7924
  • biomage
    ha ezt az officialon kérdeznéd akkor ez lenne a vállasz

ne kérdezd hanem nézd meg megy e
  • Fókameister
    Basszus:(
  • Gott
    Nem valószínű,hogy működni fog.
  • Fókameister
    HA most hiba miatt csak 1.7 Gh procim van ne is próbáljam elindítani a WWE Smackdown VS Raw 2006 ot?
    Please gyorsan választoljatok
  • musha
    persze, azt szedtem le...
    aztán lehet, hogy az xp-m sz@rakodik már...
  • wesker24
    PCSX2-ben be van állitva az a két memory card-os fájl azzal kell valamit csinálni ?? A configuration memory cardsnál
  • wesker24
    hello nem igazán értek én ehhez a dologhoz

de nekem a következő problémám van ezt irja ki patches not found can't apply patches crc= 104f08f4

aztán elindulna a játék a logo be is jön de megjelenik az a memory cardos hülyeség és azt irja ki hogy Load Failed Memory Card (Ps2)in memory card slot 1 is unformatted. És mikor azt kérdezi hogy megformázza a memory cardot azt mondom neki hogy igen erre bejön a szabálytalan műveletet hajtott végre ablak aztán kilép.

Most mi van ?? talán memóriakártya kéne hozzá vagy mi ??

Visszaolvastam azt hogy adatot tudjon betölteni rá kell menteni adatot de hogyan amikor még a menűig sem jutok el ??
  • dante3
    Készítettem pár új képet a Resident Evil 4.-ről,egyre jobban tetszik a game! Ha kijön pc-re,akkor mégegyszer nekilátok!

• davides222
    hy all nem tudja valaki hogy hogyan kell használni a nSX2-t? kösz előre is
  • Seth
    "ez má nem nagyon téma" ......CSAK ez a téma......továbbá kiszúrja a szemed a link
  • mrbaba
    Hellosztok!! Tudom h ez má nem nagyon téma... de nme mondanátok egy jó kis emulator progit?? PLs...

Üdv.:2Ba
  • barret
    Fraps is kiirja..De en ugy vettem eszre,az emu is korrekt adatokat ir ki...
    Mas kerdes,hogy nekunk mennyinek tunik :P
  • barret
    Nagyon sok emulatort kiprobaltam mar.Es atlagosan olyan 15-20x-os processzorsebessegtobblet kell a tokeletes mukodesukhoz.Ez most meg nincs meg. De ha meglesz,hmmm akkor mar a sebesseggel sem lesz gond.
  • biomage
    jó emulátort töltötél le?
    0.9.2 van meg?
  • musha
    elvileg 11-12 körül írja, de azt nem hiszem el, mert annál sokkal lassabb...
  • biomage
    hány fps en megy a játék?
  • musha
    nekem 3 gigás procival, 1 giga rammal, 6600gt-vel élvezhetetlenül lassú az ffx...de elindul ^^
    nemtom, remélem még tudnak optimalizálni az emulátoron gépigény-ügyben, ha nem, akkor majd a következő konfigon menni fog -.-
    (egyébként van ps2-m, de érdekel a téma, és ha egyszer menni fog, akkor sokkal szebb tud lenni a felbontás, az élsimítás és egyéb nyalánkságok miatt...)
  • biomage
    nem tudom hogy menyivel menne nállad probáld ki ha van rá idöd kitudja lehet hogy tudsz játszani velle
  • biomage
    nem tudom hogy menyivel menne nállad probáld ki ha van rá idöd kitudja lehet hogy tudsz játszani velle
  • biomage
  • kisa2003
    Oksa! Kösz a választ! Remélem a FFX nem 2FPS-el fog szaggatni...alig tudom letölteni, nagyon lassan jön...torrentről szedem....nem tudtok valami helyet ahonnan gyorsabban leesik????
  • Fókameister
    Akkor azt leszedjem? Érdemes?
  • biomage
    gyorsabb lesz sokkal bár a vga kicsit gyönge majd most kiderül menyit szoroz a gyors vga nekem is 3.0 GHZ a cpu és 1 GB a ram a vga meg 6600gt ha eléri a játkban a 20 fpst akkor a nagy rész a proci csinálja
  • kisa2003
    Hahó! Leszedtem az emut! Meg hozzá a Tekken 4-et próba képpen. Igazából az FFX-et akarom tolni rajta, csak még nem jött le teljesen.
    Lényeg a lényeg, hogy a Tekken egy kicsit akad...3.0GHz procim van 512MB Ram meg Radeon 9600 (128 MB)
    Mi lehet a probléma? Igyekeztem mindent beállítani. Folytonos a kép, sikerült beállítanom ilyenre...a menü megy rendesen 40FPS körül, de a bunyó kezdetekor 1,27 FPS-re csökken....
    Tekken nem érdekel, csak az FFX! vajon az gyors lesz???
  • NeoMaN
    LOL
    :DDDDDDDDDD

Hogyne.
  • biomage
    menüig megy a 2007
    a WWE Smackdown VS Raw 2006 játékig elmegy
  • Fókameister
    Csá a konfigom 2,4 Gh proci 1 Gb ram nvidia 7800 vga
    Vagy ha nem ezt akkor a wwe raw vs smackdown 2007 jó lenne
  • biomage
    update beállitási segédlet modositva :)
  • biomage
    hát rájöttünk mivel van a baj kell a VMnek SP2 hogy müködjön
    de még nem biztos :)
  • biomage
    ja
  • Shep
    Még jó hogy felmerült ez a probléma így tudod bővíteni a helpet :)
  • biomage
    ne már baszki pill van mégegy bekapcsolás a windowsba megkeresem
  • Shep
    ok beírtam, továbbra sem jön, be hanem dobja a kis ablakot a Failed to allocate enough physical memoryval.
  • biomage
    rosszul irtam bocsika
    nem a számitógép nevét kell irnod, hanem a bejelentkezö nevedet kell irnod amit épp használsz
  • Shep
    És, hogy beírom, deazt írja ki hogy nincs ilyen objektum.
  • biomage
    hm
    az objektumokhoz a számitogép nevét kell irnod :)
  • Shep
    A segdletben van ez a rész
    A legelsö teendöd az hogy VMbe inditsd el "pcsx2.exe" elsöre nem fog menni, menj ide |Vezérlöpult|Felügyeleti eszközök|Helyi biztonsági házirend|Helyi házirend|felhasználói jogok kiosztása|lapozófájl létrehozása:felhasználó vagy csoport hozzáadása

eddig eljutok, de mit kell beírni?
  • biomage
    letöltheted de nincs garancia hogy menni fog az emulátorral két okból
    1 nem tudom milyen géped van
    2 nem láttok értékelést a pcsx2 weblappon
  • Fókameister
    Csá! Ha most letöltöm a K 1 World Grand Prix 2006 ot akkor az elindul majd emulátorral? Fontos lenne lécci válaszoljatok.
    Előre is köszi

• SZilaJMaGGoT
    Nekem a pc-t valahogy nem helyettesíthetik konzollal... Akármilyen kiegészítő lehet hozzá, akkor sem... Van ps2-m de nem nagyon játszok vele, csak nagyon ritkán...