7924
JÁTÉKLISTÁK: | Játszható |
| Lassú,
lehetnek problémák | href=\"http://www.pcsx2.net/compat.php?p=1&c=$&s1=1&s2=1&s3=1&s4=0&s5=0\"> | Nem
működik |
| EMULÁTOR-BEÁLLÍTÁSI SEGÉDLET! | | Játékok értékelése! | Minimum rendszerigény: P4 2,8 GHz HT vagy AMD XP/64 SSE procival/512 MB RAM/FX széria vagy ATI 9700. (Ajánlott, illetve minimum gépigényért és javaslatokért ide kattints!) |
-
#1516 GT4 próbálkozom tudom hogy nem fut, de az előző verziókkal eljutottam a menüig gondoltam evvel is sikerülhet
-
#1515 mi a játék neve? -
#1514 Sziasztok
Olyat szerentnék kérdezni hogy miért lép ki az emulátor ezzel a konfiggal
Amd 2500+ barton 512Mb ram ati 9600 atlantis normál beállításokkkal próbálnám futtatni
Még annyi hogy a régebbi verziójú emulator "működött"
Köszi
-
#1513 interlace-en kívül semmi. és 800*600 -
#1512 gondolom zero gs kozmos megy és mi van bekapcsolva? -
#1511 hogy kicsit pontosítsak: nem szaggat, inkább mintha egy lassított felvételt néznék, amihez a hangot is hozzáigazították (kivéve a beszédeket, mert az teljesen jó tempóban megy (naná)). -
#1510 amit te is írtál az FFX értékelésénél:
EERec, VU0rec, VU1rec, MTGS, DC - ezek pipálva + normal frame limit
a DC egyébként nálam legalábbis nem logikus megoldás (mivel nem dual core a procim), de próbáltam anélkül is és úgy is gáz...
és az a legérdekesebb, hogy a legelején (a játékban, nem a menüben) ilyen 20 fps körül írja, de tutira nincs annyi, tudom, mert megvan ps-en az FFX és körülbelül harmadolyan tempóban szól a zene és megy a kép itt (az emulátoron), mint ott (ps-en). úgyhogy nem igazán értem a helyzetet -
#1509 akkor a hiba az én készülékemben van, mer nem emléxem,h lett vna...na mind1... most van fél orám, hasonlo tesztelemzést tartok 1-1 játékrol :) aztán vmikor bebiggyesztem a tapasztalatokat :) -
#1508 nagyon ugy tünik a cpuban beállitotad a legroszat
frame limitinget rakd normalba
ja igen mit kapcsoltál be a cpuban? -
#1507 socket478-as Abit IS7-E2 alaplap, Intel 3GHz proci (asszem Prescot), 2*512 MB 400-as memória, MSI Geforce 6600GT 128 MB. legújabb driverek/direct-x.
az FF pedig SLUS 20312. -
#1506 pontosits milyen gépröl van szó?
és milyen version az FFX
azért kérdezem mert öt félle van
"International Version SLPS 25088 / SCES 50490 E / SCES 50492 G / SLPS 25050 J ez lassu / SLUS 20312 U " -
#1505 :) elötted már ott volt a bannerban a link :)
nézd meg mikor hoztam létre az elsö hozzászólást az nap már itt volt a link -
#1504 hát basszus én akárhogy próbálom nagyon csúnyán szaggat az ffx...pedig most húztam újra a rendszert, mindent biomage beállításai szerint állítottam (elvileg ugyanolyan paraméterrel bír a gépünk), oszt mégis -.- -
#1503 nah, örülök,h az 5let tetszik mindenkinek,és uccso belépésem ota látok "játékok értékelése" linket is :D
nah,majd vmikor belebiggyesztek pár játékrol infokat én is :) -
dikab #1502 Nem az NBA LIVE 2007, hanem az NBA 2k7! Tudod, az EA kezd ellustulni, és ugy láttam hogy ez egy igazi konkurensnek számító játék ( ha nem jobb). Gondoltam kiprobálom, de eddig megy. -
#1501 Sajnálom! -
#1500 Hát nem segített, várom a köv verziót :( -
#1499 Próba cseresznye! -
#1498 Na akkor lehet kipróbálom én is az alaplapit, hátha csak az audigy2 nem tetszik neki. -
