7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#1436 az emulátornak kell ps2 bios hogy menjen
itt keres -
daneelolivaw #1435 tudna nekem vki segíteni?
mikor indítanám el a pcsx2 emulatort, kiírja h "unable to load bios\ PCSX2 can't run without that". mit kell tennem? -
#1434 szeva szöle
van egy nagyon nagyon szomorú hirem :(
nekem is megvan a federal combat és nem megy el menüig
ird le a gépped konfigját
kösz -
#1433 Sziasztok Mberek!
Nekem egy olyan problémám van, hogy futtatnám emu-n ezen a pcsx2-n az Inuyasha Feudal Combatot, de azt írja, hogy rossz Gs plugin-ezt a zerobero izét állítottam be, de nem megy.
Szedtem le biosokat-japán,európai, amcsi- de egykkel se megy,. Egy amcsi fórumon olvastam, hogy a gsdx9-et állítsam be, hiába szart jelez, elindul-ráadásul ott lehet állítani a pixel shadert is, na az is megvolt. Erre végigmegy, betöltene egy kis képernyőt, és ekkor jön a kaki: fogja magát és kilépCSak úgy.
Na erre szeretnék vmi megoldást, ha tudtok
Köszönöm előre is!!
ui: nagykirályok vagytok, és sztem pc és konzol jól megfér egymással.szal ennyi=)
üdv -
#1432 nem tudok olyan játékot mondani amin nem müködöt volna a game pad vagy a billentyüzet -
#1431 hali:) habár én nem a RE 4-nél tapasztaltam, de igen, működni fog;) a gamepadot nem tudom. -
#1430 szia és így működni is fog ? és neked is ez volt hogy resi 4 nyelvválasztás aztán meg se nyekkent ?
Am utána még külön be kell állítani rá a gamepadot ugye ? -
edeleny #1429 Nos a Gran Turismo 4-re senki nem tud választ.
Mindaddig jo,amig nem akarok ténylegesen játszani,illetve elötte se tökéletes,mert van olyan menü,hogy telerajzolja egérkurzorral a képernyöt.
-
#1428 -
#1427 Elnezte a topic cimet... Ez neha elofordul :D Hemuveg megoldhatja. -
#1426 hm ne irj ilyen senkit nem érdekel + nem is ide tartozik -
#1425 hello Gideon Wieth. a gond a driverrel van. először nekem se volt jó, a PADwinKEyb Driver 0.9.0.-t válaszd:) -
#1424 "A Sony hivatalosan is elismerte, hogy a PlayStation 3 konzolokon akár egy második operációs rendszer is futtatható. Most bebizonyosodott, hogy nemcsak a Fedora Linux, de a Windows XP is feltelepül a PS3-ra.
Nem mindennapi vállalkozásba fogott egy japán programozó. A szakember be akarta bizonyítani, hogy a PowerPC architektúrára épülő PlayStation 3-ra feltelepíthető az x86 processzorokra készült Windows XP is. Nos, ez sikerült is neki. Az igazsághoz hozzátartozik ugyanakkor, hogy a japán programozó az x86 processzorkörnyezet emulálásához a Linuxot, illetve a QEMU emulátort használta fel. A QEMU ugyanis más emulátorokkal (így például a VMWare-rel) ellentétben képes egy teljesen más architektúra emulálására is.
Amint azt a két különböző helyen, a TechEBlog és a Google Video oldalán is nyilvánosságra hozott több mint negyedórás felvételen látható, közel sem nevezhető tökéletesnek a folyamat. Jól megfigyelhető, hogy a bootolás hosszadalmas vagy hogy például a Start menü elindítása is sok időt vesz igénybe. Azonban ezt leszámítva a Windows XP - minden funkciójával együtt - teljesen használható a PlayStation 3 alatt is.
Mindez a Sony új "nyílt platform" mottójának köszönhető, ami lehetővé teszi, hogy bárki akár egy második operációs rendszert is feltelepíthessen a konzolra. Ehhez az új operációs rendszeren kívül csupán két fájlra van szükség. Az egyik a Sony operációs rendszer telepítője, míg a másik a Sony által csak Other OS Boot Loadernek nevezett program. Ez utóbbit az adott operációs rendszer fejlesztőjétől kell letölteni. A Sony operációs rendszer telepítője ezt a programot feltelepíti a PS3 merevlemezének egy meghatározott részére. Követelmény még ugyanakkor, hogy a bootprogramnak legalább 10 megabájtosnak kell lennie és a feltelepítendő operációs rendszernek támogatnia kell a PowerPC architektúrát.
