7924
  • Thadius #1556
    intel celeron 2.80
    767mb ram
    32bit vista
    radeon 9600

hmm nemtom tovább:D
  • biomage
    milyen proci?
    prescot?
  • dolfy #1554
    Tényleg, nem szerepel a játszhatóak között azért szedtem csak le mert nem volt sok mega és ki akartam csak próbálni,hogy működik-e az egész.
    Azt hiszem leszedek valami működő game-t.
    Azért köszi majd még jelentkezem.
  • biomage
    1 ird le a gépedet
    2 milyen játékról van szó és nézted a játék listában hogy játszható e?
    3 dolfy nézted már a Emu beállitási segédletet?
  • Drend
    Thanks Biomage, ez eltüntette a patch hibát. A gond viszont valszeg nem csak ez volt, mivel most sem indul a game. A consolba futnak a parancsok, majd megáll egy "DvdRead: Reading Sector 749964<1 blocks of size 2067> at speed=4X" sornál és vége, hibát észlelt, hibajelentsünk-e ablakkal.
    Erre ötlet?
    Előre is Köszi: Kython
  • dolfy #1551
    Emulálni akarok egy játékot és kéri a format disc-et. Valaki tudja mi lehet a gond?
  • biomage
    azt mondod hogy mindent beállitotál és amikor a run cd nyomod ezt irja ki és kilép a programból gondolom
    kapcsold ki a patch et "Misc/enable patch" hibás ebben a verzioban
  • biomage
    amelyik jobban tetszik a legujabbat állitsd be az emulátorba
  • dolfy #1548
    Sziasztok!

Ezekkel a bios verziókkal melyik játékokat tudom futtatni emulátoron?
    rom1.bin
    scph10000.bin
    scph10000.NVM
    scph39001.bin
    scph39001.MEC
    scph39001.NVM
    SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.MEC
    SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.NVM
    SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.NVM
    SCPH-70004_BIOS_V12_PAL_200.ROM2
    Nem sok de egyenlőre ennyit találtam.
  • Drend
    Hali!

Bios belőve, progi OK, Elindít, maj megáll Patches not found hibával. Pontosan Pantches not foun can't apply patches crc=55eda5a0
    Ötlet?
    Köszi:
    Kython
  • biomage
    milyen géped van?
  • Thadius #1545
    na ha ere az optionre megyek amit msot leirtál akkor a program egyböl kikapcsol
    de ha másikakkal probálkozom akkor elindul az egész ugyanugy mint ps2ön csak iszonyat lassu,ez ellen valamit lehet elkövetni vagy hagyjam a fenébe ? :)
  • biomage
    config/configure a bejött ablakban keresd a CDVDrom ot és állitsd be PEOPSbe utána configure és állitsd be a meghajtot amibe beraktad a ps2 dvd
  • Thadius #1543
    na benyomtam a biost nem is ir semmit aztán probálok nyomni játékot és akkor kiirja hogy error loading cd/dvd és utána meghogy error opening cdvd plugin
    :/
  • biomage
    ha megvan a bios akkor olvasd el az Emulátor beállítási segédletet
    remélem olyan géped van amiben a cpu SSE2 utaskészletel rendelkezik mert ha nem, akkor ne is probálkoz játékok inditásával
  • Thadius #1541
    jjjó ookké :D
  • biomage
    aha :D
  • Thadius #1539
    ps2 bios fájlhoz elegendő lesz a google?:D
  • biomage
    szóval megy az emulátor az jó most az lesz a dolgod hogy szerzel ps2 bios fájl, vagy letöltöd a ps2 edröl vagy letöltöd az internetröl
    én a másodikat javaslom könyebb
    ja igen a PCSX2T.exe használd a másik csak windows XP SP2 en müködik
  • Thadius #1537
    megvan mrá a program de az a gáz hogy ha inditani akarok valamit állandoan errort ir. pl a sima pcsx2-öt nemtudom elinditani csak a TLB-t(Non VM) aztán amikor configra megyek akkor nemtudok kiválasztani semmit
    néha kivannak töltve de akokrmeg ha idnitani akarok cd-t vagy dvd-t kiirja hogy nemtudja mert hogy nincs meg a bios mappa :P