#1497 Én alaplapi 8 csatornást használok és jók a hangok,eddig három játékkal próbáltam! -
#1496 nbahez minek ps2 emu? töltsd le a pc-s verziót -
#1495 Kinek milyen hangkártyája van? Egyszerűen nem értem mi ez a hang probléma nállam. -
#1494 Nyomd el az introt, vagy csinálj hozzá peccset, mert szerintem csak kifagy az intronál és azért nem jön be, mivel a lista szerint az egy játszható game. Patch készítés hivatalos oldal fórumában a kiemelt topikok között található. -
#1493 Engem csak a Predator Concrete Jungle miatt érdekelne a PS2 emulátor. Próbálkoztam is vele de csak egy félig működő intróig jutottam. Adjam fel vagy van még vmi esély? (ja a gépem AMD Barton 2800+, nVidia 6600 GT 128Mb, 1 Gb RAM) -
7Ryan7 #1492 Hy all! PCSX0.9.2 verzióban hol lehet betölteni a biost? Mert nekem állandóan ezt kéri! De nem tom betölteni:( -
#1491 Nincs valakinek ötlete, hogy miért lehet az, hogy a sebesség 25+ fps de a hang meg akad, olyan mintha be lenne lassítva. -
dikab #1490 Bocs, a kép nem lett jo!
-
dikab #1489 Sziasztok! Sosem használtam PS2 emut, de az NBA 2k7 miatt letöltöttem. Háát, bár kicsi gépem van (P4 2.4, 512 Ram, ATI 9600) a bejelentkező kép bejön. Örüljek ennyinek, vagy probáljam meg azért haverál, akinek bika gépe van? -
denyboy #1488 VALAKI HELP! Miért írja ki hogy VU1 memory Overflow?????? -
#1487 bannerre tekints!!!!!!! -
davides222 #1486 na az lenne a kérésem h vki rakjon fel egy linket egy emu progiról meg hogy hogyan kell használni! hx télleg sokat segítenének
-
denyboy #1485 Csáó! elindítom a játékot, és kiírja hogy VU1 memory Overflow v micsoda!Mitől van ez?Mivel lehet ezt megoldani!?Előre is kössz! -
#1484 jó ötlet amit irtál :)
ha kicsit jobban körül néznél a bannernél talán látnád a "játékok értékelése" linket -
denyboy #1483 mit kéne csinálnom
-
denyboy #1482 amikor betöltöm a játékot a Superman-t akkor tölt tölt bejön a loadingig aztán kiírja hogy valami valami VU1 ... OVERFLOW -
kicsirobi #1481 Én csak igazat tudok neked adni,mert jó ötlet.
Nekem pl egy Tekken 4-es konfig volna jó amin már megy szépen. -
#1480 hmmm... most vettem észre,h a banner alatt van "játéklisták"
nem rossz 5let,de mi lenne,ha az általunk kiprobált játékokat is beleirnánk? netán a saját FAQ-unkba lenne szerkesztve?
bár nem vok sokat online,de akinek sok ideje és kedve van hozzá, megcsinálhatná, mint ah az "emulátor beállitási segédlet" is készült :)
esetleg én is nekiugranék,de akkor baromi sokáig tartana,mer nem vok gép előtt többet 7i 1 oránál :(
na,de ha vki kiprobál 1 játékot, ugye oda kéne irni mellé,milyen konfigon lett kiprobálva,necsak annyi,h "játszhato, lassu, nem megy" stb stb :)
nem kötekedni akarok,ez csak 1 5let...
mert:
ha 2 azonos konfigon más értékek jönnének ki,akkor már nem biztos,h az emulátor a hibás,hanem akár el lehetne indulni azokon a vonalakon,h miota van fenn az op.rendszer, BIOS beállitások, stb stb...
tényleg ne kötekedésnek vegyétek,amit irtam :) -
#1479 Ja értem amit mondasz csak elbambultam:P
Ok akkor leszedem és megnézem rem műxik majd mer a régi procim mehhalt és most 1 darabig ez lesz benne de nagyon szeretném ezt a gammát
-
#1478 Az oké hogy az emulátor jó hozzá de a proci gyenge nem? -
#1477 mennyi lenne a min proci hogy türhetően fusson?