    ja és tom hogy most jön a sok negatív pcs leszólás , de nem aggódom mivel birtokomban van egy X360 , karácsonykor egy Wii , nemtom hogy fogják emulálni a mozgás érzékelős kontrollert .. megmondom SOHA , ez a jövő konzol társadalomnak az adu ásza
  • UltimateGamR
    sok paraszt alma! mit akarok egy 32 / 64 bites rendszeren futtatni a 128 bitre készített játékokat ?

ELINDUL A JÁTÉK ?----> szembesülsz hogy 10-20 fpsel megy SZAGGATVA , bugosan , recseg a hang , nem lehet menteni---> LOL ?!

FASZA VAGYOK ELINDÍTOTTAM! --> és akkor miva ? , futass egy Gears of Wart , CoD 3t , Midnight Club 3at , WWE RAW vs SD 2007et , meg a többi NAGY NEVET.

VÉGÜL IS MOST AKKRO MI'VA ? --> az hogy lecsúfolod a PS2 nevet , és egy pc alma vagy.... mert sose kapod meg az igazi élményt amit a ps2 nyújt.

PS2 IGAZI ÉLMÉNYE ?? --> igen , mert vehetsz pisztolyt ( játsz a cod 2al pisztolyal... ) vagy EYE _TOY , GUITAR HEROE , DANCE STAGE , BODY WEAR , ezeket mikor fogod használni emulátornál ? megmondom neked SOHA!

AKKOR VÉGÜL IS ? ---> lama PC , ez olyan mintha PS2n futtatnám a windowst...

ez a rövid véleményem
  • biomage
    de szép lett a banner
    köszönet kandurex nek, te vagy a legjobb
  • zsidoka
    Sziasztok lenne egy nagy kérésem!!!!!!!
    Letöltöttem a Pcsx2-őt és nem tudom hogyan kell kezelni!
    Megvan a songokau Budokai 3 játék ŐS"-be és nem tudom hogy kell megcsinálni hogy tudjak vele játszani !!!
    Valaki megtudná mondani hogyan kell kezelni a progit!!
    Ha valaki tudja akkor várom a [email protected]!!
    Nagyon szépen megköszönném!!!!
  • biomage
    nos ez természetes nállam is megál néha
  • penge25
    Sziasztok!

Egy kérdésem lenne! Szóval az ffx-et tolom az emuval és van egy olyan problémám, hogy a zene néha nem müködik, illetve az effektek sem mindig, van amikor beragad a zene? Szóval ez természetes dolog vagy csak nálam van így? Egyébként a hankártyám az integrált lehet ez a baj? Mert mintha azt olvastam volna, hogy igazán a Sound blaster live feletti kártyákat kedveli! Konfigom: A64 2800, 1gb ram, 9800pro vkártya. (Az fps az elég korrekt 20-60 közötti)
  • Bence94
    helo valaki nem próbálta a cod 3-at emuval?
  • csanesz
    jól van, jól van csak ki akartam próbálni hátha. de most töltöm a RE: Code Veronica X-t, majd akkor kiderül
  • dante3
    Vannak cd-n ps2-es játékok! Videókat+sallangokat kiszedték belőle!
    A XIII is úgy van nekem,igaz emuval nem megy,de anno ps2-n ment!
  • Gott
    Az lehet.Nekem már a mindenféle álítgatás következtében a ffx 28-42 fps teljesítményt hoz.Ez azért még nem a legjobb,de haladás.
  • biomage
    biztos elf fájlról beszélsz az nem játék csak demo
  • Gott
    Vannak azért cd-s ps2 játékok is,de nekem azok nem mennek.
  • Gott
    Na ahhoz nem jó,mert már van működő ps1 emulátor réges rég.
  • biomage
    nézd már meg ez PS2 a legkisebb játék sem fér fel cdre
  • csanesz
    ps 1 cd-vel próbáltam eddig ki
  • biomage
    mivan?
    dvd nem cd
  • csanesz
    ok. képfájlt akartam, de ha cd-vel megy, akkor meg akadozik ahogy olvassa be a cd-t.
  • biomage
    ugy van az pont a bios inditja el
    csanesz:válaszd a peops t
  • Gott
    Ne a null drivert válaszd,me akkor a bios indul.
  • biomage
    gondolom dvd akarsz elinditani vagy kép fájlt?
  • biomage
    ugy tünik roszul van beállitva a cdvdrom pluginja
    a biost töltöted be
  • csanesz
    helo:) megvan az emu, és amikor elindítom a játékot, bejön a sony, utána meg egy olyan, ahol van egy browser és egy systemonfiguration. ott nem tudod választani, mert nem reagál.????
  • Fókameister
    Cső! Valaki tudna olyan oldalt mondani ahonnan a ps2 es játokot emulátorral együtt lehetne leszedni?
    Pl:a Mortal KOmbat valamelyik új részét
    Előre is köszi
  • dante3
    Ha horror párti vagy az exterminationt ki ne hagyd! Anno kétszer is végignyomtam!
  • Terminátor14
    Fejezd már be bazdmeg, vagy legalább írd spoilerbe...
  • biomage
    ja nekem is van egy kettö játék ami nem jut el játékba vagy tul lassu
  • Gott
    Csak a működő gamékat írom be.Van egy pár ami menü meg videó közben meglepően jól viselkedik,de maga a game már nem túl fényes.Mint a linkelt lista is mutatja,az mgs2 nem megy túl jól.
  • biomage
    oké semelyik nincs meg jó tesztelést :)
  • biomage
    oké de ne csak ide :)
    ird meg a fenti link weboldalára"Aki játékok értékelését és játszhatóságát akarja megtudni menjen ide!"
  • Gott
    Metal gear solid 2,Resident evil-code veronica akadt a kezembe.
  • Gott
    Majd írok a fejleményekről.
  • biomage
    rpg játék szörnyekel
    és ha jól emlékszem az Final fantasy szerkesztösége csinálta
  • Gott
    Az nékem nincs,horror párti vok kissebb csúszásokkal,vagy csak nem ismerem.