jja és ha a rendes pcsx2öt akarom inditani akkor ezt irja
  • biomage
    egyszerü kideriteni
    letöltöd az emulátort innen és futtatod
  • Thadius #1535
    nemtudjátok vista alatt megy a pcsx2? :)
  • Shep
    még szerencse, hogy kis nagy meg közepes ütés/rúgás mint a streetben. Kösz.
  • biomage
    P+K
    ja ez az utolsó budokai 3 kérdés amire vállaszolok ha nagyon játszani akarsz velle fel kell fedezned a játék titkait :)
  • Shep
    Na ott volt a gond, hogy analóggal valamiért nem akarta megcsinálni, áátrktam gombra és egyből ment, nade utánna azt mondja Vegita, hogy mikor az ellen a levegőben van akkor az E megnyomásával le lehet csapni a földre, na ez eddig ok, de hogy lehet úgy magasra felütni?
  • davides222
    nem tudná vki erre a címre leírni hogyan kell használni ezt a pcsx2t-t?
    email : [email protected]
    thx előre is
  • biomage
    a savemel semmit nem érsz el, ha elörröl elkezdemén a játékot akkor is képes lennék a teleportra, szal te is
    gyakorolj a practiceben
    mégegyszer utoljára G gomb+amere az ellenfél van azt az irányt nyomod LX+LY nél ez az lx+ly az emulátorban van beállitva nem a játékban
  • Shep
    Hát kész, ez nekem nem megy, erre a két gombra nekem már üt, rúg lő, mindent csinál de nem teleportál, sót valami szuper komobt is behoz, el tudnád küldeni a mentésed?
  • biomage
    telepitö
  • edeleny
    Jo,feltelepitem,olyanjaim vannak,amik nem telepitösek.
  • biomage
    ne már, feltelepited a legujabb emulátort benne van
  • edeleny
    Skacok.Erröl a pluginrol tudtok valamit:ZeroGS 0.96.0: 1024x768, PS3.0
    Ilyenem még nincs,és a Google sem segitett,honnan tudnám megszerezni,hátha ezzel futna a GT4
  • biomage
    ezt néze meg mindenki link :) konzol használok is
    még summon közben sem megy le 60 fps alá
  • zorrobomber
    banner?
  • Balazs15
    tudtok egy linket adni hogy honbnan tok müködö ps2 emulátort leszedni?
  • edeleny
    Gran Turismo4 re gondolsz?
    A tapasztalat engem is érdekelne,szenvedek vele.
  • Gott
    Dragon Ball Z Budokai 3 nálatok mennyi fps-el megy?
    Nálam játszható,de még mindíg nem a legjobb.
  • biomage
    hm
    a védekezö gomb+azt az irány gombot kell nyomnod amere van az ellenfél
    amikor ütni készül nem folyamatosan hanem egyszer nyomod meg mindkettö gombot
    ja igen egy egész csiknak kell legyen hogy megcsináld
  • Shep
    Dragon Ball Z Budokai 3-ban hogy lehet a háta mögé teleportálni, egyszerűen bárhogy próbálom nem sikerül. Azt mondja a Vegita gyerek, hogy G+analóg az ellen felé, ez rendben van, de se akkor nem jön be mikor üt, se akkor amikor éppen lekzd támadni, van hogy helyette elkezd egy ilyen asló pörgőrúgást, vagy éppen sárga energialabdát lő.
  • biomage
    nem találtam értékelést a négyesre de másikra igen link
    ja igen nekem is van olyan játékom ami lassult vagy bugos lett az uj verzionál