A különböző Linux-disztribúciók támogatják a PowerPC architektúrát, így eddig is telepíthetők voltak a PlayStation 3-ra, azonban ez az első eset, hogy egy Windows XP-t is sikerült működésre bírni - még ha a QEMU segítségével is."
Nos, asszem a szaggatás nélküli PC-s játékra konzolon még várni kell egy kicsit... -
#1423 Bocs ha valakit megsértek most de ezt feltétlen belkell írnom!
Jöhet az új banner ahol a PC kilesz dobva a kukába!! Mivel már Ps3on futtatható a windows és pár hónap múlva az összes pcs játék szagagtás nélkül ( UT 2007 , Crysis , programokról nem beszélve /photoshop/ )
Szóval enyi... van is videó itt az SG cikkek között -
edeleny #1422 Végig turtam az oldalt,beállitottam amit kért,de továbbra sem megy a GT-4.
Nem lehet az a gond,hogy az X700 Pro kevés neki? -
momo99 #1421 Hy meg probáltam innen leszedni de semmi csak szöveges dokok. nem tudná valaki megadni pontosabban hol kell.
köszi -
#1420 nem megy :( -
#1419 :( köszke azért :) -
edeleny #1418 HAli,probáld beállitani a vezérlöt,billentyüzetet,vagy a game padot amit használsz.
Nalam a Gran Turismo 4 hal meg minden jo amig el nem kezdenék játszani,akkor nem történik semmi. -
#1417 sziasztok!!!
Elindítottam ezzel a programmal a Resi 4-et az ISO-t amit leszedtem netről...
És kijön hogy vállaszzak nyelvet...
De nem reagál utána semmilyen gombra.... Mi lehet a baj ? :'(:'(:'( -
#1416 -
#1415 baszod ott virít a bannerban -
momo99 #1414 hali engem is érdekelne.
Honan lehet letőlteni egy jo Ps2 emulátort ami müködik is?
Köszi -
#1413 Ha valakinek gondja lenne a 128 bittel,meg lehet nezni a Dreamcast emulatort(Chankast) Na mi is a gond a sebesseggel? Aki meg turelmetlen,vegyen addig egy ps2-t...Elobb-utobb ez az emu is eleri a jatszhato szintet.Tobb eve fejlesztik,es ahhoz kepest mar egesz jo.Lassan mar csak"vas" kell ala,es szepen fog menni. Eddig ami jatekot kiprobaltam,mindben ment a mentes :) Ez is erdekes.(volt ps2-m 1,5 evig) Sikerult eladnom szerencsere :D Az a 2 jatek amiert megvettem,nem indokolta a tartos birtoklasat... -
#1412 bocsika de a kérdésed naponta jönn és senki nem veszi észre a linket a bannerben :) -
zsidoka #1411 na nincs adj címet az enyém [email protected] -
zsidoka #1410 oksa
-
zsidoka #1409 na meg van nekem a progi
meg van a songoku BUDOKA 3 is ::
a számitógépen van meg -
Gott #1408 Asszem írtam privit,nézd meg! -
zsidoka #1407 Ha e-mail címemre küldöd akkor a [email protected] -
zsidoka #1406 segítesz??? -
Gott #1405 Természetesen. -
zsidoka #1404 És te GOTT te tudsz segíteni?????????????????? -
zsidoka #1403 oksa azért kössz -
#1402 bocsi én nem tudok, hagyom pihenni az emulátorokat, inkább Neverwinter 2-zök -
#1401 a két középső ujjat visszaszívom, nem akarok azért megbántani senkit, sry ha valaki magára vette -
zsidoka #1400 oksa csak kérdem hogy tudsz-e segíteni nekem?
-
#1399 ráadásul tartom magamat olyan kifinomult ízlésűnek, hogy egyáltalán nem is akarok karaokézni/gitározni/"táncolni" a pécémmel...ha énekelni akarok elmegyek egy karaoke bárba(picikét nagyobb a szocializálódási faktor), ha gitározni akarok veszek egy gitárt, ha táncolni akarok akkor meg táncolós helyre megyek...gondolom 2 hét kellett ahhoz hogy ezeket a "fantasztikus" érveket kiötöld. A játékokat arra találták ki, hogy a valós életben nem kivitelezhető dolgokat élhesd át, nem pedig arra, hogy a valós életben 200 ftért kivitelezhető dolgokat helyettesítsd(ráadásul nem 200ftért, hanem 200.000ért) -
Gott #1398 Nem neked szólt zsidoka,a konzolos tagnak lejjebb.
-
zsidoka #1397 nem tudom hogy kell emulálni tudsz segíteni?